MOHAMMADBU
Registered User
خب این سایتای خبری هر کدوم خبرنگار دارن یا خودشون خبرنگارن یا کپی با زکر منبع میکنن که هرکدومش پاشون پول در میاد که باید یه جوری دراد که اینطوری درمیاد
ماشالاه خوبم در میاد:wacko:
ماشالاه خوبم در میاد:wacko:
بعد طرف به ما ایمیل میزنه میگه هزینه حداقل 5 تومان برای هر کلیک که در سیستمتون گذاشتید خیلی بالاست میشه برای من را یک تومان بگذارید؟!!
سطح انتظارات فرق می کنه
خوب دارم میگم دیگه سطح انتظار فرق می کنه
طرف که بالا نشین هست که نمیاد بره مثلا عبدول آباد کفش و لباس بخره
خوب چون از اول سازماندهی نداشتیم این شده
هر کی تیغش بیشتر ببره کارشو میکنه
آره حتما این وی بولتون مشکل پیدا کرده که من نویسنده دیدم .
در مورد سایتای خبری بابا اونام وضعشون از خیلیای دیگه بدتره فقط از هم کپی میکنن .
میری تو سایت میبینی زده : خبر آنلاین به نقل از تابنا ، به نقل از فارس ، به نقل . . .
یا مثلا به نقل از سایت تفریحی پشمک فان
ولی خب قطعا زحمتش خیلی بیشتر از ساتای دیگه اس .
ولی از نظر من سایتایی مثل میهن دانلود یا دانلود ها خیلی بیشتر حقشونه نسبت به سایتای خبری .
شما در نظر بگیر سایت خبری 1000 تا خبرش روی هم 1 گیگ هم فضا نمیخواد ولی میهن دانلود من دیدم مستند میذاره 7 تا دی وی دی رو کامل گذاشته .
خوب این حجم زیاد بک آپ گیری میخواد سرور قوی میخواد و خیلی چیزای دیگه .
ولی از نظر من سایتایی مثل میهن دانلود یا دانلود ها خیلی بیشتر حقشونه نسبت به سایتای خبری .
شما در نظر بگیر سایت خبری 1000 تا خبرش روی هم 1 گیگ هم فضا نمیخواد ولی میهن دانلود من دیدم مستند میذاره 7 تا دی وی دی رو کامل گذاشته .
خوب دارم میگم دیگه سطح انتظار فرق می کنه
طرف که بالا نشین هست که نمیاد بره مثلا عبدول آباد کفش و لباس بخره
خوب چون از اول سازماندهی نداشتیم این شده
هر کی تیغش بیشتر ببره کارشو میکنه
ظرف یک روز این کار را کردم ، دوست ما هم گفت 20 میلیون. طرف هم گفت مشکلی نیست
سایت های دانلود هم پولشونو ازتبیغاتشون درمیارن مثلا همین Mihanstore !!
میهن استور سایت دانلوده دوست من؟
در ضمن هیچوقت یه سایت خبری سرور قوی تر از سایت دانلود نمیخواد .
بعدشم شما فکر بک آپ گیری از سایت دانلود رو بکن .
فرض کن سایت 10000 تا مطلب داره متوسط تو هر مطلب هم 2 گیگ نرم افزار یا فیلم یا . .. داره . مطمئنا یه سایت خبری مدیریتش خیلی راحت تر از این سایته .
سایت خبری رو ول کنین بیایین برنامه نویسی یاد بگیریم
... من هم ظرف یک روز این کار را کردم (یک صفحه asp و یک دیتابیس اکسس)، ... دوست ما هم گفت 20 میلیون. طرف هم گفت مشکلی نیست دستور می دهم تا برای پرداخت آن اقدام شود.
... پولش واقعا بادآورده باشد ...
:blink:
جناب ادگاه امیدوارم از این حرفم ناراحت نشین : باد آورده را باد میبرد !
وقتی پولی به راحتی به دست بیاد به راحتی هم از دست میره، پولی که پشتوانش زحمت فراوان باشه پربرکت هست و به سختی تموم میشه. مطمئنم خیلی هاتون این تجربه رو داشتید.
راستش از آن پول چیز زیادی به من نرسید، چون قبل از اجرای کار من با دوستم سر قیمت به توافق رسیده بودم، دوست بنده هم آخرش از 20 میلیون فقط 7 میلیون دستش را گرفت و بیشتر پول نصیب کسانی شد که این کانکشن را برقرار کرده بودند. این را هم باید در نظر بگیریم که من پروژه های خیلی بزرگی هم انجام داده ام که در نهایت یک دهم حقم هم به من پرداخت نشده است.
به هر حال من در اکثر کارهام تلاش کرده ام یک واسط وجود داشته باشد که حتی اگر بیشتر پول هم نصیب وی شد ولی همه رشوه دادنها، کانال زدنها، پارتی بازیها و از این جور کارهای حال به هم زن که در کشور ما بسیار عادی و مرسوم است را طرف انجام دهد. هرچندکه باور کنید در اکثر این جور کارها من همیشه آخرش ضرر کرده ام.
خلاصه اینکه اگر حقیقت را بخواهید ما در سیستم ادگاه اگر می خواستیم سود زیاد ببریم به چنین شخصی یا اشخاصی نیاز داشتیم و چند نفر هم پیشنهاد این نوع همکاری را به ما دادند، خیلی راحت می شد با کمی رشوه و ایجاد کانکشن با روابط عمومی برخی شرکتهای دولتی و خصوصی بزرگ، آگهیهای پر سود گرفت و هم خودمان و هم وبمسترها سود خوبی از این کار ببریم، ولی همانطورکه شما گفتید این پولها بی برکت است و من شخصا ترجیح می دهم ضرر کنیم ولی به این روشها درآمدهای کاذب بدست نیاوریم.
یک آگهی معمولی که طرف 5 تومان برای هر کلیک می دهد و فکر می کند زیاد هم هست، شرف دارد به یک آگهی که با صد تا واسط و دوز و کلک برای هر کلیک 1000 تومان پرداخت می شود.
برنامه نویسی و وبمستری رو بیخیال. من همین الان به شغل شریف دلالی روی آوردم
دلار ارزون دلار...
نه بابا حیی فدا من نشو
دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم میهن استور واسه سایت دانلودها هست نه میهن دانلود .
بعدشم من 1000 تا مطلب نگفتم ، گفتم 10,000 مطلب و این رو هم میدونم که یه سرور جوابگوی این حجم زیاد اطلاعات نیست .