ArashMiniStar
Registered User
خوب ما الان حرف خروس رو قبول کنیم یا ..؟؟!!
ارزش داره یا نه؟
ارزش داره یا نه؟
خوب ما الان حرف خروس رو قبول کنیم یا ..؟؟!!
ارزش داره یا نه؟
سلام
اونایی که از توی آمازون اصلش رو خریدن , کامنت گذاشتن و نوشتن که بی ارزش هست و از سال 1950 با شیوه های تبلیغاتی مردم رو گول میزنند و هیچ تاثیری نداره.
اون تبلیغش هم که وقتی دستبند دستت نیست , هول میده تو رو بعدش سریع می افتی , ولی وقتی دستت هست نمی افتی , الکی است , صرفا با یک تغییر زاویه خاص در بدن در بار دوم مانع از افتادن تو میشه و ربطی به پاوربالانس نداره.
به نظر من ارزش نداره.
اون که بله.من بمیرم اینترنتی از این فروشگاه ها نمیخرم.:wacko:دوست عزیز اولا شما حرف فروشنده ای که خودش جنس تقلبی داره رو نباید قبول کنی.
تمام این دستبندها در چین تولید میشه ولی اصلی ها هولوگرامشون در آمریکا برنامه ریزی میشه و چینی ها در چین. کسی که فرق ژرمانیوم با هولوگرام رو نمیدونه ازش چه انتظاری داری؟
اینکه ارزش داره یا نداره یه چیز کاملا نسبی و بسته به خود فرد است... اینکه بگیم این دستبندهای اصل کاملا مرده را زنده میکنند، یا اینکه کاملا بی تاثیر هستند هر دوشون اشتباهه. پس نمیشه قطعا گفت ارزش داره، یا نداره.
اگر برای بحث تزئینی میخوای که همین تقلبی ها هم جنس دستبندشون دقیقا مثل مدل اصلی است، در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم فریب فروشندگان رو نخوری و با صرف هزینه 5-4 برابر، دسبتند اصل رو بگیری.
همیشه پایه یک کلاهبردار در میان است
جنس ها رو دست باد کرده به pt حمله کردند برای تبلیغات غیر مستقیم
مارا هم روشن کنید که جنس هولوگرام از چی هست که این خواس رو دارهدوست عزیز اولا شما حرف فروشنده ای که خودش جنس تقلبی داره رو نباید قبول کنی.
تمام این دستبندها در چین تولید میشه ولی اصلی ها هولوگرامشون در آمریکا برنامه ریزی میشه و چینی ها در چین. کسی که فرق ژرمانیوم با هولوگرام رو نمیدونه ازش چه انتظاری داری؟
اینکه ارزش داره یا نداره یه چیز کاملا نسبی و بسته به خود فرد است... اینکه بگیم این دستبندهای اصل کاملا مرده را زنده میکنند، یا اینکه کاملا بی تاثیر هستند هر دوشون اشتباهه. پس نمیشه قطعا گفت ارزش داره، یا نداره.
اگر برای بحث تزئینی میخوای که همین تقلبی ها هم جنس دستبندشون دقیقا مثل مدل اصلی است، در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم فریب فروشندگان رو نخوری و با صرف هزینه 5-4 برابر، دسبتند اصل رو بگیری.
منظورش اون برادری که از اینا میفروخته بود که دیگه کار نمیکنه !! یعنی از اینا نمیاره !!
عجب ایهامی داشت حرفش :lol:
دقیقا درست ترین جواب رو خودت به دست اوردی !!!من تو چند سايت خارجي خوندم كه اين دستبند ها بيشتر تلقيني و دارو نما هست و شما فقط سر خودتو شيره مي مالي !! :f34r:
مارا هم روشن کنید که جنس هولوگرام از چی هست که این خواس رو داره
چیپ کامپیوتری که نیست خوب بگید
جالب بود ممنون
من حوصله کل کل ندارم
مگه نمیگید ماله همه چینی هست
بعد ماله شما امریکا برنامه ریزی شده ماله ما نه دیگه
خوب پس سریال ولید داره که ثبت شده و شما عضو تیم پاور بالانس هستید دیگه اگه میشه یک عکس بگرید از پشت جعبه و سریال کنار مانیتور و همین تاپیک که برای همه معلوم بشه
دقیقا درست ترین جواب رو خودت به دست اوردی !!!
خب پس اینا اثر ندارن... من برم بندازمشون دور! :lol:
دقیقا بهترین کاری هست که میتونی بکنی !!!!!!!!1