• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمير مونيتور

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
كي يه فروم خوب ميشناسه براي خرابي مونيتور؟به غير از network54.com كه خيلي كم جواب مي ده.

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا بيخيال يه جايي رو ميشناسين براي تعمير مونيتور كه كارش خوب باشه.قيمت تعمير از خود مونيتور بيشتر نشه!
(مثل مونيتور هاي قديمي 14 اينچ CTX )
(البته فكر مي كنم اگه لامپش ضعيف شده باشه ارزش تعمير نداره چون الان ديگه لامپ تصوير 14 نو توليد نمي شه
و به اصطلاح گان مي زنند كه بدرد بخورد نيست.)

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اينكه اينجا كسي از الكترونيك بارش نيست؟!

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودم به زودي درباره سخت افزار مانيتور و انواع مانيتور و ... مطلب مي نويسم سوادتون بره بالا :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شما حد اقل ميتونستي سوالت رو مطرح كني شايد كسي پيدا ميشد همينجا جواب ميداد! مگه اينجا forum نيست؟

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy8766 :
شما حد اقل ميتونستي سوالت رو مطرح كني شايد كسي پيدا ميشد همينجا جواب ميداد! مگه اينجا forum نيست؟
پست دوم و اول سوال نيست؟ :)

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
مانيتور من هم 14 اینچ tvm هستش , خيلی حال ميکنم باهاش , ماشالا مثل اسب کار ميکنه :)

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
مانيتور من هم 14 اینچ tvm هستش , خيلی حال ميکنم باهاش , ماشالا مثل اسب کار ميکنه :)
مانيتور هاي tvm اصل خيلي خوبن.من خودم يه دونه داشتم. كيفيت رنگش هنوز به نظرم از مانيتوراي ديگه(ال جي و سامسونگ و...) بهتر بود.(با اينكه 14 قديمي بود.)ولي اينا چه ربطي به تاپيك دارن؟ :D :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست عزيز مشكل رو درست مطرح كن شايد جواب بگيري . مشكل مونيتور رو بگو .

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از bigfoot :
مانيتور هاي tvm اصل خيلي خوبن.من خودم يه دونه داشتم. كيفيت رنگش هنوز به نظرم از مانيتوراي ديگه(ال جي و سامسونگ و...) بهتر بود.(با اينكه 14 قديمي بود.)ولي اينا چه ربطي به تاپيك دارن؟ :D :D
خواستم تاپيک اون پايين مايينا گمو گور نشه! چون به نظرم موضوع جالبی , آخه يکبار منبع تغزيش سوخت 12 تومان خرجش کردم :)

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
خواستم تاپيک اون پايين مايينا گمو گور نشه! چون به نظرم موضوع جالبی , آخه يکبار منبع تغزيش سوخت 12 تومان خرجش کردم :)
از اينكه اينقدر لطف داري متشكرم . :D راستش مشكل اين مانيتوره اينه كه خيلي نا واضح نشون مي ده(تو رزولوشن 600×800) تو رزولوشن پايين تر هم ناواضح است.تازه يهو خاموشم مي شه.(يعني تصويرش يهو ميره)از دو طرف هم فشرده است.(يعني در سطح افقي تصوير يه مقدار جمعه).در ضمن من هم مانيتورهاي زيادي رو ديدم ولي اين شكلي اولين باره.

ilam_1383

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
دوست عزيز مشكل رو درست مطرح كن شايد جواب بگيري . مشكل مونيتور رو بگو .

با سلام
مانيتور 17 ال جي دارم كه مدت 25 روز آن را روشن نكردم اما وقتي آن را روشن كردم تصوير آن خيلي خراب شده به نظر شما علت چيست

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
كسي مركز معتبري براي تعمير مانيتور مي تونه معرفي كنه؟

بالا