يكسري تصوير از بازي Assassin's Creed IV گيرم اومده گفتم بزارم دوستان عزيز هم مشاهده كنن
PS3.ONE کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال تاریخ عضویت 23 اکتبر 2010 نوشتهها 3,296 لایکها 354 سن 42 محل سکونت طهران 4 مارس 2013 #1 يكسري تصوير از بازي Assassin's Creed IV گيرم اومده گفتم بزارم دوستان عزيز هم مشاهده كنن
fashion.gamer Registered User تاریخ عضویت 16 فوریه 2013 نوشتهها 67 لایکها 16 11 مارس 2013 #2 ای کاش این بازی بر میگشت به سبک بازی های نسخه یک و دو. چون این بیشتر شبیه به نسخه سه هست که زیاد هم موفق نبود
ای کاش این بازی بر میگشت به سبک بازی های نسخه یک و دو. چون این بیشتر شبیه به نسخه سه هست که زیاد هم موفق نبود
P prn Registered User تاریخ عضویت 23 اکتبر 2009 نوشتهها 1,832 لایکها 2,791 11 مارس 2013 #3 به نقل از fashion.gamer : ای کاش این بازی بر میگشت به سبک بازی های نسخه یک و دو. چون این بیشتر شبیه به نسخه سه هست که زیاد هم موفق نبود کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه. قسمت سوم دیگه خیلی داشت کسل کننده میشد.طوری شده بود فقط میخواستم تموم شه بره.
به نقل از fashion.gamer : ای کاش این بازی بر میگشت به سبک بازی های نسخه یک و دو. چون این بیشتر شبیه به نسخه سه هست که زیاد هم موفق نبود کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه. قسمت سوم دیگه خیلی داشت کسل کننده میشد.طوری شده بود فقط میخواستم تموم شه بره.
.WOLF. Registered User تاریخ عضویت 17 مارس 2013 نوشتهها 1,524 لایکها 283 17 مارس 2013 #4 به نقل از fashion.gamer : ای کاش این بازی بر میگشت به سبک بازی های نسخه یک و دو. چون این بیشتر شبیه به نسخه سه هست که زیاد هم موفق نبود کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه. من ك 3 رو نصفه بازي كردم حوصلم رو سر برد
به نقل از fashion.gamer : ای کاش این بازی بر میگشت به سبک بازی های نسخه یک و دو. چون این بیشتر شبیه به نسخه سه هست که زیاد هم موفق نبود کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه. من ك 3 رو نصفه بازي كردم حوصلم رو سر برد
mohammadmum Registered User تاریخ عضویت 27 مارس 2013 نوشتهها 339 لایکها 85 محل سکونت Kyoto 24 می 2013 #5 واقعا ضعيف عمل کرد!