• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
می تونی کاربریشو کمی عوض کنیم! عکس بذاریم ببینیم کی نمیشنسه :دی
برای مثال این:
تولدت مبارک آقای آرسنال...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لورن اتامه مایر بازیکن کامرونی صابغ عارصنال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مجدد درود.
فکر کنم علی آقا خیلی راحت و کامل مغز مطلب رو رسوند.

در کنارش اینو با دقت لطفا بخوانید.
یه فکری به ذهنم رسیده که خیلی خودم تاییدش میکنم :دی ولی یه نواقصی داره که راهکارش میتونه اعتمادی باشه و غیر از این راه اعتمادی چیزی به ذهنم نمیرسه.

حالا کلش توضیح میدم. ببینید بیام و تاپیک تشخیص عکس رو حفظ کنیم ولی روندش رو تبدیل به یه مسابقه بکنیم. چطوری؟! اینطوری که هر هفته یه مسابقه داشته باشیم و مسابقه اینطوری باشه که هر بار یک نفر برگزار کننده اش باشه اونم کسی که دفعه قبل برنده شده.(حالا برنده اگه فکر کرد نمیتونه این کار رو بکنه میتونه به یه داوطلب دیگه یا نفر دوم مسابقه واگذار کنه) و اما خود مسابقه. بیام و مثلا ده تا عکس انتخاب کنیم و با همین ترفند ها حالا یا سیاو سفید کردن و یا ... به شکلی تبدیلشون کنیم که قابل سرچ شدن نباشن. بعد در طی اون هفته هر کی خواست شرکت کنه جوابش رو که شامل شناسایی ده نفر هست (حالا 5 تا / 9 تا یا یکی و یا..) برای برگزار کننده بفرسته. و در پایان هفته برگزار کننده جوابهای درست رو به همراه نظرات دریافت شده تو تاپیک قرار بده و بر اساس تعداد درست امتیاز داده بشه و برنده مشخص بشه.
چند کار هم همراهش باید انجام بشه. مثلا یکی اینکه تاپیک بعد از قرار دادن عکسهای مورد سوال اون هفته تا اخر هفته قفل بشه که کسی یهو نیاد جوابها رو بذاره تو تاپیک و مسابقه هیچی بشه. / و اینکه یه قوانینی باید بذاریم که مثلا شنبه برگزار کننده عکسها رو بذاره و بعدش سریع تاپیک قفل بشه . فرصت برای ارسال جواب تعیین بشه مثلا از شنبه تا اخر وقت چهار شنبه/ بامداد پنج شنبه باز بشه و جواب ها گذاشته بشه و تا جمعه اخر وقت که مسابقه نیست تاپیک باز باشه. و بعد با هماهنگی یکی از روئسا برنده عکسهای هفته بعد رو که تو اون روز تهیه کرده بذاره و سریع اطلاع بده که تاپیک باز قفل بشه. /خب طبیعی هست که اگه کار برای برنده شدن باشه حالا نه بین بچه های ثابت که فکر میکنم براشون نفس کار مهم هست ، ولی ممکنه اعتراض یه شرکت کننده خاص رو در مورد اتهام و ... مطرح بکنه که این از همون ضعف کار هست که من خودم گفتم باید به شیوه اعتمادی پیگیری بشه. کلا راهی برای این قسمتش به فکرم نمیرسه! / فکر کنم قوانین دیگه ای هم لازمش بشه که من الان چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگر پای عمل برسه خودش رو نشون میده و حل خواهد شد.

آقا این کلا فقط یه پیشنهاد هست و یه نظر خام دقیقا. فکر کنم بشه رو این ایده کار کرد و یه نتیجه خوب ازش گرفت.
من فکر میکنم اگه دوستان دیگه بیان نظر بدهند و یا ایده هایی برای پیگیری تاپیک بدهند خیلی خوب هست. حقیقتا تاپیک دوست داشتنی ای هست و حیفه رها بشه.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
یادش بخیر یه زمانی واسه شناسایی یه بازیکن از 12 تا 4 صبح ویکیپدیا رو بالا پایین میکردم و آخرش هم پیدا شد :)

امان از تکنولوژی :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب تقریبا یه چیزی رو مطمئن هستم و اون اینه که حتما باید اینجا بحث اعتماد به همه وجود داشته باشه ، این تاپیک از روز اولی که پارسا استارتش رو زد توضیح داد که اینجا یک محیطی هست برای افزایش دوستی و افزایش اطلاعات و اصلا هدفش به رخ کشیدن اطلاعات نیست. حتی گفته شد عکسی هم که میزارید یه چیزی باشه که دیگران رو ترغیب کنه به حضور ، نه اینکه مثلا عکس یه بازیکن دسته دومی لیگ فرانسه (به قول امیر) بزاریم و ملت برن سرکار.

حالا بریم سر اصل مطلب . هم میشه مثل گذشته ادامه داد و حداقل خودمون چند نفر که پایه اصلی این تاپیک هستیم نریم سراغ سرچ ایمیجی. هم میشه به قول جواد جان عکسها رو سیاه و سفید کرد هم میشه اون مسابقه ای که جواد میگه بزاریم .
من شخصا نظرم با حالت دومه ( سیاه و سفید کردن عکس) برای اینکه افرادی که نمی شناسیم با سرچ کردن عکس نیان یه پاسخی بدن و برن به سلامت . اما هرچی دوستان بگن من هم موافقم.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
آقا من خودم رای مسابقه خودم رو وتو میکنم/ هم کارش زیاده و هم توش ممکنه اعتراض و .. بوجود بیاد که ارزش نداره یه وقت خدای نکرده برای دور هم بودن سوء تفاهمی بوجود بیاد. اینو نمیدونم در مناسبات سیاسی بهش چی میگن ولی خودمونیش و پشت چراغیش میشه حرفمو پس میگیرم :دی

همون شیوه اعتمادی رو ادامه بدیم و یا همون سیاه و سفید کردن با توجه به این نکته خیلی مهم که در خیلی موارد فراموش شده و شما ذکر کردید:
اینجا یک محیطی هست برای افزایش دوستی و افزایش اطلاعات و اصلا هدفش به رخ کشیدن اطلاعات نیست. حتی گفته شد عکسی هم که میزارید یه چیزی باشه که دیگران رو ترغیب کنه به حضور ، نه اینکه مثلا عکس یه بازیکن دسته دومی لیگ فرانسه (به قول امیر) بزاریم و ملت برن سرکار.

خب تقریبا یه چیزی رو مطمئن هستم و اون اینه که حتما باید اینجا بحث اعتماد به همه وجود داشته باشه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این تاپیک جنبه تفریح داره حالا مهم نیست اگه کسی هم بخواد تقلب کنه. چه اهمیتی؟ مسابقه که نیست. بنظر من همون روال قبلی مشکلی نداره میتونید به همون روال ادامه بدید.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام.

از طریق گوگل خیلی راحت میشه عکس رو بدی و اسم بگیری !

11.png

به نظرم باید سیاه و سفید بزاریم تا واقعا قدرت تشخیص افراد رو بفهمیم.

من میتونم برنامه ای درست کنم که عکس رنگی رو بدیم و سیاه سفید تحویل بگیریم.

اگه خواستید بگید تا درستش کنم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

حمید جان با تشکر از ایده تون .

همه رفقا @ فعلا به نظرم بهتره به همون روش قدیمی ادامه بدیم. قراره اینجا کمی با بازیکنان آشنا بشیم و حافظه مون رو بسنجیم . پس با اجازه رفقا من عکس جدید و میزارم . حالا بعدا ممکنه از اون تکنولوژی سیاه سفید هم استفاده کنیم.

راهنمایی : فوروارد یکی از تیمهای لندنی .

شاد و پیروز باشید

فایل های ضمیمه

• 183.jpg
    183.jpg
    8.4 KB · نمایش ها: 38

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
daniel sturridge
drool.gif