• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه پیگیری مزاحمت و حتک حیثیت و کلاه برداری تلگرامی و اینترنتی و فضای مجازی در تهران

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام اگه تو فضای مجازی به مشکلاتی مثل
هتک حیثیت - تهمت - افترا - اشاعه اکاذیب - کلاه برداری با شماره تلفن شما و مزاحمت تلفنی و موارد مربوطه شدید نباید اول به پلیس فتا برید چون پلیس فتا بدون دستور قضایی که نمیتونه کاری بکنه

اول از همه از هر چیزی که دارید کپی بگیرید ، هر چیزی که هستش حتی id تلگرام - ادرس های اینستاگرام و ایمیل و ...

باید اول به دادسرای ویژه جرایم رایانه ای برید که توی طالقانی هستش

طبقه سه بخش ثبت شکایت میرید و معطل میشید و پول میدید بعد میرید پیش قاضی یا بازپرس نفهمیدم بهش توضیح میدید

هزینه ثبت شکایت دو تا 7 و 8 تومنی هستش یعنی حدود 14 - 15 تومن باید پول بدید تا شکایت شما ثبت بشه

به همین خاطر کلاه بردار ها توی ایران در بهشت زندگی میکنن و اکثرشون با کلاه برداریهای 10 تا 15 تومنی هیچ موقه گیر نمی افتن
بعد یه نامه میده همراه مدارک با یه پاکت برید پلیس فتا که توی خیابون معلم و کنار فروشگاه اتکا هستش همون سر کوچه فرهاد brt هستش دقیقا میره اونجا پایانه معلم

خب وارد میشید پله های رو میرید بالا درب دوم سمت چپ یه پلیس نشسته که وظیفه پاره کردن پاکت رو داره و بعدش میرید اتاق روبرو و باید از مدارک یه کپی بگیرید که حدود 6 تا 7 تومن میشه

بعدش برمیگردید به همون اتاق و اظهاراتتون رو اعلام میکنید اگر به گوشی نیاز هستش نامه میگیرید میبرید دژبانی گوشی رو میارید تو و مدارک رو توضیح میدید و اونا هم راهنمایی میکنن

میرید خونه تا پلیس بهتون زنگ بزنه یا خودتون یه ماه دیگه مراجعه کنید ، به خاطر حجم پرونده ها نوبت شما 2 ماه طول میکشه بعضا

بعدش که اطلاعات کامل شد فتا پرونده رو ارجاع میده دادسرا ، دوباره میرید دادسرا ایندفعه طبقه 8 و بخش پیگیری یه نامه پیگیری به شما میده و میگه در خونه ابلاغیه میاد

شما باید بست بشینید توی خونه و منتظر اون لامصب باشید تا بیارن

بعد از این که ابلاغیه اومد میرید باز دادسرای 31 و طبقه 8
وقتی رفتم اونجا فک کنم بازپرس یا هر چیزی زن بودش بدون نگاه کردن به پرونده یه ورق داد که دوباره شکایتت رو بنویس و اصلا پرونده رو که 20 صفحه مدرک جمع کردم رو نگاه نکرد و تازه گیر داده به من که اگه درست ننویسی یارو ازت شکایت میکنه و هی میگه اینا که یه یرق کاغذه یکی نیست بگه اخه --- --- فضای مجازی همینه دیگه قراره لوح گلی بیارم با خط میخی طرف

دوباره گفت برو بشین خونه تا ابلاغیه بعدی بیاد

امروز از فتا زنگ زدن بیا , رفتم دیدم طرف اومده با پدرش و ادعا میکنه که من براش مزاجمت ایجاد کردم و ... ولی هیچ مدرکی نداره , میشد از طرف به خاطر تهمت اعاده حیثیت کرد , کلی درخواست کردن تا رضایت بدم که ندادم و باید منتظر دادگاه بمونیم

این داستان ادامه دارد ...
sdccc.JPG

2.JPG

Last edited:

elmo.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا بیخود نیست که توی ایران همه چی رو فیلتر میکنن . فرهنگ و شعور این ملت باعث شده توی این یکسالی که تلگرام اومده 40 درصد از جرایم اینترنتی مربوط به این اپلیکیشن بشه . لابد فردا پس فردا تلگرام رو فیلتر کردن ملت باز میخوان بگن اینجا سانسوره و آزادی نداریم . خلایق هر چه لایق .

raibo

Registered User
لایک‌ها
41
اگه بقول شما ۴۰ درصد جرائم اینترنتی مربوط به تلگرامه، دلیلش اینه که بیشتر از نصف حجم ترافیک اینترنت ایران الان فقط مال تلگرامه، به نسبتم که شما حساب کنید میبینید با این حساب جرائمی که توی تلگرام اتفاق می افته کمتر از بقیه سایت ها و موارد دیگه هست با اینکه حجم ترافیک بیشتری داره، پس اگه از چیز دیگه ای نارحتید، الکی شلوغش نکنید..

Sent from my Coolpad 8675-W00 using Tapatalk

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
بزارین یه تجربه مزخرف هم خدمت شما بگم
چندین ماه پیش یه حرومزاده ای به اسم علی صادقی بعنوان فروش سایت ازم 400 به جیب زدن و غیب شدن و با اینکه شمارشم داشتم و تماس گرفتم باهاش با کمال پر رویی فرمودند که هرکاری تونستی بکن
بنده هم با تمامی مدارک و قوانین واریزیو پرینت صحبت ها و پیاما و ایدی و شماره فلان و بهمان و رفتم شکایت نامه نوشتم و تمبر چسبوندم که کلش روو حساب کنم همراه هزینه تاکسی 25 تومن برام هزینه داشت رفتم دادگستری نامه رو تحویل دادم
و گفتن بشین تو سالن تا صدات کنیم یه ربع دیگه صدام کردن رفتم داخل نمیدونم قاضی بود چی بود خلاصه پشت میز بود گفت جریان چیه توضیح دادم بهش گفت برو پی کارت و از این اشتباها نکن :|
400 تومن چیزی نیست که خودتو به زحمت بندازی اگه پیگیر شی بیشتر ز خود 400 برات اب میخوره بعدش هیچی اومدم بیرون تمامی مدارکو انداختم تو سطل اشغال و با یه جمله ...... خ..ر هرچی ... گ....دم رفتم خونمون
:|
الانم گوشی طرف روشنه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
بزارین یه تجربه مزخرف هم خدمت شما بگم
چندین ماه پیش یه حرومزاده ای به اسم علی صادقی بعنوان فروش سایت ازم 400 به جیب زدن و غیب شدن و با اینکه شمارشم داشتم و تماس گرفتم باهاش با کمال پر رویی فرمودند که هرکاری تونستی بکن
بنده هم با تمامی مدارک و قوانین واریزیو پرینت صحبت ها و پیاما و ایدی و شماره فلان و بهمان و رفتم شکایت نامه نوشتم و تمبر چسبوندم که کلش روو حساب کنم همراه هزینه تاکسی 25 تومن برام هزینه داشت رفتم دادگستری نامه رو تحویل دادم
و گفتن بشین تو سالن تا صدات کنیم یه ربع دیگه صدام کردن رفتم داخل نمیدونم قاضی بود چی بود خلاصه پشت میز بود گفت جریان چیه توضیح دادم بهش گفت برو پی کارت و از این اشتباها نکن :|
400 تومن چیزی نیست که خودتو به زحمت بندازی اگه پیگیر شی بیشتر ز خود 400 برات اب میخوره بعدش هیچی اومدم بیرون تمامی مدارکو انداختم تو سطل اشغال و با یه جمله ...... خ..ر هرچی ... گ....دم رفتم خونمون
:|
الانم گوشی طرف روشنه
کمک خواستن از دولت عاقبتش همینه دیگه
تا وقتی میشه خودت طرف رو بزنی زمین چرا خودتو پیش افرادی اینچنینی کوچیک میکنی :(
عدالت نه با رفتن پیش پلیس به دست میاد نه شکایت !
آدرسشو پیدا کن یه تومن بده 2 نفری برن طرف جلو در خونش خفت کنن و مث سگ بزنن . جدی میگم :) جواب میده !
هزینه کردی ولی اعصابت آرومه

heatleap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عرض بکنم خدمتتون که بله همینطوره
این ماجرا در یک صورت قابل حل هست که شما یه مقدار زرنگی بکنین و اول قضیه بفهمین که طرف چیکارست.
بنده خودم یه مقدار پول سر خرید یه اسکریپت از دست دادم الان که فکر میکنم میبینم تقصیر خودم بود مثلا با طرف حرف میزدم یهو میدیدم صداش عوض میشه هندزفری داشته.
یا میدیدم ساعت 9 نصفه شب هی زنگ میزنه آقا انلاین شو میخوام بفروشم پول نیاز دارمو فلان و اینا اسکریپت رو با 99 درصد تخفیف میدم !!!
یه راه دیگه هم هست که از طرف غیر کلاهبرداری چیز دیگه هم گیر بیارین مثلا جرایم دیگه رایانه ای اونوقت کارتون سریعتر میگیره
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم

سایت دان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون ولی لازم به این کار ها نیست شمارش رو داشته باشی خودت وارد عمل میشی :|

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من کل اطلاعاتش رو داشتم ولی یکی از دوستان گفت برو قانونی عمل کن

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
هر کی 2 هزار تومن پولتون رو هم خورد ازش شکایت کنید پدرشم در بیارید ، حتی اگر شده 200 هزار ت خرج کنید... اینایی که میگن واااای آقا پلیس ــه زیر 1 میلیون اصلا به پرونده نگاه نمیکنه و فلان کس تو دادسرا به من گفت برو خداتو شکر کن که بیشتر از دست ندادی یا ناآگاه هستند یا با دشمن دستشون تو یه کاسه هست...

تو دادسرا طرف به خاطر 50 هزار ت اومده بود شکایت کرده بود کارش رو هم پیگیری میکردن ، از حسابش به صورت غیر قانونی برداشت شده بود و 50 هزار ت آنلاین کارت شارژ خریده بودن ، تازه نه شماره ای ازش داشتند و نه اطلاعاتی اما پیگیر بودن...

پ.ن : این نکته هم واسه 5-6 سال پیش صدق میکنه که بعضی از قاضی ها حتی نمیدونن آی پی چی هست و ... اما الان خدارو شکر بهتر شده و شما هم خدایی نکرده اگر سرتون کلاه رفت حتما تا آخرش پیگیر باشید ..

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
هر کی 2 هزار تومن پولتون رو هم خورد ازش شکایت کنید پدرشم در بیارید ، حتی اگر شده 200 هزار ت خرج کنید... اینایی که میگن واااای آقا پلیس ــه زیر 1 میلیون اصلا به پرونده نگاه نمیکنه و فلان کس تو دادسرا به من گفت برو خداتو شکر کن که بیشتر از دست ندادی یا ناآگاه هستند یا با دشمن دستشون تو یه کاسه هست...

تو دادسرا طرف به خاطر 50 هزار ت اومده بود شکایت کرده بود کارش رو هم پیگیری میکردن ، از حسابش به صورت غیر قانونی برداشت شده بود و 50 هزار ت آنلاین کارت شارژ خریده بودن ، تازه نه شماره ای ازش داشتند و نه اطلاعاتی اما پیگیر بودن...

پ.ن : این نکته هم واسه 5-6 سال پیش صدق میکنه که بعضی از قاضی ها حتی نمیدونن آی پی چی هست و ... اما الان خدارو شکر بهتر شده و شما هم خدایی نکرده اگر سرتون کلاه رفت حتما تا آخرش پیگیر باشید ..
البته تعدادشون کمه این قاضی ها و بازپرس ها و...

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253

کسی پافشاری کنه برای گرفتن حقش قانون هم همراهیش میکنه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
روز 13 خرداد پنج شنبه اطلاعیه فرستاده دادگاه گفته 3 روز وقت دارید وگرنه نیاید ، بلادلیل تلقی میشود

چرا از اون ادمای پاک گیر ما نمیاد

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
من اتفاقی تویه اتوبوس بین شهری کنار یک پلیس فتا نشسته بودم صحبت از کلاهبرداری های اینترنتی شد. خیلی رک بهم گفت زیر 20 ملیون رو نگاهشم نمی کنیم!!!
دوستان پیشگیری بهتر از درمان هست.
اگه یه جایی تو نت 20 تومن سر من کلاه بره شاید مبلغ ناچیزی باشه و من پیگیری نکنم ولی همین 20 تومن انگیزه میشه برای زیاد شدن کلاه بردارا

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من اتفاقی تویه اتوبوس بین شهری کنار یک پلیس فتا نشسته بودم صحبت از کلاهبرداری های اینترنتی شد. خیلی رک بهم گفت زیر 20 ملیون رو نگاهشم نمی کنیم!!!
دوستان پیشگیری بهتر از درمان هست.
اگه یه جایی تو نت 20 تومن سر من کلاه بره شاید مبلغ ناچیزی باشه و من پیگیری نکنم ولی همین 20 تومن انگیزه میشه برای زیاد شدن کلاه بردارا

پلیس نبوده.. دزد بوده :>

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
درود دوستان
مطالب خوبی بود می شه گفت هم دردی خوبی بود :)
عزیزان دل توی این مملکت پول داشته باشی قانون سهله کل مملکت رو داری
"" من خودم الان نزدیک به ده سالی هست که کارم توی دادگاهه
البته ماله من فرقش اینه که از جرایم اینترنتی نیست :|
چون بحث قانون و عدالت بود خواستم که در دلی گفته باشم
دعوای ما سر یه زمین 10 هزار متری هست
سند ششدانگ و تمامی استعلام ها از تمامی ادارات دولتی به اسم بنده هست
طرف مقابل ما هم هیچ مدرکی ندارد به جز سرمایه برای خرج کردن به قاضی و دادگاه !
البته یه سند قولنامه ای ده سال پیش داشت که توی اداره اگاهی و خود دادسرا اعتراف کتبی داره که اون سند رو خودش جعل کرده بوده :)
حالا جالبش اینجاست قاضی برداشته به همون سند جعلی و کلاهبرداری که خودش اقرار کرده حکم داده به نفعه ایشون! با سند جعلی :|
جالب تر از اون اینه که قاضی مبرا و پاک با رد و بدل کردن که مبالغی بین خودشون و طرف ما حکم برائت محبت کردن دادن به ایشون که دیگه مباحث بعدی کلاهبرداری اعم از زندان و .... پیش نیاد. :))
الان که اینو می نویسم براتون شده ده سال تقریبا
همون سند جعلی که قاضی حکم داده تا به امروز ما رو سرگردون گذاشته
بسیار جالب تر از اون :::))) الان کل این پرونده با تمامی مدارکش کلا نیست شده نزدیک به 3 چهار ماه کل دادگاه ر و گشتن نیست که نیست !
کی جوابگوست؟
توی این ده ساله خیلی از عدالت هایی که گفته بودن و شنیده بودیم برام اثبات شده
حالا اون قضایا گذشتن رفتن
این اواخر هم رئیس دادگشتری عزیز تر از جان اومدن همه مدارک ما رو گذاشتن کنار همه مدارکمون رو
اومدن محبت کردن از چند نفر شاهد پرس و جو کردن که این ملک متعلق به کی هست؟!
و اونا هم فرمودن طرف مقابل بنده :|
الان برداشتن حکم رو دادن به ایشون !
برادر من اگر با شاهد و حرف های مردم قرار بود یکی صاحب یه جایی بشه یکی صاحب نشه پس این همه مدارک و استعلام های معتبر ادارات دولتی برای چی هستن؟!!
جالب تر از اون رو عرض کنم خدمتتون البته پوزش سرتون رو درد اوردم
این رئیس دادگستری ما چون انسانی فرهیخته و با سواد و با تجربه ای هستن
اوردن حکم یکی دیگه رو روی ملکی که دست من بوده اجرا کردن به نفعه طرف مقابل بنده !
دعوای ما با دو نفر دیگه بوده روی این زمین که یکی از اون دو نفر رو خیلی وقت پیشا محکوم کردم این طرف فعلیمون رو هم قبلا محکوم کردم تا حالا منو نتونسته محکوم کنه
دو طرف بنده قبلا به همدیگه شکایت کرده بودن که طرف الانم ایشون رو محکوم کرده بودن !
زمین هم چون من هر دوشون رو کامل محکوم کرده بودم به خاطر مدارکم و تا الان هیچ مدرک معتبری نداشتن دست من بود
تا اینکه رئیس دادگستری باهوش ما اومدن حکم طرف فعلی بنده رو که قبلا علیه طرف سابق گرفته بودن رو روی زمینی که من متصرف بودم اجرا کردن !
یعنی اینطور ی بگم ایشون زمین رو از من گرفتن و روی من اجرا کردن در حالیکه حکم علیه یکی دیگه بوده محکوم هم یکی دیگه شده !
جالبه نه ؟؟!!

حالا کی به این خلاف ها رسیدگی می کنه ؟
وقتی توی یه جامعه ای با پول بشه حق و ناحق کرد دیگه ته تهش قاضی بود الان هم بتونن قاضی رو نظرش رو با پول تغییر بدن دیگه از اون جامعه چه انتظاری می ره؟
الان با این اتفاقات سرنوشت یکی تغییر کنه چه کسی جوابگو خواهد بود واقعا می گم چه کسی؟
8 نفر وکیل تغییر دادیم توی این ده سال
همشون از خلاف علنی قاضی و رئیس دادگستری صحبت کردن و تایید کردن این خلاف ها رو
اما چه کاری می شه کرد
به خیلی جا ها شکایت دادیم اقا دارن خلاف می کنن حق و ناحق می کنن سرنوشت عوض می کنند کسی جوابگو نبود و فکرم نکنم کسی جوابگو باشه
خلاصه کنیم درد دل بسیار است
( عدالت و قانون پارادوکسی طنز گونه هست )
ما گشتیم نبود شما هم نگرد نیست | حالا هر کی تونست به عزیزان رسیدگی کننده به این خلاف های علنی دسترسی پیدا کنه سلام این حقیر رو بهش برسونه | معرفیش هم کردین لطف بزرگی می کنید ""

نقل قول یکی از دوستان بود که به اشتراک گذاشتم ماشالله مقاله شده برا خودش !
دوستان خوبم التماس دعا

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
یکی از دوست های من از یکی از شرکت های وزارت راه طلبکار بود، رفته بود شکایت کرده بود و دادگاه بدوی و تجدید نظر، به نفعش حکم و اجراییه داده بودن. این بنده خدا با حکمش رفته بود و بهش گفته بودن بودجه نداریم و نمیدیم... دوباره اجراییه رو برده بود و شکایت کرده بود که اینا پول رو نمیدن. اینبار حکم جلب نماینده شرکت وزارت راه رو بهش داده بودن:general304:

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
دوستان بنده ازم 20 ت بالا کشیدن

بالای 50 هزار تومان خرج کردم

بعد که دادگاه رفتم 70 ت از طرف گرفتم

هر هزینه بکنی میتوانی ازش بگیری

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
فعلا که پروندم افتاده دست یه زن که داشت منو تهدید میکرد و از کار من ایراد میگرفت

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
فعلا که پروندم افتاده دست یه زن که داشت منو تهدید میکرد و از کار من ایراد میگرفت
فقط داداش پیگیر باش
به حرف هیچ کس اونجا گوش نکن
اگه گفتند پولت کمه ارزش شکایت کردن نداره برو و...
گوش نکن بهشون بگو کارت انجام بده

بالا