عمو یه چیزی بگم. شرکت فینال و هفت سین اینقدر بزرگ هستند که به خاطر چهار تا اراجیف و مطالب کذب شما خراب نشن. میای یه تیکه هایی رو که به نفعته میگی و خیلی چیزها رو هم نمیگی . بقیه هم فکر می کنند لابد حق با شماست و چقدر در حق شما ظلم شده!! بمیرم از بس که شما مظلوم هستی!
من بیش از 7 سال هست که مشتری ثابت فینال هستم و کوچکترین بدی و حق خوری از این شرکت ندیدم. همین که پشتیبانی خیلی قوی دارند و بلافاصله به ایمیل ها جواب میدن نشانه ی کار درست بودن این ها هست. برو یه سری به بقیه ی فروشگاه های اینترنتی بزن تا بفهمی دنیا دست کیه!
همون دیگه! این آقای زرنگ که خودشو خیلی باهوش می دونه رفته سی دی دونه ای 80 تا تک تومن گرفته اونوقت انتظار داشته همه ی سی دی ها هم سالم باشن! خب طبیعی هست که از هر 50 تا چند تایی هم احتمال داره که خراب دربیاد . همین امروز 50 تا فینال رنگی رایت کردم 5 تاش اصلن رایت نشد. حالا من بیام به فینال فحش بدم بگم فلانه و بیساره؟!!یه خرده شعور هم خوب چیزیه
اونا ورداشتند اینو داخل آدم حساب کردند اونوقت این واسه ما ناز میکنه! یارو توهم ورش داشته به خیال خام خود فکر می کنه مثلن اگه الان خرید کردن رو تحریم کنه این شرکت ورشکست میشه!:lol:
به کوری چشم استارتر همین الان یک سفارش 700 هزار تومنی ثبت کردم. حالا شما برو از بازار 100 هزار تومن بالای قیمت جنس هات رو تهیه کن و بسوز!
در بزرگی فینال همین بس که شخصی همچون احسان حسین زاده داره تبلیغش رو می کنه!
اون تبلیغ بالای سایت رو نگاه کنید، تبلیغ فینال شاپ هست فروشگاه اینترنتی فینال
یعنی شما به مدیر پرشن تولز اعتماد ندارید؟!! ایشون انسان فرهیخته و برجسته ای هستند که اصلن به پول اهمیت نمیدن و هر تبلیغی رو هم قبول نمی کنند!!
خب کثیف کردم پس شما اینجا چیکاره ای؟!! تمیزش کن خب! جارو بدم خدمتت جاروکش؟!!
من لحن صحبتم همینطوریه ، بلد نیستم مثل شما مودب صحبت کنم!
آقای باشعور ! اول پست شماره ی دو خودت رو توی همین تاپیک ببین بعد دم از ادب و شعور و نزاکت بزن.
مثل اینکه آب خونه ی شما هم قطع شده و به این زودی ها هم وصل نمیشه!!
بی شعور باباته! خانواده بهت ادب یاد ندادن؟!! جالب اینکه کسانی که ادعای مودب بودن می کنند و بقیه رو به بی ادبی متهم می کنند خودشون دهان دریده ای دارند و یک خط در میان شروع به ناسزاگویی می کنند!من به مانند شما بی شعور نیستم
دوست به ظاهر محترم استارتر تاپیک نظر شخصی و تجربه ی خودش رو به اشتراک گذاشته شما حق چنین برخوردی رو نداری
نمردیم و معنی ادبیات سرکوبگرانه رو هم فهمیدیم! تهدید به گزارش دادن و بن کردن و ...! اگه ما عضو فتنه هستیم شما که فرمانده ی ما هستی!به نقل از ace :جناب فتنه گر عزیز نوع ادبیاتتون شبیه به سرکوبگران فتنه هستش
از استارتر خواهشمندم پست های این دوستمون رو گزارش کنن یه چند روزی تشریف ببرن جزیره
کاری با این صحبتها ندارم اما من 3 بار از فروشگاه فینال جنس خریداری کردم و انصافا راضی بودم,به هر حال امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
موفق باشید
خیلی ممنون که گفتیسلام.ضمن تشکر از اطلاع رسانی تون منم همین تجربه را از فارس کالا دارم دو تا قاب گوشی سفارش دادم با پست پیشتاز الان ۱۲ روزه خبری نیست در حالی که هم زمان از مستر کالا یه چیز دیگه سفارش دادم ۴۸ ساعته دستم بود