mehdi.karami
Registered User
من همون طور که اول بحث هم گفتم نمیخوام از شرکت خاصی دفاع کنم ، منم نگفتم اینترنت ایرانسل یا شرکت دیگه ای خوبه یا بده!دوست عزیز اون که شما میگی لطف و ایرانسل یا هر شرکتی اسم رایگان رو میذاره روش ! مطمئن باش پولش رو ازت گرفته !
اگر فکر کنی شرکت های اینترنتی و اپراتورها در ایران دلشون به حال مردم سوخته یا میسوزه سخت در اشتباهی .
اینم بگم بهت به عنوان یه توصیه :
هیچ وقت در این مملکت از چیزی تعریف نکن ! حتی اگر خوب باشه !
اگر بگی فلان پارک چقدر قشنگه ، و دوستت هم بگه و فلانی هم بگه و دهن به دهن بشه ، فردا درخت هاش رو شهرداری بریده یا نیمکت هاش رو کنده که مبادا موجبات فساد بشه !
اگر بگی مخابرات چقدر خوب شده ، چقدر خدمات میده ، همسایتون هم بگه ، بقال سر کوچه هم بگه و دهن به دهن بشه ، تمام اون خدمات رو جمع میکنه یا کم میکنه یا هزینش رو چند برابر میکنه !
اگر بگی اینترنت فلان شرکت چقدر خوبه ، و دوستت هم بگه ، و بری دانشگاه اونجا هم بگن و دهن به دهن بشه ، فردا اون شرکت تغییر رویه میده !
میدونی چرا ؟ چونکه در این مملکت کسی ظرفیت تعریف کردن نداره ! اگر تعریف کنی فکر میکنن زیاد فروشی کردن !
حالا وای به روزی که از یه چیز بد بخوای تعریف هم بکنی ! پس فرداش از فرداش و فرداش از امروزش بدتر میشه !
بنده هم از سال 82 کاربر اینترنتم ، البته اگر اسمش رو اینترنت بگذاریم اون هم با این توضیح که بنده 8 سال دیال آپ استفاده کردم ، 2 سال جی پی ار اس و 1 سال وایمکس مبین نت و ایرانسل ، فقط به این گناه که اینجا فیبر نوری هست و حتی مخابرات هم اینترنت نمیده ! اون هم در اصفهان ! حالا جای من باشی از چی تعریف باید بکنی ؟
بنده در این 10 ماه گذشته 1 ملیون تومن برای وایمکس مبین نت و ایرانسل هزینه کردم ، فقط 450 تومن پول مودم این دو شرکت رو دادم !
وقتی میگم همشون دزد هستند یعنی این !
بنده طرح 6 ماهه دو مگ مبین نت گرفتم به حساب اینکه ارزونتر در میاد و با تخفیف و مبلغ 175 تومن واریز کردم .
بعد از دوماه اومد شبانه رایگان رو برداشت ، شکایت کردم ! چند بار هم زنگ زدن مثلا دارن به شکایت رسیدگی میکنن !
به خاطر 15 گیگابایت بنده 175 تومن پول دادم ! حالا من باید مثل شما از چی تعریف کنم ؟!
از وضعیت خوب مخابرات ؟! از وضعیت خوب مبین نت ؟! از وضعیت خوب ایرانسل ؟!
شما اولین کسی هستی که میبینم از یک اپراتور یا شرکت ارائه دهنده اینترنت طرفداری میکنی !
همشون مثل هم هستند ، فرقی نداره ، فقط اسم حسن شده حسین اسم حسین شده علی
ان شال اله شما هم به پای 3G ایرانسل پیر بشی و لذت ببری !
بنده هم دوست دارم خوب باشه ، ولی میدونم و میدونی و میدونیم که نمیشه !
موفق باشی
فقط با یکسری از دلایل منطقی ( از نظر خودم ) پاسخ شما رو دادم ، واگر نه همه جهان وضعیت اینترنت ایران رو میدونند!!