پست دوم و اول سوال نيست؟به نقل از fireboy8766 :شما حد اقل ميتونستي سوالت رو مطرح كني شايد كسي پيدا ميشد همينجا جواب ميداد! مگه اينجا forum نيست؟
مانيتور هاي tvm اصل خيلي خوبن.من خودم يه دونه داشتم. كيفيت رنگش هنوز به نظرم از مانيتوراي ديگه(ال جي و سامسونگ و...) بهتر بود.(با اينكه 14 قديمي بود.)ولي اينا چه ربطي به تاپيك دارن؟به نقل از t_mohsen :مانيتور من هم 14 اینچ tvm هستش , خيلی حال ميکنم باهاش , ماشالا مثل اسب کار ميکنه![]()
خواستم تاپيک اون پايين مايينا گمو گور نشه! چون به نظرم موضوع جالبی , آخه يکبار منبع تغزيش سوخت 12 تومان خرجش کردمبه نقل از bigfoot :مانيتور هاي tvm اصل خيلي خوبن.من خودم يه دونه داشتم. كيفيت رنگش هنوز به نظرم از مانيتوراي ديگه(ال جي و سامسونگ و...) بهتر بود.(با اينكه 14 قديمي بود.)ولي اينا چه ربطي به تاپيك دارن؟![]()
![]()
از اينكه اينقدر لطف داري متشكرم .به نقل از t_mohsen :خواستم تاپيک اون پايين مايينا گمو گور نشه! چون به نظرم موضوع جالبی , آخه يکبار منبع تغزيش سوخت 12 تومان خرجش کردم![]()
به نقل از hwt :دوست عزيز مشكل رو درست مطرح كن شايد جواب بگيري . مشكل مونيتور رو بگو .