چه فایده؟به نظرم این تاپیک رو به سبک زندگی انتقال بدید تا در موتور های جستجو دیده بشه
من دو سال پیش یه دیست صفحه والئو اصل پیدا کردم رو ماشین بستم باهاش 90 هزار تا الان راه رفتم.(تو شهر و جاده) هنوز هم داره کار می کنه .بی کیفیت ترین چیز قطعات ماشینه هر قطعه ایش که از فابریک در میاد دیگه تمامه بعد از اون باید قطعه بی کیفیت و گران جایگزین کنید
یکسری تقلب هم هست روغن موتور تقلبی لنت تقلبی حتی دیسک صفحه تقلبی دارن جعل میکنن همین چند روز پیش یه کارگاه رو اومدن ریختن دیسک و صفحه والئو جعل میکردن میدادن دست ملت
معلومه که نه . وقتی تو ماشین صفر قطعه دست دوم میندازنبحث قطعات تقلبی شد ، سوال برام پیش اومد که قطعاتی که تو نمایندگی ایران خودرو و سایپا میفروشن قابل اعتماد هستن ؟
به نظرم این تاپیک رو به سبک زندگی انتقال بدید تا در موتور های جستجو دیده بشه
خود ایرانخودرو و سایپا مگه قابل اعتمادنبحث قطعات تقلبی شد ، سوال برام پیش اومد که قطعاتی که تو نمایندگی ایران خودرو و سایپا میفروشن قابل اعتماد هستن ؟
نفرمایید.....سر پاور گرین من کنسول فروختم پاور کولر مستر خریدم چندتا ایراد خفن داره،منبع تغذیه و پاور کامپیوتر فقط و فقط پاور گرین ! دیگه هییییچ مارک معتبری برای پاور وجود نداره! همشون آشغالن هارد رو خراب میکنن یا بقیه سیستم رو داغون میکنن . پاور برای طول عمر و سلامت سیستم خیلی مهمه
اولین جایی که خراب میکنه هارده بعدشم مادربرد
گرین ایرانیه؟! ایران اصلا چی میتونه درست کنه؟!نفرمایید.....سر پاور گرین من کنسول فروختم پاور کولر مستر خریدم چندتا ایراد خفن داره،
گرین شرکت آشغال ایرانیه که خودش برای خودش سرتیفیکیت صادر میکنه و احتمالا از تکنولوژی بقیه پاور ها هم جلوتر ! یه یوزر نماینده تو یکی از سایت های تخصصی کامپیوتر داشتن که طوری به فاکش دادیم شیش ماه لاگ این نکرده و گفته دیگه نمیام اونجا !!!
بسته بندی افتضاح،کیفیت ساخت قطعات پایین،دور 100فن،صدای زیاد،جرقه زدن،تجربه آب کردن سوکت PCIE،خودم یه فیلم از پاور 650نیمه ماژولارش گرفتم که هر چند ثانیه یکبار صدای جرقه برق ازش میاد،همونو با کولر مستر فول ماژولار عوض کردم بی سر و صدا راحت،انگار سیستم اصلا پاور نداره !!! سیستمم فروختم یه لپ تاپ گیم گرفتم 61که صدا F-14ازش در میاد دماشم میره رو91
گرین یک زباله خوش ناممنبع تغذیه و پاور کامپیوتر فقط و فقط پاور گرین ! دیگه هییییچ مارک معتبری برای پاور وجود نداره! همشون آشغالن هارد رو خراب میکنن یا بقیه سیستم رو داغون میکنن . پاور برای طول عمر و سلامت سیستم خیلی مهمه
منبع تغذیه و پاور کامپیوتر فقط و فقط پاور گرین ! دیگه هییییچ مارک معتبری برای پاور وجود نداره! همشون آشغالن هارد رو خراب میکنن یا بقیه سیستم رو داغون میکنن . پاور برای طول عمر و سلامت سیستم خیلی مهمه
پیرو این پستم یکی از اشغالترین قطعات ماشین رادیات هستبی کیفیت ترین چیز قطعات ماشینه هر قطعه ایش که از فابریک در میاد دیگه تمامه بعد از اون باید قطعه بی کیفیت و گران جایگزین کنید
یکسری تقلب هم هست روغن موتور تقلبی لنت تقلبی حتی دیسک صفحه تقلبی دارن جعل میکنن همین چند روز پیش یه کارگاه رو اومدن ریختن دیسک و صفحه والئو جعل میکردن میدادن دست ملت
شرکت پردیس صنعت رایانه سبز !!گرین ایرانیه؟! ایران اصلا چی میتونه درست کنه؟!
مگه گارانتی نداشت؟
این که ایرانی/چینیه پس چرا اینقدر گرون میده؟!شرکت پردیس صنعت رایانه سبز !!
اصل قضیه همینه پاسح نمیدن و بهانه میارن ! قبلا گفته بودن قیمت شرکت پایینه بازار خودشون گرون میدن تقصیر ما نیست !!این که ایرانی/چینیه پس چرا اینقدر گرون میده؟!