• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحلیل تکنیکال رمز ارزها

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
1638366807891.png

تایم روزانه بخواهیم بیت کوین رو بررسی کنیم از نظر ایچی هدف بیت 61کا هست به نظرم که کنجن بالای سرش هست و این سطح خیلی مهم هست و نباید از این سطح ریجکت بشه و زیر 56کا بریم اگر کندل روزانه ای زیر 56کا کلوز کنیم اولین هدف بیت 49کا خواهد بود ولی در تایم روزانه در ایچی یک سیگنال صعودی داریم که از بالای ابر خارج میشه و هدف اولش حدود 71 تا 75کا هست.

نقل قول

Captive

لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1266715

تایم ماهانه به کف قوی رسیده اگر بتونه این کف حفظ کنه و به نظرم داره همین کارو میکنه الگوی w تکمیل میکنه و به بیت پتانسیل رشد تا محدوده 3 رو داره

یعنی تکمیل میکنه؟

من با سود خیلی کم یرن رو به بیت تبدیل کردم باز ولی انگار زود پیاده شدم :دی

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
سناریوی اول صعود از سطح حمایتی فعلی تا تکمیل الگوی سر و شانه و سپس ریزش بازار تا محدوده ۳۲۰۰۰

1.png

سناریوی دوم شکست سطح 41000 و افت قیمت تا محدوده 32000 > خط روند زرد رنگ حکم مقاومت اصلی رو در این صورت داره و در صورت شکستش صعود تایید میشه

2.png

سناریوی بعدی شکست ۴۱ و حمایت شدن در ۳۲ و پول بک به ۴۱ و بعد سر و شانه هست. در این صورت تا زمان حضور در زیر خط روند قرمز روند کماکان نزولی هست

3.png

#برگرفته از کانال رضا گلشاهیان

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
سناریوی اول صعود از سطح حمایتی فعلی تا تکمیل الگوی سر و شانه و سپس ریزش بازار تا محدوده ۳۲۰۰۰

مشاهده پیوست 1277136

سناریوی دوم شکست سطح 41000 و افت قیمت تا محدوده 32000 > خط روند زرد رنگ حکم مقاومت اصلی رو در این صورت داره و در صورت شکستش صعود تایید میشه

مشاهده پیوست 1277137

سناریوی بعدی شکست ۴۱ و حمایت شدن در ۳۲ و پول بک به ۴۱ و بعد سر و شانه هست. در این صورت تا زمان حضور در زیر خط روند قرمز روند کماکان نزولی هست

مشاهده پیوست 1277138

#برگرفته از کانال رضا گلشاهیان
خلاصه یعنی تا ۳۲ هزار یا کوتاه یا میان مدت میاد؟

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
خلاصه یعنی تا ۳۲ هزار یا کوتاه یا میان مدت میاد؟
طبق تحلیل ایشون بله به خصوص اگر الگوی سر و شانه شکل گرفته باشه احتمال داره. ولی در نهایت تحلیل هست و پیش بینی روند قیمت و احتمال خطا رو باید در نظر گرفت.
طبق نظر شخصی برای فردی که هولدر هست در ریزشها ورود به صورت پله ایی در سطوح مهم حمایتی که اولیش میتونه همین 40~42 هزار و محدوده مهم بعد در صورت ریزش 30~32 باشه

Captive

لایک‌ها
16,664
1642612886535.png

تایم هفتگی بیت کندل هفتگی در حال اجرا که سه روز از تشکیلش داره می گذره شدو پایین رو زده و حرکت می کنه برای بالا که حدود 45کا هست و اگر بتونه خودش رو نگه داره توی اون منطقه تا 48کا فعلا می تونه بره بالا تا باز بررسی کنیم اونجا ولی آلت ها بیشتر رشد می کنن با صعود بیت

Captive

لایک‌ها
16,664
1649866810445.png

بیت تایم ماهانه میشه گفت داره یک w میزنه که تا دو ماه دیگه حدودا تکمیل بشه از اینجا که بیت 80 درصد الگو های w رو تکمیل کرده امیدوارم اینکارو بکنه.

نقل قول

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
۲۵۰۰۰، ۱۲۰۰۰۰ یا ۵۴۰۰۰۰؟ کدومش؟
cleverman.gif

BTCUSD_2022-04-14_00-19-02.png

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
۲۵۰۰۰، ۱۲۰۰۰۰ یا ۵۴۰۰۰۰؟ کدومش؟
cleverman.gif

مشاهده پیوست 1289398
سلام عجب تحلیل خفنی هست خیلی ماهرانه زده ولی چرا من توی تحلیل های خودم ۲۹۰۰۰ هزار دلاری دارم که متاسفانه بر اساس تحلیل زمانی روز رسیدن و ماه را ندارم هرچند احتمال و تخمین میزنم توی ماه می شاید این عدد دیده بشه اما شما عدد ۱۲۰۰۰۰ هزار داری!!!! عجب !!!!!
هرچند که بلند مدت ۱۲۰۰۰۰ را هم رد میکنه

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام عجب تحلیل خفنی هست خیلی ماهرانه زده ولی چرا من توی تحلیل های خودم ۲۹۰۰۰ هزار دلاری دارم که متاسفانه بر اساس تحلیل زمانی روز رسیدن و ماه را ندارم هرچند احتمال و تخمین میزنم توی ماه می شاید این عدد دیده بشه اما شما عدد ۱۲۰۰۰۰ هزار داری!!!! عجب !!!!!
هرچند که بلند مدت ۱۲۰۰۰۰ را هم رد میکنه

بستگی داره چه تاریخی رو در نظر بگیریم تو این تحلیل اومده مبنا رو اول ژانویه 2023 گذاشته که کف کانال تو این تحلیل میشه محدوده 25 هزار ، اگه از نظر یه نفر اصلاحش زودتر و شدیدتر انجام بشه کف کانالش میشه محدوده 20 هزار ( و همینطور حمایت استاتیک 20 هزار )
تحلیل شما احتمالا بر اساس حمایت استاتیک محدوده 30 هزار هست که خب تو این تحلیل اصلا به کف کانال نمیرسه ، و احتمالش هم هست اصلا تا کف کانال اصلاح نکنه ، ولی اگه بخواد تا کف کانال اصلاح کنه و اصلاح شدید و سریعی هم نداشته باشه ، می 2023 به محدوده 30 هزار میرسه .

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
بستگی داره چه تاریخی رو در نظر بگیریم تو این تحلیل اومده مبنا رو اول ژانویه 2023 گذاشته که کف کانال تو این تحلیل میشه محدوده 25 هزار ، اگه از نظر یه نفر اصلاحش زودتر و شدیدتر انجام بشه کف کانالش میشه محدوده 20 هزار ( و همینطور حمایت استاتیک 20 هزار )
تحلیل شما احتمالا بر اساس حمایت استاتیک محدوده 30 هزار هست که خب تو این تحلیل اصلا به کف کانال نمیرسه ، و احتمالش هم هست اصلا تا کف کانال اصلاح نکنه ، ولی اگه بخواد تا کف کانال اصلاح کنه و اصلاح شدید و سریعی هم نداشته باشه ، می 2023 به محدوده 30 هزار میرسه .
سلام من تحلیل زمانی گفتم مشکل هست که کی و چه تاریخی این قیمت ۲۹ دیده بشه نه قیمتی
این چارت تحلیل دیگه هم داشته که هم ژانویه را داره هم قیمتهای مقاومتی بالا ۱۲۰ و ۵۴۰ و هم حمایتی ۲۵ که توی چارت نیست حالا بر اساس چه روشی و ابزاری گرفته نشان نداده روش را .
بحرحال من توی اعداد اخرین کف را ۵۰۰۰ دلار داشتم که الان با این چارت دیدم اخرین کف بیت ۵۰۰۰ بوده و جالب هست این چارت

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام من تحلیل زمانی گفتم مشکل هست که کی و چه تاریخی این قیمت ۲۹ دیده بشه نه قیمتی
این چارت تحلیل دیگه هم داشته که هم ژانویه را داره هم قیمتهای مقاومتی بالا ۱۲۰ و ۵۴۰ و هم حمایتی ۲۵ که توی چارت نیست حالا بر اساس چه روشی و ابزاری گرفته نشان نداده روش را .
بحرحال من توی اعداد اخرین کف را ۵۰۰۰ دلار داشتم که الان با این چارت دیدم اخرین کف بیت ۵۰۰۰ بوده و جالب هست این چارت
امروز به تاریخ 5/11/2022 برابر با 21 اردیبهشت 1401 قیمت 29 هزار دلار بیت کوین هم دیده شد پس باید با توجه به چارتی که گذاشته شده حدود 25 هم در زمان نزدیک دیده بشه البته من یک گزینه دارن 26463 دلار که احتمال داره این قیمت هم بشکنه در اینده

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

balabala جان​

این چارت قابل تامل هست شما خودتان تحلیل زدی ؟اگر نه لطف میکنی منبع بدهید ممنون
این کانالی هست که بیت سالها داخلش در حرکته. من اومدم سال ۲۰۲۳ رو مشخص کردم که احتمالا به سمت یکی از اون سه تا بره البته اصلا دقیق نیست خیلی ابتدایی خطوط رو مشخص کردم و فریم پایینتر چک نکردم که دقیقتر بشه. نظر خودم اینه که یا قبلش به سمت کف میره و بعد همون حدودا به سمت وسط کانال میره یا یک راست میره به سمت وسط کانال و به مرور در چندسال بعدش سقف کانال رو هم تاچ کنه ولی فکر نمیکنم سال ۲۳ بتونه ۵۴۰ هزارتا بشه! (اگر بشه چی میشه :دی)

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
این کانالی هست که بیت سالها داخلش در حرکته. من اومدم سال ۲۰۲۳ رو مشخص کردم که احتمالا به سمت یکی از اون سه تا بره البته اصلا دقیق نیست خیلی ابتدایی خطوط رو مشخص کردم و فریم پایینتر چک نکردم که دقیقتر بشه. نظر خودم اینه که یا قبلش به سمت کف میره و بعد همون حدودا به سمت وسط کانال میره یا یک راست میره به سمت وسط کانال و به مرور در چندسال بعدش سقف کانال رو هم تاچ کنه ولی فکر نمیکنم سال ۲۳ بتونه ۵۴۰ هزارتا بشه! (اگر بشه چی میشه :دی)
مرسی زیر ۲۵ کف را ببین مشکل شما مشکل من هم هست یعنی تحلیل زمانی فکر کنم اگر سال ۲۳ را ببری به ۲۸ بشه دقیقتر اعداد را دراورد منظورم سقف هست در مورد تایم پاینتر هم فکر کنم روی همین ماهانه نتایج بهتر باشه یا فوقش هفتگی هم خوب جواب میدهد ممنون میشوم در روزهای آتی اگر حوصله و وقتش را داشتی باز با همین سبک یک تحلیل بزاری

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
امروز به تاریخ 5/11/2022 برابر با 21 اردیبهشت 1401 قیمت 29 هزار دلار بیت کوین هم دیده شد پس باید با توجه به چارتی که گذاشته شده حدود 25 هم در زمان نزدیک دیده بشه البته من یک گزینه دارن 26463 دلار که احتمال داره این قیمت هم بشکنه در اینده
خوب امروز 6/13/2022 هم قیمت 26463 دلار شکسته شد و قیمت رسید به 23 هزار دلار هرچند که این 26 هزار دلار باید زود دیده بشه و قیمت برگرده پس گزینه بعدی قیمت در اینده 18902 دلار هست این کندل روزانه امروز کندل نرمالی نبود و نیست

Captive

لایک‌ها
16,664
1677847746517.png

کندل ماهانه بیت تا زمانی که کف کندل ماه فوریه رو نزده همچنان می تونه بالای ۲۵کا رو ببینه اگر کف کندل فوریه رو در محدوده ۲۱۳۰۰ بزنه از نظر من تارگت اول یعنی ۱۶کا فعال میشه

#نقل_قول

بالا