گابریل آگبنلاهر بازیکن آستون ویلا
Gabriel Agbonlahor
درسته/دادو پرشو Dado Pršo فوروارد تيم ملي كرواسي
Alexander Frei
ماریو ژاردل
فرناندو ردندو fernando redondoمن هم واقعا دوستش داشتم . فوق العاده بود.
پ.ن: سونادر جان تا جايي كه مي دونم طرفدار بارسا هستي. عجيبه كه دوستدار يك اسطوره رئالي هستي.
با اين حساب بايد هميشه به اون تيمي كه ازش تنفر داري احترام بذاري چون معمولا بزرگترين بازيكنهاي جهان در اين تيم مورد تنفر بازي مي كنند :ديدرسته.
من همیشه به بازیکنای خوب احترام می زارم.حتی اگه تو تیمی بازی کنن که من ازش متنفر باشم.
ردوندو رو واقعا دوست داشتم.رئال قدرش و ندونست.دیدن این ویدئو خالی از لطف نیست.هرچند همیشه عاشق منچسترم اما از دیدن این همیشه لذت بردم.![]()
تو این فصل بخاطر ردوندو دوست داشتم رئال قهرمان اروپا بشه که شد.بهتر بگیم ردوندو قهرمان اروپا کرد رئالو .اما آخر فصل چی شد؟ ردوندو رو فروختن:hmm:با اين حساب بايد هميشه به اون تيمي كه ازش تنفر داري احترام بذاري چون معمولا بزرگترين بازيكنهاي جهان در اين تيم مورد تنفر بازي مي كنند :دي
بگذريم ،واقعا اين لحظه بازي رئال- منچستر كه گذاشتي يكي از لحظات ناب فوتبال هست. يادش به خير
![]()
عكس برزيليه درسته .تو این فصل بخاطر ردوندو دوست داشتم رئال قهرمان اروپا بشه که شد.بهتر بگیم ردوندو قهرمان اروپا کرد رئالو .اما آخر فصل چی شد؟ ردوندو رو فروختن:hmm:
من عادت به بی احترامی ندارم کلا اما یه سری نظراتی واسه خودم دارم که هیچ وقت عوض نمی شه.حالا می خواد این تیم رئال باشه که 9 دوره قهرمان اروپا شده 5تاش 5دوره اول بوده با حمایت ژنرال فرانکوای بابا بگذریم
(جواب یکم کل کل بود
)![]()
ادیت : عکسی که گذاشتی برزیلیه اما نیمش یادم نمی آد