خودتون گفتید گه یکم سحتتربزاریم:دی تو بریتانیا بازی کرده ولی تو آستون ویلا خیر!بازیکن خوب و معروفیه ولی چون برای تیم ملی کشورش بازی نکرده زیاد تو شم نبوده!
برو عمو!
این کجاش معروفه!
اصلا کوچکترین آشنایی ای نمیده قیافش!
خودتون گفتید گه یکم سحتتربزاریم:دی تو بریتانیا بازی کرده ولی تو آستون ویلا خیر!بازیکن خوب و معروفیه ولی چون برای تیم ملی کشورش بازی نکرده زیاد تو شم نبوده!
فکر کنم عکسو درست پیدا کردی ولی اسمو اشتباه خوندی یا خاطره اشتباه از طرف داری!Rod Wallace نیست؟
مهاجم سابق رنجرز
لول.. بابا قبلی رو گفتی اسونه ملت 3سوت میگن! این متوسطه خدایی:دیبرو عمو!
این کجاش معروفه!
برو عمو!
این کجاش معروفه!
فکر کنم عکسو درست پیدا کردی ولی اسمو اشتباه خوندی یا خاطره اشتباه از طرف داری!
لول.. نیست بجون بچم:ی این بابا 3 دوره جام جهانی بادی به تیم ملی دعوت میشد (98 تا 2006) ولی به علت تعدد فوروارد تو تیم ملی دعوتش نکردن و رفت برای تیم ملی زادگاهش بازی کرد (که من بعید میدونم اصلا تیم ملی رسمی باشه!)!از این بازکنای هیکل درشت و قدرتیه که که تیپ آنتونی یه بوآ بازی میکنه!آفریقایی هم نیست و اهل امریکای مرکزی! بسه به گمانم راهنمایی!همچنان میگم Rod Wallace
لول.. نیست بجون بچم:ی این بابا 3 دوره جام جهانی بادی به تیم ملی دعوت میشد (98 تا 2006) ولی به علت تعدد فوروارد تو تیم ملی دعوتش نکردن و رفت برای تیم ملی زادگاهش بازی کرد (که من بعید میدونم اصلا تیم ملی رسمی باشه!)!از این بازکنای هیکل درشت و قدرتیه که که تیپ آنتونی یه بوآ بازی میکنه!آفریقایی هم نیست و اهل امریکای مرکزی! بسه به گمانم راهنمایی!
لول.. تا شب کسی نگفت میگم کیه:دیای بابا!
@ ساسان
بیا این رکس رو سه روز بن کن!
سر کار گذاشته مارو خدایی!
طرف ده تا زادگاه داره!
تو سه عکس سه رنگ مختلف داره پوستش!
توی دو تا تیم ملی دعوت شده و بازی کرده!
و ...
لول.. تا شب کسی نگفت میگم کیه:دی
تکلیف این برادر سیا پوست رو روشن کنید و یه اسم براش بزارید بره پی کارش.
الان فصل نقل و انتقالات تموم میشه این بیچاره هنوز اینجا معطله و بی تیم میمونه فردا میره علیه تون مصاحبه میکنه.
خیلی آشناست!
یک راهنمایی کن داش جواد.