• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه شما در مورد پاور بالانس ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خوب ما الان حرف خروس رو قبول کنیم یا ..؟؟!!
ارزش داره یا نه؟:(

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
اونایی که از توی آمازون اصلش رو خریدن , کامنت گذاشتن و نوشتن که بی ارزش هست و از سال 1950 با شیوه های تبلیغاتی مردم رو گول میزنند و هیچ تاثیری نداره.
اون تبلیغش هم که وقتی دستبند دستت نیست , هول میده تو رو بعدش سریع می افتی , ولی وقتی دستت هست نمی افتی , الکی است , صرفا با یک تغییر زاویه خاص در بدن در بار دوم مانع از افتادن تو میشه و ربطی به پاوربالانس نداره.
به نظر من ارزش نداره.
snoozer_disobedient_mini.gif

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خوب ما الان حرف خروس رو قبول کنیم یا ..؟؟!!
ارزش داره یا نه؟:(

دوست عزیز اولا شما حرف فروشنده ای که خودش جنس تقلبی داره رو نباید قبول کنی.

تمام این دستبندها در چین تولید میشه ولی اصلی ها هولوگرامشون در آمریکا برنامه ریزی میشه و چینی ها در چین. کسی که فرق ژرمانیوم با هولوگرام رو نمیدونه ازش چه انتظاری داری؟

اینکه ارزش داره یا نداره یه چیز کاملا نسبی و بسته به خود فرد است... اینکه بگیم این دستبندهای اصل کاملا مرده را زنده میکنند، یا اینکه کاملا بی تاثیر هستند هر دوشون اشتباهه. پس نمیشه قطعا گفت ارزش داره، یا نداره.

اگر برای بحث تزئینی میخوای که همین تقلبی ها هم جنس دستبندشون دقیقا مثل مدل اصلی است، در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم فریب فروشندگان رو نخوری و با صرف هزینه 5-4 برابر، دسبتند اصل رو بگیری.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
اونایی که از توی آمازون اصلش رو خریدن , کامنت گذاشتن و نوشتن که بی ارزش هست و از سال 1950 با شیوه های تبلیغاتی مردم رو گول میزنند و هیچ تاثیری نداره.
اون تبلیغش هم که وقتی دستبند دستت نیست , هول میده تو رو بعدش سریع می افتی , ولی وقتی دستت هست نمی افتی , الکی است , صرفا با یک تغییر زاویه خاص در بدن در بار دوم مانع از افتادن تو میشه و ربطی به پاوربالانس نداره.
به نظر من ارزش نداره.
snoozer_disobedient_mini.gif

توی آمازون هم اصلی هست و هم غیر اصلی.

فکر نمیکنم از 60 سال پیش اینا درست شده باشن... فکر میکنم نهایت مال 10 سال پیش باشن چون تکنولوژی برش 3 بعدی، یک تکنولوژی نسبتا جدیده.

درباره اون تستها هم اگر خودتون فاعل یا مفعول باشید پی خواهید برد که حقه ای در کار نیست.

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
همیشه پایه یک کلاهبردار در میان است
جنس ها رو دست باد کرده به pt حمله کردند برای تبلیغات غیر مستقیم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

تمام این دستبندها در چین تولید میشه ولی اصلی ها هولوگرامشون در آمریکا برنامه ریزی میشه و چینی ها در چین. کسی که فرق ژرمانیوم با هولوگرام رو نمیدونه ازش چه انتظاری داری؟

اینکه ارزش داره یا نداره یه چیز کاملا نسبی و بسته به خود فرد است... اینکه بگیم این دستبندهای اصل کاملا مرده را زنده میکنند، یا اینکه کاملا بی تاثیر هستند هر دوشون اشتباهه. پس نمیشه قطعا گفت ارزش داره، یا نداره.

اگر برای بحث تزئینی میخوای که همین تقلبی ها هم جنس دستبندشون دقیقا مثل مدل اصلی است، در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم فریب فروشندگان رو نخوری و با صرف هزینه 5-4 برابر، دسبتند اصل رو بگیری.
اون که بله.من بمیرم اینترنتی از این فروشگاه ها نمیخرم.:wacko:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
جالب بود ممنون
من حوصله کل کل ندارم
مگه نمیگید ماله همه چینی هست
بعد ماله شما امریکا برنامه ریزی شده ماله ما نه دیگه
خوب پس سریال ولید داره که ثبت شده و شما عضو تیم پاور بالانس هستید دیگه اگه میشه یک عکس بگرید از پشت جعبه و سریال کنار مانیتور و همین تاپیک که برای همه معلوم بشه

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

مارا هم روشن کنید که جنس هولوگرام از چی هست که این خواس رو داره
چیپ کامپیوتری که نیست خوب بگید

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اخه این مسئله اینقدر بحث نداره که
اگه تاثیر داشت باید یه چند تا سایت غیر سایت اصلیش از تاثیراتش بنویسن دیگه
برید ویکی پدیا بعد بیینید که در مورد این چی نوشتن
و تو اینترنت یه سرچی هم بکنید بعد نیست
براحتی جواب مسئله مشخص خواهد شد

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اوه اوه چه بحثي در گرفت ! :D
ميگم حتما يه تاثيري داره كه ادمايي مثل برد پيت و رونالدو و ... مي ندازن (البته باز نمي دونم اين عكس هايي كه تو سايت ها هست واقعيه يا نه! :rolleyes:)
من تو چند سايت خارجي خوندم كه اين دستبند ها بيشتر تلقيني و دارو نما هست و شما فقط سر خودتو شيره مي مالي !! :f34r:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مارا هم روشن کنید که جنس هولوگرام از چی هست که این خواس رو داره
چیپ کامپیوتری که نیست خوب بگید

جنسش از کامپوزیت هولوگرامه که با تراش 3 بعدی که در اون ایجاد شده طبق قانون تشدید فیزیک وقتی روح از درون هولوگرام عبور میکنه چون بسامدش با بسامد تراشکاری شده هولوگرام یکی هست هولوگرام به لرزه در میاد و این لرزه توسط تراشهای دیگری به بسامد مناسب منتقل شده و در نتیجه روح خروجی از هولوگرام انرژی معادل با بسامد خروجی هولوگرام دارد. منظور از روح همون aura یا هاله است البته!

جالب بود ممنون
من حوصله کل کل ندارم
مگه نمیگید ماله همه چینی هست
بعد ماله شما امریکا برنامه ریزی شده ماله ما نه دیگه
خوب پس سریال ولید داره که ثبت شده و شما عضو تیم پاور بالانس هستید دیگه اگه میشه یک عکس بگرید از پشت جعبه و سریال کنار مانیتور و همین تاپیک که برای همه معلوم بشه

شما توی سایتش رو نگاه مینداختی اینقدر سوتی نمیدادی... سایتش رو صفحه اول معرفی کردم... دستبند در چین تولید و هولوگرام در آمریکا تراش میخوره و برنامه ریزی میشه. این برای دستبندهای اصلیه.

دستبندهای تقلبی که شما میفروشی و نگرانی از اینکه این پستهای من باعث کسادی کارت بشه، همشون در چین تولید میشن و اگر ضرر نداشته باشن، اثر هم ندارن. چون معلوم نیست به جای سیلیکون اصل و بهداشتی با چه موادی اونا رو درست میکنن!

شماره سریال و کد تاییدی که بعد از اولین ثبت داده میشه یک چیز کاملا محرمانه و خصوصی است و دلیلی نمی بینم بخوام به فروشنده ای مثل شما نشون بدم که متوجه بشید چطور روی تقلبی ها پیاده کنید و مثلا سایت پاوربالانس دات آی آر رو هم برای تاییدش بزنید! :hmm: با استعلام کد عضو هیچ باشگاه و تیمی هم نمیشید! در این حد بدونی کافیه! ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا