• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید محصولات و خدمات بی کیفیت

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
به نظرم این تاپیک رو به سبک زندگی انتقال بدید تا در موتور های جستجو دیده بشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
چه فایده؟
پولش میره تو جیب احسان که سالی یک بارم نمیاد اینجا

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
بی کیفیت ترین چیز قطعات ماشینه هر قطعه ایش که از فابریک در میاد دیگه تمامه بعد از اون باید قطعه بی کیفیت و گران جایگزین کنید
یکسری تقلب هم هست روغن موتور تقلبی لنت تقلبی حتی دیسک صفحه تقلبی دارن جعل میکنن همین چند روز پیش یه کارگاه رو اومدن ریختن دیسک و صفحه والئو جعل میکردن میدادن دست ملت
من دو سال پیش یه دیست صفحه والئو اصل پیدا کردم رو ماشین بستم باهاش 90 هزار تا الان راه رفتم.(تو شهر و جاده) هنوز هم داره کار می کنه .

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بحث قطعات تقلبی شد ، سوال برام پیش اومد که قطعاتی که تو نمایندگی ایران خودرو و سایپا میفروشن قابل اعتماد هستن ؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
بحث قطعات تقلبی شد ، سوال برام پیش اومد که قطعاتی که تو نمایندگی ایران خودرو و سایپا میفروشن قابل اعتماد هستن ؟
معلومه که نه . وقتی تو ماشین صفر قطعه دست دوم میندازن

اصلا ماشین های ایرانی چینی قطعه شون هم اصل باشه از کیفیتی برخردار نیست . اگه قطعه واقعا کیفیت استاندارد 30سال پیش دنیارو هم داشته باشه پس چجوری سود کنن

miladst

Registered User
لایک‌ها
529

مشارکت دوستان در پاتوق بیشتر از جاهای دیگه است
من خودم هر موقع سوالی دارم اینجا توی پاتوق بهتر جواب میگیرم تا بخش های دیگه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
منبع تغذیه و پاور کامپیوتر فقط و فقط پاور گرین ! دیگه هییییچ مارک معتبری برای پاور وجود نداره! همشون آشغالن هارد رو خراب میکنن یا بقیه سیستم رو داغون میکنن . پاور برای طول عمر و سلامت سیستم خیلی مهمه
اولین جایی که خراب میکنه هارده بعدشم مادربرد

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
منبع تغذیه و پاور کامپیوتر فقط و فقط پاور گرین ! دیگه هییییچ مارک معتبری برای پاور وجود نداره! همشون آشغالن هارد رو خراب میکنن یا بقیه سیستم رو داغون میکنن . پاور برای طول عمر و سلامت سیستم خیلی مهمه
نفرمایید.....سر پاور گرین من کنسول فروختم پاور کولر مستر خریدم چندتا ایراد خفن داره،
گرین شرکت آشغال ایرانیه که خودش برای خودش سرتیفیکیت صادر میکنه و احتمالا از تکنولوژی بقیه پاور ها هم جلوتر ! یه یوزر نماینده تو یکی از سایت های تخصصی کامپیوتر داشتن که طوری به فاکش دادیم شیش ماه لاگ این نکرده و گفته دیگه نمیام اونجا !!!
بسته بندی افتضاح،کیفیت ساخت قطعات پایین،دور 100فن،صدای زیاد،جرقه زدن،تجربه آب کردن سوکت PCIE،خودم یه فیلم از پاور 650نیمه ماژولارش گرفتم که هر چند ثانیه یکبار صدای جرقه برق ازش میاد،همونو با کولر مستر فول ماژولار عوض کردم بی سر و صدا راحت،انگار سیستم اصلا پاور نداره !!! سیستمم فروختم یه لپ تاپ گیم گرفتم 61که صدا F-14ازش در میاد دماشم میره رو91

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نفرمایید.....سر پاور گرین من کنسول فروختم پاور کولر مستر خریدم چندتا ایراد خفن داره،
گرین شرکت آشغال ایرانیه که خودش برای خودش سرتیفیکیت صادر میکنه و احتمالا از تکنولوژی بقیه پاور ها هم جلوتر ! یه یوزر نماینده تو یکی از سایت های تخصصی کامپیوتر داشتن که طوری به فاکش دادیم شیش ماه لاگ این نکرده و گفته دیگه نمیام اونجا !!!
بسته بندی افتضاح،کیفیت ساخت قطعات پایین،دور 100فن،صدای زیاد،جرقه زدن،تجربه آب کردن سوکت PCIE،خودم یه فیلم از پاور 650نیمه ماژولارش گرفتم که هر چند ثانیه یکبار صدای جرقه برق ازش میاد،همونو با کولر مستر فول ماژولار عوض کردم بی سر و صدا راحت،انگار سیستم اصلا پاور نداره !!! سیستمم فروختم یه لپ تاپ گیم گرفتم 61که صدا F-14ازش در میاد دماشم میره رو91
گرین ایرانیه؟! ایران اصلا چی میتونه درست کنه؟!
مگه گارانتی نداشت؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
گرین یک زباله خوش نام

یکی از بزرگترین مافیاهای قطعات تو ایران ـه- دفترش سمت طالقانی فقط ماده خوشگل کننده بمال چیده یه نفر هیچی سر در نمیارن

از یک بنده اودینی یک هزینه ای بیشتر بابت گارانتی مادربرد گرفته بودن ولی برای تعمیر همونم دو برابر هزینه گارانتی پول گرفتن

گارانتی هم البته یک چیز بی مفهومه تو ایران مثل نمایندگی میمونه . مثلا کویر موتور تنها نمایندگی کاوازاکی در ایران بعد چیکار میکنه کاوازاکی های حجم پایین مونتاژ هند رو میخره میذاره پشت ویترین

گرین در واقع در حال مونتاژ یک سری محصولات چینی هست

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

گرین خودش بزرگترین زباله تاریخ بشریته :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بی کیفیت ترین چیز قطعات ماشینه هر قطعه ایش که از فابریک در میاد دیگه تمامه بعد از اون باید قطعه بی کیفیت و گران جایگزین کنید
یکسری تقلب هم هست روغن موتور تقلبی لنت تقلبی حتی دیسک صفحه تقلبی دارن جعل میکنن همین چند روز پیش یه کارگاه رو اومدن ریختن دیسک و صفحه والئو جعل میکردن میدادن دست ملت
پیرو این پستم یکی از اشغالترین قطعات ماشین رادیات هست

کوشش رادیاتور
IMG_20210128_170334.jpg
صادرکننده به بیش از 40 کشور جهان در 4 قاره :) ژووووووون :cool:

IMG_20210128_170427.jpg

اینم وضعیت گارانتیش "شروع زمان گارانتی از تاریخ تولید محاسبه میشود"
انگار مواد غذایی تولید کرده که تو مغازه فاسد بشه، این چندماه تو خود کارخونه می مونه چندماهم تو لوازم یدکی میخوابه تا فروش بره در عمل میبینی وقتی خریدیش 3 ماه بیشتر گارانتی نداره یعنی بی شرفی رو به حد اعلا رسوندن جایی که بیان گارانتی رو از موقع فاکتور زدن بنویسن نوشتن از شروع تولید دقیقا میخوان از گارانتی کردن محصولشون طفره برن بعد میگن حمایت کنید از کالای ایرانی خب وقتی احترام به حقوق مصرف کننده پشمه چه انتظاری دارید حمایت بشید

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
گرین ایرانیه؟! ایران اصلا چی میتونه درست کنه؟!
مگه گارانتی نداشت؟
شرکت پردیس صنعت رایانه سبز !!
:) از آشغال بودن این شرکت بگم که یه کیبورد مزخرف درست کرد به قیمت هفتاد هزار تومان ،گفت این مکانیکال گیمینگ ! مکانیکال جدا از مدل و نوع چری ، وزن سنگینی داره اومده یه تیکه فلز سنگین گذاشته تو کیبورد...اوج خلاقیت گرین
الانم کیبوردش هفتصد هزار تومان هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین پرشین تولز راجع به پاورش تاپیک هست من توی این پنج شیش سال سه تا پیسی گیمینگ خریدم هر بار هم پاور گرین چون دم دست تر بود و کمتر معطل میشدم هر بار مشکلات عجیب غریب مثل تصویر ندادن کارت گرافیک،کار نکردن اسلات های دو و سه کارت ....می خوای سیستمت آتیش نگیره ردش کن بره

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ببین اوضاع چین چقدر خرابه که خیلی از جنس های چینی به اسم برند ایرانی فروش میره

البته این برند ایرانی سازی فاز تولید ملی و از این حرفایی که رو اسم سال میذارن موقع سال تحویل ـه وعلا بسیاری از صنعت ها تو ایران رگ وریشه چینی گرفته برای همین چیز با کیفیتی رویت نمیشه

تولید با متریال درجه 3چینی در واقع همون توهین به شعور ایرانی ـه ولی خوب سود زیادی داره

حالا پاور بانک و مودم و هارد اکسترنال چینی آوردن تا دسته ریختن تو بازار ایران .یعنی پیچ و مهره حتی گل خشک شده میریزن برای هم وزن شدن با نمونه اصلی

download.jpgfake_samsung_harddrive.jpg

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
از امین حضور لوازم خونگی نخرید . ریفربشد و ریپک زیاد شده توشون . خصوصا مونتاژ چین هاشون.
ضمنا اکثرشون هم به مهلت تست و تعویض اعتقادی ندارن.
یه گارانتی قلابی با کلی هولوگرام و کارت طلایی و بلاه بلاه بهتون میدن ، آخر که گذرت میفته بهشون میبینی یه زیر پله 10 متری پایین میدون شوشه : دی

از رفتن به رستوران هایی که کامرشال هور های مفتخور ( در پوشش تیستر ) معرفی میکنن به شدت اجتناب کنید.
این رستوران ها اگر خوب بودن کارشون به جایی نمیکشید که بابت 1 دقیقه کلیپ و دو تا دونه استوری میلیونی هزینه کنن .

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
این که ایرانی/چینیه پس چرا اینقدر گرون میده؟!
اصل قضیه همینه پاسح نمیدن و بهانه میارن ! قبلا گفته بودن قیمت شرکت پایینه بازار خودشون گرون میدن تقصیر ما نیست !!:rolleyes:

Last edited:

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
چرا هرکی در هرجای نت از ایرادات شخمی لوازم خانگی های اسنوا و ایکس ویژن و.. حرف میزنه سریع پاک میکنن

چندسالیه عجیب علاقه دارن جنسهایی ایرانی-چینی رو با اسامی خارجی بفروشن در حالی که در داخل با قطعات چینی درست میشه در واقع ایرانی هست

از شامپو تا لوازم خانگی اسمای دهن پر کن خارجی گذاشتن ولی کاملا بی کیفیت هستن

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
درود بر همه دوستان
متاسفانه آنتی ویروس های تقلبی در بازار زیاد شده مراقب باشید بطوریکه اشانتیون هم روی آنها به شما می دهند

با سپاس

بالا