• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات خود را در مورد گارانتی تبلت ها در اینجا مطرح کنید

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام این تاپیک برای تبادل تجربیات دوستان در مورد گارانتی تبلت ها زدم اگه کسی با گارانتی تبلت ها سر کار داشته تجربیات خودش در اختیار دوستان بزاره اینکه از خدمات گارانتی راضی هستید یا نه
من هم یه تبلت ایسوس مموپداچ دی گرفتم که مشکل پیدا کرده گارانتی ویستا داره اگه ببرم گارانتی یه تبلت نو میدن یا تعمیر میکنن؟

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
سلام این تاپیک برای تبادل تجربیات دوستان در مورد گارانتی تبلت ها زدم اگه کسی با گارانتی تبلت ها سر کار داشته تجربیات خودش در اختیار دوستان بزاره اینکه از خدمات گارانتی راضی هستید یا نه
من هم یه تبلت ایسوس مموپداچ دی گرفتم که مشکل پیدا کرده گارانتی ویستا داره اگه ببرم گارانتی یه تبلت نو میدن یا تعمیر میکنن؟

من تبلت های دیگه رو نمی دونم ولی تبلت های اپل که اصلا گارانتی بدردشون نمی خوره چون 1- خراب نمیشن. 2- اگه هم بشن تو 1 سال اول نمیشن.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من تبلت های دیگه رو نمی دونم ولی تبلت های اپل که اصلا گارانتی بدردشون نمی خوره چون 1- خراب نمیشن. 2- اگه هم بشن تو 1 سال اول نمیشن.
آره لامصعب اپل کیفیتش بالاست به این راحتی خراب نمیشه تنها ایرادش به نظر من بدنش هست که زیاد زیبا نیست اگه این مشکل حل میکرد و یکم قیمت محصوالاتش پایین تر می آورد بی رقیب بود من هم اشتباه کردم این تبلت گرفتم باید یه آی پد مینی میگرفتم اما خوب از یه تبلت 160 دلاری نباید بیشتر از این انتظار داشت اگه من این تبلت ببرم گارانتی ویستا یدونه نو میده یا تعمیر میکنه
این هم عکسش چندتا مشکل پیدا کرد یکی دیده شدن نور ال ای دی از زیر بدنه هست و مشکل بالا امدن بدنه که تو عکس معلوم هست صداش هم چند روز پیش مشکل پیدا کرده بود که درست شد خودش
h65564 - Copy.jpg

بالا