• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه پیگیری مزاحمت و حتک حیثیت و کلاه برداری تلگرامی و اینترنتی و فضای مجازی در تهران

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
نمیخوام سرزنش کنم کسی رو...
اما
تا وقتی که اعتماد کامل به کسی نکردید باهاش معامله نکنید! شما که میبینید اوضاع عدالت داغونه! پس چرا ریسک میکنید؟؟؟
والا من خودم فروشنده ی معتبر هستم تو پی تی طرف میخواد با من معامله کنه 100تا ترس تو وجودشه! البته حق هم داره...واقعا الان به کمتر کسی میشه اعتماد کرد...
نمیدونم شما چطور به افرادی که کمترین شناخت رو ازش دارید اعتماد میکنید...طرف کاربر دیروز ثبت نام کرده اومده میخواد سایت 2 میلیونی بفروشه؛ اونوقت دوستان (حتی باتجربه ها) به جای درخواست روش های اعتماد زایی میان میگن درآمد زاییت از سایت چقدره!!؟؟؟ :general208:
همین چند هفته پیش یه کاربر تازه وارد میخواست بهم پیج اینستا رو بفروشه (کیفیت و قیمت پیج خیلی اوکی بود)
گفتم من چطور میتونم بهت اطمینان کنم؟
گفت من نصف پول رو میگیرم بعدش پسوردرو میدم...
گفتم از کجا معلوم پولو نگیری فلنگو نبندی؟؟؟
دیدم اومده داره قسم خدا و پیغمبر میخوره o_Oo_Oo_O
بهش گفتم نظرت چیه یکی از کاربرای با سابقه ی انجمن رو واسطه قرار بدیم برای معامله؟ من پول رو به اون میدم تو هم پسورد پیج رو به اون بده اگه همه چی اوکی بود معامله کنیم؟؟؟

طرف دیگه جواب نداد!! :general210:

در جواب دوستان ضرر کرده هم بگم که تا میتونید پیگیر شکایتتون بشید! حتی اگه به حقتون هم نرسیدید؛ حداقل تو این پیگیری ها تجربه تون بیشتر میشه و دیدتون وسیع تر میشه... و با قانون مملکتتون (البته اگه وجود داشته باشه و درست اجرا بشه) :confused: هم بیشتر آشنا میشید
در جواب این دوستمون که زمینشو بالا کشیدن باد بگم که بنده کاملا حرفشونو قبول دارم. همچین اتفاقی واسه یکی از اشخاصی که من میشناسم تو شهر آستارا پیش اومده ;)

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
ی بیناموس که تو امضام هست ازم کلاهبرداری کرده حدود 9 ماه پیش بعد از کلی اینور اونور دویدن آخرشم ی نامه از دادستانی اومد که رد شده و این مدارکو قبول نکردن ! یبارم اعتراض کردم نشد !
بنده متاسفانه شهرستان هستم اگه بخام برم تهران شکایت کنم چیکار باید بکنم ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ی بیناموس که تو امضام هست ازم کلاهبرداری کرده حدود 9 ماه پیش بعد از کلی اینور اونور دویدن آخرشم ی نامه از دادستانی اومد که رد شده و این مدارکو قبول نکردن ! یبارم اعتراض کردم نشد !
بنده متاسفانه شهرستان هستم اگه بخام برم تهران شکایت کنم چیکار باید بکنم ؟

تو صفحه اول توضیح دادم

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
بنده شهرستان هستم و ساکن بدون داشتن نامه ای چیزی از دادستانی یا فتا برم دادستانی که شما گفتید تحویلم میگیرن عایا؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بنده شهرستان هستم و ساکن بدون داشتن نامه ای چیزی از دادستانی یا فتا برم دادستانی که شما گفتید تحویلم میگیرن عایا؟

یا باید شما تهران باشی یا کسی که میخوای ازش شکایت کنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه قاضی هم تخلف کرد ، از قاضی شکایت هم کنید
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=260416

یکی از آشناها گفت برای کاری رفته بود مرجع قضایی ، طبقه پایین تر صداهایی میومد انگار داشتن بازخواست میکردن، رفتم دیدم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه قاضی هم تخلف کرد ، از قاضی شکایت هم کنید
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=260416
کامنت ها رو بخونید خیلی شاکی هستن

------------
یکی از آشناها گفت برای کاری رفته بود جایی (دادگاهی چیزی) سرک کشیده بود قسمتی از اونجا دیده بود دارن از قاضی ها بازجویی میکنن، قاضی های متخلف به غلط کردم افتاده بودن

Last edited:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
بزارین یه تجربه مزخرف هم خدمت شما بگم
چندین ماه پیش یه حرومزاده ای به اسم علی صادقی بعنوان فروش سایت ازم 400 به جیب زدن و غیب شدن و با اینکه شمارشم داشتم و تماس گرفتم باهاش با کمال پر رویی فرمودند که هرکاری تونستی بکن
بنده هم با تمامی مدارک و قوانین واریزیو پرینت صحبت ها و پیاما و ایدی و شماره فلان و بهمان و رفتم شکایت نامه نوشتم و تمبر چسبوندم که کلش روو حساب کنم همراه هزینه تاکسی 25 تومن برام هزینه داشت رفتم دادگستری نامه رو تحویل دادم
و گفتن بشین تو سالن تا صدات کنیم یه ربع دیگه صدام کردن رفتم داخل نمیدونم قاضی بود چی بود خلاصه پشت میز بود گفت جریان چیه توضیح دادم بهش گفت برو پی کارت و از این اشتباها نکن :|
400 تومن چیزی نیست که خودتو به زحمت بندازی اگه پیگیر شی بیشتر ز خود 400 برات اب میخوره بعدش هیچی اومدم بیرون تمامی مدارکو انداختم تو سطل اشغال و با یه جمله ...... خ..ر هرچی ... گ....دم رفتم خونمون
:|
الانم گوشی طرف روشنه
من از سال 91 یه دیوثی ازم 2 میلیون و خرده ای خورد ! الانم گوشیش روشنه ، هر بار زنگ میزنم بین 10 15 بار یکیشو جواب میده و با پرویی میگه هرکاری میخوای بکن ،
یکی دو نفر دیگه هم ازش بالای 20+میلیون طلب داشتن با وجود شکایت هیچ کاری نتونستن بکنن !!
پدسگ
file6689647861.jpg
متاسفانه چون میدونم الکی هست این شکایت و شکایت بازی بیخیالش شدم

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من گوشیم گم شد 400 میارزید رفتم شکایت گفتم سرقت شده چون قبلش به طرف زنگ زدم گفتم گوشیمو بده خندید و گفت نمیدم سیمکارتتم انداختم بیرون
خلاصه شکایتم هیچی نشد گفتن زنگ میزنیم هنوز که زنک نزدن شاید سه یا چهار ماهی میشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اونو نمیشه پسگیری کرد یعنی نمیکنن

باید سریال گوشیت رو بدی تا با رجسیتری و مخابرات پیگیری کنن که اکثرا نمیشه

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اونو نمیشه پسگیری کرد یعنی نمیکنن

باید سریال گوشیت رو بدی تا با رجسیتری و مخابرات پیگیری کنن که اکثرا نمیشه

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

مخابرات پیامش امد که رذیابی موفق بود اما خبری از شکایتم نمیشه
تا سریال رو پیام میدم به مخابرات ردیابی بعد از 24 ساعت بهم کد پیگیری و گذارش موفق بودن ردیابی رو میده

dj_mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
950 ازم بالا کشید
طرف سایت داشت فلان و بهمان داشت
persia-server.com کلاه بردار رضا زارعی و فهیمه فا***شه

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
وقتی تلگرام یه فرد با شماره ی فیک هک میشه
قابل شناسایی هست اون شماره ی فیک ؟!
هیچ ای پی چیزی هم نیوفتاده که معلوم شه ... فقط یه شماره ی فیک موجوده !

بالا