تا حالا اسمش نشنیده بودماز طریق اتحادیه کسب و کارهای مجازی پیگیری کردی؟ شنیدم اونا پیگیری میکنند
اصفهانکدوم شهرستانی؟
موتور اونم برقی رو ندید خریدی؟
تا حالا اسمش نشنیده بودم
سایت داره؟
من خودم اصفهان هم موتور خرید فروش میکنم هم تعمیراصفهان
نماد اعتماد داشتند فکرش نمی کردم انقدر شارلاتان باشند
اشتباه به خاطر اعتماد
این موتوری که خریدم اصفهان هیچ مغازه ای نداشتمن خودم اصفهان هم موتور خرید فروش میکنم هم تعمیر
اصفهان همه خسیس و چونه زنن به این راحتی پول نمیدن اونم برا موتور اونم تازه برقی
یه چیزی که میخوان بخرن هزار جا تحقیق میکنن و قیمت میگیرن ببینن کی هزار تومن ارزون تر میده و میرن پا معامله چونه میزنن و نسیه میخوان نه که راحت پول بدن و ندید بخرن
پا میشدی میرفتی خیابون سروش اصفهان هزار تا مغازه موتور فروشی هست حضوری میخریدی الانم دیگه نمیشه کاریش کرد با شکایت و اینا
مثلا بری شکایت کنی بگی این رو برام فرستادن خرابه؟یارو هم میگه خودش خراب کرده من سالم فرستادم
بعد برو از جیب خودت کارشناس بذار و 2 تا شاهد بیار که موتور وقتی رسیده خش داشته و من خشش ننداختم
اگه حضوری بری فروشگاهشون عابرو ریزی کنی میشه یه پولی بهت بدن بخاطر این مشکلاتی که موتوره داره یا خودشون تعمیرش کنن ولی اینجوری نه
پس برداشتن هم که اصلا از فکرش بیا بیرون.موتور صفر از مغازه یارو که بره بیرون 20-30 درصدش میفته
همون تهران هم که مشتی ان و خسیس نیستن چیزایی در حد ژیلت و قاب گوشی و پاور بانک رو غیر حضوری میخرن موتور و چیزای گرون رو حضوری میخرن
اصلا موتور برقی خوب نیست باتریشون زود زود خراب میشه 7-8 میلیون پول باطریشه
بعدم یه دکمه دارن دو دکمه دارن سه دکمه دارن 1000 وات 2000 وات دارن مثلا سه دکمه ها بیشتر راه میرن باید اینا رو میدونستی و میخریدی
سمت دسته گازش ببین چند تا دکمه هست
لعنت بهشون که مردم فریب میدننماد اعتماد متضمن هیچی نیست ، از اولم اومد واسه اینکه مالیات بگیرن و پرونده تشکیل بدن
من واقعا متوجه نمیشم با اینکه سالهاست داره تاپیکای کلاهبرداری زده میشه و تاپیکای شکایت از شخص و نفر در کل نت اونقدر زیاده که حد نداره چرا واقعا بعضی افراد و مردم بازم اینطور خرید میکنن,تو همین پی تی کلی تاپیک شکایت هست,مگه خرید حضوری چشه که نهایت یکی دو روز وقت آدمو بگیره که دیگه این مشکلات پیش نیاد ,خودم تو صنف نشسته بودم که خانمی از تعمیرکاری شکایت داشت و اون تعمیرکارو صنف خواست بعد اینترنتی هیچکس جوابگو نیست ,واسه همین به جز دیجیکالا اینترنتی خرید نمیکنم یا از با سلام که پولو نگه میداره تا خریدار اکی بده ,واقعا این تاپیکا و شکایت از سایتها و اشخاص در نت کی تموم میشه که آخرشم دست طرف به جایی بند نیستمواظب باشید
پس هنوز نکردن تو پاچهتون که ببینید اونا چه وِزّههایی هستن!... به جز دیجیکالا اینترنتی خرید نمیکنم ...
پاچه کردن مال کسیه خرکی خرید میکنه هر چی خریدم اول از بیرون قیمت گرفتم،خواستی لیست خریدمو بهت نشون میدم همین چند روز پیش کاور پشت گوشی سامسونگ طرح دار که تو بازار کمتر از ۱۰۰ تومن ۲۰۰ نیست گرفتم ۵۰ تومن،برای علف زنی باغ رفتم داس قیمت گرفتم هیچ جا کمتر از ۳۰۰ نبود اونم جنس فنر،گرفتم ۱۹۰ تومن به تراشکار همسایمون نشون دادم گفت این قیمت اصلا همچین چیزی پیدا نمیشه ،آچار قفلی ایران پتک گرفتم اون موقع ۱۹۰ تومن وقتی دستم رسید یه همسایم جلوبندی سازه اون یکی اگزوز ساز وقتی دیدن گفتن واسه ما هم بگیر دوتا دیگه هم برای اونا گرفتم،ریش تراش گرفتم اون موقع ۴۵۰ تومن شارژی ته زن الان ۸۰۰ تومنه،صورتمو هرکس میدید میگفت عجب چیزی زده چند خریدی دوتا دیگه هم برای دوستان خریدم،گوشی موبایل سامسونگ ساده تو بازار قیمت کردم کمتر از ۴۷۰ تومن نبود خریدم از دبجیکالا ۳۷۰ تومن یکی دیگه هم واسه بابام گرفتم،چندین سال پیش ساز دهنی گرفتم ۶۰ تومن برند آلمانی الان شده ۶۰۰ هزار تومن ،ترازو گرفتم آلمانی ۶۰ تومن واسه خودم و رفیقم باهم الان زیر ۶۰۰ تومن نیست،صندل تابستونی خریدم ۸۰ تومن دوساله پوشیدم قیمتش تو بازار زیر ۱۵۰ تومن ندیدم همون جنسو ،از این موارد زیاد بوده ،تا حالا دیجیکالا به من ضرر نرسونده اول قشنگ قیمت میگیرم بعد نظراتو میخونم بعد خرید میکنم ،اونی که همینطوری خرکی مثل تو خرید میکنه باید بره تو پاچشپس هنوز نکردن تو پاچهتون که ببینید اونا چه وِزّههایی هستن!
.اونی که همینطوری خرکی مثل تو خرید میکنه باید بره تو پاچش
یه مرز باریکی هست بین «رک بودن» و «بیشعوری» که متأسفانه خیلیا با افتخار ردش میکنن.
تهران ساکنی؟پاچه کردن مال کسیه خرکی خرید میکنه هر چی خریدم اول از بیرون قیمت گرفتم،خواستی لیست خریدمو بهت نشون میدم همین چند روز پیش کاور پشت گوشی سامسونگ طرح دار که تو بازار کمتر از ۱۰۰ تومن ۲۰۰ نیست گرفتم ۵۰ تومن،برای علف زنی باغ رفتم داس قیمت گرفتم هیچ جا کمتر از ۳۰۰ نبود اونم جنس فنر،گرفتم ۱۹۰ تومن به تراشکار همسایمون نشون دادم گفت این قیمت اصلا همچین چیزی پیدا نمیشه ،آچار قفلی ایران پتک گرفتم اون موقع ۱۹۰ تومن وقتی دستم رسید یه همسایم جلوبندی سازه اون یکی اگزوز ساز وقتی دیدن گفتن واسه ما هم بگیر دوتا دیگه هم برای اونا گرفتم،ریش تراش گرفتم اون موقع ۴۵۰ تومن شارژی ته زن الان ۸۰۰ تومنه،صورتمو هرکس میدید میگفت عجب چیزی زده چند خریدی دوتا دیگه هم برای دوستان خریدم،گوشی موبایل سامسونگ ساده تو بازار قیمت کردم کمتر از ۴۷۰ تومن نبود خریدم از دبجیکالا ۳۷۰ تومن یکی دیگه هم واسه بابام گرفتم،چندین سال پیش ساز دهنی گرفتم ۶۰ تومن برند آلمانی الان شده ۶۰۰ هزار تومن ،ترازو گرفتم آلمانی ۶۰ تومن واسه خودم و رفیقم باهم الان زیر ۶۰۰ تومن نیست،صندل تابستونی خریدم ۸۰ تومن دوساله پوشیدم قیمتش تو بازار زیر ۱۵۰ تومن ندیدم همون جنسو ،از این موارد زیاد بوده ،تا حالا دیجیکالا به من ضرر نرسونده اول قشنگ قیمت میگیرم بعد نظراتو میخونم بعد خرید میکنم ،اونی که همینطوری خرکی مثل تو خرید میکنه باید بره تو پاچش