• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجر به شما از فارسی نوشتن با تبلت

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

من می خوام برای کارهای نوشتنیم از تبلت استفاده کنم.ولی تا بحال ازش استفاده نکردم و نمی دونم راحت هست یا نه. کسی رو هم ندارم که ازش بگیرم و راحت امتحان کنم. می خواستم از تجربه شما استفاده کنم. فارسی نوشتن باهاش راحت و سریع هست ؟ ممنون میشم اگه هر تجربه مثبت و منفی دارین برام بنویسین.

mehran-aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اگه بخواهید با کیبورد مخصوص تبلت(اکسترنال) یا با اتصال کیبورد کامپیوتر به تبلت تایپ کنید،فکر میکنم فقط بعضی از تبلت ها از این قابلیت(فارسی نویسی با کیبورد اکسترنال) پشتیبانی کنه که یکسری توضیحات برای فارسی نویسی در لینک زیر داده شده
لینک
اما اگه بخواهید با کیبورد مجازی(با استفاده از لمس) خود تبلت تایپ کنید،باید بگم که بله راحته و درست مثل کامپیوتر چیده شده،یعنی اکه شما با کامپیوتر فارسی تایپ میکردید و عادت داشتید روی تبلت هم همین طوره.
در ضمن نرم افزار های کیبورد خیلی مختلفی هست که شما میتونید نصب کنید و هر کدوم رو که خواستید استفاده کنید

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
کمی سخته. اما چند روز باهاش کار کنی میاد دستت روش تایپ. اما همیشه بعد از تایپ متن رو چک کن. چه وقتی با کیبورد اکسترنال تایپ می کنی ، چه با کیبورد خود تبلت.

mehran-aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
توضیحات برای فارسی نویسی با کیبورد اکسترنال

لینک

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
منطورم فارسی نوشتن با مداد تبلت هست . تبت هائی مثل galaxy note ...

بالا