• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این لیستشون هست, حالا اگر یه چک بشه که کم نباشه شاید بد نباشه :)

عليرضا جان ممنون از زحمتي كه كشيدي . من يه چك كوچولويي كردم ، اسامي آلكسي لالاس و توني كاسكارينو رو هم به ليست اضافه كنيد.

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
ای بابا . دستت درد نکنه :blush:
من چک میکنم فردا اینا رو میذارم توی پست اول . از این به بعد دیگه روزانه ادیت میکنم .
به هر حال ممنون
حالا که قراره زحمت کشیده بشه و زمانی صرف بشه پیشنهاد می کنم براساس حروف الفبای اول نام خانوادگی باشه که پیدا کردنش هم راحت تر باشه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
عليرضا جان ممنون از زحمتي كه كشيدي . من يه چك كوچولويي كردم ، اسامي آلكسي لالاس و توني كاسكارينو رو هم به ليست اضافه كنيد

مرسی ساسان جان

حالا که قراره زحمت کشیده بشه و زمانی صرف بشه پیشنهاد می کنم براساس حروف الفبای اول نام خانوادگی باشه که پیدا کردنش هم راحت تر باشه

پست 479 تقریبا به همین ترتیب هست ( نام ) حالا میشه اسمهارو کپی کرد در MS Word و بر اساس نام خانوادگی Sort کرد

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
2mnqjb9.jpg

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
من این دوتارو گاهی با هم قاطی می کنم
زوانیمیر بوبان؟ یا ماتیو کژمان؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
تابلوه ، Zvonimir Boban هست !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پست اول ادیت شد

عليرضا جان ممنون از زحمتي كه كشيدي . من يه چك كوچولويي كردم ، اسامي آلكسي لالاس و توني كاسكارينو رو هم به ليست اضافه كنيد.

من تا صفحه ی 20 رو چک کردم به جز این دو تایی که گفتی اسم دیگه ای جا نموند /// بقیه ی صفحات رو هم چک میکنم اگه اسم دیگه ای جا مونده بود اضافه میکنم

بر اساس حروف اول اسم کوچیک توسط Dark Knight مرتب شده . فقط بلانکو رو - چون به اسم فامیلش مشهورتره - با توجه به فامیلیش گذاشتم توی لیست ...

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
پست اول ادیت شد
من تا صفحه ی 20 رو چک کردم به جز این دو تایی که گفتی اسم دیگه ای جا نموند /// بقیه ی صفحات رو هم چک میکنم اگه اسم دیگه ای جا مونده بود اضافه میکنم
بر اساس حروف اول اسم کوچیک توسط Dark Knight مرتب شده . فقط بلانکو رو - چون به اسم فامیلش مشهورتره - با توجه به فامیلیش گذاشتم توی لیست ...

فقط مشکل اینجاست که برای من و امثال من که با فیلترشکن یا ... با مشکل وارد میشیم و امکان استفاده شو نداریم فرقی نداره.اگر مثل کار "دارک نایت" به شکل فهرست عادی باشه خوبه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فقط مشکل اینجاست که برای من و امثال من که با فیلترشکن یا ... با مشکل وارد میشیم و امکان استفاده شو نداریم فرقی نداره.اگر مثل کار "دارک نایت" به شکل فهرست عادی باشه خوبه

منظورتون اینه که اسپولیر رو نمیتونید باز کنید؟ خب راه دیگه ای نداره . اونجوری پست خیلی طولانی میشه . اگه راه دیگه ای هست یکی راهنمایی کنه لطفا .

ادیت : میتونید پست اول رو نقل قول کنید بعد توی اون کادری که قراره پست رو ارسال کنید اسامی مشخصه

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
منظورتون اینه که اسپولیر رو نمیتونید باز کنید؟ خب راه دیگه ای نداره .
ادیت : میتونید پست اول رو نقل قول کنید بعد توی اون کادری که قراره پست رو ارسال کنید اسامی مشخصه
با سپاس.این یکی درست از آب در اومد.

بالا