درود ...
یه پیشنهاد درباره این تاپیک دارم :
با توجه به اینکه گاهی پیش میاد، دوستی جواب درست میده ولی علیرغم تایید جوابش، حالا به هر علت، فراموشی یا بی اطلاعی از روند تاپیک، عکس بعدی رو نمیذاره، بیایم از این به بعد اینطور عمل کنیم :
در صورت پیش آمدن همچین وضعیتی، اگر ظرف یک روز، عکس بعدی گذاشته نشد، هرکس که وارد تاپیک شد این اجازه رو داشته باشه که عکس بذاره. اینطوری تاپیک به محاق فراموشی نخواهد رفت.
دوستان اگر نظری دارن، لطفا عنوان کنن...
پاینده باشید
درود ...
یه پیشنهاد درباره این تاپیک دارم :
با توجه به اینکه گاهی پیش میاد، دوستی جواب درست میده ولی علیرغم تایید جوابش، حالا به هر علت، فراموشی یا بی اطلاعی از روند تاپیک، عکس بعدی رو نمیذاره، بیایم از این به بعد اینطور عمل کنیم :
در صورت پیش آمدن همچین وضعیتی، اگر ظرف یک روز، عکس بعدی گذاشته نشد، هرکس که وارد تاپیک شد این اجازه رو داشته باشه که عکس بذاره. اینطوری تاپیک به محاق فراموشی نخواهد رفت.
دوستان اگر نظری دارن، لطفا عنوان کنن...
پاینده باشید
ایشون اولاف تون (olaf thon) مدافع ژرمن ها
تکراری هم بیده البته :دی/ یکی دیگه بذارید
lee clarck نیستش?
نظر بنده که اکثر مواقع به برادر جواد مدظله العالی نزدیکتراست . پس مراقب باشید که به جواد جان نگاه چپ نکنید: دیجواد مگه ویکیپدیاست:دی نظرشو گفت و من هم نظرمو! ولی گویا نظر شما به نظر جوادنزدیکتره:دی
آقا تیم ملی دفاع بازی میکرد ها :دی نمیکرد؟ بهر حال بچه محل شماست ، بهتر میدونید.سلام خدمت دوستان
جواد جان البته هافبک بود اولاف تون
به به :دی :blush:نظر بنده که اکثر مواقع به برادر جواد مدظله العالی نزدیکتراست . پس مراقب باشید که به جواد جان نگاه چپ نکنید: دی
شاد باشی