karbar98
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 187
- لایکها
- 4
سلام مجدد.
دفتر چه : مراکز پلیس +10
دکتر : تمامی دکتر های عمومی که دارای شماره ی **** پزشکی هستن.
بازم سوال داشتی در خدمتم.
ممنونم داداش
لطف کردید
سلام مجدد.
دفتر چه : مراکز پلیس +10
دکتر : تمامی دکتر های عمومی که دارای شماره ی **** پزشکی هستن.
بازم سوال داشتی در خدمتم.
یه چیزی تعریف کنم به عنوان رفرنس بمونه اینجا.من خودم معافی صافی کف پا گرفتم,روز کمیسیون قبل از ما تعریق کف دستی ها بودن. من دیدم تستش رو,ایستاده بودن تو اتاق کمیسیون ,بعد دکتره اومد ازشون خواست دستاشون رو بیارن بالا..بعد با دستمال اومد دستاشون رو خشک کرد و نگاه کرد ,بعد رفت نشست و تایم گرفت,حدودا سه دقیقه یا بیشتر..بعد اومد نگاه کرد و نوشت و گفت برید بیرون ,بعد از چند دقیقه اونایی که خیس شده بود رو صدا کرد تو ومعاف شدن.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
دوستان من دستم تو هوای سرد عرق نمی کنه فقط در دمای معمولی خونه الان که دارم صحبت می کنم با دستکش هستم وگرنه اب از دستم می چکه
ولی قبل 2 گالون نسکافه می خورم که حسابی عرق کنم
شرمنده هااااااا.
ولی ادم که دو گالن نسکافه بخوره،عرق نمی کنه.....ش میگیره.
گلاب به روتون
نه عزیز من به محض اینکه نسکافه می خورم دستم به شدت عرق می کنه
موردی که شما ذکر کردید زیاد مسئله ای ایجاد نمی کنه خخخخخ
خب خیلی خوبه که ,یه بطری همراهت ببر دمه در کمیسیون سر بکش و برو معافی رو بگیر...ولی خداییش یه لذتی داره معافی گرفتن...باورت نمیشه اون لحظه که یار داره مهر رو میکوبه پای برگت..خودت رو شاه دنیا میبینی
کاش توالت شویی بود.. من دو ماه اموزشی رو رفتم و یک ماهم دوره کد خورده بودم رفتم و دیدیم دارم از بین میرم رفتم دنبال معافی. 90 کیلو رفتم خدمت , 73 یا 74 کیلو بودم که برگشتم,یک سال ریه هام داغون بودن تا بعد کم کم درست شدن... بعد بچه های خودشون رو ادم میبینه یا میشنوه اتیش میگیره..رفیقمون یکیشونه مثلا, ظهرا با یه کیسه میوه میرفت خونه ناهار میخورد و چرت میزد و بعدشم یه سر میرفت پادگانو بر میگشت..خدمتشم تموم شد غصه میخورد ! حتی یه بار تو پادگان نرفت حموم...
ما رو تو زمستون سیاه بیرجند بعد از چهار دقیقه از زیر دوش با لگد میکشیدن بیرون.. لباس تنت بود و نبود فرقی نمیکرد.. فقط باید ترک میکردی حموم رو که اب به بقیه برسه
کاش ده سال بود خدمت,ولی برای همه یه شکل بود که ادم انقدر اونجاش نسوزه..
دعا کنید ازین طریق بتونم معافی بگیرم
کسی پیشنهادی نداره واسه تعریق بیشتر
دادا برو دنبالش که خوش باشممنون داداش ، فقط چرا معافیت پزشکی نباید بگیرم ؟