• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تدریس زبان انگلیسی‌،ترجمه، تصحیح متون توسط مهندس الکترونیک از دانشگاه UBC کانادا

shahraaam

کاربر فعال بخش زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
58
ممنون از جواب.
میشه بفرمایید آیلتس رو زودتر میشه جمع و جور کرد یا تافل؟ درواقع کدوم زمان کمتری می خواد؟

بسته به نمره‌ای داره که لازم دارید بیارید در هرکدوم. من خودم تافل رو ترجیح میدم.

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
سلام خسته نباشید.

متن تخصصی نرم افزار - ۱۷ صفحه ای میشه.

فارسی به انگلیسی.

قیمت چند میشه ؟

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
سلام تو چند جلسه میتونید کاری کنید که با استفاده از گوگل بشه یه متن رو ترجمه روان کرد

سلام،
یعنی شما یاد بگیرید روان ترجمه کنید؟ خب این یه کار زمان بره. اینکه الان چقدر میدونید، چقدر سریع یاد میگیرید و چقدر زمان میگذارید برای یادگیری، همه عوامل تعیین کننده در اینمورد هستند.
ترجمه ای که سیستم مترجم گوگل برای فارسی به انگلیسی و بالعکس میده، خیلی احتیاج به دستکاری داره برای روان شدن. به نظر من در حال حاضر، لااقل برای متون نسبتا سنگین، راحتتر اینه که فرد خودش ترجمه کنه تا اینکه بخواد ترجمه گوگل رو تصحیح کنه.

nilord

Registered User
لایک‌ها
101
سلام خدمتتون . یک سوال خدمتتون داشتم . پیغام خصوصی دادم

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
این سوال منم هست.

Sent from my C6602 using Tapatalk

سلام،
بله هست ولی سرعت تایپ فارسی من کمه. اگه یه مقدار انگلیسی بدونید که من بتونم به انگلیسی بیشتر درس بدم، خیلی برام راحت تره.

ممنون

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
پست اول مجددا ویرایش شد و اطلاعات مربوط به بسته های تخفیفی به اون اضافه شد.

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
پست اول دوباره ویرایش شد. من یه کلاس آموزش مجازی هم راه اندازی کرده ام که اطلاعات مربوط به اون رو به پست اول اضافه کردم.

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
اطلاعات مربوط به کانال تلگرام به پست اول اضافه شد.

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
از این به بعد اعضای کلاس مجازی من در اینستاگرام برای پاسخ صحیح دادن به سوالات، جوایز نقدی دریافت خواهند کرد. همه سوالات را خودم طرح میکنم.

Jahanbani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مهندس مقاله من رو ویرایش کردن ، کارشون بسیار عالی بود ، برای ویرایش مقالات بعدی هم مزاحمشون میشم،

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
مهندس مقاله من رو ویرایش کردن ، کارشون بسیار عالی بود ، برای ویرایش مقالات بعدی هم مزاحمشون میشم،

ممنون از لطف شما.

توضیح: آقای جهانبانی دانشجوی دکترای مهندسی برق در خارج از ایران هستند. ایشون مقاله ای برای یک نشریه انگلیسی زبان نوشته بودند و من کار ویرایش مقالشون رو انجام دادم. مقاله ایشون مورد قبول نشریه قرار گرفت.

بالا