ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
علی جان معما طرح می کنی؟!
باشه بذار این دفعه نوبت من بشه فقط!!
من که تقریبا همه چیزشو گفتم... فقط یه سرچ میخواد...
علی جان معما طرح می کنی؟!
باشه بذار این دفعه نوبت من بشه فقط!!
من که تقریبا همه چیزشو گفتم... فقط یه سرچ میخواد...
لوئسی سوارز
اقا دمتون گرم اون عکس لومباردو روحم رو جلا داد یاد خاطرات قدیم افتادم
Luis Suarez miramontes
لوئیس سوارز مورامونتس
لوئسی سوارز
اقا دمتون گرم اون عکس لومباردو روحم رو جلا داد یاد خاطرات قدیم افتادم
Luis Suarez miramontes
لوئیس سوارز مورامونتس
خیر... رفقا، بازیکنهای اواخر دهه 60 بارسا رو جستجو کنید. از اسم و ملیتش میشه پیدا کرد...
ظاهرا که همینه ولی این که فرانسوی و با اسم مشابه آلمانها نیست؟! لابد نکته انحرافیش بود نه؟!!
خیر... رفقا، بازیکنهای اواخر دهه 60 بارسا رو جستجو کنید. از اسم و ملیتش میشه پیدا کرد...
من فکر کنم علی آقا اونی رو که میخواسته عکسش رو بذاره ، نگذاشته. یعنی عکس متعلق به اون ااسمی که مد نظر ایشون بوده ، نبوده. (چه جمله ای شد :دی )
خداییش قبافشون عین هم هست / همونه Luis Suárez Miramontes - Wikipedia, the free encyclopedia
درود
خب... یه عذرخواهی بزرگ... اشتباه من در تیک زدن عکسی بود که میخواستم در نوبت بعدی بذارم... :blush: اساسا عکس این هست :
توضیح نهایی، در رئال مادرید هم بازی کرده... خیلی خیلی خیلی شرمنده رفقا... معطلتون کردم
ارادت
اساساً قربون شما هم درد نکنه!
این عکس مربوط به کدام دهه است و باشگاه اصلی ش چی بوده؟ (یه راهنمایی دیگه غیر این که تو رئال بازی می کرده هم بکن برادر ثواب داره!)
عزیز دل برادر :دی، خوب توضیحش همون توضیح قبلیه دیگه... گفتم که تو لیست فایل های اتچ اشتباه تیک زدم. همون بازیکن فرانسوی اواخر دهه 60 میلادی بارسا که اسمش شبیه آلمانی هاست و در رئال هم بازی کرده... :lol:
با اجازه علی آقا من برم بعدی تا برو بچ اکتیو هستند :
اینم بعدی :
مشاهده پیوست 137472
راهنمایی هم همین پست بالایی خودم .
رابرت پروسینچکی نیست؟