• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تخريب خود به خود اطلاعات سی دی ها !

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
كجا ميده 4 تومن ؟! ;)
من ميدم 3.5 نبوووود !؟(DVD)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
كجا ميده 4 تومن ؟!  ;)  
من ميدم 3.5 نبوووود !؟(DVD)
:D :D

من اخرين بار كه DVD خريدم 3 - 4 ماه پيش بود! الان 3 تومن هم شنيدم رسيده! پايينترم مياد..

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
از كجا خريد مي كني به ما هم بگو بريم بخريم .. خامش گرون تره اينجوري كه شما ميگي ...!!!

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
اصولا سي دي براي ضبط فيلم اصلا مناسب نيست.و اين فرمت ويديو سي دي (كه حتما ميدونيد يك فرمت غير استاندارد هست و فقط تو آسيا كاربرد داره) اصلا چيز بيخوديه.
VCD 1.1 /2 و SVCD 1.0
شکل های پذیرفته شده(استاندارد) ای برای نگه داری video هستند و بیش تر dvd player های موجود از این فرمت ها پشتیبانی می کنند.
تنها X(S)VCD است که استاندارد ویژه ای برایش مشخص نشده است ولی با این وجود پخش آن نیز در بسیاری از dvd player های امروزی ممکن است.
"اصلا چيز بيخوديه."
:shock:
يعني شما هر كار هم كنيد , هر چقدر تو نگهداري ويديو سي دي هاتون وسواس بخرج بديد باز هم خيلي راحت سي دي هايي كه حاوي فيلم هست آسيب ميبينه!
دي وي دي ابدا اين مشكل اسيب پذيري شدي ويديو سي دي رو نداره و خيلي مقاومه.
برای نگه داری دیسک های dvd 5 or 9 دقت و وسواس بیش تری لازم است چون این دیسک ها پس از آسیب و خراش دیدن خیلی زودتر کارایی خود را از دست می دهند!
استفاده از سي دي براي ضبط فيلم اصلا كار مناسبي نيست!
:shock: :evil:
بر روی هر CD-R/RW می توان بیش از 120 دقیقه تصویر با کیفیتDVD-Video با همان منو ها و زیرنویس های انتخابی و دو audio track متفاوت با امکان پخش در بسیاری از standalone dvd players ذخیره کرد.

حتمن دقت کرده اید که بر روی یک دیسک 700 مگابایتی می توانید به هنگام ساختن VCD تا 800 مگا بایت MPEG قرار دهید!
و این دلیل آسیب پذیری بیش تر این دیسک ها نسبت به دیگر cd-rom ها است.
به بیان دیگر چون در استاندارد VCD
برای نوشته شدن stream های MPEG بر روی دیسک،
mode 2/xa بکار می رود، این به فضای بیش تر user data در سکتور ها می انجامد که بر خلاف CD-ROM هایی که در mode 1 نوشته می شوند تنها دارای error detection هستند و بدون error correction.
و به این ترتیب خراش بر روی VCD آسیب بیشتری به data ی موجود در آن می رساند.

[left:6ec5eddfaf]------------------
Always investigate before you speculate.[/left:6ec5eddfaf]

فرمت ويديو سي دي , يك فرمت نه چندان مناسب هست و فقط در آسيا (به غير از ژاپن و كره جنوبي) طرفدار دارد.
اين موضوع يك چيزه بديهي هست.براي مثال شما در كشورهاي اروپايي و آمريكا چيزي به عنوان دستگاه پخش ويديو سي دي , يا فيلم بصورت ويديو سي دي نميبينيد.

دليل اين موضوع اين بوده كه فرمت ويديو سي دي و استفاده از اون در دستگاههاي ويديو سي دي اصلا از ايده هايي چيني ها بوده.در چين هم مثل ايران قانون كپي رايت وجود ندارد و در اين كشور فيلمهاي ويديويي VHS رو براي اينكه حمل و نقل و (قاچاق) اون راحت تر باشه بصورت ويديو سي دي در آوردند و كم كم ويديو سي دي تبديل به فرمت محبوب در آسيا (منهاي ژاپن و كره جنوبي) شد.

اينكه ميبينيد بعنوان مثال ماركهاي جهاني مثل Sony,Panasonic,JVC,Samsung و غيره هم دستگاههاي پخش ويديو سي دي ميسازند , اين فقط و فقط محدود به بازار آسيايي اونها هست.حتي در خود ژاپن و كره جنوبي هم اين فرمت ناشناخته هست.
اگه شما به وب سايتهاي شركتهاي معتبر صوتي تصويري برويد ميبينيد كه فقط در بخش آسياي آن محصولاتي با قابليت پخش ويديو سي دي موجود است و در اروپا و امريكا غير ممكن است چيزي به اسم "پخش كننده ويديو سي دي " پيدا كنيد ;)

البته دستگاههاي DVD قابليت پخش فرمت Video CD رو هم دارند.

در مورد ناكار آمد بودن اين فرمت, كه من روي اون تاكيد دارم , اين يك چيز واضح هست شما ميتونيد از هر كس ويديو سي دي هاي متعدد داره سوال كنيد , اين فيلمها اكثرا بعد از مدتي حتي در صورت بهترين نحوه نگهداري با كوچكترين خش و يا لكه اي دچار مشكلهاي گير كردن و 4 خانه شدن ميشوند.

اما در DVD اين مسئله خيلي خيلي ناچيز تر هست.در حاليكه توي VCD اين كاملا محسوس هست.

عجيبه كه شما ميگيد DVD بيشتر اسيب پذيره! :D چون ابدا اينطور نيست.

من شخصا بيشتر از 200 عنوان فيلم Video CD بصورت كارخانه اي (و اصطلاحا اورجينال) هم هم بصورت كپي با ماركهاي مختلف دارم و به جرات ميگم تقريبا 90 درصد اونها دچار اين مشكلات هستند..اما من حدود 8 عدد DVD اورجينال و 10 تايي هم كپي دارم و هيچكدومشون براي مثال كوچكترين مشكلي ندارند!
اين فقط من نيستم..همه اينو تجربه كردن.

بهرحال كلا VCD , خصوصا براي استفاده در دستگاههاي پخش ويديو سي دي , اصلا چيز مناسبي نيست.
خوشبختانه الان بازار ايران هم پر شده از DVD هاي كپي شده كه با قيمت مناسب (حدود 4 هزار تومن براي يك ديسك حاوي يك فيلم كامل با بهترين كيفيت و قابليتهاي صوتي ديجيتال و همينطور امكانات مختلف ديگه) و اين در مقابل قيمت ويديو سي دي ها كه هر فيلم 2 سي دي هست و اونهم غالبا كپي شده از روي نوار ويديو,بق قيمت 3 هزار تومان, بسيار بهتر هست.

خلاصه مطلب اينكه Video CD به تنهايي اصولا هويتي نداره يعني اصلا ويديو سي دي ها يا كپي شده از روي نوار ويديو هستند و يا تبديل DVD (با كاسته شدن از كيفيت صوت و تصوير و البته حذف تمامي امكانات جانبي اون).

در حاليكه DVD خودش يك فرمت استاندارد و ايده آل مخصوص فيلم هست با قابليتهاي منحصر به فرد. ;)

و در ضمن روي هر ديسك DVD حداقل 4 رگيگا بايت ميشه ديتا ذخيره كرد, و اين دليل اين هست كه فيلمهاي فرمت دي وي دي كيفيت تصوير فوق العاده و كيفيت ساند مخصوص سينمايي چندين كاناله و همچيني معمولا امكاناتي مثل انتخاب زير نويسهاي مختلف و...غيره رو دارند كه اينها در مجموع بلعث شده اين فرمت بعنوان فرمت جهاني و پيشرفته براي فيلمهاي سينمايي در بياد. ;)
تاريخچه جالبي بود. خوشم اومد.
در اينكه كيفيت DVD از VCD بهتره كه اصلا شكي نيست اگر غير از اين بود ماهواره هم كيفيت VCD را مي داشت؟!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
از كجا خريد مي كني به ما هم بگو بريم بخريم .. خامش گرون تره اينجوري كه شما ميگي ...!!!
:D از DVD فروشهاي معتبر!! :D ;)
اما جدا از شوخي,من آخرين بار كه DVD كپي شده خريدم 3 يا 4 ماه پيش بود كه گفتم 4 تومن خريدم..اما همونطور كه گفتم شنيدم حتي تا 3 تومن هم رسيده!
در مورد خامش اينا..هم خب اينايي كه رايت ميكنن و اينقدر ارزون ميدن دست توي بازار دارن و خيلي مفت ميخرن ديگه..

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
در اينكه كيفيت DVD از VCD بهتره كه اصلا شكي نيست اگر غير از اين بود ماهواره هم كيفيت VCD را مي داشت؟!
:?: درست معني سوالت رو نفهميدم؟
اما ماهواره هاي ديجيتال DVB اكثر كانالها با همون كيفيت تصويري DVD هست..البته ميگم DVD يك سري امكانات ميتونه داشته باشه (نه الزاما حالا همه فيلمهاي DVD) كه واقعا جالبه..
براي مثال اينكه ميتونه اين امكانو داشته باشه كه شما انتخاب كني زير نويس فيلم به چه زبوني باشه..(يعني بين ده ها زبون انتخاب كني) و يا اينكه اصلا زير نويس داشته باشه يا نه..و يا در بعضي از فيلمها صحنه هاي پشت صحنه,مصاحبه با هنرپيشه ها و كارگردان..و خلاصه اين چيزها هم گنجونده ميشه..حتي از همه جالبتر جايي خوندم اخيرا 2 -3 تا فيلم ساختن كه پايان متفاوتي داره!! يعني شما ميتونيد 2 جور پايان داشته باشيد براي يك فيلم! :shock: البته اينها همه بسته به اينه كه اين فيلم اينجور ساخته بشه! و DVD هم به لطف ظرفيت بالاي ديسك و همنطور قابليتهاي نرم افزاريش امكان استفاده از چنين نوآوريهايي رو ميده.

و يا ميشهدر بعضي از فيلمها (در صورتيكه اينجور تعريف شده باشه) براي بچه ها مثلا صحنه هاي سكسي يا غير خشن رو خود به خود سانسور كنه و.............

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
rammstein_persia:wrote:
اتفاقا سي دي هاي سامسونگ جزو بهترينها هستند و خيلي مقاوم.
اقا كسي سامسونگ رو تائيد مي كنه!؟ من شخصآ هر چي جنسه سامسونگ داشتم مزخرف بوده ال جي هم همينطور هر چند ممكنه استثنا هم وجود داشته باشه مثل مانيتوراشون!

من پيشنهادم اينه كه kodak يا TDK استفاده كنيد چنانچه اصل باشند! هر چند هر مغازه اي هر چي داشته باشه مي گه اصله :oops: و اصولآ تشخيص اصل و فرع مشكله.
آره من يه kodak دارم مربوط به زمانيه كه تازه پارسا 99 اومده بود.اومدم روش پارسا 99 رو زدم تاهنوز هم هستش و به اون صورت مشكلي نداشته.
سامسونگ ها هم كه مدل هاي(تك قاب.بدون قاب) مختلف دارن ولي فكر كنم چندتا از سي دي هاي سامسونگ من غير قابل كپي برداري شدن!(من به اين مي گم قفل طبيعي از نوع خطي!)

روش پارسا 99 زدي يني كپي غير مجاز از پارسا گرفتي؟؟؟
اين واقعا نامردي كه از نرم افزار هاي ايراني كپي غير مجاز بگبريم . شديدا با اين موضوع مخالفم

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اقا كسي سامسونگ رو تائيد مي كنه!؟ من شخصآ هر چي جنسه سامسونگ داشتم مزخرف بوده ال جي هم همينطور هر چند ممكنه استثنا هم وجود داشته باشه مثل مانيتوراشون!

من پيشنهادم اينه كه kodak يا TDK استفاده كنيد چنانچه اصل باشند! هر چند هر مغازه اي هر چي داشته باشه مي گه اصله :oops: و اصولآ تشخيص اصل و فرع مشكله.
آره من يه kodak دارم مربوط به زمانيه كه تازه پارسا 99 اومده بود.اومدم روش پارسا 99 رو زدم تاهنوز هم هستش و به اون صورت مشكلي نداشته.
سامسونگ ها هم كه مدل هاي(تك قاب.بدون قاب) مختلف دارن ولي فكر كنم چندتا از سي دي هاي سامسونگ من غير قابل كپي برداري شدن!(من به اين مي گم قفل طبيعي از نوع خطي!)

اين واقعا نامردي كه از نرم افزار هاي ايراني كپي غير مجاز بگبريم . شديدا با اين موضوع مخالفم

چرا نامرديه؟
مگه جز اينه كه شركتي كه پارسا 99 رو ساخته خودش ويندوز 98 و آفيس رو كپي غير مجاز گرفته و بعد يك فايل هم نشستن نوشتن و بعد اينها رو به مبلغ 10 هزار تومن دارن ميچپونن به ملت؟
بنظر من اينها فرصت طلب هستن..چون براي يك برنامه پيش پا افتاده مثل فارسي ساز قيمت بالايي دارن در خواست ميكنن اونم با اين قدرت خريد و متوسط حقوق پايين مردم ايران.
توي كشورهاي ديگه اگه نرم افزار گرونه به نظر مت اما در واقع قيمتشون منطقيه..يعني با توجه به وضع اقتصادي مردم و قدرت خريد قيمت معقولانست..اما اينكه يه فارسي ساز رو بيان بنويسن و همراهش نسخه دزدي و كپي غير قانوني ويندوز 98 و افيس رو جا بدن و بعدشم با مقوا! پك كنن و 10 هزار تومن قيمت روش بزارن اصلا منصفانه نيست.

منكه شخصا از اينكه يه نرم افزار خوب خارجي كه قيمتش هم مناسب هست رو كرك روش بذارم وجدانم شايد ناراحت شه كمي اما براي بعضي شركتهاي سود جوي ايراني هرگز!

يا مثلا يك مثال ديگه بزنم اين مترجم پديده رو ديدي كه چقدر هم مشكلدار و ابتدايي هست؟ اقايون روي اينجور برنامه اي 600 هزار تومن! :shock: قيمت گذاشتن! و اين در حاليه كه براي مثال برنامه Power Translator كه دقيقا سيستم كاريش همينه و همون اندازه و حتي خيلي بيشتر براش زحمت كشيده شده و ميتونه 6 تا زبون دنيا رو بهم تبديل كنه (پديده فقط يك زبون اونم در سطح ضعيف و ابتدايي) قيمتش 50 دلار هست!
حتي براي ما تو ايران هم 50 دلار رو مقايسه كنيد با 600 هزار تومن اين حضرات!
براي همين ينظر من اين شركتهاي نرم افزاري ايراني هم ديگه زيادي دارن خودشون رو لوس ميكنن و قيمتاشون اصلا عادلانه نيست و بفكر پر كردن جيب خودشون هستن در مقابل ساده ترين و كمترين زحمت!

mjme

Registered User
لایک‌ها
11

چرا نامرديه؟
مگه جز اينه كه شركتي كه پارسا 99 رو ساخته خودش ويندوز 98 و آفيس رو كپي غير مجاز گرفته و بعد يك فايل هم نشستن نوشتن و بعد اينها رو به مبلغ 10 هزار تومن دارن ميچپونن به ملت؟
بنظر من اينها فرصت طلب هستن..چون براي يك برنامه پيش پا افتاده مثل فارسي ساز قيمت بالايي دارن در خواست ميكنن اونم با اين قدرت خريد و متوسط حقوق پايين مردم ايران.
توي كشورهاي ديگه اگه نرم افزار گرونه به نظر مت اما در واقع قيمتشون منطقيه..يعني با توجه به وضع اقتصادي مردم و قدرت خريد قيمت معقولانست..اما اينكه يه فارسي ساز رو بيان بنويسن و همراهش نسخه دزدي و كپي غير قانوني ويندوز 98 و افيس رو جا بدن و بعدشم با مقوا! پك كنن و 10 هزار تومن قيمت روش بزارن اصلا منصفانه نيست.

منكه شخصا از اينكه يه نرم افزار خوب خارجي كه قيمتش هم مناسب هست رو كرك روش بذارم وجدانم شايد ناراحت شه كمي اما براي بعضي شركتهاي سود جوي ايراني هرگز!

يا مثلا يك مثال ديگه بزنم اين مترجم پديده رو ديدي كه چقدر هم مشكلدار و ابتدايي هست؟ اقايون روي اينجور برنامه اي 600 هزار تومن! :shock: قيمت گذاشتن! و اين در حاليه كه براي مثال برنامه Power Translator كه دقيقا سيستم كاريش همينه و همون اندازه و حتي خيلي بيشتر براش زحمت كشيده شده و ميتونه 6 تا زبون دنيا رو بهم تبديل كنه (پديده فقط يك زبون اونم در سطح ضعيف و ابتدايي) قيمتش 50 دلار هست!
براي همين ينظر من اين شركتهاي نرم افزاري ايراني هم ديگه زيادي دارن خودشون رو لوس ميكنن و قيمتاشون اصلا عادلانه نيست و بفكر پر كردن جيب خودشون هستن در مقابل ساده ترين و كمترين زحمت!

اقاي محترم شما نه حق دارين اين كار رو بكنين و نه اجازه دارين اينطوري حرف بزنين. اگه خيلي اينكارهايي بشين اون " يه برنامه رو خودت بنويس ولي از هم ميهنت دزدي نكن.

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
يك)
دليل اين موضوع اين بوده كه فرمت ويديو سي دي و استفاده از اون در دستگاههاي ويديو سي دي اصلا از ايده هايي چيني ها بوده.
Video CD یا VCD
روش استاندارد نگه داری video روی یک compact disk است که در 1993 کنسرسیومی از شرکت های ژاپنی Philips, JVC, Sony, Matsushita با نام <a href='http://www.cnet.com/Resources/Info/Glossary/Terms/whitebook.html' target='_blank'>White Book Standard</a> به آن رسمیت دادند.
در این روش می توان تا 80 دقیقه video (یا 800 مگابایت) را روی یک دیسک 700 مگابایتی قرار داد به صورتی که در هر cd/dvd-rom drive, cd-i player و standalone dvd or vcd players پخش گردد.
standard video resolution برای standard vcd
(352x240 (NTSC) or 352x288 (PAL است.
کیفیت تصویر نیز برابر و هم سنگ VHS است + stereo sound quality

[left:cbc8402be4]While never gaining a foothold in the United States or Europe, VCDs were very popular throughout Asia because of the low price of the players, their tolerance of high humidity (a notable problem for VCRs), and the lower-cost media. The negligible cost of the media made piracy rampant in these areas, which is probably the reason it was never widely supported by industry in the United States. The advent of recordable CDs and inexpensive recorders has spurred a rapid growth of their acceptance in the US, since most DVD players can play them.
Almost all DVD players are capable of playing regular VCDs. However, not all DVD players can read the CD-R media, hence homemade VCDs produced by CD burners (versus those produced by pressing) may not be playable on some DVD players.
[/left:cbc8402be4]
...اون " يه برنامه رو خودت بنويس...
اگر یک برنامه نویس/نویسنده (ایرانی یا ...) خود همواره ودر همه کار و همه جا حقوق دیگران را بپردازد خود می تواند چنین انتظاری از دیگران نیز داشته باشد ولی زمانی که خود ... !
و این تنها یک سوی داستان است سوی دیگر بماند برای بعد!

[left:cbc8402be4]To Be Continued![/left:cbc8402be4]

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
:?: درست معني سوالت رو نفهميدم؟
اما ماهواره هاي ديجيتال DVB اكثر كانالها با همون كيفيت تصويري DVD هست..البته ميگم DVD يك سري امكانات ميتونه داشته باشه (نه الزاما حالا همه فيلمهاي DVD) كه واقعا جالبه..
براي مثال اينكه ميتونه اين امكانو داشته باشه كه شما انتخاب كني زير نويس فيلم به چه زبوني باشه..(يعني بين ده ها زبون انتخاب كني) و يا اينكه اصلا زير نويس داشته باشه يا نه..و يا در بعضي از فيلمها صحنه هاي پشت صحنه,مصاحبه با هنرپيشه ها و كارگردان..و خلاصه اين چيزها هم گنجونده ميشه..حتي از همه جالبتر جايي خوندم اخيرا 2 -3 تا فيلم ساختن كه پايان متفاوتي داره!! يعني شما ميتونيد 2 جور پايان داشته باشيد براي يك فيلم! :shock: البته اينها همه بسته به اينه كه اين فيلم اينجور ساخته بشه! و DVD هم به لطف ظرفيت بالاي ديسك و همنطور قابليتهاي نرم افزاريش امكان استفاده از چنين نوآوريهايي رو ميده.

و يا ميشهدر بعضي از فيلمها (در صورتيكه اينجور تعريف شده باشه) براي بچه ها مثلا صحنه هاي سكسي يا غير خشن رو خود به خود سانسور كنه و.............
در اينكه كيفيت DVD از VCD بهتره كه اصلا شكي نيست اگر غير از اين بود ماهواره هم كيفيت VCD را مي داشت.--->يعني اينكه كيفيت كانال هاي ماهواره DVD است ;)

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16

چرا نامرديه؟

قربون آدم چيز فهم. :rolleyes:
آقاي روتوش باشي منم مثل شما با كپي غير مجاز مخالفم.ولي وقتي كه خود شركت سازنده پارسا مي ياد كپي غير مجاز ويندوز رو به بازار مي ده خب از من چه انتظاري داره!
تازه من كه كپي غير مجاز ازش نزدم!رفتم مغازه گفتم پارسا 99 مي خام و يارو خودش برام كپي زد!يعني براي همه مي زد.
خلاصه منم تمام حرف هايي كه آقاي rammstein_persia زد رو مي زنم تازه تاييدشون هم مي كنم :D
اينجا ديگه نمي شه گفت از هم ميهنت دزدي نكن يا ...
بحث ميهن و نژاد و ... در كار نيست!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

چرا نامرديه؟

اقاي محترم شما نه حق دارين اين كار رو بكنين و نه اجازه دارين اينطوري حرف بزنين. اگه خيلي اينكارهايي بشين اون " يه برنامه رو خودت بنويس ولي از هم ميهنت دزدي نكن.

اتفاقا هم حق اينكار رو داريم و هم اجازشو ;) دلايلش رو هم گفتم.
به اندازه كافي توضيح دادم در اين زمينه و نيازي به بحث در باره بديهايت نميبينم.
در مورد حرف شما كه ميگي اگه خيلي اينكارم خودم بشينم بنويسم هم كه فقط بعنوان يك جك و شوخي ميتونم بخندم..مگه قراره تو دنيا همه بشيننن نرم افزار يسازن و مگه من ادعايي كردم؟ :D خب ببينم شما هم با اين منطق پس جاي اينكه الان ويندوز و صد ها نرم افزار ديگه رو استفاده كني پس بايد بشيني اونا رو بسازي؟ :D
در مكورد دزدي از هم وطن و اين حرفا هم كه واقعا اين حرف برام هيچ معنايي نداره..دوران اين حرفا توم شده..هم وطن و غير هم وطن براي من هيچ برتري و امتيازي محسوب نميشه.
هر وقت همون هموطنان "مظلوم" من ياد گرفتن كه خودشون ور ندارن نسخه نرم افزار خارجي رو كه هيچ زحمتي براش نكشيدن,پك كنن و به من هموطن اونم با قيمت احمقانه گرئن نفروشن,اونموقع ميشه در اين باره جور ديگه فكر كرد. ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اگر یک برنامه نویس/نویسنده (ایرانی یا ...) خود همواره ودر همه کار و همه جا حقوق دیگران را بپردازد خود می تواند چنین انتظاری از دیگران نیز داشته باشد ولی زمانی که خود ... !
[left:0bac8f7fd4]To Be Continued![/left:0bac8f7fd4]

حرف حساب جواب نداره :)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
قربون آدم چيز فهم. :rolleyes: &nbsp;
ولي وقتي كه خود شركت سازنده پارسا مي ياد كپي غير مجاز ويندوز رو به بازار مي ده خب از من چه انتظاري داره!
خلاصه منم تمام حرف هايي كه آقاي rammstein_persia زد رو مي زنم تازه تاييدشون هم مي كنم :D &nbsp;

درسته ;)
وقتي ميشه حرف از قبح عمل كپي غير مجاز رو زد كه بصورت كلي باشه.
من خودم گفتم مخالف اين موضوع هستم و از اينكه زحمت عده اي رو مجاني اتفاده كنم دل خوشي ندارم (ايراني و خارجي هيچ فرق براي من نداره) اما وقتي كه اون افراد خودشون هم چبه چيني چيزي پايبند باشن و لااقل با سو استفاده از اينكه دست شركت ههاي خارجي بهشون نميرسه ,ور ندارن زحمات اونها رو (كه صد برابر بيشتر از يه برنامه ساده اونهاست) به مردم بفروشند!

بحث ميهن و نژاد و اينها هم ابدا در اين مقوله جايي نداره. ;)

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
ولي وقتي كه خود شركت سازنده پارسا مي ياد كپي غير مجاز ويندوز رو به بازار مي ده خب از من چه انتظاري داره!
خلاصه منم تمام حرف هايي كه آقاي rammstein_persia زد رو مي زنم تازه تاييدشون هم مي كنم :D &nbsp;

درسته ;)
من خودم گفتم مخالف اين موضوع هستم و از اينكه زحمت عده اي رو مجاني اتفاده كنم دل خوشي ندارم (ايراني و خارجي هيچ فرق براي من نداره) اما وقتي كه اون افراد خودشون هم چبه چيني چيزي پايبند باشن و لااقل با سو استفاده از اينكه دست شركت ههاي خارجي بهشون نميرسه ,ور ندارن زحمات اونها رو (كه صد برابر بيشتر از يه برنامه ساده اونهاست) به مردم بفروشند!

چه جالب چقدر ما با هم تفاهم داريم :D
ببينم rammstein_persia جان شما دختر نيستي كه بياي با من ازدواج كني؟ ;) (تنها خاصيت پرشين تولز [شديدا شوخي] )

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

درسته ;)

چه جالب چقدر ما با هم تفاهم داريم :D
ببينم rammstein_persia جان شما دختر نيستي كه بياي با من ازدواج كني؟ ;) (تنها خاصيت پرشين تولز [شديدا شوخي] )
:D :D :D :D :D :D :D

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
شما ها خيلي باحالين بابا . ميدنين چرا ما ايرانيا بدبختيم ؟؟ بخاطر همين طرز تفكر و استدلالهاي آدمايي مثل شما.

براي همتون متاسفم .

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شما ها خيلي باحالين بابا . ميدنين چرا ما ايرانيا بدبختيم ؟؟ بخاطر همين طرز تفكر و استدلالهاي آدمايي مثل شما.

براي همتون متاسفم .

دوست عزيز
این که همه نرم افزارها و برنامه هایت را به قیمت اصلی سازنده خریده ای بسیار خوب است!

[left:9d2c303839]"Software is kind of information - this means that if you decide to expose it to public, everyone will be able to get this information and you can't stop it. However, you lose nothing if someone steals your information (unlike the case if someone steals your car). Let's leave "lost profit" alone for now.

The reality is that if someone decides to get any kind of software for free, he can easily do it. Hundreds of millions of people in both Western and Eastern countries use absolutely illegal software: downloaded from warez sites, warez FTPs, bought on warez CDs, "borrowed" from friends, with expired evaluation date etc. If world's governments once decide to punish everyone for having illegal software on their computers, MOST of world's computer users will definitely go to jail.

So most of people never pay for software itself. Admit that not every person have enough moral to pay for something if he can get it for free. People pay for support, for nice boxes and labels, for additional benefits, when they need to have license for commercial use, etc. Also they pay if they REALLY like the program and just want to say "thanks" to the authors and support them. And of course if the person who buys software is simply a fair and law-respecting person.

Note that up to this point we were talking about people with good average income, who live in rich countries like USA, Germany or Japan. What about poor people? And what about poor countries with weak economy like most of African, Asian, Eastern European countries?

Imagine a shareware program costs $20. In USA, it's a small part of average monthly income. In poor countries, it can be person's salary for 2 months. This person will never spend those $20 for software, no matter can he get it for free or not - he simply can't afford it. He will better spend that money buying some food for his children, right? So when this guy uses illegal copy of software, this is not "lost profit" for manufacturer.

Now tell me software companies, is it fair from human point of view to not allow people to use technology only because they live in poor country? You don't experience any material losses when someone downloads a copy of your program. You don't lose profit, because he would never buy your software. If so, why to not just help poor people? Using your technology, they will become richer and will start paying you. Or you are SO greedy?

What do you suggest, you will ask? To make warez legal? No. The only solution I can currently suggest is to sell software in poor countries for small reasonable price, which corresponds to average income in that country. In my opinion, this is both fair and wise way. Software manufacturers will start making income in regions where they had no profit before. Otherwise, poor people from both Western and Eastern world will ALWAYS use pirated software.

I will be happy to receive your opinions concerning this issue."[/left:9d2c303839]

خوب وقتی برنامه نویسان ایرانی با بهره گیری رایگان از تلاش دیگران برنامه می سازند و می خواهند آن ها را به قیمت هایی بسیار بالا ( ونیز بدون پشتیبانی لازم و یا کیفیت) به فروش برسانند، چه باید کرد؟
چه حقوقی باید پرداخت شود به چنین برنامه سازانی؟!!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خوب وقتی برنامه نویسان ایرانی با بهره گیری رایگان از تلاش دیگران برنامه می سازند و می خواهند آن ها را به قیمت هایی بسیار بالا ( ونیز بدون پشتیبانی لازم و یا کیفیت) به فروش برسانند، چه باید کرد؟
چه حقوقی باید پرداخت شود به چنین برنامه سازانی؟!!
;)

بالا