• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه شما از تغییر قالب سایت چیست ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
مشکل شما الان با قالب فعلی چی هست؟ تو انتخاب قالب هم سعی کن هم کاربرها رو در نظر بگیری و هم موتور جستجو رو, یک قالب امکان داره 100 درصد برای موتور جستجو بهینه سازی شده باشه ولی طراحیش جالب نباشه و یا برعکس... همیشه باید بین این دو رو بگیری تا هر دو طرف را تا حدی راضی نگه داری

مشکل من با قالب (قالب صحیفه) اینه که حالت خبری داره و من به خاطر اهدافی که در اینده دارم میخوام حالت شرکتی به خودش بگیره و از قالب Be Theme استفاده کنم حالا نظر شما چیه ؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
بستگی داره قالب فعلی چه تغییراتی داشته و قالب جدید اون تغییرات رو ساپروت کنه یا نه.
مثل قضیه لینک دانلود و یا باکس دانلود و ... که دوستان گفتن.
شما وقتی روی قالب فعلی باکس دانلود تعریف کردی به صورت دستی و اختصاصی، وقتی قالب جدید میزاری خب معلومه باید این موارد رو اضافه کنی و براش تعریف کنی.

اما در کل در جوابتون بگم که بنده قالب سایتم رو به صورت اصولی و هماهنگ با قالب و لینک قالب قبلی تغییر دادم و یه مدت دو سه روزه افت داشتیم و بعد اون به واسطه قالب جدید رشد بسیار چشمگیری در گوگل مشاهده کردیم.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
مشکل من با قالب (قالب صحیفه) اینه که حالت خبری داره و من به خاطر اهدافی که در اینده دارم میخوام حالت شرکتی به خودش بگیره و از قالب Be Theme استفاده کنم حالا نظر شما چیه ؟
من خودم از قالب صحیفه استفاده کردم و احساس خوبی از قالب صحیفه ندارم . احساس وبلاگ به آدم دست میده و ظاهر وبسایت ضعیف به نظر میرسه . اگر تمایل به تغییر قالب داشتید ، قالبی انتخاب کنید که کاربر فکر کنه با یه وبسایت و تشکیلات بزرگ طرفه . سایتتون رو طوری طراحی کنید که کاربر فکر کنه چندین نفر دارن توی این سایت کار و تولید محتوا میکنن (اگرچه شاید سایت تنها توسط یک نفر اداره شود ) .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
گاوی که شیر میده رو لگد نمی زنن ممکنه از شیر دادن بیفته
اگر درآمدش براتون حساس هست دست بهش نزنید حتی یک درصد ریسک اینگه گوگل مرضش بگیره و دیگه ورودی نده باشه باید با احتیاط حرکت کنید

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
بستگی داره قالب فعلی چه تغییراتی داشته و قالب جدید اون تغییرات رو ساپروت کنه یا نه.
مثل قضیه لینک دانلود و یا باکس دانلود و ... که دوستان گفتن.
شما وقتی روی قالب فعلی باکس دانلود تعریف کردی به صورت دستی و اختصاصی، وقتی قالب جدید میزاری خب معلومه باید این موارد رو اضافه کنی و براش تعریف کنی.

اما در کل در جوابتون بگم که بنده قالب سایتم رو به صورت اصولی و هماهنگ با قالب و لینک قالب قبلی تغییر دادم و یه مدت دو سه روزه افت داشتیم و بعد اون به واسطه قالب جدید رشد بسیار چشمگیری در گوگل مشاهده کردیم.

قالب جدیدی که نصب کردید صحیفه بود ؟ پیشنهاد میدید از صحیفه که واقعا سئو خوبی داره به قالب دیگه ای کوچ کنم ؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
قالب جدیدی که نصب کردید صحیفه بود ؟ پیشنهاد میدید از صحیفه که واقعا سئو خوبی داره به قالب دیگه ای کوچ کنم ؟

بله قالب جدید آخرین نسخه صحیفه بود که نصب کردم. سایتتون موضوعش چیه؟ اگر قالب صحیفه با موضوع سایتتون مناسبه پیشنهاد میکنم تغییرش ندید چز اینکه قالب واقعا بهتری پیدا کنید براش.
قالب صحیفه دارای پنل قدرتمندی هست که میتونید اونو هرطوری تغییر بدید و با تغییر رنگ بندی و استایل بندی اون سبک جدید و متنوعی به سایتتون بدید.

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
بله قالب جدید آخرین نسخه صحیفه بود که نصب کردم. سایتتون موضوعش چیه؟ اگر قالب صحیفه با موضوع سایتتون مناسبه پیشنهاد میکنم تغییرش ندید چز اینکه قالب واقعا بهتری پیدا کنید براش.
قالب صحیفه دارای پنل قدرتمندی هست که میتونید اونو هرطوری تغییر بدید و با تغییر رنگ بندی و استایل بندی اون سبک جدید و متنوعی به سایتتون بدید.

سایتم در زمینه مهندسی عمران فعالیت داره توی پست اول ادرس سایت توی امضام هست. دوست دارم از قالب be theme استفاده کنم که مقداری هم جنبه شرکتی داشته باشه اما خیلی دودلم چون نمیخوام بازدیدم رو از دست بدم حالا نظر شما چیه ؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سایتم در زمینه مهندسی عمران فعالیت داره توی پست اول ادرس سایت توی امضام هست. دوست دارم از قالب be theme استفاده کنم که مقداری هم جنبه شرکتی داشته باشه اما خیلی دودلم چون نمیخوام بازدیدم رو از دست بدم حالا نظر شما چیه ؟

والا من اگر چیزی بگم و خدای نکرده بازخورد مثبت حاصل نشه، از چشم من میبینید :)

نظر شما استفاده از be theme هستش و دلتون روی اونه که با اون ظاهر سایت رو کلا تغییر بدید و رسمی تر کنید، خب من دیگه چی بگم؟ ؛)
فقط حواستون باشه که کلیات این قالب رو به قالب جدید منتقل کنید که کمترین افت رو داشته باشید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
قالبی که بهینه، بدون مشکل، سبک، طراحی با دانش داشته باشه
و اینکه کاربر را مجاب کنه بیشتر توی سایت بمونه و مطالب بیشتری رو بخونه
بسیار هم مفید هست

بالا