• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترامادول

تابحال ترامادول مصرف کردی؟

• بله

Votes: 17 30.4%
  • خیر

Votes: 39 69.6%

• Total voters
    56

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
ببین دوست عزیز/
ابداً قصدم نصیحت نیست ولی این تجربه خودمه.

چارلی چاپلین میگه: "خوشبختي فاصله اين بدبختي تا بدبختي بعدي"

حالا هم من میگم: "شادی فاصله این غمه تا غم بعدی!"

نمیشه همیشه شاد باشی/ توسل به این قرص ها فقط یه احساس کاذب میاره. شمارو بالا و بالاتر می بره اما هرچقدر بالا بری بالاخره باید پایین بیای.
اونوقته که یه سقوط آزاد رو خواهی داشت و با مخ پخش زمین میشی.

زندگی رو با همین غم و شادی هاش قبول کنید. راه دررویی وجود نداره.
حالا نمیشه ما یه کوچولو مصرف کنیم !؟ :)

دوستانی که منو میشناسند میدونند خدا رو شکر از معدود ایرانی هایی هستم که مشکل افسردگی ندارم! و هیچوقت دنبال این چیزا نمیرم ، ولی یادمه قبلا یه تاپیک در این باره زده بودند و بچه ها قرص های ضد افسردگی معرفی می کردند ، محض افزایش اطلاعات میخواستم بدونم .

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
به جز ترامادول قرص دیگه ای هست که اثر شادی بخش یا اثر مشابه داشته باشه ولی عوارضش کمتر باشه !؟
من قرص دیگه نمیشناسم
اما تو روسیه قبلا یه قرص بود توغرب روسیه که از انگور درست میکردن اثر توهم زایی داشت مصرفشم این تو بود می زاتی زیر زبونت خودش تقریبا تو10 مین اب میشد اما بعد مصرف زیاد خفن فراموشی و بی حوصلگی می اورد.اسمشم زیسکا می گفتن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
کسی درباذه ریلاتین یا ریتالین اطلاعی داره؟

ریتالین یا methylphenidate بیشتر برای اختلال یادگیری و یا خواب استفاده میشه اما بشکل نادرستش برای افزایش تمرکز استفاده می کنن
یه جور محرک اعصاب مرکزیه که روی فعل و انفعالات شیمیای قسمتی از مغز و اعصاب که با افزونکاری مرتبط هستنند تاثیر می ذاره و باعث تمرکز و یا بیخوابی میشه

عوارضش برای کسایی که نادرست استفاده می کنن بدون داشتن بیمار ی خاصی شامل بیماری های پیچیده روانی و عوارض قلبیه

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
یادش بخیر یک زمانی میخوردیم تو مدرسه دهن معلم و ناظم ها رو سرویس میکردم .
یادمه چندباری که خوردم داداشم صبحش بهم میگفت تو خواب چرا کارای عجیب میکنی.
ولی فاز ترامادول با بقیه چیزا فرق داره. میرفتم سرکار مثل خر کار میکردم انگار نه انگار چیزی حس نمی کردم .
یادمه یکی از بچه ها جو گیر شد داشت میخورد یک خشاب بیشتر نداشتیم گفتم کم میاد بهش بعد از 3 یا 4 تا دونه ترمادول قرص استامینیفون دادم . این رفیق ما ک..خل شده بود کلش رو میکرد زیر پتو از بابا تا ننشو فش میداد نور که میدید دیوونه میشد به ما هم فش میداد.
ریتالین تا اونجا که شنیدم یکی از مواد اولیه شیشه هست

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
وقتی آدم حال و حوصله درس خوندن نداشته باشه من درک نمیکنم چه طوری با قرص خوردن درست میشه !

به جز ترامادول قرص دیگه ای هست که اثر شادی بخش یا اثر مشابه داشته باشه ولی عوارضش کمتر باشه !؟

آب شنگولی :)

این سوسول بازیا برای این تازه وارداست ....

کارکشته های کراک میزنن ؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
موارد خودزنی و .... کسانی که از این و متادون و سایر مسائل استفاده می کردن وحشتناکه، در کل جونتونم در میره بذارید بره ولی از این چیزا استفاده نکنین

به هیچ عنوان!

با تشکر

Last edited:

aka

Registered User
لایک‌ها
0
نخورید قفل میکنید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

چرا مثل یک انسان متمدن به یک روان پزشک مراجعه نمی کنید اگه احساس افسرده بودن دارید ؟!

ببین دوست عزیز/
ابداً قصدم نصیحت نیست ولی این تجربه خودمه.

چارلی چاپلین میگه: "خوشبختي فاصله اين بدبختي تا بدبختي بعدي"

حالا هم من میگم: "شادی فاصله این غمه تا غم بعدی!"

نمیشه همیشه شاد باشی/ توسل به این قرص ها فقط یه احساس کاذب میاره. شمارو بالا و بالاتر می بره اما هرچقدر بالا بری بالاخره باید پایین بیای.
اونوقته که یه سقوط آزاد رو خواهی داشت
و با مخ پخش زمین میشی.

زندگی رو با همین غم و شادی هاش قبول کنید. راه دررویی وجود نداره.

دست خوش داداش تعبیر سالاری کردی خدایی دمت گرم...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

هشدار ها :
مصرف ترامادول در بيماران مبتلا به صرع و تشنج افراد مبتلا به اختلالات كبدي و كليه مجاز نمي باشد .
مصرف اين دارو در افراد باريسك ضعف تنفسي و حاملگي ، شيردهي ، بايد تحت نظر پزش انجام شود .
مصرف اين دارو سبب وابستگي و اعتياد مي گردد .

عوارض جانبي :
خستگي و ضعف عمومي ، گشاد شدن رگ ها ، نگراني ، گيجي ، اختلالات تعادلي ، حالات عصبي ، اختلالات خواب ، درد شكمي ، بي اشتهائي ، افزايش حركت روده ها يا يبوست ، راش جلدي ، اختلالات بينائي ، تكرر ادرار ، ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ای بابا یادش بخیر
قبلا هر دو سه ماه که دور هم میشدیم با بچه ها دو سه تا مینداختیم بالا جونه شما یک عشقی میکردیم تا صبح :D مثل دودکش میشدیم ... شلنگ قلیون رو یه دقیقه ول نمیکردیم ... دودایی میدادیم که تو حالت عادی میخواستیم بدیم نفسمون میگرفت :D
دمه خودم گرم که گیرش نشدم:blush:

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
ترامادول نخورین اگه میخورین خوبشو بخورین سعی کنین زودتر موتاد شین
4907.gif

لا به لاش یه ذره ام شیره بکشین
4907.gif

پ.ن: جدی فقط کک
12497IMM35[1].gif

دودایی میدادیم که تو حالت عادی میخواستیم بدیم نفسمون میگرفت :D

4907.gif

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
خوشم میاد هیچ کدوم از این قرصایی که میگینو نمیشناسم نه تا حالا از نزدیک مشروب دیدم نه تریاک و قرص ایکس کلا امروزیا به من میگن امل اگه اشتباه نکنم اینقدی که سرم تو اینترنت گرمه منو کلافه کرده واقعا شبا تا صبح بیدارم نمیدونم چیکار کنم تنها عشقم سیگار اولترا لایت وینستون بدون عکسه هر روزو به عشقش شروع میکنم .
دو کارو خیلی دوست دارم : حجامت / سیگار

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
من یه مدت تو بازرسی یه ارگان نظامی کار می کردم ..... (یاد اون موقع افتادم گفتین ترامادول)

موارد خودزنی و .... سربازایی که از این و متادون و سایر مسائل استفاده می کردن وحشتناک بود، کلا کشفیات زیاد داشتیم بعضی هاشونم با تجویز دکتر بود !!! اوه اوه شیشه و کرک چیکار می کرد با یارو ولی در کل جونتونم در میره بذارید بره ولی از این چیزا استفاده نکنین

به هیچ عنوان!

با تشکر (نحوه ی جاسازی هاشونم ماجراها داشت که حالا بعدا حوصلش بود میشه بیشتر راجع بهش صحبت کرد)

موافقم

متاسفانه تو اين چند سال خيلي از اين آدما بيشتر از اون چيزي كه فكر مي كردم ديدم!

الان يكي از نزديكترين كسام يعني برادر بزرگم هست كه قبلا مصرف مي كرد تا جايي كه... ولي خب خداروشكر الان پاكه.
ولي اينو بگم يكي از عوارضي كه داره روي چهرست"صورت" افتادگي سينه ها مشكلات كليوبي و تنفسي البته در دراز مدت و مهمترين تاثيريم كه حتي بعد از ترك باهوتون مي مونه اثر روانيشه كه شديدا البته بستگي به شخصيتتونم داره عصبيتون مي كنه.....

منم كنجكاو بودم برم سراغش ولي با صحبت با چند نفر از دوستاني كه مصرف كرده بودن و يك دكتر آگاه خداروشكر از فكرم اومد بيرون..

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا شما میگین یه امتحانم نکنیم واسه خنده؟

Chamoshan

Registered User
لایک‌ها
26
آقا شما میگین یه امتحانم نکنیم واسه خنده؟

باور کن ارزشش رو نداره.

//

من خودم سه سال فقط شب های امتحان استفاده می کردم.
منکر فاز فوق العاده اش نیستم، باورکن یه دونه قرص می انداختم بالا، تا صبح بیدار بودم و می خوندم. تو همون یک شب اندازه یک هفته می خوندم.

ولی کم کم عوارضش خودش رو نشون داد. الان 7 ماهه نرفتم طرفش.

سوای افسردگی و از ریخت و قیافه افتادن، این یکی از مشکلاتی بود که گریبانگیرم شد و با مراجعه به روانپزشک شکرخدا حل شد:

http://forum.persiantools.com/t228852.html

تهش هیچی نداره/ هیچی.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
کسی درباذه ریلاتین یا ریتالین اطلاعی داره؟
سلام ریتالین یک قرص هستش که برای بیماران دارای حواس پرتی و عدم تمرکز تجویز میشه ...
هیجان و تمرکز رو بالا میبره و شما در اون موقع اگر مشغول کاری باشی به شدت و با هیجان به اون کار ادامه میدی تا خسته میشی دیگه
مثلا اگر موقع درس خوندن ریتالین بخوری ممکنه تا 8-9 ساعت پای کتاب باشی اما خودت نمیفهمی و اصلا به هیچ چیزی جز اون اهمیت نمیدی
مصلا وقتی داری شنا میکنی و این قرص رو بخوری اینقدر شنا میکنی تا عضلات پات بگیره
این مثال هایی که زدم رو همه رو به چشم دیدم
دوز مصرفی اون 1.5 عدد قرص در روز هست که مصرف طولانی مدتش افسردگی و غیره رو میاره
موقع مصرف استرس - ضربان قلب و عدم اشتها دارین
مصرف بیش از 6-7 تا در روز و یک جا باعث مرگ میشه البته بستگی به شخص و توانش داره ممکنه یه نفر 12 تا بخوره و مشکلی پیش نیاد
اکثر افردای که مصرف میکنن قرص رو اسنیف میکنن مثل ماده مخدر کک !!
400_F_28771872_jMjYHTIej6DtFhHHpC3i8KYasSlxu0OT.jpg

cocaine-collage.jpg

در کل چیز آشغالیه چون اصلا به موقع و به دلیل مصرف نمیشه ...

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

هشدار ها :
مصرف ترامادول در بيماران مبتلا به صرع و تشنج افراد مبتلا به اختلالات كبدي و كليه مجاز نمي باشد .
مصرف اين دارو در افراد باريسك ضعف تنفسي و حاملگي ، شيردهي ، بايد تحت نظر پزش انجام شود .
مصرف اين دارو سبب وابستگي و اعتياد مي گردد .

عوارض جانبي :
خستگي و ضعف عمومي ، گشاد شدن رگ ها ، نگراني ، گيجي ، اختلالات تعادلي ، حالات عصبي ، اختلالات خواب ، درد شكمي ، بي اشتهائي ، افزايش حركت روده ها يا يبوست ، راش جلدي ، اختلالات بينائي ، تكرر ادرار ، ...

اینا عوارض جانبیش بود ؟!
staunugly.gif
اونوقت کاربردش چیه این ؟!

به جای این همه یه دفعه مینوشت مرگ دیگه !

بالا