• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمير كاراي ps3 بيان تو..........جراغ زرد

west-rap

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت دوستان و تعمير كاراي عزيز من يدونه ps3 فت دارم دست دو خريدم از يه بابايي بعد 5 ماه جراغ زرد داد حالا تعمير ميشه باز نشده يعني من بازش نكردم حالا اون كسي كه خريدمو نميدونم درست ميشه يا خير اكه درست ميشه هزينش جقدره و اينكه دوباره بس از تعمير خراب ميشه يا نه من زياد از فت سر در نميارم اما تو اسليم واردم فوت وفنشو ممنون ميشم كمكم كنيد تعميرش كنيد برام يا كمك كنيد تعميرش كنم بعد يه سوال ديكه الان يك اسليم 120 هم دارم حدود ٢ ساله ميخواستم بدونم اسليم هم جراغ زرد ميده يا نميده
ممنون از همكي

8030

Registered User
لایک‌ها
465
تعمیر اگر باز نشده میشه ولی باز بعد از یه مدتی دوباره چراغ زرد میشه.

من خودم دیگه تو کار تعمیرات نیستم .

خواستی مدلش رو برام پیغام خصوصی کن شاید اگر بدردم خورد ازت برش دارم .قیمت حدودیش رو هم بهت میگم بدون هارد و هیچ چیز دیگه کنسول فقط حداکثر 100 اونم اگه مدلی که میخوام باشه ازت بر میدارم .

فقط اگر خواستی مدلش رو بگی پشت کنسول اخر شماره سریال یه کدی هست که مثلا اینطوری نوشته CECHA01
اونو بهم بگو.

برای تعمیرش هم باید از هیت استفاده کنی که اونم باز بستگی به تعمیرکار ش داره سشوار صنعتی یا هیتر هوای گرم.

اسلیمها هم خیلی کم و بندرت چراغ زرد میشن.البته داخل سریهای اول 120 گیگ این امر بیشتر شایع هست.

west-rap

Registered User
لایک‌ها
14
از كجا بفهمم سري اول هست يا نه اسليم رو ميكم و اينكه تعمير دايمي براي فت وجود داره

8030

Registered User
لایک‌ها
465
از كجا بفهمم سري اول هست يا نه اسليم رو ميكم و اينكه تعمير دايمي براي فت وجود داره

در مورد اسلیمها زیرش رو نگاه کن کد مدلش رو بخون اگر CECH-20باشه سری اول هست اگر عدد 20 بالاتر بود یعنی 21 یا 25 سریهای بعدی اسلیم هستن .

در مورد فت تعمیر دائمی که ضمانتی وجود داشته باشه نداریم .اگر میخوای دوباره ازش کار بکشی دور هیت دادن تنها رو کلا خط بکش برو سراغ ریبال که هزینش هم زیاده بستگی به تعمیر کار داره که کنسول رو به فنا بده یا دستگاهش رو داشته باشه برات بتونه موفقیت امیز انجامش بده .هزینه ریبال هم 70 یا 80 هزار تومن به بالاست .که با ریبال کنسول عمر بیشتری امکان داره بکنه ولی از چند نفر که ریبال هم کردن شنیدم 6 ماه بیشتر دووم نیورده.
ریبال تجهیزات خاصی میخواد که هر کسی تو ایران نداره از جمله شابلون GPU کنسول که تو ایران معدود کسایی دارن.کلا ریبال شانسی هست و بستگی به مدل کنسولت داره و حرارتش خوب دفع بشه.

west-rap

Registered User
لایک‌ها
14
نوشته بود cech _2012 a يعني سري.اوله

west-rap

Registered User
لایک‌ها
14
شايد فروختمش به هر حال بيشكيري بهتر از درمانه الان بدبخت داره كار ميكنه نهايت روزي ٢ ساعت روشنه

8030

Registered User
لایک‌ها
465
شايد فروختمش به هر حال بيشكيري بهتر از درمانه الان بدبخت داره كار ميكنه نهايت روزي ٢ ساعت روشنه

روزی 2 ساعت مشکل خاصی بوجود نمیاد .البته کنسول رو سعی کن جایی بزاری که تغییرات دمایی زیادی نداشته باشی{مثلا هیچوقت جلوی کولر نزار.} یعنی همیشه دما ثابت باشه و کنسول خوب بتونه از پشت هوای گرم بده بیرون مشکلی پیش نمیاد.چون اسلیمها خیلی کم مشکل چراغ زرد بهم میزنن بخاطر تولید حرارت کمتر.

سوال دیگه ایی هم داشتید در خدمتیم.

ممنون داداش مرسي بابت راهنمايي عيدتم مبارك
عید شما هم مبارک.

Last edited:

west-rap

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون داداش مرسي بابت راهنمايي عيدتم مبارك

بالا