• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
2m5jlnt.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گابریل آگبنلاهر بازیکن آستون ویلا

Gabriel Agbonlahor

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دادو پرشو Dado Pršo فوروارد تيم ملي كرواسي

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
27wu8g7.jpg

اینم یکی از بازیکنای تیم رویایی من.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
SonadoR جان عکست دیده نمیشه /// فیلتره ظاهرا .
sJaguar جان ماریو ژاردل تکراریه .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
tinypic فیلتر شده؟ واسه من فیلتر نیست!
اوکی جای دیگه آپلود می کنم.
d7e2417e3a.jpg

امیدوارم اینجا دیگه فیلتر نباشه.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فرناندو ردندو fernando redondoمن هم واقعا دوستش داشتم . فوق العاده بود.

پ.ن: سونادر جان تا جايي كه مي دونم طرفدار بارسا هستي. عجيبه كه دوستدار يك اسطوره رئالي هستي.

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
فرناندو ردندو fernando redondoمن هم واقعا دوستش داشتم . فوق العاده بود.

پ.ن: سونادر جان تا جايي كه مي دونم طرفدار بارسا هستي. عجيبه كه دوستدار يك اسطوره رئالي هستي.

درسته.
من همیشه به بازیکنای خوب احترام می زارم.حتی اگه تو تیمی بازی کنن که من ازش متنفر باشم.:D
ردوندو رو واقعا دوست داشتم.رئال قدرش و ندونست.دیدن این ویدئو خالی از لطف نیست.هرچند همیشه عاشق منچسترم اما از دیدن این همیشه لذت بردم.:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درسته.
من همیشه به بازیکنای خوب احترام می زارم.حتی اگه تو تیمی بازی کنن که من ازش متنفر باشم.:D
ردوندو رو واقعا دوست داشتم.رئال قدرش و ندونست.دیدن این ویدئو خالی از لطف نیست.هرچند همیشه عاشق منچسترم اما از دیدن این همیشه لذت بردم.:D
با اين حساب بايد هميشه به اون تيمي كه ازش تنفر داري احترام بذاري چون معمولا بزرگترين بازيكنهاي جهان در اين تيم مورد تنفر بازي مي كنند :دي
بگذريم ،واقعا اين لحظه بازي رئال- منچستر كه گذاشتي يكي از لحظات ناب فوتبال هست. يادش به خير

23w2kn7.jpg

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
با اين حساب بايد هميشه به اون تيمي كه ازش تنفر داري احترام بذاري چون معمولا بزرگترين بازيكنهاي جهان در اين تيم مورد تنفر بازي مي كنند :دي
بگذريم ،واقعا اين لحظه بازي رئال- منچستر كه گذاشتي يكي از لحظات ناب فوتبال هست. يادش به خير

23w2kn7.jpg
تو این فصل بخاطر ردوندو دوست داشتم رئال قهرمان اروپا بشه که شد.بهتر بگیم ردوندو قهرمان اروپا کرد رئالو .اما آخر فصل چی شد؟ ردوندو رو فروختن:hmm:
من عادت به بی احترامی ندارم کلا اما یه سری نظراتی واسه خودم دارم که هیچ وقت عوض نمی شه.حالا می خواد این تیم رئال باشه که 9 دوره قهرمان اروپا شده 5تاش 5دوره اول بوده با حمایت ژنرال فرانکو:D ای بابا بگذریم:D(جواب یکم کل کل بود
39.gif
)
ادیت : عکسی که گذاشتی برزیلیه اما نیمش یادم نمی آد

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تو این فصل بخاطر ردوندو دوست داشتم رئال قهرمان اروپا بشه که شد.بهتر بگیم ردوندو قهرمان اروپا کرد رئالو .اما آخر فصل چی شد؟ ردوندو رو فروختن:hmm:
من عادت به بی احترامی ندارم کلا اما یه سری نظراتی واسه خودم دارم که هیچ وقت عوض نمی شه.حالا می خواد این تیم رئال باشه که 9 دوره قهرمان اروپا شده 5تاش 5دوره اول بوده با حمایت ژنرال فرانکو:D ای بابا بگذریم:D(جواب یکم کل کل بود
39.gif
)
ادیت : عکسی که گذاشتی برزیلیه اما نیمش یادم نمی آد
عكس برزيليه درسته .

بالا