• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه شما با سایت های پونیشا ، پارس کدرز و ....

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام

می خواستم اگر دوستان با این سایت ها و طراح هاشون کار کردند ، نظر و تجربه شون را بگن

من یک پروژه اونجا تعریف کردم و چند نفر هم پیشنهاد دادند ، اتفاقی توی شاپ کیپر دیدم یکی از کاربران گفته بود اگر به هر دلیلی طراح کار رو
کنسل کنه ، سایت می یاد 10 درصد کمیسیون خودش را کم می کنه بعد باقی پول ما رو پس می ده

من هم برای اینکه مطمئن بشم ، اومدم یک تیکت به پشتیبانی زدم ، امروز صبح رفتم چک کنم جواب پشتیبان چی بوده ، دیدم نه تنها جوابی ندادند ،بلکه تیکت هم پاک شده و اثری ازش نیست !!!!

در هر صورت اگر تجربه ای دارین ، اینجا بگین

ممنون

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

پارس کدرز خیلی بهتره، پونیشا مسئولینشون رو می شناسم چیزی جز پول و کلاهبرداری حالیشون نیست.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
پاک کردن تیکت پشتیبانی یک چیز منحصر به فرد بود !!!!

سایت مشابه خارجی نمی شناسین برای انجام پروژه ؟

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
دروود
برید اینجا با خیال راحت
https://www.freelancer.com
iهمون جا بد تر ایرانی های هست 1000 تا پاکستانی هندی بهت پیام میدن بدونه اینکه پروژه رو بخونن بعد 4 ساعت باید تفهیم کنی بعدش یک قیمت دیگه میدن اخرم کامل نمیدن اونم برای خودش اوضایی داره

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
iهمون جا بد تر ایرانی های هست 1000 تا پاکستانی هندی بهت پیام میدن بدونه اینکه پروژه رو بخونن بعد 4 ساعت باید تفهیم کنی بعدش یک قیمت دیگه میدن اخرم کامل نمیدن اونم برای خودش اوضایی داره

ممنون از شما دوست عزیز

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

هرجایی که حالت مناقصه و مزایده داشته باشه و اولویت اول قیمت و سرعت باشه همینه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
هیچ وقت یادم نمیره پارس کدرز چند سال پیش 30 تومن از من کشید بالا و اکانتمو کلا نابود کرد!

golro

Registered User
لایک‌ها
67
پونیشا هم هیچ مسولیتی در قبال کارهای که انجام میشه قبول نمی کنه... منم 2 -3 میلیون سر این سایت ضرر کردم
سایت های ایرانی هیچ مسولتی ندارن در قبال کارهاشون
حتی سایت adad.ir که وابسته به مارکت بازار هست من دو ماهه 400 تومن ازشون می خوام کلی ایمیل زدم جواب نمی دن
چه بررسه این سایت های داغون مثله پونیشا

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
2-3 میلیون ؟
چطوری این همه ضرر کردین ؟

برای سایت عدد تبلیغ کردین ؟
سایت عدد تبلیغاتش با آنتورک هست ؟

golro

Registered User
لایک‌ها
67
2-3 میلیون ؟
چطوری این همه ضرر کردین ؟

برای سایت عدد تبلیغ کردین ؟
سایت عدد تبلیغاتش با آنتورک هست ؟
بله سایت عدد برای تبلیغات اپلیکیشن هست
نماد هم داره

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
https://www.upwork.com
اینجا درخواست بدین، قبل از قبول پیشنهاد باهاشون صحبت کنید و امتیاز و نمونه کاراشون رو بررسی کنید

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
ببخشید دوستان راهنمایی میخواستم، آیا سایت پونیشا برای انجام کارهای فریلنسری خوب هست؟ برای کارهایی مثل مترجمی، مقاله نویسی، سئو و این جور چیزا پروژه هایی که معرفی می کنه خیلی زیاده اما از اون طرف پیشنهاد دهنده ها هم خیلی بالا هستن برای یه تازه کار که تازه تو سایت ثبت نام کرده فرصتی نمیمونه. بعد یک ماه پیشنهاد دادن تو هیچ پروژه ای انتخاب نشدم.

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
من یه پروژه می خواستم تو پونیشا بزارم 5 هزار تومن اول گرفتن بعد تازه پروژه منو ثبت نکردن، بعد که خواستم پولمو پس بگیرم گفتن باید حسابت رو وریفای کنی و تصویر مدارکتو بفرستی!!! من خودم یه ربات تلگرام نوشته بودم خواستم یسری مواردشو بدم یکی دیگه بنویسه بعد گفتن پروژه شما تایید نشد!
بعد یه پروژه دیگه ثبت کردم و آیدی تلگرامم رو زدم که با برنامه نویس صحبت کنم فرتی بدون اخطار زدن پروژه رو بستن و 5 تومن رو هم بالا کشیدن.
اینو اینجا زدم تا اونایی که از این سایت دفاع می کنن با چشم خودشون ببینن
تو هیچ سایت خارجی اول کار هیچ پولی از کارفرما نمیگیرن و نمی دونم این چه سیقه ایه!!

مدارک پیوست شده
واقعا متاسفم برای مملکتی که دزدی به حدی رسیده که افرادی پول مردم رو راحت می خورن و کسی هم کاری بهشون نداره و با پروئی تمام به کارشون هم ادامه میدن
به پشتیانیش گفتم اگر پول رو برنگردونین شکایت می کنم. جواب داده میگه موفق باشین!

پ.ن: هر برنامه نویسی که زبان انگلیسیش در حد متوسط هست به من پیام بده من بصورت کاملا قانونی یه اکانت وریفای شده در upwork، guru و freelancer بهشون میدم
*هر کار فرمایی هم که نیاز به کمک داره تا پروژه در این 3 تا سایت upwork، guru و freelancer قرار بده بهم پیام تا بهش کاملا آموزش بدم !

فایل های ضمیمه

• 15.jpg
    15.jpg
    252.4 KB · نمایش ها: 28
  • 11.jpg
    11.jpg
    240.7 KB · نمایش ها: 26
  • 12.jpg
    12.jpg
    243.1 KB · نمایش ها: 24
  • 13.jpg
    13.jpg
    250.8 KB · نمایش ها: 24
  • 14.jpg
    14.jpg
    232.6 KB · نمایش ها: 24

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اینکه اول کار هست
پروژه اختلافی پیش بیاد برای رفع اختلاف و بررسی هم می یان پول می گیرند

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
سلام

می خواستم اگر دوستان با این سایت ها و طراح هاشون کار کردند ، نظر و تجربه شون را بگن

من یک پروژه اونجا تعریف کردم و چند نفر هم پیشنهاد دادند ، اتفاقی توی شاپ کیپر دیدم یکی از کاربران گفته بود اگر به هر دلیلی طراح کار رو
کنسل کنه ، سایت می یاد 10 درصد کمیسیون خودش را کم می کنه بعد باقی پول ما رو پس می ده

من هم برای اینکه مطمئن بشم ، اومدم یک تیکت به پشتیبانی زدم ، امروز صبح رفتم چک کنم جواب پشتیبان چی بوده ، دیدم نه تنها جوابی ندادند ،بلکه تیکت هم پاک شده و اثری ازش نیست !!!!

در هر صورت اگر تجربه ای دارین ، اینجا بگین

ممنون
به نظر من اصلا با پونیشا کار نکن دوسه تا کوتوله های وب رفتن اونجا یه سایتی زدن به اسم پونیشا که جز کلاهبرداری هیچی بلد نیستن
حالا اگه به زبان انگلیسی مسلط هستی با سایت های خارجی کار کن پولتو بگیر خیال راحت ولی اگه نمی تونی با سایت های خارجی کار کنی دور ور اینجور سایت ها نرو
چون سایت های خارجی مشکلات خودشون دارن از جمله مشکلاتی پرداختی
به قول دوستمون می بینی دوتا بلانسبت گدا گرسنه هندی و چینی ریختن اونجا بازار اونجارو خراب کردند...

موفق باشی..

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
درصد هایی که پونیشا میگیره خیلی بالاست متاسفانه انگار سر گردنه هستن..
من خیلی وقته سمت پونیشا نمیرم...

باقی سایت ها رو چک نکردم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
اکثر دوستان میگن فریلنسر
اگر پروژه فارسی بود ؟ که اکثرا هم فارسیه

بالا