• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات گوگل ادسنس

کارادایی

Registered User
لایک‌ها
109
در بعضی موارد دیده شده شرکت ها و یا سایت هایی وجود دارند که خدمات گوگل ادسنس ارائه میدن مثل باز کردن اکانت و وریفای کردن و سایر موارد.
ولی نمیدونم از طرف دوستان اینطور سایت ها تایید یا پیشنهاد میشه یا نه !!!!!!
مرسی

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان ، من اکانت دارم و میتونم به کسانی که نیاز دارند چنل بدم (یعنی اگهی گوگل رو در اختیارشون قرار بدم) فقط چندتا شرط و نکته داره
اول اینکه 40% از حساب کسر میکنم (19% مالیات کشور آلمان هست ، 11 درصد پورسانت رابط بنده در آلمان و 10% هم پورسانت خودم)
دوم اینکه سایت معتبر و خوب باشه و بازدید کننده هم داشته باشه به مقدار مناسب
سوم اینکه قوانین گوگل کاملا رعایت بشه (تو گزارشات روزانه آمار درآمد و کلیک ها را میبینیم و کلیک های غیر واقعی و تکراری مشخص میشن) ، هر کاری که اکانت بنده رو به خطر بندازه بلافاصله چنل حذف میشه

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
اینم یادم رفت بگم
تسویه حساب ها هم 3 ماهه هست ، دو ماه طول میکشه گوگل پول رو واریز کنه تقریبا و یک ماه هم انتقال پول به ایران معمولا زمان میبره

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
تجربه های جالبی داشتن دوستان :android21:
ولی بنظر من بدرد سایت تازه کار یا بازدید کم زیر 100 هزار تا نخوره با توجه به دنگ و فنگاش

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
اینم یادم رفت بگم
تسویه حساب ها هم 3 ماهه هست ، دو ماه طول میکشه گوگل پول رو واریز کنه تقریبا و یک ماه هم انتقال پول به ایران معمولا زمان میبره
جنگه مگه عمو؟ با قاطر بیاری زودتر میرسه :دی
پی پال و یا علی مدد!!

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
جنگه مگه عمو؟ با قاطر بیاری زودتر میرسه :دی
پی پال و یا علی مدد!!
اصراری ندارم به کسی چنل بدم و تا امروز هم اینکار رو نکردم ، صرفا برای راه انداختن کار کسانی که موفق به باز کردن اکانت نشدن

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
اصراری ندارم به کسی چنل بدم و تا امروز هم اینکار رو نکردم ، صرفا برای راه انداختن کار کسانی که موفق به باز کردن اکانت نشدن
سلام دوست عزیز من تازه شروع به کار کردم به امید خدا وقتی که بازدید هام به عدد خاصی رسید به شما اعلام می کنم تا چنل بهم بدهید با اون که خارج از کشور آشنا دارم ولی قبول نکردند این کار رو انجام بدهند

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوست عزیز من تازه شروع به کار کردم به امید خدا وقتی که بازدید هام به عدد خاصی رسید به شما اعلام می کنم تا چنل بهم بدهید با اون که خارج از کشور آشنا دارم ولی قبول نکردند این کار رو انجام بدهند
خواهش میکنم
هر زمان سایتتون برای دریافت ادسنس اماده بود اعلام بفرمائید.

NadyaSeadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ما دارای چند سایت بزرگ انگلیسی زبان هستیم که دارای تعداد بالایی از مقالات انگلیسی و بیننده هستند.
قصد استفاده از گوگل ادسنس داریم، اما همانطور که میدونید گوگل ایران رو تحریم کرده. بنابراین اگر کسی دارای اکانت گوگل ادسنس هست حاظر به همکاری هستیم.
اکانت ادسنس از شما، سایت های انگلیسی و بیننده هاش از ما، سود حاصله به صوردی درصدی تقسیم بشه بین دو طرف.
اگر موافقید پیام بدید.

بالا