این لیستشون هست, حالا اگر یه چک بشه که کم نباشه شاید بد نباشه![]()
عليرضا جان ممنون از زحمتي كه كشيدي . من يه چك كوچولويي كردم ، اسامي آلكسي لالاس و توني كاسكارينو رو هم به ليست اضافه كنيد.
Last edited:
این لیستشون هست, حالا اگر یه چک بشه که کم نباشه شاید بد نباشه![]()
بله.درسته]
کلاوس فیشر با خصوصیات ( چهره ) نسبتا مشابه ؟
حالا که قراره زحمت کشیده بشه و زمانی صرف بشه پیشنهاد می کنم براساس حروف الفبای اول نام خانوادگی باشه که پیدا کردنش هم راحت تر باشهای بابا . دستت درد نکنه :blush:
من چک میکنم فردا اینا رو میذارم توی پست اول . از این به بعد دیگه روزانه ادیت میکنم .
به هر حال ممنون
عليرضا جان ممنون از زحمتي كه كشيدي . من يه چك كوچولويي كردم ، اسامي آلكسي لالاس و توني كاسكارينو رو هم به ليست اضافه كنيد
حالا که قراره زحمت کشیده بشه و زمانی صرف بشه پیشنهاد می کنم براساس حروف الفبای اول نام خانوادگی باشه که پیدا کردنش هم راحت تر باشه
نه متاسفانهشک دارم به راینر بونهوف
عليرضا جان ممنون از زحمتي كه كشيدي . من يه چك كوچولويي كردم ، اسامي آلكسي لالاس و توني كاسكارينو رو هم به ليست اضافه كنيد.
حالا که قراره زحمت کشیده بشه و زمانی صرف بشه پیشنهاد می کنم براساس حروف الفبای اول نام خانوادگی باشه که پیدا کردنش هم راحت تر باشه
" وری گود"ولفگانگ اورات
پست اول ادیت شد
من تا صفحه ی 20 رو چک کردم به جز این دو تایی که گفتی اسم دیگه ای جا نموند /// بقیه ی صفحات رو هم چک میکنم اگه اسم دیگه ای جا مونده بود اضافه میکنم
بر اساس حروف اول اسم کوچیک توسط Dark Knight مرتب شده . فقط بلانکو رو - چون به اسم فامیلش مشهورتره - با توجه به فامیلیش گذاشتم توی لیست ...
فقط مشکل اینجاست که برای من و امثال من که با فیلترشکن یا ... با مشکل وارد میشیم و امکان استفاده شو نداریم فرقی نداره.اگر مثل کار "دارک نایت" به شکل فهرست عادی باشه خوبه
با سپاس.این یکی درست از آب در اومد.منظورتون اینه که اسپولیر رو نمیتونید باز کنید؟ خب راه دیگه ای نداره .
ادیت : میتونید پست اول رو نقل قول کنید بعد توی اون کادری که قراره پست رو ارسال کنید اسامی مشخصه
Thomas Brolin