• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید بسیار بد از فروشگاه ایران اسکوتر و فریب دادن مشتری

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
برج 11 (بهمن) سال گذشته یک عدد موتور برقی به صورت اینترنتی از سایت فروشگاه ایران اسکوتر خرید کردم
قبل از پرداخت مبلغ موتور پشتیبانی این فروشگاه در واتساپ خیلی شیک و با احترام جواب من میدادن ولی تا پول به حساب فروشگاه واریز کردم یه دفعه رفتار پشتیبانی از این رو به اون رو شد!!!
هنگ کردم!! اصلآ باورم نمیشد چطور این اتفاق افتاد
قبل واریز پشتیبانی انقدر سریع جواب میداد بعضی شب ها تا ساعت 12:30 پاسخ سوال هارو میداد, ولی بعد واریز هر چی سوال ازش می پرسیدم من می پیچوند یا بعضی سوال هارو جواب نمیداد!
داخل سایت ایران اسکوتر درج شده ۱ الی ۲ روز موتور بسته بندی و تحویل پست(باربری) میشه
و ۲ الی ۳ روز طول می کشه موتور بدست خریدار برسه
۱۲ روز طول کشید موتور بدستم رسید!!!
در طول این چند روزی که گذشت انقدر پشتیبانی به من دروغ گفت که اگر یه روانشناس هم جای من بود از دستشون شاکی میشد
تماس می گرفتم قسمت پیگیری خرید فروشگاه بهم می گفتن موتور ارسال کردیم من بهشون گفتم اگه ارسال کردید عکس رسید رهگیری باربری برایم داخل اپلیکیشن واتساپ بفرستید می گفت آنلاین باشید الان عکس رسید می فرستیم
ولی عکس رسید ارسال نمی کردند!!
متاسفانه چند روز من سرکار گذاشتند
به پشتیبانی واتساپ پیام میدادم پیام من می خونه ولی پاسخ نمی داد این مورد پیام دادن ۳ روز طول کشید پیام های من می خوند ولی پاسخ نمیداد
بعد از چند روز تماس گرفتم دفتر مرکزی فروشگاه موضوع اطلاع دادم یه فیلم از بسته بندی موتور برایم ارسال کردند که موتور هنوز داخل انبار بود!!! به طرز مشکوکی موتور ارسال نکرده بودند
(اینم اضافه کنم روزی که موتور تو سایت شون خرید کردم درج شد اتمام موجودی یعنی فقط یک موتور موجود داشتند)
یعنی بعد چند روز سرکار گذاشتن که موتور ارسال کردیم و... تازه موتور هنوز تو انبار بوده و متاسفانه حتی عذرخواهی هم نکردند!
سوالم من اینجاست چندین روز من سرکار گذاشتن ۱۲ روز طول کشید موتور تا بدستم رسید
چه دلیلی داره انقدر طول بکشه!
احتمال زیاد موتور خراب بوده و این اشخاص با سرکار گذاشتن بنده وقت می خریدن تا موتور تعمیر بشه و بعد ارسال کنند!!!
فیلمی که از بسته بندی موتور برایم ارسال کردند متوجه شدم موتور کامل بسته بندی نشده و بعضی قسمت فلاپ موتور مشخص
بهشون اطلاع دادم ولی متاسفانه عمل نکردند و موتور تا بدستم رسید متوجه شدم خط و خش به طول ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر روی فلاپ موتور خورده!!

قبل از خرید پشتیبانی ایران اسکوتر تو واتساپ به من گفت (موتور سال ساختش ۱۴۰۰)
موتور از باربری با وانت به منزل اوردم کارتن شارژر و آینه و پاکت فاکتور فروش زیر بسته بندی بود
داخل(فاکتور) قرداد فروش دیدم شوکه شدم (سال ساخت موتور ۱۳۹۹ ثبت شده!!! )
اصلآ باورم نمیشد فروشگاه ایران اسکوتر انقدر راحت مشتری فریب بده
موتوری که سال ساختش 1399 به مشتری که شهرستانیه و نمی تونه حضوری بیاد از فروشگاه خرید کنه به عنوان موتور سال 1400 می فروشه
با این ترفند موتوری که اصلا مد نظر بنده نبود بهم فروختند!!
از مغازه دار پرسیدم موتور با این رنج قیمت سالی ۳ الی ۳۵۰۰۰۰۰ تومان از قیمت موتور کسر میشه
تماس گرفتم که بیایید موتور ببرید و پول موتور + خسارت هایی که به بنده زدید پرداخت کنید یا ۳ میلیون تومان بابت خسارت ۱ سالی که از ساخت موتور می گذره پرداخت کنید موتور بر می دارم
که متاسفانه حتی به عذر خواهی هم نکردند بابت این اتفاق با پاسخ های بی ربط می خواستند من قانع کنند که این موتور از 1399 به بعد تولید نشده
بهش میگم پس چرا به من گفتی 1400 من اگه می دونستم مدل 1399 نمی خریدم (یک ماه مونده بود به سال 1401 یعنی 2 سال از سال ساخت موتور می گذره)
با کمال پرویی میگه اشتباه شد!! بهش گفتم اشتباه نشده چون می دونی طرفت شهرستانی و دسترسی به فروشگاه تون نداره این کار باهاش کردی اگر مشتری حضوری بود جرات همچنین کاری نداشتی
مورد بعدی
1-کلید راهنما روی فرمان موتور خراب و قطعی داشت
2-لاستیک جلو موتور برعکس روی موتور بستند!!
3-شارژر موتور خراب بود و زمان فول شارژ شدن موتور نشان نمیداد
موتور انقدر مشکل داره که این موارد میشه ربط داد به 12 روز طول کشیدن ارسال موتور!!!
یعنی میشه گفت این موتور که آخرین موجودی شون بوده از اول تعمیری بوده و پشتیبانی این فروشگاه با وقت خریدن می خواست موتور تعمیر کنه بعد برام ارسال کنه!
چند بار تلاش کردم تماس بگیرم با مدیر اصلی ایران اسکوتر موضوع مطرح کنم ولی برای تماس با مدیر اصلی باید اول با پشتیبانی صحبت کرد تا اونا شما رو به مدیر اصلی وصل کنه ولی چون من می شناختن هر بار با جواب های بی ربط من سر کار میزارن
(مدیر نیستش فلان ساعت تماس بگیر- مدیر هنوز نیومده- مدیر احتمالا تو ترافیک گیر کرده و...)
چند بار تماس گرفتم این موضوع به مدیر فروش بگم بازم با جواب های سر کاری که نیستش و بعدا تماس بگیر مواجه شدم فقط نکته عجیب اینجاست یک بار شخصی که تو پشتیبانی واتساپ ویس بهم میداد خودش جای مدیر فروش معرفی کرد! انقدر بی عقل بود زحمت به خودش نداد حداقل صداش تغییر بده نشناسمش!
تماس گرفتم به اتحادیه صنف دوچرخه و موتور فروش های آن منطقه گفتند رسیدگی می کنیم ولی بعد حدود چند ماه هیچ پیگیری(شکایت) از طرف اتحادیه به ایران اسکوتر انجام نشد!! متاسفانه به نظر میاد تو اتحادیه آشنا دارند!
تو اتاق اصناف شکایت کردم
وزارت صنعت و معدن تجارت شکایت کردم
و تعزیرات حکومتی شکایت کردم ولی هیچ ارگانی شکایت پیگیری نکردند
بعد گذشت 9 ماه هنوز موتور سند نداره!!
موندم چطوری به اینا نماد اعتماد میدن(از اسفند سال گذشته که نماد اعتماد سایت منقضی شده هنوز نماد اعتماد تمدید نکردند)

این بود تجربه خرید بد از فروشگاه ایران اسکوتر
اگر دوستی یا آشنایی دارید که می خواد موتور بخره موضوع تاپیک بهش نشون بدید(منتشر کنید) که یه موقع فریب این فروشگاه نخوره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
نخوندم ..
ولی :
دوباره بازم تماس بگیر و همه چیزو رکورد کن..
بعدش بگو همکاری نکنین..رکورد رو میفرستم برای شهروند گزارشگر منوتو..
(با یه گوشی دیگه از گوشیت فیلم بگیر..طوری که شماره شون روی صفحه باشه)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نخوندم ..
ولی :
دوباره بازم تماس بگیر و همه چیزو رکورد کن..
بعدش بگو همکاری نکنین..رکورد رو میفرستم برای شهروند گزارشگر منوتو..
(با یه گوشی دیگه از گوشیت فیلم بگیر..طوری که شماره شون روی صفحه باشه)
تو این اوضاع کشور من و تو فقط از اعتراض ها ویدیو میذاره

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
برج 11 (بهمن) سال گذشته یک عدد موتور برقی به صورت اینترنتی از سایت فروشگاه ایران اسکوتر خرید کردم
قبل از پرداخت مبلغ موتور پشتیبانی این فروشگاه در واتساپ خیلی شیک و با احترام جواب من میدادن ولی تا پول به حساب فروشگاه واریز کردم یه دفعه رفتار پشتیبانی از این رو به اون رو شد!!!
قبل واریز پشتیبانی انقدر سریع جواب میداد بعضی شب ها تا ساعت 12:30 پاسخ سوال هارو میداد, ولی بعد واریز هر چی سوال ازش می پرسیدم من می پیچوند یا بعضی سوال هارو جواب نمیداد!
داخل سایت ایران اسکوتر درج شده ۱ الی ۲ روز موتور بسته بندی و تحویل پست(باربری) میشه
در طول این چند روزی که گذشت انقدر پشتیبانی به من دروغ گفت که اگر یه روانشناس هم جای من بود از دستشون شاکی میشد
تماس می گرفتم قسمت پیگیری خرید فروشگاه بهم می گفتن موتور ارسال کردیم من بهشون گفتم اگه ارسال کردید عکس رسید رهگیری باربری برایم داخل اپلیکیشن واتساپ بفرستید می گفت آنلاین باشید الان عکس رسید می فرستیم
به پشتیبانی واتساپ پیام میدادم پیام من می خونه ولی پاسخ نمی داد این مورد پیام دادن ۳ روز طول کشید پیام های من می خوند ولی پاسخ نمیداد
بعد از چند روز تماس گرفتم دفتر مرکزی فروشگاه موضوع اطلاع دادم یه فیلم از بسته بندی موتور برایم ارسال کردند که موتور هنوز داخل انبار بود!!! به طرز مشکوکی موتور ارسال نکرده بودند
(اینم اضافه کنم روزی که موتور تو سایت شون خرید کردم درج شد اتمام موجودی یعنی فقط یک موتور موجود داشتند)
یعنی بعد چند روز سرکار گذاشتن که موتور ارسال کردیم و... تازه موتور هنوز تو انبار بوده و متاسفانه حتی عذرخواهی هم نکردند!
احتمال زیاد موتور خراب بوده و این اشخاص با سرکار گذاشتن بنده وقت می خریدن تا موتور تعمیر بشه و بعد ارسال کنند!!!
فیلمی که از بسته بندی موتور برایم ارسال کردند متوجه شدم موتور کامل بسته بندی نشده و بعضی قسمت فلاپ موتور مشخص
بهشون اطلاع دادم ولی متاسفانه عمل نکردند و موتور تا بدستم رسید متوجه شدم خط و خش به طول ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر روی فلاپ موتور خورده!!

موتور از باربری با وانت به منزل اوردم کارتن شارژر و آینه و پاکت فاکتور فروش زیر بسته بندی بود
موتوری که سال ساختش 1399 به مشتری که شهرستانیه و نمی تونه حضوری بیاد از فروشگاه خرید کنه به عنوان موتور سال 1400 می فروشه
از مغازه دار پرسیدم موتور با این رنج قیمت سالی ۳ الی ۳۵۰۰۰۰۰ تومان از قیمت موتور کسر میشه
تماس گرفتم که بیایید موتور ببرید و پول موتور + خسارت هایی که به بنده زدید پرداخت کنید یا ۳ میلیون تومان بابت خسارت ۱ سالی که از ساخت موتور می گذره پرداخت کنید موتور بر می دارم
که متاسفانه حتی به عذر خواهی هم نکردند بابت این اتفاق با پاسخ های بی ربط می خواستند من قانع کنند که این موتور از 1399 به بعد تولید نشده
بهش میگم پس چرا به من گفتی 1400 من اگه می دونستم مدل 1399 نمی خریدم (یک ماه مونده بود به سال 1401 یعنی 2 سال از سال ساخت موتور می گذره)
با کمال پرویی میگه اشتباه شد!! بهش گفتم اشتباه نشده چون می دونی طرفت شهرستانی و دسترسی به فروشگاه تون نداره این کار باهاش کردی اگر مشتری حضوری بود جرات همچنین کاری نداشتی
مورد بعدی
موتور انقدر مشکل داره که این موارد میشه ربط داد به 12 روز طول کشیدن ارسال موتور!!!
یعنی میشه گفت این موتور که آخرین موجودی شون بوده از اول تعمیری بوده و پشتیبانی این فروشگاه با وقت خریدن می خواست موتور تعمیر کنه بعد برام ارسال کنه!
چند بار تلاش کردم تماس بگیرم با مدیر اصلی ایران اسکوتر موضوع مطرح کنم ولی برای تماس با مدیر اصلی باید اول با پشتیبانی صحبت کرد تا اونا شما رو به مدیر اصلی وصل کنه ولی چون من می شناختن هر بار با جواب های بی ربط من سر کار میزارن
(مدیر نیستش فلان ساعت تماس بگیر- مدیر هنوز نیومده- مدیر احتمالا تو ترافیک گیر کرده و...)
چند بار تماس گرفتم این موضوع به مدیر فروش بگم بازم با جواب های سر کاری که نیستش و بعدا تماس بگیر مواجه شدم فقط نکته عجیب اینجاست یک بار شخصی که تو پشتیبانی واتساپ ویس بهم میداد خودش جای مدیر فروش معرفی کرد! انقدر بی عقل بود زحمت به خودش نداد حداقل صداش تغییر بده نشناسمش!
تماس گرفتم به اتحادیه صنف دوچرخه و موتور فروش های آن منطقه گفتند رسیدگی می کنیم ولی بعد حدود چند ماه هیچ پیگیری(شکایت) از طرف اتحادیه به ایران اسکوتر انجام نشد!! متاسفانه به نظر میاد تو اتحادیه آشنا دارند!
تو اتاق اصناف شکایت کردم
موندم چطوری به اینا نماد اعتماد میدن(از اسفند سال گذشته که نماد اعتماد سایت منقضی شده هنوز نماد اعتماد تمدید نکردند)

اگر دوستی یا آشنایی دارید که می خواد موتور بخره موضوع تاپیک بهش نشون بدید(منتشر کنید) که یه موقع فریب این فروشگاه نخوره

سلطان ، از راه دور نمیشه نمیشه . باید پاشی بری حضوری کاراشونو بکنی
اگه واقعا و قلبا" معتقد هستی که در حقت اجحاف شده ،
پاشو برو جلو دوکونشون ، کارشونو بگاردیل متصل کن.

حیف که پاتوق ایندکس نمیشه
ولی اگر در جمع ما هستی آقا مدیره عزیز ، مدیر محترم ایران اسکوتر ، بزرگوار ، عزیز ،
احترامات من رو پذیرا باشید و
بدونید که ،
سگ رید تو لقمه ای که در میاری ، و رید تو سفره ای که سرش میشینی کنار همسر زیبا و دختر و پسرت غذا میخوری کنارشون.
همون بچه هایی که با امید میفرستیشون مدرسه ، ایشالا بواسیر بگیری سلطان.
قرمساق ! مِی بخور ، منبر بسوزون ، مردم آزاری نکن

همین براش بسه ، چند وقتی بود فحش نداده بودم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلطان ، از راه دور نمیشه نمیشه . باید پاشی بری حضوری کاراشونو بکنی
اگه واقعا و قلبا" معتقد هستی که در حقت اجحاف شده ،
پاشو برو جلو دوکونشون ، کارشونو بگاردیل متصل کن.

حیف که پاتوق ایندکس نمیشه
ولی اگر در جمع ما هستی آقا مدیره عزیز ، مدیر محترم ایران اسکوتر ، بزرگوار ، عزیز ،
احترامات من رو پذیرا باشید و
بدونید که ،
سگ رید تو لقمه ای که در میاری ، و رید تو سفره ای که سرش میشینی کنار همسر زیبا و دختر و پسرت غذا میخوری کنارشون.
همون بچه هایی که با امید میفرستیشون مدرسه ، ایشالا بواسیر بگیری سلطان.
قرمساق ! مِی بخور ، منبر بسوزون ، مردم آزاری نکن

همین براش بسه ، چند وقتی بود فحش نداده بودم.
به خاطر محل کارم نمی تونم حدود 500 کیلومتر راه بیام تهران
از یه طرف اگه برم فروشگاه اعتراض کنم که زنگ می زنن پلیس
فعلا تنها راه اینه با این اطلاع رسانی نونشون آجر کنم
همین که ذهنیت مشتری نسبت بهشون بد کنم خیلی کار بهتری هست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
تو این اوضاع کشور من و تو فقط از اعتراض ها ویدیو میذاره
بذار تهدیدشو بکنه..حالا نشر دادن یا ندادن منوتوبا تصمیم خود شبکه ست..
استارتر , اگه فروشگاهه هم همچین حرفی زد , بگو نه..اتفاقا این شبکه بدشون هم نمیاد توی این اوضاع فکر مردم رو منحرف بکنن..

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دستشون درد نکنه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
افتک رو ببر جلو فروشگاه بنزین بریز روش اتیشش بزن

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
خیلی سخت گرفتی, این چیزا تو ایران عادیه, آب ریخته شده رو نمیشه جمع کرد! 9 ماه گذشته شما هنوز به 12 روز تاخیری اولش فکر میکنی؟
اگه سالمه ازش استفاده کن یا بفروشش :) 👌🌺

Last edited:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

مورد بعدی
تو اتاق اصناف شکایت کردم

حالت رو کاملاً درک می کنم
مورد مشابه از سایت ایران ایسوس برای من پیش اومد ولی خوب خداروشکر 14 روزه پول رو پس فرستادند و جنس رو مرجوع کردم. (جنس ارسال شده بجای اینکه نو باشه و استفاده نشده باشه و کارتنش پلمپ باشه یه جنس دسته 2 استفاده شده بود.)
دقیقاً مواردی رو که میگی برای من هم پیش اومد (من هم ساکن شهرستانم) ... منتها من از اول باهاشون تند حرف زدم و کارم رو پیش بردم.
بنظرم از یه وکیل یا مشاور حقوقی وقت بگیر مشورت کن. یه شکایت طرح کن و تمامی مستندات و مدارک رو با خودت داشته باش که ضمیمه پرونده کنی (حتی از چت هات هم بنظرم اسکرین شات بگیر) و پلیس فتا رو هم اگر خواستی دخالت بده. در نهایت ته شکایتت بگو علاوه بر گرفتن حق تمامی خسارت دادرسی و ضرر و زیان این چند وقت رو هم برات لحاظ کنند.
نمیگم 100% نتیجه میگیری ... ولی حداقل پیش خودت سرت بالاست که تمام تلاشت رو کردی.
امیدوارم با این کار نتیجه بگیری و به حق خودت برسی.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خیلی سخت گرفتی, این چیزا تو ایران عادیه, آب ریخته شده رو نمیشه جمع کرد! 9 ماه گذشته شما هنوز به 12 روز تاخیری اولش فکر میکنی؟
اگه سالمه ازش استفاده کن یا بفروشش :) 👌🌺
بحث ۱۲ روز نیست
کل ماجرا توضیح دادم که ببینید چطور مرز وقاحت توسط فروشگاه ایران اسکوتر جا به جا میشه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
حالت رو کاملاً درک می کنم
مورد مشابه از سایت ایران ایسوس برای من پیش اومد ولی خوب خداروشکر 14 روزه پول رو پس فرستادند و جنس رو مرجوع کردم. (جنس ارسال شده بجای اینکه نو باشه و استفاده نشده باشه و کارتنش پلمپ باشه یه جنس دسته 2 استفاده شده بود.)
دقیقاً مواردی رو که میگی برای من هم پیش اومد (من هم ساکن شهرستانم) ... منتها من از اول باهاشون تند حرف زدم و کارم رو پیش بردم.
بنظرم از یه وکیل یا مشاور حقوقی وقت بگیر مشورت کن. یه شکایت طرح کن و تمامی مستندات و مدارک رو با خودت داشته باش که ضمیمه پرونده کنی (حتی از چت هات هم بنظرم اسکرین شات بگیر) و پلیس فتا رو هم اگر خواستی دخالت بده. در نهایت ته شکایتت بگو علاوه بر گرفتن حق تمامی خسارت دادرسی و ضرر و زیان این چند وقت رو هم برات لحاظ کنند.
نمیگم 100% نتیجه میگیری ... ولی حداقل پیش خودت سرت بالاست که تمام تلاشت رو کردی.
امیدوارم با این کار نتیجه بگیری و به حق خودت برسی.
خدا رو شکر مشکلت حل شد
تو شکایتی که از طریق اتاق اصناف انجام دادم مدارک و مستندات ارائه دادم شکایت برای تهران ارسال کردند ولی بعد چندین ماه هیچ کاری انجام ندادند
حتی کارشناس ۶ میلیون خسارت تعیین کرد و ضمیمه شکایت برای تهران ارسال کرد
در حال حاضر اینکه مردم آگاه کنم و از این فروشگاه متقلب خرید نکنند بیشتر خوشحال میشم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یه نکته مهم دیگه که یادم رفت بگم اینه
تو سایتشون درج شده هزینه ارسال باربری رایگان
موتور که رفتم از باربری تحویل گرفتم گفتند فروشگاه ایران اسکوتر هزینه ارسال پرداخت نکرده!! منم چون تو سایت دیدم هزینه ارسال رایگان پول همراهم نبرده بودم باربری حدود ۳۰ کیلومتر بیرون شهر بود اگه داداشم پول همراهش نبود باید کلی راه بر می گشتم کارت بانکم بردارم
تماس گرفتم کلی اعتراض کردم قرار شد تا شب کرایه باربری واریز کنند ولی بی معرفت ها ۴ روز سرکارم گذاشتند تا تونستم کرایه باربری ازشون بگیرم
واژه شارلاتان باید سر در فروشگاه شون بزنند

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
چاره کار اینه ده میلیون ریال بدی خاله @zgg123 و هزینه تتوی عبارت ایران اسکوتر روی نان سبوس ایشان. سپس همراه ایشان روانه درب شرکت شوید و پس از اینکه ناکد شدند اسناد سمعی بصری از خاله تهیه کنید که داره تبلیغ شرکتو میکنه و تو نت آپلود کنید
فرداش برای همیشه پلمپ میشه شرکت

note: صورت خاله رو تو فیلم شطرنجی کنید که هم آبروش براش مهمه هم میان خود خاله هم میبرن😟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
حاژی بیشتر به عنوان درس عبرت بهش نگاه کن و دیگه خرید گرون قیمت غیرحضوری انجام نده
آگاهسازی که ملت آگاهن شک نکن

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بذار تهدیدشو بکنه..حالا نشر دادن یا ندادن منوتوبا تصمیم خود شبکه ست..
استارتر , اگه فروشگاهه هم همچین حرفی زد , بگو نه..اتفاقا این شبکه بدشون هم نمیاد توی این اوضاع فکر مردم رو منحرف بکنن..
ویدیوشم این شکلی باشه بگه سلام سالی جون ایران اسکوتر سرمو کلاه گذاشت و موتور خراب فرستاد بعد 12 روز بعد شررر شلنگ مبارک بگیره رو موتور

دلت خوشه ها

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
حاژی بیشتر به عنوان درس عبرت بهش نگاه کن و دیگه خرید گرون قیمت غیرحضوری انجام نده
آگاهسازی که ملت آگاهن شک نکن
اینکه ۱۰۰٪ دیگه به هیچ فروشگاهی نمیشه اعتماد کرد
مثل آب خوردن کلاهبرداری یا مشتری فریب میدن
دیگه چیزی به عنوان اعتماد وجود نداره

این همیشه به خاطر داشته باشید
(ب) (الف) (ن)
یعنی به کسی اعتماد نکن
راز سالم زندگی کردن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
ویدیوشم این شکلی باشه بگه سلام سالی جون ایران اسکوتر سرمو کلاه گذاشت و موتور خراب فرستاد بعد 12 روز بعد شررر شلنگ مبارک بگیره رو موتور

دلت خوشه ها
من اصلا پست رو نخوندم که درباره چیه..
یه چیز کلی برای فروشگاه ها و شرکت ها گفتم..

بالا