با کسب اجازه از رکس خان که نبودند تایید کنند / من زودتر گذاشتم که بیشتر فکر کنند دوستان
خوب من خودم همه راهنمایی های لازم رو میکنم
این بنده خدا تو 214 بازی که در بوندسلیگا انجام داده 31 گل زده. که این همه کارنامه لژیونریش محسوب میشه و تو آلمان فقط هم برای یک تیم بازی کرده و 1993 تا 2005 عضو تیم ملی کشورش بوده
جام جهانی هم بازی کرده و خوبیش اینه سفید پوسته/ جدا که سیاه پوست ها خیلی شبیه هم هستند ولی من دوزشون دارم
بابا سخت و اسون نداره همشون فوتبالیستن دیگه:دیرکس میگم نیما بیادها :دی
بابا این چیه!
سخته.
سیاه پوست نذارید.
کو عکست؟
سلام خدمت دوستان
دنیل بریمیروف بلغاری
// برادر ساسان بعدی رو نمیزاری؟
Enzo Scifoچشم rax عزیز
راهنمایی اینکه یکی از بزرگترین طراحان و پلی میکرهای زمان خودش بود . در نسل طلایی فوتبال کشورش حضور داشت و بهترین عنوانشون هم چهارم جام جهانی بود. الان سالهاست تیم ملی کشورشون درخششی در فوتبال اروپا و جهان نداشته.
Enzo Scifo
البته به نظر من خیلی بازکن خوبی نبود!حداقل اواخر بازیگریش بشدت معمولی بود!
لول.. میزاشتی یوسف بیاد جواب بده دیگه:دی 2 صفحه چونه زرد اشون بزارید :دیIan Harte
شرمنده من حواسم نبود اسپولیر پست اول چیزی هم توشه:دی میخوای واسه تنبیه یکی دیگه بزارم؟البته یان هارت تکراری بود. رفقا یه نگاهی به پست یک بندازید . مخلصم
شرمنده من حواسم نبود اسپولیر پست اول چیزی هم توشه:دی میخوای واسه تنبیه یکی دیگه بزارم؟
نه چرا ناراحتاگه علی ناراحت نشه چرا که نه ؟!!
تو کل تاریخ بازیکن های خارجی قار اسیا 2 تا بازیکن بودن که خیلی مورد توجه بودن! (بارها جلوی تیم های ایرانی بازی کردن جفتشون) یکی اینه:زیادم راحت نیست. این پیراهن خودش از صاحب پیراهن سخت تره. پیراهن کجاست این؟ :دی
به ژاپنی روش نوشته که. ولی تیریپ برزیله