مرسیدر بعضی موارد دیده شده شرکت ها و یا سایت هایی وجود دارند که خدمات گوگل ادسنس ارائه میدن مثل باز کردن اکانت و وریفای کردن و سایر موارد.
ولی نمیدونم از طرف دوستان اینطور سایت ها تایید یا پیشنهاد میشه یا نه !!!!!!
مرسیدر بعضی موارد دیده شده شرکت ها و یا سایت هایی وجود دارند که خدمات گوگل ادسنس ارائه میدن مثل باز کردن اکانت و وریفای کردن و سایر موارد.
ولی نمیدونم از طرف دوستان اینطور سایت ها تایید یا پیشنهاد میشه یا نه !!!!!!
جنگه مگه عمو؟ با قاطر بیاری زودتر میرسه :دیاینم یادم رفت بگم
تسویه حساب ها هم 3 ماهه هست ، دو ماه طول میکشه گوگل پول رو واریز کنه تقریبا و یک ماه هم انتقال پول به ایران معمولا زمان میبره
اصراری ندارم به کسی چنل بدم و تا امروز هم اینکار رو نکردم ، صرفا برای راه انداختن کار کسانی که موفق به باز کردن اکانت نشدنجنگه مگه عمو؟ با قاطر بیاری زودتر میرسه :دی
پی پال و یا علی مدد!!
سلام دوست عزیز من تازه شروع به کار کردم به امید خدا وقتی که بازدید هام به عدد خاصی رسید به شما اعلام می کنم تا چنل بهم بدهید با اون که خارج از کشور آشنا دارم ولی قبول نکردند این کار رو انجام بدهنداصراری ندارم به کسی چنل بدم و تا امروز هم اینکار رو نکردم ، صرفا برای راه انداختن کار کسانی که موفق به باز کردن اکانت نشدن
خواهش میکنمسلام دوست عزیز من تازه شروع به کار کردم به امید خدا وقتی که بازدید هام به عدد خاصی رسید به شما اعلام می کنم تا چنل بهم بدهید با اون که خارج از کشور آشنا دارم ولی قبول نکردند این کار رو انجام بدهند