• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه ی تلخ خرید از فینال - Final.ir

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
من اواخر خردادماه 92 تصمیم گرفتم برای تهیه مواد خام خودم به صورت هفتگی از فینال ( شرکت هفت سین ) خرید کنم اولین سفارش رو ثبت کردم و بعد از 24 ساعت به خاطر نزدیک بودن مکان به دستم رسوندن که خیلی شیک و شکیل بود و با بسته بندی خوبی برام ارسال کردن که من تشویق شدم بار دیگه هم خرید کنم
و در خرید های دوم و سوم یهو تصمیم به خرید کارتنی از محصولی که قبلا خریداری کرده بودم گرفتم و رفتم داخل سایت شدم و کارتنی سفارش دارم
و بعد از 2 روز دیگه مرسوله رسید اما اونی نبود که من کیک باکسی ازش سافرش دادم !!!
یک کارتن دی وی دی خام خریدم که وقتی بازشون کردم از 350 تا 47 تا قابل رایت نبود و جیوه ی پشت دیسک کنده شده بود و خط و خش داشت و تماسی که باهاشون گرفتم گفتند محصول شما گارانتی نداره که خط و خش دار ها رو براتون گارانتی کنیم !
ما از این گذشتیم و فقط تو چت آنلاین بهشون گفتم که من هفتگی حدود 1 میلیون از فینال خرید دارم با این کار شما دیگه سمت فینال نمیام و محصول رو از طریق شهرمون با 20-30 تومن بالاتر خرید میکنم
همین لحظه که این رو گفتم 5 دقیقه بعد تماس گرفتن ! اقا برگشت بزن منتها از 1 ماه تا 6 ماه بسته هایی که استفاده نکردی رو تعویض میکنیم برات !!!
یعنی کاری کردند که من با دست خودم بگم نمیخوام !!!!
شرکت به این بزرگی فقط برای چندین هزار تومن کالای تعداد بالا رو بی کیفیت ارسال کرد که علاوه بر ضرر زدن به من هم مشتری خودشو از دست و هم اینکه پشتیبانی کاملا ضعیفش و ناکارآمدش مشخص بشه
به مرگ گرفتنمون که به تب راضی بشیم

پ ن : به هیچ وجه از این شرکت خرید نکنین
چون مثل هندونه ی در بسته یهو میبینی سرت رو کلاه گذاشتن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
قبلا هم توی تاپیک وبمسترا گفته بودم
کلا یه ذره فهم ندارن
یک جنس نداشته باشن یک جنش آشغالتر جاش میذارن میفرستن که باید یک ماه الاف پس دادنش باشی
+ دیجی کالا هم تو همین مایه هاست

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
من که یه بار کاری کردم بجای برگشت زدن گفتم n هزار تومن بریزید به حسابم

گفته بودم من بخاطر اشتباه شما اداره پست نمیرم که برگشت بزنم !
حتی گفت هزینه پست رو هم میدیم قبول نکردم

به ایمیل داده بودم اونا هم زنگ زدن صحبت کردن و...

آخرش به پولی رو برام واریز کردن . با همون اشتباهی که فرستادن رفتم یه تبدیل براش گرفتم کارم راه افتاد

--

در کل من راضیم ازشون

Last edited:

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
اونا که گفتن برگشت بزن
از چی میخوای شکایت کنی ؟

واسه تعویض یه کالا 6 ماه زمان نیازه ؟
یه کاری کردن که بگم نمیخوام !
هرچند ضرری که اینا زدن فروش 2 روزه منه :)

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
با اینکه خودم همکار در فروش دارم اما خیلی وقته تصمیم گرفتم از اینترنت چیزی نخرم!
چندبار خرید کردم آخری یه چیزی بود که چیزی جاش فرستادن که همونجا فهمیدن خر فرضم کردن بلانسبت!
هیچی دیگه بلایی سرش آوردم که دوباره جنس رو فرستاد پولم پس داد یعنی یادگاری برام در اومد!:د
آشنا داشته باشی میتونی یه کار کنی به رد مال برسونیشون!:د عاغا امنیت ملی رو دست کم نگیرید!: ) )

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
شدیدا توصیه به شکایت میکنم . فتا نشون داده قابلیت ماییدن اینا رو داره . توی انجمنهای مختلف تاپیک بزنید فقط کافیه 3-4 نفر باشید سریع رسیدگی میکنند . جریان خرید از این سایتها هم اینجوریه که همه فک میکنند فقط جنس خودشون مشکل داره اما اگه چند جا تاپیک بزنید میبینید همه جنس مورد دار گرفتند منتها چون فک میکردند فقط جنس اونها مورد داره بی خیال قضیه شدند . اصلاح شدن روش خرید و فروش اینترنتی و پیگیریهاش فقط با همکاری خود بروبچ فعال توی نت امکان پذیره ، پلیس فتا هم انصافا سرش درد میکنه واسه گیر دادن به این جور سایتها

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
کجا ؟ چطوری ؟ دردسر برای من داره یا نه ؟

دفاتر پلیس فتا استان‌ها | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
به دردسرش میارزه
حتمآ پیگیری کن به فروشگاهایی که نماد اعتماد دارن کلاهبرداری میکنن شدیدتر گیر میدن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
گارانتی فینال شامل کدام محصولات می شود ؟

در صفحه اطلاعات محصول می توانید از گارانتی دار بودن محصول مطلع شوید .

اگه در توضیحات اشاره ای به گارانتی نشده مسئولیتی ندارن

یه مدت یه سری دیسک بدون گارانتی رو ارزون میدادن . خب اگه همشون سالم بودن که ارزون و بدون گارانتی نمیشد .

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

یه مدت یه سری دیسک بدون گارانتی رو ارزون میدادن . خب اگه همشون سالم بودن که ارزون و بدون گارانتی نمیشد .

آخه من از این دردمه که برای تست چندتا باکس سفارش دادم اونا هیچ موردی نداشتن ! تا کارتنی سفارش دادیم یهو چنان داغمون کردن که نگو

حالا مسئله ای نیست این دیسک ها فردا تموم میشن یه مقداری رو دادم همکارا یه مقداری هم فروختم
اما فینال خودشو خراب کرد من که دیگه خرید نمیکنم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سی دی و دی وی دی ایرانی رو درشو گل بگیر کلا

وقتی پرینکو و تی گیت هست و ویوو و ریو ؛ آدم نمیره سراغ دی وی دی های گرید ای و بی ایرانی که بعد مشتری فرت و فرت زنگ بزنه کلی هم ازت شاکی باشه

میخوای شماره شرکت پردیس تهران رو بدم از اونا دی وی دی خرید کن، خواستی پخ بده

با باربری میاره شهرتون،قیمتش هم تقریبا کف بازاره

ولی فقط پرینکو و ریو کار میکنه

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
پ ن : به هیچ وجه از این شرکت خرید نکنین
چون مثل هندونه ی در بسته یهو میبینی سرت رو کلاه گذاشتن

عمو یه چیزی بگم. شرکت فینال و هفت سین اینقدر بزرگ هستند که به خاطر چهار تا اراجیف و مطالب کذب شما خراب نشن. میای یه تیکه هایی رو که به نفعته میگی و خیلی چیزها رو هم نمیگی . بقیه هم فکر می کنند لابد حق با شماست و چقدر در حق شما ظلم شده!! بمیرم از بس که شما مظلوم هستی!
من بیش از 7 سال هست که مشتری ثابت فینال هستم و کوچکترین بدی و حق خوری از این شرکت ندیدم. همین که پشتیبانی خیلی قوی دارند و بلافاصله به ایمیل ها جواب میدن نشانه ی کار درست بودن این ها هست. برو یه سری به بقیه ی فروشگاه های اینترنتی بزن تا بفهمی دنیا دست کیه!

همون دیگه! این آقای زرنگ که خودشو خیلی باهوش می دونه رفته سی دی دونه ای 80 تا تک تومن گرفته اونوقت انتظار داشته همه ی سی دی ها هم سالم باشن! خب طبیعی هست که از هر 50 تا چند تایی هم احتمال داره که خراب دربیاد . همین امروز 50 تا فینال رنگی رایت کردم 5 تاش اصلن رایت نشد. حالا من بیام به فینال فحش بدم بگم فلانه و بیساره؟!!یه خرده شعور هم خوب چیزیه

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
اونا که گفتن برگشت بزن، از چی میخوای شکایت کنی ؟

اونا ورداشتند اینو داخل آدم حساب کردند اونوقت این واسه ما ناز میکنه! یارو توهم ورش داشته به خیال خام خود فکر می کنه مثلن اگه الان خرید کردن رو تحریم کنه این شرکت ورشکست میشه!:lol:

به کوری چشم استارتر همین الان یک سفارش 700 هزار تومنی ثبت کردم. حالا شما برو از بازار 100 هزار تومن بالای قیمت جنس هات رو تهیه کن و بسوز!
1364044234481.gif

keywords

Registered User
لایک‌ها
95
اونا ورداشتند اینو داخل آدم حساب کردند اونوقت این واسه ما ناز میکنه! یارو توهم ورش داشته به خیال خام خود فکر می کنه مثلن اگه الان خرید کردن رو تحریم کنه این شرکت ورشکست میشه!:lol:

به کوری چشم استارتر همین الان یک سفارش 700 هزار تومنی ثبت کردم. حالا شما برو از بازار 100 هزار تومن بالای قیمت جنس هات رو تهیه کن و بسوز!
1364044234481.gif

آبتون قعطه ؟
کثیف کردی اینجا رو
شعور نداری درست حرف بزنی درش رو ببند بوی بدش دیگران رو اذیت نکنه

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
در بزرگی فینال همین بس که شخصی همچون احسان حسین زاده داره تبلیغش رو می کنه!

اون تبلیغ بالای سایت رو نگاه کنید، تبلیغ فینال شاپ هست فروشگاه اینترنتی فینال

یعنی شما به مدیر پرشن تولز اعتماد ندارید؟!! ایشون انسان فرهیخته و برجسته ای هستند که اصلن به پول اهمیت نمیدن و هر تبلیغی رو هم قبول نمی کنند!!
TTJ.png

آبتون قعطه ؟
کثیف کردی اینجا رو

خب کثیف کردم پس شما اینجا چیکاره ای؟!! تمیزش کن خب! جارو بدم خدمتت جاروکش؟!!
من لحن صحبتم همینطوریه ، بلد نیستم مثل شما مودب صحبت کنم!

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138

آقای باشعور ! اول پست شماره ی دو خودت رو توی همین تاپیک ببین بعد دم از ادب و شعور و نزاکت بزن.

هر چی بزرگتر می شن گوه تر می شن
مثل اینکه آب خونه ی شما هم قطع شده و به این زودی ها هم وصل نمیشه!!

1365480113331.gif

بالا