nelital
Registered User
- نوشتهها
- 328
- لایکها
- 204
کاملاً تایید میشه:general711:یه سوال سخت بگید استاد اومد![]()
کاملاً تایید میشه:general711:یه سوال سخت بگید استاد اومد![]()
بفرما استاد:یه سوال سخت بگید استاد اومد![]()
جواب سوال اول گزینه 2 عدد 102بفرما استاد:
و دلیلش؟جواب سوال اول گزینه 2 عدد 102
جواب سوال دوم شکل شماره 3
![]()
سوال اول رو حساب کردم سوال دوم هم باید در نظر بگیریم که اون نقطه سیاه با توجه به چرخش شکل تغییر میکنه جاشو دلیلش؟
سوال یک فکر کنم 105 بشهسوال اول رو حساب کردم سوال دوم هم باید در نظر بگیریم که اون نقطه سیاه با توجه به چرخش شکل تغییر میکنه جاش
اول یه خسته نباشید میگم معلومه که خیلی زحمت کشیدیدمن یه نخبه امجواب سوال با دلیل=112
مجموع کل اعداد تاس میشه 1+2+3+4+5+6=21 حالا 21 ضربدر 7 (7تا تاس داشتیم)= 147
ما این 2تا تاس رو برابر میگیریم
مشاهده پیوست 638878
خب در اینصورت مجموع اعداشون میشه 17 یعنی مجموع تاس شماره 1 برابر است با 6+2+3+1+5=17
و تاس شماره 2 برابر است با 3+5+1+6+2=17
باید توجه کنیم فقط در همین یک حالت این 2تاس مجموع اعدادشون با هم برابره
ما حالا مجموع 2تا از اعداد معلوم تاس رو میدونیم یعنی 17+17= 34
مجموع 2تا از اعداد به هم چسپیده باقی مونده = 4+4=8
حالا کل اعداد هفت تا تاس رو از 8 کم میکنیم 139=8-147
مشاهده پیوست 638881
البته ما یه تاس دیگه داریم که هیچ عددیش معلوم نیست چون تو تصویر ما فقط 6تا تاس میبینیم
خب ما عدد 139 رو داشتیم در بالا ما باید عدد 139 رو از گزینه هامون کم کنیم
27=139-112
34=139-105
37=139-102
44=139-95
حتی اگه 5 تا تاس باقی مونده رو عدد نامعلومش رو 6 در نظر بگیریم 6 ضربدر 5= 30 در صورتی که فقط 1 گزینه کمتر از 30 باقی میمونه
جواب =112
از این ساده تر نمیشد توضیح بدم
![]()
تو سوال خودش گفتهاول یه خسته نباشید میگم معلومه که خیلی زحمت کشیدید
اما اون دوتا تاس مجموع اعدادشون با هم برابر نیستند(شما گفتید هر دو 17)
طبق گغته سوال هر تاس از وجهی که با وجه تاس وسط برابر باشه بهش وصل میشه یعنی هر تاس با وجه منحصر به فردی به تاس وسط باید وصل بشه (چون تاس وسط حالت 1,2,3,4,5,6 را دارد) پس مجموع اعداد وجه هیچ کدام از تاس ها که قابل رویت هستند با هم برابر نخواهند شد شما فرض گرفتید که اون دوتا تاس هر دو از وجه شماره 4 به تاس وسط وصل شدن که با گفته سوال در تناقض است. کلاً نمیشه در خصوص شماره هایی که دیده نمیشه صحبتی کرد. باید با داده های قطعی مسئله رو حل کرد.
من خیلی واضح توضیح دادم 105 درست است. میتونم بگم 100% مطمئنم. کمی در خصوصش فکر کنید.
این جواب و تمام جواب های دیگه از خودم بوده سوال اونقدرا هم سخت نبود. من برای هیچ سوالی انقدر ارزش نمیبینم که برم توی سایتها جستوجو کنم ولی جالب بود من نمیدونستم یکی دقیقاً مثل من فکر کرده حتماً اون خانم هم رشته تحصیلیش توی دبیرستان ریاضی بوده. بابت معرفی سایت ممنون. الن متوجه شدم کاربر zarindvd سوالاتو از اونجا کپی میکرده:general601:تو سوال خودش گفته
1- هفت تاس را به شکل زیر به هم چسبانده ایم، به طوری که دو وجه به هم چسبیده شده هم عددند. جمع اعداد وجوهی که از بیرون قابل مشاهده اند، چند است؟ (تاس مکعبی است که روی وجوهش اعداد 1 تا 6 نوشته شده است)
بنظر من سوال قشنگ نبود و زشت تر جوابی بود که تو این سایت http://forum.pasokhgar.ir/newreply.php?tid=42281 بود و شما کپی زدیدمنم اگه از گوگل تصاویر سرچ کنم جواب درست میشه
البته منظورم اصلا شما نیستید
![]()
داداش این قضیه سایت آلینجا چیه؟ مسابقه است؟سایت هالینجا منظورم بود برید شرکت کنید جایزه میده سایت خوبی باید باشه
این سوالات متعلق به این سایت هست http://h.allinja.com/Common/داداش این قضیه سایت آلینجا چیه؟ مسابقه است؟
من سوال ها رو هر هفته از این سایت میگیرم:
http://golestane.net/showthread.php?tid=77800&pid=400265#pid400265