• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تردید در خرید گوشی های مختلف

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
مشکل داشتن اینه که با جابجا شدن و اینور و اونر رفتن پای پنجره رفتن بلندتر صحبت کردن گاهی در دسترش نبودن بالاخره موفق به مکالمه میشید کارتون هم راه میوفته. ولی آنتن دهی خوب اینه که بدون کمتر مشکلی با کیفیت مکالمه خو بتونید صحبت کنید. مشکل آنتن دهی یک چیزیه آنتن دهی خوب یک چیز دیگه. مثلا یک دوستی داشتم خط تالیا داشت و گوشی ال جی اکثرا در دسترس نبود حتی sms هم معمولا دریافت نمیکرد هر چی گفتم مشکل از گوشیه باور نکرد تا اینکه گوشی رو عوض کرد حالا هم sms هاش میرسه هم اکثرا در دسترسه. دیدن اثبات این حرف که آنتن دهی همه گوشیها یکسان نیست اصلا سخت نیست دقت تو گوشیهایی مثل سامسونگ و پنتک این رو ثابت میکنه نمیدونم بعضیها چرا سعی میکنند به همه بگن که آنتن دهی به گوشی ربطی نداره و روی این حرف پافشاری هم میکنند!

آنتن دهی بهتر نوکیا در اثر سالها فعالیت و محصولات خوب این شرکت به همه اثبات شده دلیلش هم توی یکی دو مقاله نوشته شده بود. تنها کسانیکه حرف از یکسان بودن آنتن دهی همه گوشیها میکنند طرفداران سونی اریکسون هستند. اونهم برای اینکه اگر بگند آنتن دهی سونی اریکسون خوبه زود گندش در میاد.

قربان اگه این همه برند هستند که آنتن دهیشون بده و فقط نوکیاست در گذر سال ها ثابت کرده که گوشی هاش آنتن دهی خوب دارن، چرا کسایی که خلاف این فکر می کنن همه طرفدارای سونی اریکسونن؟!؟ یعنی چه انتظاریه که کسی که تاحالا مشکل خاصی با آنتن دهی گوشیش نداشته بیاد بگه آره گوشی من آنتن دهیش خوب نیست؟! گوشی های پنتک و ال جی آنتن دهیشون خراااب، هر چند که هنوزم تعمیم کلی دادن کار بی خردانه ایه، چه ربطی به گوشی های se و مثلاً k750 داره؟! شما دارید می گید براساس سابقه کیفیت کار شرکت نوکیا بهتره و آنت دهی 6630 بهتر از k750 ، ولی در نظر گرفتید که شرکتی که 15 ساله داره فعالیت می کنه از شرکتی که 5ساله داره فعالیت می کنه و الان 4 مدل از گوشی هاش پرفروش ترین های دنیاست، به مراااتب بیشتر در طول زمان ترکمان زده؟! اصلاً کی تاحالا مقایسه گذاشته بین آنتن دهی گوشی های se و نوکیا، یا دقیق تر 66xx و سری k و w ؟!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
قربان اگه این همه برند هستند که آنتن دهیشون بده و فقط نوکیاست در گذر سال ها ثابت کرده که گوشی هاش آنتن دهی خوب دارن، چرا کسایی که خلاف این فکر می کنن همه طرفدارای سونی اریکسونن؟!؟ یعنی چه انتظاریه که کسی که تاحالا مشکل خاصی با آنتن دهی گوشیش نداشته بیاد بگه آره گوشی من آنتن دهیش خوب نیست؟! گوشی های پنتک و ال جی آنتن دهیشون خراااب، هر چند که هنوزم تعمیم کلی دادن کار بی خردانه ایه، چه ربطی به گوشی های se و مثلاً k750 داره؟! شما دارید می گید براساس سابقه کیفیت کار شرکت نوکیا بهتره و آنت دهی 6630 بهتر از k750 ، ولی در نظر گرفتید که شرکتی که 15 ساله داره فعالیت می کنه از شرکتی که 5ساله داره فعالیت می کنه و الان 4 مدل از گوشی هاش پرفروش ترین های دنیاست، به مراااتب بیشتر در طول زمان ترکمان زده؟! اصلاً کی تاحالا مقایسه گذاشته بین آنتن دهی گوشی های se و نوکیا، یا دقیق تر 66xx و سری k و w ؟!

این قضیه فعالیت 4 ساله شرکت سونی اریکسون و استدلال شما منو یاد جناب ملا حسنی می اندازه که میگفت اونهایی که فکر میکنند غربیها از ما پیشرفته ترند احمقند! اونها توی سال 2000 خودشونند ما توی سال 1380!

شما اشتباه متوجه شدید آنتن دهی قویتر نوکیا چیزیه که اکثر کسانیکه چند ساله موبایل دستشونه بهش رسیدند شما که هیچی شرکت سونی اریکسون اگر میخواهد فروشش به شرکتهای طراز اول مثل نوکیا موتورولا و سامسونگ برسه باید بیشتر از اینها بدوه. نوکیا یک شرکت مخابراتیه در حالیکه سونی اریکسون فقط با اضافه کردن تجربیاتش از دوربین دیجیتال و موزیک پلیرها یکی دو سالی سر زبون افتاده ولی الان فکر کنم دیگه نتونه ادامه بده الان سری N نوکیا موفق تر هستند هر چند سونی با یکی دو استثنا که گوشیهای پرفروشی میشن از ورشکستگی کامل چند سالیه فرار کرده حالا ببینیم تا کی دوام میاره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
منظورم سری n بود
یعنی شما میگید انتن 6680 از سری n بهتره؟

به سری ربطی نداره. آنتن دهی موضوع جداییه

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من بالاخره رفتم و یک k750i خریدم .
فعلا که ازش راضیم . مشکلی هم نه با آنتن دهی نه با چیزهای دیگه اش نداشتم .;)
اما n73 رو در برنامه دراز مدت دارم ;)

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه بگين چند خريدين و مشخصات و ساخت کجا هست و خلاصه مشخصات کامل رو اينجا بزارين
با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
sigh.gif

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
مبارک باشه راستی رسم شیرینی هنوز هست؟
rose.gif

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

من اگه جای شما بودم و اون مشکلی که در ابتدا گفتید برام پیش اومده بود، یه گوشی ارزون تر می‌خریدم مثل موتورولا L7 و بیشتر صبر می‌کردم! (گوشی‌های خوبی در راه‌اند...)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
. مشکل آنتن دهی یک چیزیه آنتن دهی خوب یک چیز دیگه. مثلا یک دوستی داشتم خط تالیا داشت و گوشی ال جی اکثرا در دسترس نبود حتی sms هم معمولا دریافت نمیکرد هر چی گفتم مشکل از گوشیه باور نکرد تا اینکه گوشی رو عوض کرد حالا هم sms هاش میرسه هم اکثرا در دسترسه. دیدن اثبات این حرف که آنتن دهی همه گوشیها یکسان نیست اصلا سخت نیست دقت تو گوشیهایی مثل سامسونگ و پنتک این رو ثابت میکنه نمیدونم بعضیها چرا سعی میکنند به همه بگن که آنتن دهی به گوشی ربطی نداره و روی این حرف پافشاری هم میکنند!

مشکلی که شما اشاره کردید رو من هم مشاهده کردم. یکی از دوستانم سیم کارت تالیا داره، اما تا الان موفق نشدم بهش SMS بزنم!! بیش از بیست بار امتحان کردم (در روزهای مختلف)، ولی باز هم موفق نشدم. (البته نمی دونم گوشی‌ش چیه) اما از اون طرف خواهر خودم هم تالیا داره، اما گوشی او که درست مدلش یادم نیست، به نظرم 3120 نوکیا باشه (از همین گوشی‌های ارزون زیر صد تومن) هر بار که بهش زنگ زدم پیدایش کردم و SMS رو هم دریافت کرده.
به این ترتیب لابد گوشی گوشی دوستم یه مشکلی داره که نمی تونه پیام کوتاه دریافت کنه...

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجا کسي پاسخ نمي ده يه سوال ماقبل کردم جوابي داده نشد

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باز ERROR دادي
نه بابا 1100 کجا بود يعني توي خريد اين همه گوشي آدم نمي تونه تغيير عقيده بده
عجيبه
تا جايي که من ديدم شما همه فروم رو با اون نظراتتون که بر خلاف نظر همه هست به هم ريختيد
تا نظر ديگرون هم جويا مي شيم
آقا هر کي نظر داره بگه ايشون EROOR چي داره مي گه

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
شما باز ERROR دادي
نه بابا 1100 کجا بود يعني توي خريد اين همه گوشي آدم نمي تونه تغيير عقيده بده
عجيبه
تا جايي که من ديدم شما همه فروم رو با اون نظراتتون که بر خلاف نظر همه هست به هم ريختيد
تا نظر ديگرون هم جويا مي شيم
آقا هر کي نظر داره بگه ايشون EROOR چي داره مي گه

با توجه به بودجه ای که شما میخوای بذارید اصلا ارزش داره این همه بحث کنیم؟:rolleyes:
من یک ماهه دارم مخ میزنم 1.200 دارم مایه میذارم این همه بحث نکردم دیگه شما دارید انجام میدید!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با توجه به بودجه ای که شما میخوای بذارید اصلا ارزش داره این همه بحث کنیم؟:rolleyes:
من یک ماهه دارم مخ میزنم 1.200 دارم مایه میذارم این همه بحث نکردم دیگه شما دارید انجام میدید!!

يعني چي؟
حالا اگه كسي خواست گوشي ارزون بگيره، نبايد در موردش سوال يا بحث كنه؟!

و اما پاسخ من به جناب اينترنت:
حرف اول در انتخاب گوشي موبايل رو به نظرم نيازهاي شما مي‌زنه! بايد ببينيد چه انتظاراتي از گوشي‌تون داريد؟ اونوقت با در نظر گرفتن شرايط خودتون اقدام به خريد مي‌كنيد! (به همين آسوني!!...)
ضمنا تغيير عقيده دادن هم هيچ اشكالي نداره، مفتي كه آدم خريد نمي‌كنه! پس حق داره در موردش بيشتر فكر كنه و اونوقت اگه حتي نظرش با اول 180 درجه عوض بشه چيز مهمي نيست.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
يعني چي؟
حالا اگه كسي خواست گوشي ارزون بگيره، نبايد در موردش سوال يا بحث كنه؟!
نه:D چون اگه گوشیش به در نخور بود ضرر آنچنانی نکرده..مگر اینکه این جناب اصفهانی باشند:D :D :D :D که اون قضیش جداست;) ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چه نظرات گوهرباری اینجا ارائه می دن...

بالا