• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید بسیار بد از فروشگاه ایران اسکوتر و فریب دادن مشتری

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از طریق اتحادیه کسب و کارهای مجازی پیگیری کردی؟ شنیدم اونا پیگیری میکنند

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
کدوم شهرستانی؟
موتور اونم برقی رو ندید خریدی؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تا حالا اسمش نشنیده بودم
سایت داره؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
اصفهان
نماد اعتماد داشتند فکرش نمی کردم انقدر شارلاتان باشند
اشتباه به خاطر اعتماد
من خودم اصفهان هم موتور خرید فروش میکنم هم تعمیر
اصفهان همه خسیس و چونه زنن به این راحتی پول نمیدن اونم برا موتور اونم تازه برقی
یه چیزی که میخوان بخرن هزار جا تحقیق میکنن و قیمت میگیرن ببینن کی هزار تومن ارزون تر میده و میرن پا معامله چونه میزنن و نسیه میخوان نه که راحت پول بدن و ندید بخرن
پا میشدی میرفتی خیابون سروش اصفهان هزار تا مغازه موتور فروشی هست حضوری میخریدی الانم دیگه نمیشه کاریش کرد با شکایت و اینا
مثلا بری شکایت کنی بگی این رو برام فرستادن خرابه؟یارو هم میگه خودش خراب کرده من سالم فرستادم
بعد برو از جیب خودت کارشناس بذار و 2 تا شاهد بیار که موتور وقتی رسیده خش داشته و من خشش ننداختم
اگه حضوری بری فروشگاهشون عابرو ریزی کنی میشه یه پولی بهت بدن بخاطر این مشکلاتی که موتوره داره یا خودشون تعمیرش کنن ولی اینجوری نه
پس برداشتن هم که اصلا از فکرش بیا بیرون.موتور صفر از مغازه یارو که بره بیرون 20-30 درصدش میفته
همون تهران هم که مشتی ان و خسیس نیستن چیزایی در حد ژیلت و قاب گوشی و پاور بانک رو غیر حضوری میخرن موتور و چیزای گرون رو حضوری میخرن

اصلا موتور برقی خوب نیست باتریشون زود زود خراب میشه 7-8 میلیون پول باطریشه
بعدم یه دکمه دارن دو دکمه دارن سه دکمه دارن 1000 وات 2000 وات دارن مثلا سه دکمه ها بیشتر راه میرن باید اینا رو میدونستی و میخریدی
سمت دسته گازش ببین چند تا دکمه هست

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من خودم اصفهان هم موتور خرید فروش میکنم هم تعمیر
اصفهان همه خسیس و چونه زنن به این راحتی پول نمیدن اونم برا موتور اونم تازه برقی
یه چیزی که میخوان بخرن هزار جا تحقیق میکنن و قیمت میگیرن ببینن کی هزار تومن ارزون تر میده و میرن پا معامله چونه میزنن و نسیه میخوان نه که راحت پول بدن و ندید بخرن
پا میشدی میرفتی خیابون سروش اصفهان هزار تا مغازه موتور فروشی هست حضوری میخریدی الانم دیگه نمیشه کاریش کرد با شکایت و اینا
مثلا بری شکایت کنی بگی این رو برام فرستادن خرابه؟یارو هم میگه خودش خراب کرده من سالم فرستادم
بعد برو از جیب خودت کارشناس بذار و 2 تا شاهد بیار که موتور وقتی رسیده خش داشته و من خشش ننداختم
اگه حضوری بری فروشگاهشون عابرو ریزی کنی میشه یه پولی بهت بدن بخاطر این مشکلاتی که موتوره داره یا خودشون تعمیرش کنن ولی اینجوری نه
پس برداشتن هم که اصلا از فکرش بیا بیرون.موتور صفر از مغازه یارو که بره بیرون 20-30 درصدش میفته
همون تهران هم که مشتی ان و خسیس نیستن چیزایی در حد ژیلت و قاب گوشی و پاور بانک رو غیر حضوری میخرن موتور و چیزای گرون رو حضوری میخرن

اصلا موتور برقی خوب نیست باتریشون زود زود خراب میشه 7-8 میلیون پول باطریشه
بعدم یه دکمه دارن دو دکمه دارن سه دکمه دارن 1000 وات 2000 وات دارن مثلا سه دکمه ها بیشتر راه میرن باید اینا رو میدونستی و میخریدی
سمت دسته گازش ببین چند تا دکمه هست
این موتوری که خریدم اصفهان هیچ مغازه ای نداشت
کل سروش گشتم و چند خیابان دیگه کسی نداشت
مجبور شدم چون فکر می کردم فروشگاه مطرحی هست میشه بهش اعتماد کرد
که اعتماد به این فروشگاه کار اشتباهی بود
موتور برقی چون بی صدا و هزینه استحلاک کمی داره انتخاب کردم
موتور 3 دنده و 70 تا میره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من واقعا متوجه نمیشم با اینکه سالهاست داره تاپیکای کلاهبرداری زده میشه و تاپیکای شکایت از شخص و نفر در کل نت اونقدر زیاده که حد نداره چرا واقعا بعضی افراد و مردم بازم اینطور خرید میکنن,تو همین پی تی کلی تاپیک شکایت هست,مگه خرید حضوری چشه که نهایت یکی دو روز وقت آدمو بگیره که دیگه این مشکلات پیش نیاد ,خودم تو صنف نشسته بودم که خانمی از تعمیرکاری شکایت داشت و اون تعمیرکارو صنف خواست بعد اینترنتی هیچکس جوابگو نیست ,واسه همین به جز دیجیکالا اینترنتی خرید نمیکنم یا از با سلام که پولو نگه میداره تا خریدار اکی بده ,واقعا این تاپیکا و شکایت از سایتها و اشخاص در نت کی تموم میشه که آخرشم دست طرف به جایی بند نیست

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
... به جز دیجیکالا اینترنتی خرید نمیکنم ...
پس هنوز نکردن تو پاچه‌‌تون که ببینید اونا چه وِزّه‌هایی هستن!
905.gif

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پس هنوز نکردن تو پاچه‌‌تون که ببینید اونا چه وِزّه‌هایی هستن!
905.gif
پاچه کردن مال کسیه خرکی خرید میکنه هر چی خریدم اول از بیرون قیمت گرفتم،خواستی لیست خریدمو بهت نشون میدم همین چند روز پیش کاور پشت گوشی سامسونگ طرح دار که تو بازار کمتر از ۱۰۰ تومن ۲۰۰ نیست گرفتم ۵۰ تومن،برای علف زنی باغ رفتم داس قیمت گرفتم هیچ جا کمتر از ۳۰۰ نبود اونم جنس فنر،گرفتم ۱۹۰ تومن به تراشکار همسایمون نشون دادم گفت این قیمت اصلا همچین چیزی پیدا نمیشه ،آچار قفلی ایران پتک گرفتم اون موقع ۱۹۰ تومن وقتی دستم رسید یه همسایم جلوبندی سازه اون یکی اگزوز ساز وقتی دیدن گفتن واسه ما هم بگیر دوتا دیگه هم برای اونا گرفتم،ریش تراش گرفتم اون موقع ۴۵۰ تومن شارژی ته زن الان ۸۰۰ تومنه،صورتمو هرکس میدید میگفت عجب چیزی زده چند خریدی دوتا دیگه هم برای دوستان خریدم،گوشی موبایل سامسونگ ساده تو بازار قیمت کردم کمتر از ۴۷۰ تومن نبود خریدم از دبجیکالا ۳۷۰ تومن یکی دیگه هم واسه بابام گرفتم،چندین سال پیش ساز دهنی گرفتم ۶۰ تومن برند آلمانی الان شده ۶۰۰ هزار تومن ،ترازو گرفتم آلمانی ۶۰ تومن واسه خودم و رفیقم باهم الان زیر ۶۰۰ تومن نیست،صندل تابستونی خریدم ۸۰ تومن دوساله پوشیدم قیمتش تو بازار زیر ۱۵۰ تومن ندیدم همون جنسو ،از این موارد زیاد بوده ،تا حالا دیجیکالا به من ضرر نرسونده اول قشنگ قیمت میگیرم بعد نظراتو میخونم بعد خرید میکنم ،اونی که همینطوری خرکی مثل تو خرید میکنه باید بره تو پاچش

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
هر بچه ای🖕 کم میاره از این حرفا میزنه سری بعد قبل خرید با بزرگترت مشورت کن

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
پاچه کردن مال کسیه خرکی خرید میکنه هر چی خریدم اول از بیرون قیمت گرفتم،خواستی لیست خریدمو بهت نشون میدم همین چند روز پیش کاور پشت گوشی سامسونگ طرح دار که تو بازار کمتر از ۱۰۰ تومن ۲۰۰ نیست گرفتم ۵۰ تومن،برای علف زنی باغ رفتم داس قیمت گرفتم هیچ جا کمتر از ۳۰۰ نبود اونم جنس فنر،گرفتم ۱۹۰ تومن به تراشکار همسایمون نشون دادم گفت این قیمت اصلا همچین چیزی پیدا نمیشه ،آچار قفلی ایران پتک گرفتم اون موقع ۱۹۰ تومن وقتی دستم رسید یه همسایم جلوبندی سازه اون یکی اگزوز ساز وقتی دیدن گفتن واسه ما هم بگیر دوتا دیگه هم برای اونا گرفتم،ریش تراش گرفتم اون موقع ۴۵۰ تومن شارژی ته زن الان ۸۰۰ تومنه،صورتمو هرکس میدید میگفت عجب چیزی زده چند خریدی دوتا دیگه هم برای دوستان خریدم،گوشی موبایل سامسونگ ساده تو بازار قیمت کردم کمتر از ۴۷۰ تومن نبود خریدم از دبجیکالا ۳۷۰ تومن یکی دیگه هم واسه بابام گرفتم،چندین سال پیش ساز دهنی گرفتم ۶۰ تومن برند آلمانی الان شده ۶۰۰ هزار تومن ،ترازو گرفتم آلمانی ۶۰ تومن واسه خودم و رفیقم باهم الان زیر ۶۰۰ تومن نیست،صندل تابستونی خریدم ۸۰ تومن دوساله پوشیدم قیمتش تو بازار زیر ۱۵۰ تومن ندیدم همون جنسو ،از این موارد زیاد بوده ،تا حالا دیجیکالا به من ضرر نرسونده اول قشنگ قیمت میگیرم بعد نظراتو میخونم بعد خرید میکنم ،اونی که همینطوری خرکی مثل تو خرید میکنه باید بره تو پاچش
تهران ساکنی؟

بالا