• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعداد آی پی شما با توجه به رتبه الکساتون چقدره ؟

saadatieathar

Registered User
لایک‌ها
17
خوب اولین نکته تاثیرگذار اینه که بازدید کننده ها تولبار الکسا رو روی مرورگر شون نصب داشته باشند.ممکنه یه سایت ای پی های ورودی زیادی داشته باشه اما اکثر کاربرهاش تولبار رو نداشته باشند برعکسش هم میشه.
نکته دیگه هم فکر کنم تعداد لینک های ورودی به سایت که تو الکسا ثبت می شن هم تاثیر داره.
ما با ایپی حول و حوش 500-600 الکسای 4 هزار بودیم

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
خوب اولین نکته تاثیرگذار اینه که بازدید کننده ها تولبار الکسا رو روی مرورگر شون نصب داشته باشند.ممکنه یه سایت ای پی های ورودی زیادی داشته باشه اما اکثر کاربرهاش تولبار رو نداشته باشند برعکسش هم میشه.
نکته دیگه هم فکر کنم تعداد لینک های ورودی به سایت که تو الکسا ثبت می شن هم تاثیر داره.
نظر بنده به نظر ایشان نزدیک است.

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
ممنون از راهنمایی شما
اگر سایر دوستان هم از عوامل موثر در رتبه الکسا بگن ممنون میشم

behshaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یک تجربه شخصی برای بهبود رتبه الکسا است.
سایت های زیادی تا کنون داشته ام و بهبود رتبه آنها را مرتبا” رصد می کردم و مهمترین نکته را در زمینه بهبود رتبه الکسا اینجا درج می کنم:

زیاد نگه داشتن کاربر در سایت و دیدن صفحات مختلف سایت با ترفندهای مختلف
بهترین ترفند در این زمینه استفاده از لینک مطالب مشابه زیر تمام مطالب سایت است.

مثلا” در یک سایت خارجی ( به زبان انگلیسی) یک مطلب رو خوندم و وقتی مطلب به انتها رسید دیدم آخر صفحه مطلب بامزه ای نوشته :

هشدار: دست نگهدارید ! آیا شما می خواهید این سایت را ترک کنید؟ واقعا” کار خطایی می کنید و مطمئنا” ضرر خواهید کرد. ما در سایتمان هزاران عکس و ویدو داریم که می توانید آنها را هم ببینید.
لینک جزییات

behshaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه رتبه الکسای خوبی داشته باشید باید کاری کنید بازدیدکنندگانتان تولبار الکسا را نصب کنند. چون فقط آن دسته از بازدیدکنندگانی که تولبار الکسا را نصب کرده باشند و از سایت شما بازدید کنند به بهبود رتبه الکسا کمک می کنند. مثلا” اگر ۱۰۰ نفر مرتبا” و هر روز از سایت شما بازدید می کنند ولی هیچ کدامشان این تولبار را نصب نکرده باشند بازدید آنها در رتبه الکسای سایت شما هیچ اثری نمی گذارد .
لینک جزییات

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
برای اینکه رتبه الکسای خوبی داشته باشید باید کاری کنید بازدیدکنندگانتان تولبار الکسا را نصب کنند. چون فقط آن دسته از بازدیدکنندگانی که تولبار الکسا را نصب کرده باشند و از سایت شما بازدید کنند به بهبود رتبه الکسا کمک می کنند. مثلا” اگر ۱۰۰ نفر مرتبا” و هر روز از سایت شما بازدید می کنند ولی هیچ کدامشان این تولبار را نصب نکرده باشند بازدید آنها در رتبه الکسای سایت شما هیچ اثری نمی گذارد .
لینک جزییات
مگر میشه هیچ تاثیری نداشته باشه
اینطور هم که میگید نیست

gorazderaz

Registered User
لایک‌ها
38
من که ندارم چیکار کنم؟
میشه تعداد لایک هامو بگم

clipchi

Registered User
لایک‌ها