• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تردید در خرید گوشی های مختلف

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام بچه ها،
گوشی خدابیامرز من 3230 بود که دزدیده شد !!! البته کارهای قانونی اش رو کردم اما بعید می دونم برگرده بهم !
حقیقتش توی خرید گوشی جدید واقعا مشکل دارم .. دو سه روزه یک پام اینجا هست و یک پام gsmarena !
شرایطم اینجوریه که از بابت هزینه از 100 هزارتومان می تونم هزینه کنم تا 350 هزار تومان .
از گوشیم هم انتظار زیادی ندارم . دلم می خواد از هر چیزی یه خورده داشته باشه .. زیاد اهل اعتیاد به موبایل نیستم اما خب بدم نمی آد اگر برنامه ی خوبی گیرم اومد بتونم روش نصب کنم ( که توی گوشی قبلیم حقیقتش هیچ کدوم از برنامه ها بدرد من نمی خورد )

اول خواهش می کنم جواب منو بدید که اصلا بعد از اون دزدی گوشی ارزون بخرم ( مثلا با قیمت متوسط) بخرم یا دوباره برم گوشی بالا بگیرم ؟؟ ( چون 3230 رو اون اوایل خریدم )

خودم اینها رو دیدم اما به شدت توی همش شک دارم :
نوکیا : 6680 ، 6681 ، N70 ، 3250
موتورولا : L7
سونی اریکسون : k750i یا k300i

اگر میشه کمکم کنید چون هم موبایل ندارم، هم اینکه به شدت تردید دارم .

ممنون.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از Tiva :
سلام بچه ها،
گوشی خدابیامرز من 3230 بود که دزدیده شد !!! البته کارهای قانونی اش رو کردم اما بعید می دونم برگرده بهم !
حقیقتش توی خرید گوشی جدید واقعا مشکل دارم .. دو سه روزه یک پام اینجا هست و یک پام gsmarena !
شرایطم اینجوریه که از بابت هزینه از 100 هزارتومان می تونم هزینه کنم تا 350 هزار تومان .
از گوشیم هم انتظار زیادی ندارم . دلم می خواد از هر چیزی یه خورده داشته باشه .. زیاد اهل اعتیاد به موبایل نیستم اما خب بدم نمی آد اگر برنامه ی خوبی گیرم اومد بتونم روش نصب کنم ( که توی گوشی قبلیم حقیقتش هیچ کدوم از برنامه ها بدرد من نمی خورد )

اول خواهش می کنم جواب منو بدید که اصلا بعد از اون دزدی گوشی ارزون بخرم ( مثلا با قیمت متوسط) بخرم یا دوباره برم گوشی بالا بگیرم ؟؟ ( چون 3230 رو اون اوایل خریدم )

خودم اینها رو دیدم اما به شدت توی همش شک دارم :
نوکیا : 6680 ، 6681 ، N70 ، 3250
موتورولا : L7
سونی اریکسون : k750i یا k300i

اگر میشه کمکم کنید چون هم موبایل ندارم، هم اینکه به شدت تردید دارم .

ممنون.

با توجه به اینکه گفتين برنامه هايی که روی 3230 هم نصب داشتين زياد به کارتون نميومده ، به نظر من ضرورتی نداره نوکيا بگيرين ، پيشنهادات من به ترتيب اینها هستند :
90.gif

1: Sony Ericsson : 750
2: Nokia : N70
3:Nokia : 3250
البته این گزينه هايی که شما گفتين واقعا گزينه های جالبی نيستند با توجه به 350 هزار تومان پولی که دارين ! چيز های خيلی بهتری میتونين بخرين
167.gif

ولی اگر امکان بازگشت 3230 هست ، يک گوشی ارزون بگيرين مثل موتورولا L6
294.gif

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
من بهت 6681 رو توصیه میکنم!
یا 6680!
فقط رنگ آبیش نه:D
مشکیش رو بگیر شیکه!

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سري n نوكيا (غير از n90 ) پس همون n70 رو بگير

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دو تا گوشی هست که از خریدنش پشیمون نمیشین:تو نوکیا 6680 یا 6681 و سونی اریکسون کی750!البته 6670 هم خیلی خوبه.من قبلا 6630 رو هم پیشنهاد میکردم اما الان به دلایالی دیگه نمیکنم!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dead_chatter :
دو تا گوشی هست که از خریدنش پشیمون نمیشین:تو نوکیا 6680 یا 6681 و سونی اریکسون کی750!البته 6670 هم خیلی خوبه.من قبلا 6630 رو هم پیشنهاد میکردم اما الان به دلایالی دیگه نمیکنم!

صحیح:D :p :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای ان70 باید ماکزیمم پولتون رو بذارین یعنی 350 شایدم یکمی بیشتر(من قیمت دقیق ندارم ولی مثکه دور و بر 370 هست) در غیر اینصورت 6681 بسیار خوبه و کا 750 هم همینطور . البته کا 750 سیمبین نیست یعنی اون برنامه خاصی که میگید رو نمیتونید روش نصب کنید .. // ولی در نهایت چون میگید از هرچی یکمی رو میخواید حدود 250 پول کافیه ولی ان 70 هم احتمال قوی راضیتون میکنه که البته یکمی از بودجه ای که من گفتم بالاتره .. باز انتخاب با شماست ولی یک چیز توی خرید گوشی به نظرم خیلی مهمه اونم حال کردن شخص خودتون با گوشی و استایل اونه .. من خودم از 6630 خوشم نمیاد چون دیزاینش رو دوس ندارم و باهاش حال نمیکنم ولی یه همکاری دارم 6630 داره و بقدری باهاش حال میکنه که با آی میت هم میگه عوضش نمیکنه .. این موضوع تو انتخابتون قطعا تاثیر میذاره و کاملا شخصیه و نمیشه توصیه ای راجبش بهتون کرد.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
خب اکثر دوستان 6680 یا 6681 رو پیشنهاد کردند .
دوتا سئوال داشتم :
1- k750 آیا در آنتن دهی مشکل داره نسبت به نوکیا !؟
2- 6680 یا 6681 آیا صدای بلندی داره !؟؟ یعنی صدای زنگش به اندازه 3250 و اینها بلند هست !؟؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
منم چون از W810i خوشم میاد میگم w810i.........:D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Tiva :
دوتا سئوال داشتم :
2- 6680 یا 6681 آیا صدای بلندی داره !؟؟ یعنی صدای زنگش به اندازه 3250 و اینها بلند هست !؟؟
1-نه نسبت به آنتن دهی یکسان هستن و هیچ کدوم برتری خاص نسبت به اون یکی نداره.
2-مال 3250 رو که نشنیدم در مورد بلندی صدا بلندی خوبی داره اما کیفیت جالبی نداره.البته تو فیرمویر های جدید کی 750 صدا بسیار با کیفیت تر شده و من یه بار با 6670 مقایسه کردم صداش فوق العاده بلند تر بود البته من فکر میکنم 6670 مشکل پیدا کرده باشه آخه صداش خیلی پایین بود(با یه نسخه از آهنگ مقایسه کردم!)اما در کل گوشیهای این تیپی نوکیا صداشون نسبتا بلنده اما کیفیتشون جالب نیست یعنی صداشون روشن و واضح نیست.در نگاه اول شاید خیلی خوب بنظر بیاد اما وقتی با کی750/دبلیو800 مقایسه بشه فرقشون معلوم میشه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Tiva :
دوتا سئوال داشتم :

از نظر آنتن دهی 6680 قویتر است. K750 مشکل آنتن دهی نداره ولی از نوکیا ضعیفتر است.
صدای زنگ 3250 از 6680 بلندتر است.

کسانیکه میگویند آنتن دهی همه گوشیها یکسان است کسانی هستند که آنتن دهی گوشی خودشون خوب نیست و با این جمله توجیه میکنند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
از نظر آنتن دهی 6680 قویتر است. K750 مشکل آنتن دهی نداره ولی از نوکیا ضعیفتر است.
صدای زنگ 3250 از 6680 بلندتر است.

کسانیکه میگویند آنتن دهی همه گوشیها یکسان است کسانی هستند که آنتن دهی گوشی خودشون خوب نیست و با این جمله توجیه میکنند.

شایدم کسایی هستن که تاحالا به مشکل آنتن دهی برنخوردن!؟

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
شیر فرهاد جان غصه نخور واست خوبی نیست:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
شایدم کسایی هستن که تاحالا به مشکل آنتن دهی برنخوردن!؟

بله چون فقط در حالت آفلاین 30 ساعت با گوشی موزیک گوش میدن!!
:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
بله چون فقط در حالت آفلاین 30 ساعت با گوشی موزیک گوش میدن!!
:D

قربان سونی بازها عشق موسیقی، قبول، ولی چجوری می شه که یه گوشی مثل k750 از نظر آنتن دهی هیچ مشکلی نداشته باشه ولی از یه گوشی مثل 6630 کم بیاره؟!
بطر کلی، شما چه عاملی رو باعث برتری مطلق نوکیا توی آنتن دهی می دونید؟ تجهیزات مخابرات ما؟ گوشی های تخم مرغ پز نوکیا؟ چی؟! :happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
قربان سونی بازها عشق موسیقی، قبول، ولی چجوری می شه که یه گوشی مثل k750 از نظر آنتن دهی هیچ مشکلی نداشته باشه ولی از یه گوشی مثل 6630 کم بیاره؟!
بطر کلی، شما چه عاملی رو باعث برتری مطلق نوکیا توی آنتن دهی می دونید؟ تجهیزات مخابرات ما؟ گوشی های تخم مرغ پز نوکیا؟ چی؟! :happy:

مشکل داشتن اینه که با جابجا شدن و اینور و اونر رفتن پای پنجره رفتن بلندتر صحبت کردن گاهی در دسترش نبودن بالاخره موفق به مکالمه میشید کارتون هم راه میوفته. ولی آنتن دهی خوب اینه که بدون کمتر مشکلی با کیفیت مکالمه خو بتونید صحبت کنید. مشکل آنتن دهی یک چیزیه آنتن دهی خوب یک چیز دیگه. مثلا یک دوستی داشتم خط تالیا داشت و گوشی ال جی اکثرا در دسترس نبود حتی sms هم معمولا دریافت نمیکرد هر چی گفتم مشکل از گوشیه باور نکرد تا اینکه گوشی رو عوض کرد حالا هم sms هاش میرسه هم اکثرا در دسترسه. دیدن اثبات این حرف که آنتن دهی همه گوشیها یکسان نیست اصلا سخت نیست دقت تو گوشیهایی مثل سامسونگ و پنتک این رو ثابت میکنه نمیدونم بعضیها چرا سعی میکنند به همه بگن که آنتن دهی به گوشی ربطی نداره و روی این حرف پافشاری هم میکنند!

آنتن دهی بهتر نوکیا در اثر سالها فعالیت و محصولات خوب این شرکت به همه اثبات شده دلیلش هم توی یکی دو مقاله نوشته شده بود. تنها کسانیکه حرف از یکسان بودن آنتن دهی همه گوشیها میکنند طرفداران سونی اریکسون هستند. اونهم برای اینکه اگر بگند آنتن دهی سونی اریکسون خوبه زود گندش در میاد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از aminjooon2005 :

این سوال رو جیب شما جواب میده!
ولی در دوربین و کیفیت قاب N70 بهتره. در آنتن دهی هم 6680 کمی بهتره.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
این سوال رو جیب شما جواب میده!
ولی در دوربین و کیفیت قاب N70 بهتره. در آنتن دهی هم 6680 کمی بهتره.

ok
پس انتن دهی 6680 از سری بهتره

بالا