• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحلیل وب ایران در سالی که گذشت

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آخه شما گفتید نسل سیستم کلیکی که ۵ سال پیش ور افتاد
آخه فکر نمی کنم به اینصورت باشه
5 سال پیش ؟
اون موقع من بودم
اکسین ادز بود
سوران بود
و سی چهل سایت دیگه ....

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
البته سیستم کلیکی توی ایران جوان نمیده وگرنه همین گوگل ادسنس هم سیستم کلیکیه

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
تنها ایده ای که امسال اجرایی شد و من خوشم اومد پروژه فیلمیو بود که مدیرای سایت کلوب و میهن بلاگ اوکی کردن
ایده خبی بود من خودم خوشم اومد هر وقت بیکار بودم میرم اون سایت فیلم سینمایی رو انلان نیگا میکنم تنها ایده ای که امسال من دیدم همین سایت بود

مورد بعدی امسال خیلی بکلینک مطرح بود تا حدی که یه بچه 15 ساله با خرید بکلینک میومد بالا ولی تاثیرش کم شده خدارو شکر

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
به نظر من بهترین اتفاق امثال سایت هایی بودن که مطالب سایت های دیگه رو اتوماتیک کپی میکردن .

قبل از اینکه رگ گردن کسی بزنه بیرون این رو بگم که من نه خودم سایتی دارم که مطالب سایت های دیگه رو کپی کنه ، نه سایت فید خوان دارم ، نه برای هیچ کدوم از مشتری های بیشماری که برای این سایت ها داشتم و حاضر بودن میلیونی خرج کنن همچین سیستمی رو نوشتم ( سایت های اسپم نوشتم ولی زیر بار کپی کردن نرفتم با اینکه نوشتنش خیلی خیلی آسون تر بود و پول بیشتری هم میدادن )

ولی هنوز فکر میکنم این بهترین اتفاق امسال میتونه باشه که نتیجه اش رو چند سال آینده میبینید . من اسمش رو گذاشتم کپی رایت زوری . این سایت ها قدرت نابود کردن سایت های کپی کار دیگه رو داشتن ولی معمولا ( نه همیشه ) زورشون به سایت های بزرگ و اختصاصی نمیرسید .

تو کشوری که کپی رایت معنی کشک داره این سایت ها مثل انگل هایی میمونن که از علف های هرز تغذیه میکنن و فقط درختای تنومند ( سایت های بزرگ و اختصاصی ) این وسط سالم میمونن . بعد از یه مدتی که این انگل ها تمام علف های هرز رو از بین بردن ، دیگه خودشون هم چیزی برای تغذیه ندارن و از بین میرن ، اون موقع یه اینترنت سالم داریم که جای پیشرفت داره .

این وسط ممکنه چند تا سایت بی گناه هم قربانی بشه ، ولی همیشه هر تغییر بزرگی تلفات جانبی هم داره ... حتی اگه خود گوگل یا ساماندهی ایران هم میخواست یه همچین طرحی به این بزرگی اجرا کنه تلفات جانبی بیشتری داشت اونم وقتی از نظر ما رعایت نکردن کپی رایت و حقوق دیگران ، حق مسلم ماست .

وقتی این همه سایت های کوچک کپی کار از بین برن ، اون کله گنده هاش که از اینها تغذیه میکنن حتی مثل بیتوته و آکا و ... غیره هم از بین میرن .

پ ن : منظور از کپی در همه زمینه هاست ، مثل مطلب و محتوا ، عکس ها ، قالب ، اسکریپت ، ایده و ...... غیره .

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
به نظر من اسکریپت بلاگ ریدر از همه بیشتر غوغا کرد.

Last edited:

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
به نظر من بهترین اتفاق امثال سایت هایی بودن که مطالب سایت های دیگه رو اتوماتیک کپی میکردن .

قبل از اینکه رگ گردن کسی بزنه بیرون این رو بگم که من نه خودم سایتی دارم که مطالب سایت های دیگه رو کپی کنه ، نه سایت فید خوان دارم ، نه برای هیچ کدوم از مشتری های بیشماری که برای این سایت ها داشتم و حاضر بودن میلیونی خرج کنن همچین سیستمی رو نوشتم ( سایت های اسپم نوشتم ولی زیر بار کپی کردن نرفتم با اینکه نوشتنش خیلی خیلی آسون تر بود و پول بیشتری هم میدادن )

ولی هنوز فکر میکنم این بهترین اتفاق امسال میتونه باشه که نتیجه اش رو چند سال آینده میبینید . من اسمش رو گذاشتم کپی رایت زوری . این سایت ها قدرت نابود کردن سایت های کپی کار دیگه رو داشتن ولی معمولا ( نه همیشه ) زورشون به سایت های بزرگ و اختصاصی نمیرسید .

تو کشوری که کپی رایت معنی کشک داره این سایت ها مثل انگل هایی میمونن که از علف های هرز تغذیه میکنن و فقط درختای تنومند ( سایت های بزرگ و اختصاصی ) این وسط سالم میمونن . بعد از یه مدتی که این انگل ها تمام علف های هرز رو از بین بردن ، دیگه خودشون هم چیزی برای تغذیه ندارن و از بین میرن ، اون موقع یه اینترنت سالم داریم که جای پیشرفت داره .

این وسط ممکنه چند تا سایت بی گناه هم قربانی بشه ، ولی همیشه هر تغییر بزرگی تلفات جانبی هم داره ... حتی اگه خود گوگل یا ساماندهی ایران هم میخواست یه همچین طرحی به این بزرگی اجرا کنه تلفات جانبی بیشتری داشت اونم وقتی از نظر ما رعایت نکردن کپی رایت و حقوق دیگران ، حق مسلم ماست .

وقتی این همه سایت های کوچک کپی کار از بین برن ، اون کله گنده هاش که از اینها تغذیه میکنن حتی مثل بیتوته و آکا و ... غیره هم از بین میرن .

پ ن : منظور از کپی در همه زمینه هاست ، مثل مطلب و محتوا ، عکس ها ، قالب ، اسکریپت ، ایده و ...... غیره .

نظرتون برام جالب بود و لی دیگه خیلی احساسی شدین
این سایت ها فرقی نداشتن چه قوی چه شغیف برای همه دردسر داشتن
بنده به شخص مطلب اختصاصی میزدم با این که سایتم قوی بود ولی لینک اول من بودم دوم ایشون
سایت ایشون هم تو بعضی کلمات میومد بالا میشه گفت بازدیدی که من برای اون مطلب داشتم تقسیم میشد کلا هیچ خیری نداشتن
تنها سودش برای مدیر اون سایت های اسپم بود والسلااک

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
نظرتون برام جالب بود و لی دیگه خیلی احساسی شدین
این سایت ها فرقی نداشتن چه قوی چه شغیف برای همه دردسر داشتن
بنده به شخص مطلب اختصاصی میزدم با این که سایتم قوی بود ولی لینک اول من بودم دوم ایشون
سایت ایشون هم تو بعضی کلمات میومد بالا میشه گفت بازدیدی که من برای اون مطلب داشتم تقسیم میشد کلا هیچ خیری نداشتن
تنها سودش برای مدیر اون سایت های اسپم بود والسلااک
دوست عزیزم من هم ننوشتم دردسری نداشتن . همینطور که گفتم این سایت ها انگل هستن . ولی یه درس خوب برای اینترنتی بود که با کپی گره خورده بود .
ما همیشه از زاویه دید خودمون مسائل رو میبینیم .
اکثر کسانی که از این سایت ها خیلی خیلی شاکی بودن ، کسانی بودن که خودشون دستی مطالب رو کپی میکردن و وقتی میدیدن یه سایت داره خودکار کاری که اینها براش این همه زحمت میکشن رو انجام میده شاکی میشدن . وگرنه در اکثر موارد سایت های اختصاصی باز هم بازدید خودشون رو پیدا میکردن .
و کپی هم فقط کپی مطلب نیست . میشه گفت به جز موارد خاص اکثر این سایت ها از قالب ها ، اسکریپت ها و عکس های کپی شده استفاده میکردن یا حتی توی سایت هاشون آهنگ ها یا فیلم ها یا فایل هایی رو قرار میدادن که کپی رایت داشتن .

من یه برنامه نویسم . و وقتی میبینم یکی یه سایت راه انداخته که قالبش رو از یه جا دزدیده ، اسکریپتش رو از یه جا ، عکس هاش رو از یه جا و حاضر نیست هیچ هزینه ای کنه برای سایتش فقط میخواد پول در بیاره همون حسی رو دارم که شمای وبمستر وقتی مطلبت کپی میشه داری .

یا اون خواننده ، فیلمساز ، یا برنامه نویس نرم افزاری که برنامش کپی میشه هم همین حس رو داره وقتی این سایت ها رو میبینه . فقط فرقش اینه که وبمستر ها تا این بلا سر خودشون نیومده بود ، به این حرف ها میخندیدن . انگار داری براشون جک میگی وقتی میگی برادر من این آهنگ رو یه هنرمند براش زحمت کشیده ، همینجوری نزار برای دانلود ! یا این قالب رو یه طراح براش وقت گذاشته .... دست به دست نچرخونیدش ! جالبش اینجاست که خیلی ها میومدن توی همین پرشین تولز قالب رو از کسی که خودش دزدیده بود میخریدن ولی از منبع اصلی نمیخریدن چون یه مقدار گرونتر بود .

این اتفاق یه روند درست نیست ، ولی یه اتفاق خوبه برای یه اینترنت بیمار .

بالا