• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات گوگل ادسنس

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با سلام به دوستان عزیز

همه ما میدونیم تقریبا بهترین سرویس شبکه تبلیغات مختص گوگل و سرویس گوگل ادسنس هست.
من بتازگی از طریق یکی از دوستانم اکانت گوگل ادسنس که EFT هم هست باز کردم و مراحل وریفای اونهم کامل شده و یک 100 تا هم به عنوان اولین درآمدمون واریزی داشتیم.

میدونم دوستانی هستند در این انجمن که یا تجربه کار با گوگل ادسنس رو داشتند و یا در حال حاضر با این سرویس در حال فعالیت هستند.

خیلی دوست دارم که با تجارب ارزشمند این عزیزان در زمینه گوگل ادسنس آشنا بشم.
اینکه به چه صورت با ادسنس کار کردن ؟ وب سایت ها معمولا توی چه فیلدهایی بوده ؟ اندازه ی درآمد ها در ماه چقدر بوده یا چقدر هست ؟
اصلا بطور واقعی معلوم بشه دوستان چقدر ماهیانه دارن یا تونستن از گوگل ادسنس درآمد داشته باشند.

امیدوارم دوستان تجربیاتشون رو از ما دریغ نکنند.
مرسی

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام به دوستان عزیز

من بتازگی از طریق یکی از دوستانم اکانت گوگل ادسنس که EFT هم هست باز کردم و مراحل وریفای اونهم کامل شده و یک 100 تا هم به عنوان اولین درآمدمون واریزی داشتیم.

مرسی
میونم بپرسم این 100 دلار از چند سایت و بعد چه مدت بوده ؟؟

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
میونم بپرسم این 100 دلار از چند سایت و بعد چه مدت بوده ؟؟
اکانت ادسنس ما در سوئیس باز شده و با توجه به اینکه EFT هست با فرانک کار میکنه.
ما یک وب سایت موسیقی داشتیم و ادسنس رو با اون سایت start زدیم. نزدیک به 4 ماه از فعالیتمون روی وب سایت که گذشت درآمد ما در ادسنس نزدیک به 1 فرانک در روز رسیده بود بطوریکه در عرض 2 ماه ما به مبلغ نزدیک به 60 فرانک رسیدیم . یعنی 4 ماه آپدیت روزانه + 2 ماه فعالیت ادسنس برای ما 60 فرانک داشت که متاسفانه بعد از اون به دلایل نا معلومی سایت ما از طرف گوگل پنالتی شد و ما یوزر هامون از روی تقریبا 1000 بازدیدکننده به 60 الی 100 بازدیدکننده در روز رسید. و از 60 تا 100 فرانک اول رو به کندی پیش رفتیم.

ولی تقریبا با 1000 بازدیدکننده در روز ما در بعضی از روزها تا 2 فرانک هم درآمد داشتیم.
فکر میکنم درصورتیکه سایت با بازدید قابل توجهی داشته باشی درآمد معقولی میشه از ادسنس داشت. فکر میکنم وقتی با 1000 بازدیدکننده میشه براحتی تا 2 فرانک در روز درآمد داشت با بازدیدکننده 10.000 الی 15.000 هزار بشه تا روزی 20 فرانک هم درآمد داشت. البته درآمدها متفاوته و همینطور که میدونید بستگی به فعالیت بازدیدکننده هاتون داره.
ما تا این لحظه سایت با بازدید خارجی پرترافیکی جهت تست این شرایط نداشتیم.

ممنون میشم اگر شما هم تجربه ای در این زمینه داشتید بفرمایید.

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
راجع به EFT اگه میشه توضیح بدید؟ منظور چیه ؟
همونطور که در جریان هستید گوگل درآمد کسب شده کاربرانشون رو بصورت چک ارسال میکنه .
در بعضی از کشور ها این امکان رو گذاشته که افراد با وارد کردن حساب بانکی شون در اکانت ادسنس پول رو مستقیما به حساب بانکی شون واریز کنه (چک ارسال نمیشه) و سوئیس هم در لیست کشورهای EFT گوگل ادسنس هست.

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
EFT - Electronic Funds Transfer

لیست کشورها
Australia
Austria
Belgium
Canada
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Hungary
Ireland
Israel
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Slovakia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United States
United Kingdom

منبع

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
ادسنس با سایتهای که کپی رایت را رعایت نمی کنند میونه خوبی نداره ،‌ سایت موزیک زدید اونوقت تبلیغات گوگل گذاشتید؟
همکاری با گوگل بدرد ما ایرانی ها نمی خوره از نظر اونا زنده بودن ماهم غیرقانونیه چه برسه کارکردن باهاشون :general208:
سایت های موزیک خارجی را ندیدم چگونه درامد دارند اما من تو سایت های ورزشی دیدم که محصولات ورزشی را بصورت مستقیم می فروشند (بدون واسطه) یا بخشهای از سایتشون رو اجاره (بنر و ..) میدند
بهتره که برای سایت اسپانسر پیدا کنید یا محصولاتی را متناسب با سایت بفروشید
راستی یک سایت موزیک ایرانی رو من دیدم که داخلش بلیط کنسرت پیشفروض میکرد ، تو این سوئیس تون از این دست برنامه ها ندارند؟!!! بالاخره بهتره از گوگله :general703:

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ادسنس با سایتهای که کپی رایت را رعایت نمی کنند میونه خوبی نداره ،‌ سایت موزیک زدید اونوقت تبلیغات گوگل گذاشتید؟
همکاری با گوگل بدرد ما ایرانی ها نمی خوره از نظر اونا زنده بودن ماهم غیرقانونیه چه برسه کارکردن باهاشون :general208:
سایت های موزیک خارجی را ندیدم چگونه درامد دارند اما من تو سایت های ورزشی دیدم که محصولات ورزشی را بصورت مستقیم می فروشند (بدون واسطه) یا بخشهای از سایتشون رو اجاره (بنر و ..) میدند
بهتره که برای سایت اسپانسر پیدا کنید یا محصولاتی را متناسب با سایت بفروشید
راستی یک سایت موزیک ایرانی رو من دیدم که داخلش بلیط کنسرت پیشفروض میکرد ، تو این سوئیس تون از این دست برنامه ها ندارند؟!!! بالاخره بهتره از گوگله :general703:
تشکر دوست عزیز از پاسختون
متاسفانه دیدگاه ماها اینقدر که راحت کپی رایت رو نقض میکنیم خیلی فرق میکنه .
درسته که ما سایت موزیک زده بودیم ولی نه سایتی که تو ذهن ماها جا افتاده و هر موزیکی رو براحتی برای دانلود قرار میده. گوگل اگه یک همچین سایت هایی که کپی رایت رو نقض می کنند رو شناسایی کنه و روی این سایت ها ادسنس باشه اکانت ادسنس رو بلاک میکنه.
سایت ما فقط یک سایت موزیک آنلاین بوده و فقط موزیک هایی برای دانلود قرار میگرفت که از طرف خواننده مشکل کپی رایت نداشت و تمامی موزیک های فروشی صرفا در سایت ما قابلیت پخش داشتند و نه دانلود.
به هر حال با رعایت قوانین کپی رایت تا اینجا تونستیم اکانت ادسنس رو حفظ کنیم.

ممنون از پیشنهاد هایی که دادید.
میدونم هستند دوستانی که در این انجمن در حال حاضر با این سرویس کار میکنند.
امیدوارم بیان و از شرایطشون و تجربیاتشون صحبت کنند.

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
ادسنس درآمد خیلی بالایی داره
روش وقت بذارید مطمئن باشید درآمد رویایی خواهید داشت
مخصوصا سایت های دانلود نرم افزار ارزش کلیک بالایی دارند
من سایت دانلود دارم ، والپیپر دارم کاگزاری فارکس دارم لایف استایل هم دارم ، ولی همون دانلود نرم افزار خیلی ارزش کلیک بالایی داره
اگه یکم ترافیک خوب بفرستید روزانه 100 دلار خیلی راحت بدست میاد
Datum Seitenaufrufe Klicks Seiten-CTR CPC (EUR) Seiten-RPM (EUR) Geschätzte Einnahmen (EUR)
11/10/2014 4676 183 3,91% 0,57 22,26 104,07
این ریپورت یک روز من برای یک سایت دانلود هست (البته یورو)
خواستم به شما و خیلی ها که به ادسنس اعتقادی ندارن بگم که واقعا می ارزه به صرف وقت در وب فارسی

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
من سایت دانلود دارم ، والپیپر دارم کاگزاری فارکس دارم لایف استایل هم دارم ، ولی همون دانلود نرم افزار خیلی ارزش کلیک بالایی داره
Datum Seitenaufrufe Klicks Seiten-CTR CPC (EUR) Seiten-RPM (EUR) Geschätzte Einnahmen (EUR)
خواستم به شما و خیلی ها که به ادسنس اعتقادی ندارن بگم که واقعا می ارزه به صرف وقت در وب فارسی
سلام اگه میشه درباره طریقه کسب درآمد از گوگل ادسنس یه توضیحی بدهید توی گوگل گشتم ولی چیز مفیدی نبود من فقط سوال های زیر برام مبهم است 1-چه طوری اکانت در گوگل ادسنس درست کنیم مگه ایران تحریم نیست؟و چه طوری پول رو دریافت کنیم؟بعد شما که سایت دانلود دارید مطالبتون رو از کجا میارید که گوگل ادسنس گیر نمیده یعنی همه رو خودتون می نویسید این مفهوم کپی رایت رو توضییح بدهید ممنون می شوم .من الان یکساله که روی یک سایت داره کار می کنم ولی بازدهی خوبی نداشتم (وب فارسی است) می خوام وارد ادسنس بشوم لطفا راهنمایی کنید

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
برای این موضوع مقالات زیاده ولی بطور خلاصه :
شما نمیتونید اکانت داشته باشید ، باید یک نفر رو در یکی از کشورهای خارجی (بویژه کشورهای صنعتی) داشته باشید من تو آلمان و کانادا اکانت دارم.
همه چیز به نام اون شخص هست و شما عملا وجود ندارید ، از اکانت گرفته تا حساب بانکی و...
بعد از طی پروسه بازکردن اکانت ، مبلغ ماه به ماه واریز میشه و یه طوری باید انتقالش بدید به ایران
من یه مدت با صرافی کار میکردم ولی الان پول رو به دانشجوهایی میدم که اون کشورها هستن و خانوادشون هم پول رو به حساب من در ایران میریزن

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
در مورد سایت یادم رفت بگم
من یک سایت دارم که برای گرفتن اکانت ازش استفاده کردم (سایت اصلی که گوگل بواسطه اون اکانت من رو تائید کرد) این سایت رو اوایل مطالب اختصاصی در حد 10 - 15 تا گذاشتم بعدشم دیگه کپی میکنم البته بیشتر قتو بلاگ هست.
سایتهای دانلود من مطالب کپی شده به نقل سایت نرم افزار اصلی هست و مشکل کپی رایت نداره ، لینک دانلود هم همون لینک های داخل سایت رو میذارم بدون کرک و کیجن و... یعنی نسخه آزمایشی.
البته برای تائید گرفتن اکانت هرگز چنین سایتی تائید نمیشه مطمئنا

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
تجربه منم این هستش که همونطوری که دوستمون گفت همه چیز باید به اسم شخصی باشه که خارج از کشور اکانت باز میکنه و سراغ اینکه بخواین دور بزنین گوگل رو نباشین

نکته بعد حتما سایتی که با اون تایید میگیرین باید بازدید معقول و محتوای متناسبی با موضوع فعالیت سایت داشته باشه و مطالبش دائم به روز بشه کپی نباشه

در مورد ادنسن برای یوتیوب که اقدام کردم خیلی سخت گیر شده گوگل ...مثلا حداقل باید 1000 تا هیت داشته باشه کلیپ شما تا تایید بشه و باید کلیپ شما کپی نباشه مثلا فیلم از حیوانات خانگی با مزه نمونه خوبی هستن اگر توسط خود شما فیلمبرداری شده باشه

به نظر من اول یه سایت درست حسابی انگلیسی اماده کنید با محتوا و بازدید خوب بعدش سراغ ادسنس برین

در مورد اینکه چجوری سایتتونو تبلیغ کنید برای جذب بازدید کننده , گوگل این مطلب رو عنوان کرده به عنوان هشدار :

Be aware of how your site is promoted.
Publishers need to be very careful when purchasing traffic or setting up ad campaigns with third parties. Before contracting with any ad network, you should ensure that they will never display your site in pop-ups or as a result of the actions of any software application. Please also keep in mind that publishers using online advertising of any kind must comply Google's Landing Page Quality Guidelines.​

Last edited:

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

دوست عزیز واقعا از پست شما انرژی مثبت گرفتم و الان با اطمینان بیشتری به کارمون ادامه خواهیم داد.
متاسفانه در حال حاضر اطلاعات بروزی در زمینه راهکارهای استفاده از ادسنس در وب پیدا نمیشه ( خیلی کم ) امیدوارم شرایطی اینجا بشه که همگی بتونیم راهکارهای اصولی و منطقی کسب درآمد رو با هم پیش ببریم.

خیلی دوست دارم سایر دوستانی که در این زمینه فعالیت داشتند هم به این تاپیک بیان و از تجربیاتشون صحبت کنند.

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تجربه منم این هستش که همونطوری که دوستمون گفت همه چیز باید به اسم شخصی باشه که خارج از کشور اکانت باز میکنه و سراغ اینکه بخواین دور بزنین گوگل رو نباشین

نکته بعد حتما سایتی که با اون تایید میگیرین باید بازدید معقول و محتوای متناسبی با موضوع فعالیت سایت داشته باشه و مطالبش دائم به روز بشه کپی نباشه

در مورد ادنسن برای یوتیوب که اقدام کردم خیلی سخت گیر شده گوگل ...مثلا حداقل باید 1000 تا هیت داشته باشه کلیپ شما تا تایید بشه و باید کلیپ شما کپی نباشه مثلا فیلم از حیوانات خانگی با مزه نمونه خوبی هستن اگر توسط خود شما فیلمبرداری شده باشه

به نظر من اول یه سایت درست حسابی انگلیسی اماده کنید با محتوا و بازدید خوب بعدش سراغ ادسنس برین

در مورد اینکه چجوری سایتتونو تبلیغ کنید برای جذب بازدید کننده , گوگل این مطلب رو عنوان کرده به عنوان هشدار :

Be aware of how your site is promoted.
Publishers need to be very careful when purchasing traffic or setting up ad campaigns with third parties. Before contracting with any ad network, you should ensure that they will never display your site in pop-ups or as a result of the actions of any software application. Please also keep in mind that publishers using online advertising of any kind must comply Google's Landing Page Quality Guidelines.​

دوست عزیز چند وقت پیش برای فعال کردن ادسنس روی یوتیوب مشکل داشتم.

ممنون میشم لطف کنید و روال فعال کردن ادسنس روی یوتیوب رو بفرمایید.

برای قرار دادن ادسنس روی ویدئو ها به چه صورت باید عمل کنیم ؟

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
دوست عزیز چند وقت پیش برای فعال کردن ادسنس روی یوتیوب مشکل داشتم.

ممنون میشم لطف کنید و روال فعال کردن ادسنس روی یوتیوب رو بفرمایید.

برای قرار دادن ادسنس روی ویدئو ها به چه صورت باید عمل کنیم ؟
به طور مستقیم وقتی در یوتیوب اکانت میسازی یک قسمت داره مربوط به تبلیغات ویدیو در تنظیمات خود سایت یوتیوب همه مشخصه

اگر اکانت یوتیوب داشته باشی در پنل مدیریتش همه چیز هست .. اگر ابهامی بود بگو

Last edited:

کارادایی

Registered User
لایک‌ها
109
سلام میخواستم طریق باز کردن اکانت گوگل ادسنس که EFT هم باشه و مراحل وریفای پخ کنید
با گوگل ادسنس کار نکردم میخواستم کار کنم راهنمایی کنید مرسی

mind-zero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام. یه سری نکات رو خلاصه خدمت دوستان عرض میکنم:
اول اینکه شما باید یه فرد اشنا خارج از کشور داشته باشین که دارای حساب بانکی باشه.
بعد ار باز کردن اکانت کارگزار شما که خارج از ایران هست باید سایت رو اضاف کنه در نهایت هم گوگل باید سایت رو تایید کنه. کیفیت ساخت و محتوا برای گوگل مهم هست.اگر قصد استارت سایت رو دارین و بلافاصله بخواین سایت رو به ادسنس معرفی کنین با شکست مواجه میشید.
بعد از اینکه سایت شما از طرف ادسنس approved شد میتونین از کد های تبلیغاتی استفاده کنین.
نکته ی مهمی که خیلی از کاربران ازش غافل میمونن قوانین ادسنس هست.این قوانین رو سرچ کنید حتما بخونید.مثلا شایع ترین دلیل مسدود شدن اکانت شما در ادسنس استفاده بیش از حد از کد های بنر هست.
حداکثر 3 بنر تصویری میتونین تو هر صفحه از سایت بزارین.البته در مجموع 8تا بنر میتونین استفاده کنین: ( 3کد متنی- 3کد تصویری-2کد سرچ باکس-)
نکته بعد هم مکان گذاشتن کد های تبلیغاتی هست سعی نکنین که کاربر رو ترغیب به کلیک کردن اجباری بر روی بنر ها بکنید.
درامد هم اخر هر ماه بعد واریز میکنن مثلا شما از اول اکتبر تا 30 اکتبر1000 دلار درامد دشته باشین درامد رو اول دسامبر واریز میکنن.در واقع میشه 60 روز.
موفق باشید.

کارادایی

Registered User
لایک‌ها
109
اگر کسی در خارج نداشته باشیم چی میشه؟چجوری؟راهنمایی کنید مرسی

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگر کسی در خارج نداشته باشیم چی میشه؟چجوری؟راهنمایی کنید مرسی
در بعضی موارد دیده شده شرکت ها و یا سایت هایی وجود دارند که خدمات گوگل ادسنس ارائه میدن مثل باز کردن اکانت و وریفای کردن و سایر موارد.
ولی نمیدونم از طرف دوستان اینطور سایت ها تایید یا پیشنهاد میشه یا نه !!!!!!

بالا