• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعرفه خبرآنلاین رو دیدید؟ چش نخورن اینا

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
خب این سایتای خبری هر کدوم خبرنگار دارن یا خودشون خبرنگارن یا کپی با زکر منبع میکنن که هرکدومش پاشون پول در میاد که باید یه جوری دراد که اینطوری درمیاد
ماشالاه خوبم در میاد:wacko:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
بعد طرف به ما ایمیل میزنه میگه هزینه حداقل 5 تومان برای هر کلیک که در سیستمتون گذاشتید خیلی بالاست میشه برای من را یک تومان بگذارید؟!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سطح انتظارات فرق می کنه
بعد طرف به ما ایمیل میزنه میگه هزینه حداقل 5 تومان برای هر کلیک که در سیستمتون گذاشتید خیلی بالاست میشه برای من را یک تومان بگذارید؟!!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
جالبه قیمت خیلی حساب شده و دقیقه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سطح انتظارات فرق می کنه

درست است ولی وقتی هدف یکسان است (یعنی کلیک شدن روی آگهی و وارد شدن به سایت شما) چرا باید تا این حد تفاوت وجود داشته باشد؟

چند روز پیش 20:30 بک گزارش جالبی داشت در مورد قیمت اجناس یک پاساژ در بالای شهر، کت شلوار چند میلیونی، کفش چند صد هراز تومانی و غیره، شما در یک فروشگاه معمولی می توانید دقیقا همان اجناس را با کمتر از یک دهم قیمت بخرید ولی برخی هستند که می آیند با آن قیمتها خرید می کنند. با یک فروشنده هم که مصاحبه کردند خیلی ساده گفت وقتی من برای این مغازه با این اندازه ماهی 18 میلیون اجاره می دهم، اجناس هم باید در همین حدود قیمت باشد تا بتوانم کار کنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
خوب دارم میگم دیگه سطح انتظار فرق می کنه
طرف که بالا نشین هست که نمیاد بره مثلا عبدول آباد کفش و لباس بخره
خوب چون از اول سازماندهی نداشتیم این شده
هر کی تیغش بیشتر ببره کارشو میکنه

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
زحمت کشیدن خوب !

شما سایتی داشته باشید 300تا1000آنلاین داشته باشه؟!

چقدر تعرفه برای تبلیغات میگیرید؟!

ده هزارتومان؟!

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4

موافقم
به نظر من کسی که انتظار تبلیغ هدفمند داره نمی تونه توی سایت تفریحی برای یه وبسایت با خدمات اداری تجاری با سطح بالا تبلیغ کنه
در نتیجه مجبوره دست روی وبسایت هایی که بازدیدکننده هاش بهتر هستن می ذارن
هزینه هم برای شروع این هزینه ها هزینه ای نیست برای سازمان ها و ارگان های دولتی
می مونه شرکت های خصوصی که می خوان از این طریق بالا بیان
که خوب اون ها هم چون هدفمند عمل می کنن می دونن این تبلیغات خرج براشون راه دوری نمی ره و برمی گرده سودش

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
آره حتما این وی بولتون مشکل پیدا کرده که من نویسنده دیدم . :p

در مورد سایتای خبری بابا اونام وضعشون از خیلیای دیگه بدتره فقط از هم کپی میکنن .

میری تو سایت میبینی زده : خبر آنلاین به نقل از تابنا ، به نقل از فارس ، به نقل . . .

یا مثلا به نقل از سایت تفریحی پشمک فان :D

ولی خب قطعا زحمتش خیلی بیشتر از ساتای دیگه اس .

ولی از نظر من سایتایی مثل میهن دانلود یا دانلود ها خیلی بیشتر حقشونه نسبت به سایتای خبری .

شما در نظر بگیر سایت خبری 1000 تا خبرش روی هم 1 گیگ هم فضا نمیخواد ولی میهن دانلود من دیدم مستند میذاره 7 تا دی وی دی رو کامل گذاشته .

خوب این حجم زیاد بک آپ گیری میخواد سرور قوی میخواد و خیلی چیزای دیگه .

ولی از نظر من سایتایی مثل میهن دانلود یا دانلود ها خیلی بیشتر حقشونه نسبت به سایتای خبری .

داداش حرف منطقی بزن !

سایت خبری که هر5دقیقه باید به روز بشه !

تو ایران سایت خبری بازدید گرفتن خیلی سخته !
شما یک درصد فکرکن تازه اگرهم قرارباشه کپی کنی بگی به نقل از تابناک و ... !

ولی سایت دانلود روزی یک مطلب هم بزاری بازدید خیلی خوبی میگیری !

شما در نظر بگیر سایت خبری 1000 تا خبرش روی هم 1 گیگ هم فضا نمیخواد ولی میهن دانلود من دیدم مستند میذاره 7 تا دی وی دی رو کامل گذاشته .

یک گیگ فضا بیشتر نمیخواد !

امنیت بالا میخواد و سرور بسیار قوی تر !

سایت های دانلود هم پولشونو ازتبیغاتشون درمیارن مثلا همین Mihanstore !!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

دقیقا همین مسئله «هر کی تیغش بیشتر ببره» است، مطمئن باشید کسانی که پول را با زحمت و تلاش به دست می آورند حتی اگر بالای شهرنشین هم باشند باز هم حساب و کتابشان دقیق است و بی خودی خرج نمی کنند.

چند سال پیش یکی از دوستان از من خواست تا یک برنامه تحت وب ساده برای ادعیه ماه رمضان درست کنم و من هم ظرف یک روز این کار را کردم (یک صفحه asp و یک دیتابیس اکسس)، چند روز مانده به ماه رمضان من با ایشان رفتیم شرکت برق منطقه ای تهران، برنامه را روی اینترانت داخلی آنها نصب کردم و بعد رفتم دفتر مدیر شرکت، طرف بدون اینکه خیلی با ما صحبت کند، دسته چک را درآورد و گفت اگر هزینه این کار شما زیر 4 میلیون است همین الان چک را بکشم بهتون بدم برید نقد کنید وگرنه که باید سلسله مراتب اداری طی شود تا پولتان را بگیرید، دوست ما هم گفت 20 میلیون. طرف هم گفت مشکلی نیست دستور می دهم تا برای پرداخت آن اقدام شود.

واقعا مشکل ما اینجاست، پول که از جیب طرف نمی رود دلش بسوزد، تازه به دلیل راه اندازی چنین سیستمی برای ماه رمضان کلی بین روسای بالاتر عزیزتر شد و جایگاه بهتری پیدا کرد.

به هر حال به نظر من هیچ آدم عاقلی از جیب خودش چنین پولهایی پرداخت نمی کند، مگر اینکه پولش واقعا بادآورده باشد یا به قول معروف از کیسه خلیفه ببخشد.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سایت های دانلود هم پولشونو ازتبیغاتشون درمیارن مثلا همین Mihanstore !!

میهن استور سایت دانلوده دوست من؟

در ضمن هیچوقت یه سایت خبری سرور قوی تر از سایت دانلود نمیخواد .

بعدشم شما فکر بک آپ گیری از سایت دانلود رو بکن .

فرض کن سایت 10000 تا مطلب داره متوسط تو هر مطلب هم 2 گیگ نرم افزار یا فیلم یا . .. داره . مطمئنا یه سایت خبری مدیریتش خیلی راحت تر از این سایته .

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
میهن استور سایت دانلوده دوست من؟

در ضمن هیچوقت یه سایت خبری سرور قوی تر از سایت دانلود نمیخواد .

بعدشم شما فکر بک آپ گیری از سایت دانلود رو بکن .

فرض کن سایت 10000 تا مطلب داره متوسط تو هر مطلب هم 2 گیگ نرم افزار یا فیلم یا . .. داره . مطمئنا یه سایت خبری مدیریتش خیلی راحت تر از این سایته .

فدای اون ایکیو شما بشم

میهن دانلود تبلیغات میهن استور میکنه توش دیگه !

فروشش تضمینه !! با توجه به اعتباری که داره

درضمن 1000مطلب رو یک سرور باشه که کلاش پس معرکس که!

چندین سرور مختلف داره !

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
... من هم ظرف یک روز این کار را کردم (یک صفحه asp و یک دیتابیس اکسس)، ... دوست ما هم گفت 20 میلیون. طرف هم گفت مشکلی نیست دستور می دهم تا برای پرداخت آن اقدام شود.
... پولش واقعا بادآورده باشد ...

:blink:

جناب ادگاه امیدوارم از این حرفم ناراحت نشین : باد آورده را باد میبرد !

وقتی پولی به راحتی به دست بیاد به راحتی هم از دست میره، پولی که پشتوانش زحمت فراوان باشه پربرکت هست و به سختی تموم میشه. مطمئنم خیلی هاتون این تجربه رو داشتید.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
:blink:

جناب ادگاه امیدوارم از این حرفم ناراحت نشین : باد آورده را باد میبرد !

وقتی پولی به راحتی به دست بیاد به راحتی هم از دست میره، پولی که پشتوانش زحمت فراوان باشه پربرکت هست و به سختی تموم میشه. مطمئنم خیلی هاتون این تجربه رو داشتید.

راستش از آن پول چیز زیادی به من نرسید، چون قبل از اجرای کار من با دوستم سر قیمت به توافق رسیده بودم، دوست بنده هم آخرش از 20 میلیون فقط 7 میلیون دستش را گرفت و بیشتر پول نصیب کسانی شد که این کانکشن را برقرار کرده بودند. این را هم باید در نظر بگیریم که من پروژه های خیلی بزرگی هم انجام داده ام که در نهایت یک دهم حقم هم به من پرداخت نشده است.

به هر حال من در اکثر کارهام تلاش کرده ام یک واسط وجود داشته باشد که حتی اگر بیشتر پول هم نصیب وی شد ولی همه رشوه دادنها، کانال زدنها، پارتی بازیها و از این جور کارهای حال به هم زن که در کشور ما بسیار عادی و مرسوم است را طرف انجام دهد. هرچندکه باور کنید در اکثر این جور کارها من همیشه آخرش ضرر کرده ام.

خلاصه اینکه اگر حقیقت را بخواهید ما در سیستم ادگاه اگر می خواستیم سود زیاد ببریم به چنین شخصی یا اشخاصی نیاز داشتیم و چند نفر هم پیشنهاد این نوع همکاری را به ما دادند، خیلی راحت می شد با کمی رشوه و ایجاد کانکشن با روابط عمومی برخی شرکتهای دولتی و خصوصی بزرگ، آگهیهای پر سود گرفت و هم خودمان و هم وبمسترها سود خوبی از این کار ببریم، ولی همانطورکه شما گفتید این پولها بی برکت است و من شخصا ترجیح می دهم ضرر کنیم ولی به این روشها درآمدهای کاذب بدست نیاوریم.

یک آگهی معمولی که طرف 5 تومان برای هر کلیک می دهد و فکر می کند زیاد هم هست، شرف دارد به یک آگهی که با صد تا واسط و دوز و کلک برای هر کلیک 1000 تومان پرداخت می شود.

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
بدبخت باید پول سرور پول نویسنده پول خبر نگار و..... کلی چیز دیگه رو بده معلومه که باید تعرفه ها انقدر باشه(البته خداییش ادم دهنش باز میمونه)
ولی این رو هم باید بگیم که بازدید خیلی بالایی دارن و کلی از شبکه ها از رویه این سایت و چند سایت دیگه خبر میگن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
راستش از آن پول چیز زیادی به من نرسید، چون قبل از اجرای کار من با دوستم سر قیمت به توافق رسیده بودم، دوست بنده هم آخرش از 20 میلیون فقط 7 میلیون دستش را گرفت و بیشتر پول نصیب کسانی شد که این کانکشن را برقرار کرده بودند. این را هم باید در نظر بگیریم که من پروژه های خیلی بزرگی هم انجام داده ام که در نهایت یک دهم حقم هم به من پرداخت نشده است.

به هر حال من در اکثر کارهام تلاش کرده ام یک واسط وجود داشته باشد که حتی اگر بیشتر پول هم نصیب وی شد ولی همه رشوه دادنها، کانال زدنها، پارتی بازیها و از این جور کارهای حال به هم زن که در کشور ما بسیار عادی و مرسوم است را طرف انجام دهد. هرچندکه باور کنید در اکثر این جور کارها من همیشه آخرش ضرر کرده ام.

خلاصه اینکه اگر حقیقت را بخواهید ما در سیستم ادگاه اگر می خواستیم سود زیاد ببریم به چنین شخصی یا اشخاصی نیاز داشتیم و چند نفر هم پیشنهاد این نوع همکاری را به ما دادند، خیلی راحت می شد با کمی رشوه و ایجاد کانکشن با روابط عمومی برخی شرکتهای دولتی و خصوصی بزرگ، آگهیهای پر سود گرفت و هم خودمان و هم وبمسترها سود خوبی از این کار ببریم، ولی همانطورکه شما گفتید این پولها بی برکت است و من شخصا ترجیح می دهم ضرر کنیم ولی به این روشها درآمدهای کاذب بدست نیاوریم.

یک آگهی معمولی که طرف 5 تومان برای هر کلیک می دهد و فکر می کند زیاد هم هست، شرف دارد به یک آگهی که با صد تا واسط و دوز و کلک برای هر کلیک 1000 تومان پرداخت می شود.

برنامه نویسی و وبمستری رو بیخیال. من همین الان به شغل شریف دلالی روی آوردم :D

دلار ارزون دلار...

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
برنامه نویسی و وبمستری رو بیخیال. من همین الان به شغل شریف دلالی روی آوردم :D

دلار ارزون دلار...

خداوکیلی 10میلیون سرمایه داشتی باشی

سکه بخری بفروشی !

سرماه 10میلیون سود خالص میکنی !

اصلا نمیدونم چندتا صفر داره 10میلیون :دی

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
نه بابا حیی فدا من نشو :D

دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم میهن استور واسه سایت دانلودها هست نه میهن دانلود .

بعدشم من 1000 تا مطلب نگفتم ، گفتم 10,000 مطلب و این رو هم میدونم که یه سرور جوابگوی این حجم زیاد اطلاعات نیست .

دراصل ماجرا فرقی نمیکنه که!

منظورم اینه ساپورت مالی میشن !

نه تنها از میهن استور ! میهن دانلود و دانلودها سیاستی دنبال میکنن که تمام محتوارو خرید پستی قراردادن طبیعتا درامدی حاصل میشود !!

سایت خبری نیمه رسمی و رسمی نمیتواند که دلالی کند و خرید و فروش بزارد

مجبور تبلیغات بگذاره اونم با قیمت بالا

---

حال به نظر شما !

تبلیغ قراردادن در یک سایت دانلود فردایش مشخص نیست میتونه بازده خوبی داشته باشه ؟
یا یک سایت خبری رسمی !

بالا