• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحريم !!!! نظر شما چيست ؟

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . حتما نظرتون را در مورد اين موضوع اعلام كنيد ...
من ميخوام اول نظرتون رو درباره اين موضوع بدين بعد اگه موافق بوديم همه جا اين قضيه رو تبليغ كنيم و جلوي سو استفاده ها را بگيريم ...
قبلش در مورد گلدن استار بگم ... آنقدر وبلاگ ايراني در مورد اين سايت نوشته بودند كه واقعا من خودم نفهميدم چجوري 950 دلار تو اين سايت سرمايه گزاري كردم !!!!
بعد جالبش اينجا بود كه من رفتم تو اين فروم هاي خارجي مثل http://talkgold.com/forum و اونجا در مورد اين گلدن استار سرچ كردم ديدم هيچ كسي در مورد اين سايت كوچكترين مطلبي ننوشته !!! و فقط 2 تا ايراني باسه تبليغ يه متني نوشته بودن كه 50 باري خونده شده بود ... حتي هيچ پيامي روي اونها داده نشده بود !!!
به نظر من اين يك توطئه بود چون گندشم دراومد كه گلدن استار مال مشهدي ها بوده !!!‌ اينجا رو بخونين : http://www.egoldiran.com/1.HTM فقط من تو كف يك موضوعي هستم كه اين خارجي ها از كجا فهميدن اين سايت بدرد نميخوره و توش فعاليت نكردن !!!!!
حالا هم كه جديدا Paxmix شديدا داره تبليغ ميشه !!!! ازكجا معلوم اين همون گلدن استار نباشه !!!! و با يك اسم ديگه نيومده باشه به جون ما ...
حالا موضوع سر اين نيست كه بشينيم و بحث كنيم كه گلدن استار ايجوره ، Paxmix اونجوره !!! اصلا نميخوام از اين حرفها زده بشه !!!
حرف من اينه كه بياييم نهضتي بپا كنيم كه در اون چيزي بنام سرمايه گزاري وجود نداشته باشه ...
چه لزومي داره ما پولمون را بديم دست يك سايتي كه مثلا چند بار پرداخت داشته !!!!! خوب معلومه كه اولش براي اينكه خودشو جا بندازه مياد و پول همه رو به موقع ميده !!!!
حالا اين وسط براي ما پولش مهم نيست ولي اون بنده خدايي كه با مطالب وبلاگ ما كه تو 700 جاي ديگه هم تاييدش كردن مياد پولشو به باد ميده چي ؟؟؟
عملا ما هم شريك جرم اون سايت ميشيم !!!!
اصلا يك جور ديگه بيانش ميكنم :
شده يه سايت سرمايه گزاري آخرش دو در نكنه !!!!
به هر حال من نظرم اينه كه همه دست به دست هم بديم و با تبليغات گسترده كاري كنيم كه اين سايتهاي سرمايه گزاري گورشونو باسه هميشه گم كنند و برن !!!!
يعني تحريم عضويت در سايتهايي كه جنبه سرمايه گزاري دارن و تبليغات منفي بر ضد اونها !!!
به جاي اينكه وقتمون را براي سيستمهاي سرمايه گزاري هدر بديم ، تمركز را ببريم روي نتوركها يا سيستمهاي Mlm ، كه اولا ماندگاريشون بيشتره و دوما اگه يك روز هم بره كم كمش 5 تا 10 دلارمون پريده !!! كه البته چون وابستگي نتورك به اعضاي جديدشه براي همين بعيد بنظر برسه كه گردانندگان نتوركها بخوان بزارن و برن ...
به هر حال من كه ميگم همگي تو وبلاگها و وبسايتهامون بريم به سمت تحريم سايتهاي سرمايه گزاري ... نظر شما چيست ؟ حتما اعلام كنيد ...

:happy:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نميدونم جي بگم. در باره پاکس ميکس بگم که اون سايت تازه اي نيست که بخوايد به گلدن نسبتش بديد.
کلا موافقم همه اين سايتا کشکه . هيچي بورس نميشه منکه اين 110 دلاري که تو پاکس ميکس دارم آخرين سرمايه گزاريه منه. شايد روي mlm کار کنم. ميخوام يه شغل درست حسابي دستو پا کنم اين چيزا به درد نميخوره

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
در مورد كم اقبالي خارجيها به این سایت بايد بگم حرفه اي هاشون عقيده دارن هر هايپي كه Gold تو اسمش داشته باشه حتما کلاهبرداره!!

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اين قضيه رو جدي گفتين ؟
اين اطلاعاتو از كجا ميشه بدست آورد ؟
در ضمن قرار شد نظرتون را راجع به تحريم اين سايتهاي سرمايه گزاري بگين ؟ :wacko:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از tablighat :
سلام اين قضيه رو جدي گفتين ؟
اين اطلاعاتو از كجا ميشه بدست آورد ؟
در ضمن قرار شد نظرتون را راجع به تحريم اين سايتهاي سرمايه گزاري بگين ؟ :wacko:
تو فرومهاي خارجي.
درباره تحريم هم بايد بگم فايده اي نداره، طرف تا خودش ضرر نكنه نميفهمه.
من اوايل كه با هايپ آشنا شدم خيلي مطالب خودنم راجع به اينكه اينا كلاهبردارن و ديگه دوره شون سر اومده ولي گوشم به اين حرفا بدهكار نبود و فكر ميكردم اينا خودشون سود كردن و دوست ندارن بقيه سود كنن، ميگفتم من ميتونم از طريق اين برنامه ها ميليونر بشم چرا ولش كنم ولي يه مدتي كه گذشت فهميدم از اين خبرا نيست.
متاسفانه تبليغات مثبت اينقدر زياده كه تبليغات منفي اصلا به چشم نمياد.
http://www.matrixwatch.org

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ديگه كسي نبود ....
هيچ كي نميخواد نظر بده ... بياييد همين جا تكليفشو يكسره بكنيم ... با تبليغات بر ضدش ميشه جلوشو گرفت ... منتها ميخوام همه نظرشون رو بدن كه كار با پشتوانه باشه نه اينكه يكي بيفته جلو و آخرش ضايع بشه !!!!!!!!
:( :wacko:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نه ببين اين کار درستي نيست چون اين وسط سايت خوب هم پيدا ميشه اولش بايد يه مقدار ضرر بدن تا با سايت ها آشنا بشن بعد برن سراغ معتبر ها.
ميشه آموزش داد که سراغ اين سايتاي بد نرن. ولي من خودم هم اولش به هيچ کس گوش نميکردم. بهتره بزاري هر کسي کارشو بکنه. ولي ميشه آموزش داد. اگه اصولي کار کني راحت ميشه ازشون پول در آورد.

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي از اون خوبهاشو معرفي كن ...
يعني تضمين ميده كه آخرش جمع نكنه !!!!
يعني ميشه ؟؟؟؟ :eek:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از tablighat :
آقا يكي از اون خوبهاشو معرفي كن ...
يعني تضمين ميده كه آخرش جمع نكنه !!!!
يعني ميشه ؟؟؟؟ :eek:
تضميني که وجود نداره مگه اونا که سودشون خيلي کمه .
ولي به بعضي ها بيشتر ميشه اعتماد کرد.
مثل پاکس ميکس که تو امضام بنرش هست. اين سايت به نظر من تا يه سال ديگه راحت کار ميکنه.

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني هيچ كسي موافق تحريم سايت هاي سرمايه گزاري نيست !!!!!!!
پس چرا نظر نميدين ...
:wacko: :blink:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کار نشدني اي هستش ضمنا بايد آموزش داد نه تحريم.
اون سايتاي خوب چي؟
در بلخ گنه کرد آهنگري... به شوشتر زدند گردن مسگري

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این چه کاریه
هر کی خودش عقل داره میفهمه باید چی کار کنه
اینا فایده نداره

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
عزيزم بذار يه موضوعي رو بهت بگم
يكي كه يه كم پول داره و مي خواد سرمايه گذاري كنه دو تا راه جلوي پاشه
1-بزاره تو بانك با سود ماهي حداكثر 2 درصد(كاملا مطمئن يعني 100%)
2-بده دست يه بازاري تا باهاش كار كنه با ماهي 3 الي 6 درصد(يه كم درد سر داره يعني 90%)
هر دوي اين سيستمها دارن كار ميكنن يكي كه اهل ريسكه نيست ميزاره تو بانك اون يكي كه دل و جراتش بيشتره ميده دست بازار
كار هايپ هم همينه با اين تفاوت كه سود ماهانه مثلا 30 درصد الي 100 درصد با ريسك 10% الي 80%
من يكي كه با هايپها خيلي حال مي كنم چون اهل ريسكم :f34r:
:f34r:

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

به نظر من حتي اگر هم چيز بدي باشه (كه نيست!) تحريم كردن كار درستي نيست.بهترين راه دادن اطلاعات است درباره سيستم هاي كلاهبرداره!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آره تازشم این کارها تحریم اینا فایده نداره

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
منم موافق تحریم نیستم.تو اینجور کارا آدم باید زرنگ باشه.
شما هم اشتباه کردی که 950 دلار تو یه سایت گذاشتی.این اشتباه محضه.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من كه با هايپ ها موافقم.

چيز خوبي هستن.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
منم با هایپ ها موافقم