• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

omersa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cavendish college یک شعبه پل سید خندان، یکی هم میدان ولیعصر. کلاس IELTS داره، تا جایی که شنیدم خوب هست. بعضی روزاش هم مختلط هست. شماره تلفن میشه اینجا داد؟

اگر فکر میکنی آموزشگاه خوبی هستش لطفاً شمارس رو با اسمش برام pm کن
پیشاپیش ممنون از لطفت:D

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تدريس خصوصي زبان انگليسي با لهجه آمريكايي توسط مدرس مجرب آمريكايي با 11 سال سابقه تدريس اختصاصی IELTS و TOEFL .

67eaxdw.jpg

کلاس هاي زبان انگليسي به منظور اخذ نتايج مورد نظر درآزمون هاي IELTS و TOEFL

همانطور که مي دانيد در حال حاضر به منظور اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاههايي که برنامه هاي آموزشي به زبان انگليسي ارائه مي کنند حتما بايد يکي از مدارک زبان بين المللي انگليسي IELTS يا TOEFL را با نمره قابل قبول داشته باشيد.

اکثر متقاضيان به دليل کمبود وقت و فاصله کمي که تا آخرين فرصت ارائه مدارک به دانشگاه باقي مانده به دنبال استادي هستند که فاکتور هاي سرعت و کيفيت را با هم داشته باشد و دانشجو را در سريعترين زمان ممکن به سطح مورد نظر امتحان برساند.

بنا به تجربه چند ساله کارشناسان شرکت و استادان زبان بهترين و سريعترين زمان رسيد به اين سطح استفاده از کلاس هاي خصوصي است، به دلايل :

• استاد بر روي آموزش يک دانشجو متمرکز مي شود و نحوه تدريس خود را بر طبق نقاط ضعف و قدرت دانشجو تنظيم مي کند.
• برنامه ساعات و روز کلاسها کاملا هماهنگ با برنامه دانشجو است .
• استاد روي حل تمرين هاي دانشجو به صورت اختصاصي نظارت دارد و پيگيري مي کند .
• دانشجو در مقايسه با کلاس گروهي تلاش بيشتري انجام ميدهد .
• تمرکز استاد و دانشجو بسيار بيشتر از کلاس هاي گروهي است .
• سرعت پيشرفت دانشجو نسبت به کلاس هاي عمومي سه برابر هست .

مشخصات استاد زبان انگليسی شرکت :

• خانم آمريکايي Native
• 10 سال سابقه تدريس خصوصی IELTS و TOEFL
• تحصيل کرده آمريکا در رشته تدريس زبان انگليسی و روانشناسي
• برگزاری مصاحبه رايگان جهت تعيين سطح زبان دانشجو

4kdzg4j.gif

* مصاحبه رايگان براي تعيين سطح دانشجويان

كلاسهاي عادي و فشرده ( IELTS و TOEFL IBT و GRE ) و تك مهارتي ( Listening, Speaking, Writing, Reading ) و مكالمه ويژه متقاضيان مهاجرت و نيازمند مصاحبه سفارت با بهره گيري از جديدترين متد آموزشي .

63w3xjd.jpg

در عرض 20 جلسه كلاس، امتحان IELTS و TOEFL را با موفقيت كامل طي خواهيد كرد .

6g8mzuq.jpg

* مشاوره رايگان به منظور اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاهاي معتبر جهان

503k044.jpg

به منظور دریافت اطلاعات و یا تعیین ساعت مشاوره از لینک زیر استفاده کنید:

http://tinypic.com/view.php?pic=4zm03ug

arshak1362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل حجم بالای متقاضیان شرکت در امتحان IELTS و ظرفیت محدود برگزاری این امتحان در ایران و به منظور رفاه حال هموطنان عزیز، شرایط شرکت در امتحان IELTS (به صورت General و Academic) را در خارج کشور با نازلترین هزینه ممکن، فراهم نموده ایم.
امتحان توسط دفتر نمایندگی دانشگاه ولنگنگ در دبی با بالاترین کیفیت و استاندارد برگزار می شود. متقاضیان می توانند علاوه بر شرکت در امتحان IELTS، از امکانات تور ما نیز برخوردار شوید .
لازم به ذکر است آزمون هر 4 مهارت در یک روز برگزار میشود.
هزینه ثبت نام امتحان IELTS برابر 270،000 تومان می باشد.
هزینه ثبت نام آزمون و تور برابر 550،000 تومان (با احتساب کلیه هزینه های ویزا ، بلیط ، یک شب و دو روز اقامت، صبحانه و نهار و شام - رستوران اپل - و ترانسفر به مرکز آزمون) است.
تلفن تماس: 14-88335612
[email protected]
برای مطلع شدن از تاریخ های امتحان و مهلت های ثبت نام، امکان رزرو IELTS، نحوه ثبت نام، شرایط سفرها و سایر اطلاعات در این زمینه با ما تماس بگیرید.
توجه مهم:
به دلیل حجم بالای متقاضیان شرکت در امتحان IELTS در دبی، ظرفیت های امتحان تا پایان سال 2007 سریعا در حال پر شدن می باشد. لذا پس از تصمیم گیری و انتخاب زمان امتحان، هر چه سریع تر نسبت به رزرو آن اقدام نمائید.​

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوست عزیز خیلی خیلی جالب هست این تبلیغ تون ولی یه مشکل هست اینکه اگه کسی بخواهد ثبت نام کنه آخه اینجا همه که زبانشون در اون حد نیست که بخوان این هزینه رو بدن اینجا اصولا همه یا مبتدی هستند یا در سطح متوسط که فکر نکنم برای این امتحان کافی باشه در ضمن همونطور که میدونید این مدرک در خود ایران آنچنان که باید و شاید مورد قبول نیست و اعتبار کمتری دارد چون اصل این مدرک برای دانشجویان اعزام به خارج و کسانی هست که میخوان در خارج از کشور کار کنند و مشغئل کاری بشوند
باز هم با این حال شاید کسانی باشند
ولی در کل خیلی خوب شد که این مطلب رو عنوان کردین و بچه ها بتونند در آینده ای نزدیک اقدام کنند:):rolleyes::cool:
در ضمن ممنون میشیم اگه شرایط پسران رو هم بگین کسانی که مشکل سربازی دارن البته شامل من که نمیشه ولی مورد استفاده بچه ها هست(اگه نیاز هست)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست عزیز نمیخوام برات ضد تبلیغ بفرستم ولی شما باید توجه کنی که ما یه بخش بازارچه داریم که توش آزادیم برای کسب در آمد تبلیغ کنیم ولی توی انجمن ها معمولا نباید برای تبلیغ کارمون تاپیک بزنیم .
به هرحال برای آشنایی دوستانی که احتمالا میخوان ثبت نام بکنن میتونن اطلاعات کاملی رو از خود سایت بریتیش کانسیل به آدرس زیر دریافت کنن :
http://www.britishcouncil.org/uae-ielts.htm
هزینه امتحال IELTS ،تا جایی که من خبر دارم 750 درهم اه که ار درهم هم چیزی حدود 250 تومان اه یعنی چیزی حدود 187 هزار تومن ( یا کمی بیشتر )
هزینه گرفتن ویزا دوبی هم نزدیک 60 هزارتومان اه .
پرواز رفت و برگشت هم 181700 ( ایران ایر و آسمان ) به قیمت امروز .
هتل هم به خودتون بستگی داره .
من باشم تا اونجا رفتم دو روز هم بیشتر میمونم !
فکر میکنم نیم میلون تومن خیلی باشه واسه یه امتحان کوفتی ! ولی اینطوری یه جورایی می ارزه

در ضمن گزینه های دیگری که ارزون تر هم درمیاد ترکیه و ارمنستان هست که چون از راه زمینی میرید و در ضمن ظاهر ترکیه لازم نیست ویزا بگیرید همینطوری سرتون رو میندازید پایین پاسپوترتتون رو نشون میدید میرید تو هتل متل اش هم ارزون تره خیلی ارزون تر در میاد .
ترکیه : http://www.britishcouncil.org/turkey-learning-exams-ielts-dates.htm
من شخصا میخوام اگر خدا بخواد امتحان 1 دسامبر 2007 رو بدم ولی چون میخوام یه دبی رفته باشم و اونجا به احتمال زیاد هتل هم لازم ندارم دوبی رو انتخاب می کنم چون زمستون هواش خوبه !
( خوب بچه های جردن رو که گوش کردیم رفتیم جردن دیدیم خبری نبود بذار یه دوبی هم به هوای آهنگ زیبای (الان دارم دوتا انگشتای دو دستم رو هم تکون میدم ) بریم دبی ببینم چه حالی داره ؟!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام خدمت دوستان عزيز

ثبت نام تافل هم مانند ايلتس شلوغ شده حتي ثبت نام سازمان سنجش هم تمام شده!!!:eek: (دي:)

حال دوستاني كه مي خواهند ثبت نام كنند سريع ثبت نام كنند من كه امروز ثبت نام كردم!

الان براي آبان و آذر مي توانيد ثبت نام كنيد

اول ثبت نام كنيد يعني وارد لينك زير شويد و اينترنتي ثبت نام كنيد تا پروفايل شما ايجاد بشه!

https://toefl-registration.ets.org/TOEFLWeb/extISERLogonPrompt.do

بعد بريد ببينيد كه در كدام آموزشگاه ها ثبت نام مي كنند البه كم هستند كه من اسم اين آموزشگاهها را ميذارم:

Zabannegar English School :

2nd floor, No 382 Tonekabon Building Pich-e-Shemiran, Enghlab Tel.#: 98 21 77513804-8 TEHRAN

Allameh Sokhan :

24 Negar St Vali Asr Rd above Vanak Circus TEHRAN 1969854933

Iran English Language Center :

#13, 9th Street Kooy e Nasr (Guisha) TEHRAN 1446764451

Marefat Noor Pars Educational Co. Ltd. :

Appt. No 9, No.14, Keshani St. Nonahalan St.Zafar Ave. TEHRAN

Amirbahador Educational Complex :

No. 156 Sadaf Lane, Off ValiAsr Sq. Next to Ministry of Commerce Tel: +9821-88919021 TEHRAN

من خودم اين آموزشگاه رفتم ( چقدر هم باكلاس هستش:cool: ):

Amirbahador Educational Complex

اينم سايتش:

http://www.amirbahador.com/

بعد كه ليست را ديديد مي رويد اموزشگاه مورد نظر و مبلغ 135000 تومان به حسابشان ميريزيد كه انها به شما

VOUCHER ميدند بعد مياييد ثبت نام مي كنيد

اينم راهنماي كامل ثبت نام تافل به زبان انگليسي:

http://www.ets.org/Media/Tests/TOEFL/pdf/4677_TOEFL_Reg_Guide.pdf

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اينم راهنماي ثبت نام فارسي:

http://www.amirbahador.com/

راهنماي ثبت نام آزمون TOEFL به صورت iBT

مبلغ 135000 تومان جهت هزينه ثبت نام، پذيرايي و كارمزد ارسال ارز، به حساب جاری جام 63/1491355 بانک ملت شعبه مجتمع اداري تجاري وليعصر كد 8/6343 به نام موسسه فرهنگي هنري اميربهادر واریز نموده و رسید آن را به پذیرش موسسه امیربهادر ارائه نمایید.

توجه: در صورت تمايل به شركت در آزمون آزمايشي تافل به صورت iBT مبلغ 150000 ريال به حساب اعلام شده فوق واريز نماييد. آزمونهاي آزمايشي هر چهارشنبه در سايتهاي آزمون برگزار مي‌گردد.

در ازای ارائه فیش بانکی شماره ثبت نام آزمون (Voucher) خود را از موسسه دریافت نمایید.

در همین صفحه بر روی لینک ثبت نام کلیک کنید.

https://toefl-registration.ets.org/TOEFLWeb/extISERLogonPrompt.do

ظهور صفحه مربوطه اگر قبلا نام کاربری و کلمه رمز دریافت نموده اید، وارد محیط کاربری خود شوید. در صورت نداشتن عضویت در سایت ETS بر روی لینک Sign Up کلیک کنید تا فرم مربوطه ظاهر گردد. این فرم دارای سه صفحه میباشد که باید به کلیه سوالاتی که دارای علامت ستاره میباشد پاسخ دهید.

پس از دریافت نام کاربری و کلمه رمز مجددا بر روی لینک Sign Up کلیک نموده و نام کاربری و کلمه رمز را به ترتیب در کادرهای User Name و Password وارد نمایید.

با ورود به محیط کاربری خود بر روی لینک Register for a Test/Order Score Reports کلیک کنید.

در صفحه بعدی كه با نام Select Product Type مشخص شده است،در داخل یک کادر کوچک دو گزینه به نامهای TOEFL Test و TOEFL Services وجود دارد.گزینه TOEFL Test را انتخاب نموده و بر روی لینک Continue کلیک نمایید.

در انتهای صفحه بعدی كه با نام Before You Begin مشخص شده است،د دو گزینه به نامهای I Agree و I Do Not Agree وجود دارد، برای ورود به صفحه بعدی بر روی لینک I Agree کلیک نمایید. با این عمل موافقت خود را با شرایط و مقرارت ETS اعلام مینمایید.

در صفحه جدید كه با نام Register for a Test مشخص شده است، باید از کادر کرکره ای کشور محل اقامت خود را انتهاب نمایید. با چهار بار فشردن کلید I کشور ایران انتخاب میشود. با انتخاب کشور ایران صفحه پاک شده و صفحه جدیدی به طور خود کار ظاهر میگردد.

در صفحه جدید در زیر نام کشور (Iran) گزینه ای به نام Region وجود دارد. با گشودن این منو نام شهرهایی که در آنها آزمون TOEFL به صورت iBT برگزار میگردد، ظاهر میشود. از این کادر گزینه Tehran را انتخاب نمایید. با این عمل صفحه به طور خود کار پاک شده و صفحه جدیدی ظاهر میگردد.

در صفحه جدید میتوانید محدوده تاریخ آزمون را از طریق دو کادر Start Test Date و End Test Date انتخاب نمایید. فاصله این دوتاریخ نباید بیش از 60 روز باشد.

با انتخاب محدوده تاریخ آزمون و کلیک بر روی گزینه Search نام کلیه مراکز مجاز و تاریخهایی که آنها آزمون برگزار مینمایند، ظاهر میشود.

برروی لینک مرکز مورد نظر (نام مركز آزمون مورد نظر ) کلیک نمایید.

در صفحه جدید تاریخ آزمون و آدرس مرکز آزمون ظاهر میشود. در انتهای این صفحه بر روی لینک Continue کلیک نمایید.

در صفحه بعدي كه با نام Reservation Summary مشخص شده است، خلاصه نحوه انتخاب شامل نام آزمون، محل و تاريخ و زمان آزمون، ملاحظه ميگردد. با كليك بر روي لينك Continue از اين صفحه به صفحه بعدي به نام Select Score Recipients: Part 1 of 2 است و شامل دو قسمت ميباشد منتقل ميگرديد.

صفحه Select Score Recipients از جهاتي داراي اهميت فراوان ميباشد. توسط اين دوصفحه ميتوانيد از ETS بخواهيد تا نتيجه آزمون شما را به چهار دانشگاه به طور رايگان ارسال نمايد. چنانچه اين عمل پس از ثبت نام Online صورت گيرد، براي درخواست ارسال نتيجه به هر دانشگاه بايد مبلغ 17 دلار آمريكا پرداخت نماييد. براي آگاهي از ليست كليه دانشگاههاي مورد قبول ETS و كد آنها بر روي لينك زير كليك نماييد.

http://www.amirbahador.com/ets/toefl-tse_inst_list.pdf

در صفحه جدید مجددا در کادر Country/Location کشور را انتخاب نموده و بر روی لینک Search کلیک نمایید. اين صفحه قابل اغماض است و ميتوان با كليك بر روي لينك Skip از آن گذشت.

در صفحه جدید باید نحوه اعلام نتیجه آزمون را انتخاب نمایید. اگر میخواهید نتیجه به صورت اینترنتی اعلام شود در مجاور گزینه ی Web-accessible Score Report کلیک نمایید تا علامت نقطه در دایره مجاور آن ظاهر شود چنانچه مایلید نتیحه به دو صورت کتبی و اینترنتی اعلام شود در دایره کوچک مجاور گزینه Web-accessible Score Report and a printed copy mailed to you کلیک نمایید تا علامت نقطه در دایره مجاور آن ظاهر شود. به هر حال بر روی دکمه Continue کلیک نمایید تا به صفحه بعدی منتقل شوید.

دو صفجه بعدي كه با نام Demographic Questions معرفي شده است كاملا اختياري است و ميتوان با كليك بر روي لينك Continue از آنها گذشت.

صفحه جديد با نام Order Summary معرفي شده است . در اين صفحه اگر پارامترهاي سفارش شما مورد تاييد ميباشد بر روي Continue كليك نماييد.

صفحه جديد كه با نام Select Payment Method معرفي شده است صفحه اي مهم است كه از طريق آن ميتوانيد نحوه پرداخت هزينه آزمون را تعيين نماييد. اگر پول را به حساب موسسه آموزشي اميربهادر واريز نموده ايد و شماره Voucher در يافت نموده ايد، در مجاور گزينه Voucher كليك نماييد تا علامت نقطه در داخل دايره قرار گيرد. اگر داراي كارتها اعتباري زير ميباشيد ،گزينه Credit Card را انتخاب نماييد.براي پرداخت از طريق چك بانكهاي آمريكائي گزينه Electronic Check را انتخاب نماييد. پس از تعيين نوع پرداخت ، بر روي لينك Continue كليك نماييد.

cc_thumbs.gif

در صفحه جديد در محلي كه علامت چشمك زن قراردارد شماره Voucher دريافتي از موسسه را وارد نموده و بر روي لينك Continue كليك نماييد.

توجهات مهم :

توجه1:
با دقت و برنامه ریزی کامل ثبت نام نمایید زیرا پس از ثبت نام در صورت غیبت از جلسه، مبلغ پرداختی به هیچ عنوان قابل استرداد نمیباشد.
در صورت انصراف از شرکت در آزمون که آنهم باید در زمان مناسب و از طریق سایت ETS صورت گیرد، نیمی از مبلغ پرداختی ( 70 دلار آمریکا) طی چک صادره از سوی ETS در اختیار مرکز آزمون مربوطه قرارداده شده و از آن طریق چک به شخص ذینفع تحویل میگردد.
هر گونه تغییر در زمان و محل آزمون باید از طریق سایت ETS صورت گیرد و مستلزم پرداخت هزینه مربوطه از طریق کارت اعتباری معتیر میباشد. براي آشنايي با نحوه ي تغيير تاريخ آزمون بر روي لينك زير كليك نماييد.

توجه 2:
در زمان ثبت نام Online شما ميتوانيد از ETS بخواهيد تا نتيجه آزمون را به طور رايگان به 4 دانشگاه ارسال نمايد. چنانچه در زمان ثبت نام از اين مزيت استفاده ننماييد، براي درخواست ارسال نتيجه براي هر داشنگاه بايد مبلغ 17 دلار آمريكا به ETS پرداخت نماييد.
براي آگاهي از ليست دانشگاهها و كدهاي مربوطه بر روي لينك زير كليك نماييد.

توجه 3:
پس از گذشت حد اكثر سه هفته از زمان آزمون براي مشاهده نتيجه پس از ورود به ناحيه كاربري در قسمت View Scores كليك نماييد تا از نتيجه آزمون خود مطلع شويد.
اگر در صفحه Score Reporting Preferencesگزينه زير را فعال نماييد، كارنامه چاپي شما از طريق ETS به آدرس مركز آزمون ارسال ميشود.
Web-accessible Score Report and a printed copy mailed to you

توجه 4:
دوطلبان ميتوانند به به دفعات دلخواه در آزمون تافل شركت نمايند به شرط آنكه بين آزمونها حد اقل يك هفته فاصله وجود داشته باشد.

اينم نمونه كارنامه:

http://www.amirbahador.com/reghelp/toefl-score.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان میخواستم یه اطلاعات مختصری رو در مورد این امتحان بدم

این امتحان دارای 4 قسمت هست

1.listening
2.academic reading
3.general reading
4.academic writing
5.speaking

شماره 1 دارای 4 قسمت 40 سوال حدود 30 دقیقه زمان
شماره 2 دارای 3 قسمت 40 سوال حدود 1 ساعت زمان
شماره 3 دارای 3 قسمت 40 سوال حدود 1 ساعت زمان
شماره 4 دارای 2 قسمت که 150 کلمه ای و دیگری 250 کامه ای میباشد حدود 1 ساعت زمان
شماره 5 دارای 3 قسمت حدود 15 دقیقه

امیدوارم که خوشتون بیاد

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بابا تو همین جا شماره رو بدین که همه به گدائی نیوفتن.
شاید 2 سال دیگه ، یه غریبه اومد این پست رو خوند و خواست یره همین موسسه ، حالا باید بیفته دنبال یه تلفن !!

ممنون

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تا جایی که من اطلاع دارم شما بعد از ثبت نام و تا 3 روز قبل از روز امتحان فرصت دارین که کد دانشگاه ها رو وارد کنید .

جایی که الان منبعشو ندارم خوندم که این قانون کلی ETS هست .

شما که اینقدر کامل توضیح دادی اینم یک تحقیق بکن .

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تا جایی که من اطلاع دارم شما بعد از ثبت نام و تا 3 روز قبل از روز امتحان فرصت دارین که کد دانشگاه ها رو وارد کنید .

جایی که الان منبعشو ندارم خوندم که این قانون کلی ETS هست .

شما که اینقدر کامل توضیح دادی اینم یک تحقیق بکن .
سلام
بعد از تماس هايي كه با ets داشتم ديدم شما مي توانيد تغيير بدهيد
بنابراين من پيشنهاد مي كنم روز ثبت نام وارد كنيد و اگر خواستيد عوض كنيد بعدا" عوض كنيد
با تشكر

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
دوستان من به امیر بهادر که زنگ زدم گفتن برنامه امتحان تافل در سال 2008 رو هنوز به ما ندادن !!!
و از جایی هم شنیدم که تو ایران دیگه برگزار نمیشه !
این تا چه حد درسته ؟
اگه دیگه برگزار نشه چیکار کنیم ... یعنی هیچ راهی نداره به غیر از خارج ... تمام برنامه ها به هم می ریزه که!؟
در صورتیکه حداکثر تا آخر فوریه نیاز هستش!
منتظر پاسختون هستم

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
تاپیک خیلی خوبی هست ولی به نظر من بهتره بچه ها بیشتر امتحانات آنلاین که رایگان هم هست بدن و بعد بیان ثبت نام کنن برای امتحان:)

ولی من که خیلی لذت برم از این تاپیک و مطالبیرو که زحمت نوشتنشون کردی:)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
دوستان من به امیر بهادر که زنگ زدم گفتن برنامه امتحان تافل در سال 2008 رو هنوز به ما ندادن !!!
و از جایی هم شنیدم که تو ایران دیگه برگزار نمیشه !
این تا چه حد درسته ؟
اگه دیگه برگزار نشه چیکار کنیم ... یعنی هیچ راهی نداره به غیر از خارج ... تمام برنامه ها به هم می ریزه که!؟
در صورتیکه حداکثر تا آخر فوریه نیاز هستش!
منتظر پاسختون هستم
سلام دوست عزيز
من الان اميربهادر ثبت نام كردم و فعلا امتحانات اين اموزشگاه تعليق شده حالا به چه دليل نميدونم
بعدش هم كساني كه بايد در انجا امتحان بدند خود تافل مي فرسته جاهاي ديگر
ممكن هست امتحان را يك هفته زودتر يا يك هفته ديرتر بدي

از نظر امتحان همان سازمان سنجش ثبت نام كن كه از همه جا بهتر هست

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به دليل تعليق اين اموزشگاه چند نفر امتحانشون زودتر شده و حتي بعضي ها بايد برند آمل و ... امتحان بدند
crying.gif

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اينم تاريخ هاي امتحان براي سال 2008 :
ولي هنوز ثبت نام شروع نشده!

Sunday, January 13, 2008

Saturday, January 19, 2008

Saturday, February 2, 2008

Saturday, February 9, 2008

Saturday, February 16, 2008

Sunday, February 24, 2008

Sunday, March 2, 2008

Saturday, March 8, 2008

Saturday, March 15, 2008

Sunday, March 30, 2008

Sunday, April 27, 2008

Sunday, May 4, 2008

Saturday, May 10, 2008

Saturday, May 17, 2008

Saturday, May 31, 2008

Saturday, June 7, 2008

Sunday, June 22, 2008

Sunday, June 29, 2008

Saturday, July 12, 2008

Sunday, August 3, 2008

Saturday, August 9, 2008

Sunday, August 17, 2008

Sunday, August 24, 2008

Sunday, September 21, 2008

Sunday, September 28, 2008

Sunday, October 12, 2008

Saturday, October 18, 2008

Sunday, October 26, 2008

Saturday, November 1, 2008

Sunday, November 9, 2008

Saturday, November 15, 2008

Sunday, November 23, 2008

Saturday, December 6, 2008

Saturday, December 13, 2008

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خیلی خوبه که این اطلاعات رو میدی عالیه
من هم گفتم یه چیزو بگم شاید کسی دوست داشته باشه بدونه:

الان موسسه زبان شکوه در داره ثبت نام میکنه برای معلمی که بیان اونجا تدریس کنن:)

در سال هم دو بار انجام میشه آبان ماه و اردیبهشت ماه:)

گفتم اگه کسی علاقه داره میتونه دنبال کنه و نیازی هم نیست تافل داشته باشی چون فقط یه امتحان ورودی داره و یه مصاحبه:)

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
دوستان می خوام بدونم اگه من تافل رو امتحان بدم بعدش بعد از چند روز جوابش می یاد من به یه جا زنگ زدم گفت بعد از 45 روز که ! و واسه این مدارکت دیر تکمیل می شه !
البته می دونم اگه اونجا دانشگاه های سوئد رو انتخاب کنیم خودش به صورت خودکار واسه اون دانشگا ها می فرسته و اگه اشتباه نکنم بعد ار 48 ساعت می فرسته ؟
ولی حالا اگه خود نتیجه لازم باشه 45 روز طول می کشه واقعا؟ البته از جای معتبری پرسیدم !

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
دوستان می خوام بدونم اگه من تافل رو امتحان بدم بعدش بعد از چند روز جوابش می یاد من به یه جا زنگ زدم گفت بعد از 45 روز که ! و واسه این مدارکت دیر تکمیل می شه !
البته می دونم اگه اونجا دانشگاه های سوئد رو انتخاب کنیم خودش به صورت خودکار واسه اون دانشگا ها می فرسته و اگه اشتباه نکنم بعد ار 48 ساعت می فرسته ؟
ولی حالا اگه خود نتیجه لازم باشه 45 روز طول می کشه واقعا؟ البته از جای معتبری پرسیدم !
خودشون نوشتنند 15 روز كاري

بالا