برگزیده های پرشین تولز

تعقيب كننده موس

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
يكي از بچه ها تو پي ام پرسيده بود گفتم جواب رو اينجا بدم !
گفته بود چه جوري يه چيزيو بندازيم دنبال موس(تو فلش)
براي اين كار اول بايد یه Movie Clip داشته باشیم برای ساخت Movie Clip به روی شی مورد نظر کلیک کرده و دکمه F8 رو کلیک کنید و منوی باز شده رو تایید کنید.
حالا وقتی به روی Movie Clip کلیک کنید منوی Properties اون پایین عوض میشه !( یه جایی هستش که توش نوشته Instance Name در کادر مذکور اسم مورد نظرتون رو وارد کنید(در اینجا ما اسم رو TEST میگیریم و کد ها رو با توجه به این اسم می نویسیم)
حالا روی فریم اول کلیک سمت راست کنید و از لیست ظاهر شده action رو انتخاب کنید.
حالا در قسمت سفید پنجره باز شده کد زیر رو بنویسید :
کد:
_root.onEnterFrame = function() {
	with (TEST) {
		_x = (_root._xmouse);
		_y = (_root._ymouse);
	}
};
حالا اگه خواستید با کمی شتاب دنبال موس بره از کد زیر استفاده کنید :(برای تغییر شتاب عدد0.2 را تغییر دهید.)
کد:
_root.onEnterFrame = function() {
	with (TEST) {
		_x += (_root._xmouse-_x)*0.2;
		_y += (_root._ymouse-_y)*0.2;
	}
};
اگه موافقید که یه کلاس اکشن اسکریپت بزاریم و کسی هم هستش که کمک کنه همیین جا بگید.
 

....P30....

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
1,161
لایک‌ها
8
محل سکونت
World Wide Web 8-)
علي جان به نظر من اگه يك كلاس فلش از ابتدا بگذاري و بعد سراغ اكشن اسكريپت و.. بري بهتره
البته اين فقط يه نظر بود ;)
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
آخه خيلي ها فلش بلدن وليي كار كردن با اكشن اسكريپت رو بلد نيستن ! در ضمن اين آموزش نيست اين يه سوال كه جواب دادم ...!
در مورد آموزش فلشم دارم يه كار هايي مي كنم !
راستي چيزي كه بالا گفتم اين ميشه :
http://www.sefidary.com/flash/pt.swf
 

Pixar

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,400
لایک‌ها
19
محل سکونت
َِChocolate's City
عالي بود مو فق باشيد
دوستان اين سايت نمونه اف ال آ جالب زياد داره يك نگاه بندازيد
www.iranswf.net
موفق باشيد
 

pedram1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2003
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
0
علي جون دستت درد نكنه...
خيلي توپ توضيح دادي...
ممنون...
منم با هات موافقم.... البته اگه وقتتو نگيره....
راستي براي اكشن اسكريپت يه كتاب خوب معرفي ميكني؟
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
قابل نداشت !:)
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
39
علي جان سلام
بجز دستور كه نوشتي يك راه ديگه وجود داره
اونم اينه كه از دستور زير استفاده كنيم كه يك دستور خيلي ساده و آشناييه
کد:
Start Drag ()
البته اين هم يک movi clip مي خواد که دقيقاً اين هم مثل براي شما بايد براش Instans name انتخاب کنيم مثل TEST که البته اين دستور هيچ گونه سرعتي تو کارش نيست و اين دستور هم بايد به اولين فرم Action بشه
من خودم از اين دستور تو برنامه اي که نوشتم استفاده کردم با کمي تفاوت (بخاطر حجم زياد برنامه که 650 مگه نمي تونم نشونتون بدم). من نشانه گر موس رو مخفي کردم بعد يک Movi Clip رو جايگزين اون کردم بعد همون Movi رو با يه Instans Name ديگه با درجه اشباح ١٠% (Alpha=10%) با کمي فاصله مثل يک سايه براش قرار دادم. دستور مخفي کرد نشانه گر موس براي اون دسته که (مثل خودم) بلد نيستن:
کد:
Mouse.hide()
كار جالبي شده بود
خوشحال ميشم کمکم کني.
مر30 ;)
قربانت :)
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
من چاكرم !
اين راه شمام كاملا متين و كوتاه تره !
 

black_jack_of_black_city

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,502
لایک‌ها
72
سن
41
محل سکونت
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
اگه اجازه بدين منم يه چند تايي بلدم ولي اهشو بلد نيستم چسكار كنم باهاشون
 
بالا