سلام. بله با احتمال زیاد انشالله درست میشه در خدمتم.سلام ببخشيد PS3 من خود به خود خاموش ميشه ميخواستم بدونم اگه بيارم پيشتون براى تعمير چند درصد احتمال درست شدنش هست ؟
و اين مشكل دوباره براش پيش مياد ؟
سلام. بله با احتمال زیاد انشالله درست میشه در خدمتم.سلام ببخشيد PS3 من خود به خود خاموش ميشه ميخواستم بدونم اگه بيارم پيشتون براى تعمير چند درصد احتمال درست شدنش هست ؟
و اين مشكل دوباره براش پيش مياد ؟
فرقی نداره *** از خودم باشه یا نه؟ مرورگر خود دستگاه کارت گلد میخواد برای این کارم باید کارت گلد داشت؟سلام. روي ايكس باكس و پلي استيشن ميشه *** ست كرد. اما مشكل ايجاست كه *** ها معمولا قطعي زياد دارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
350 با جدیدترین ورژن کبری . قابل شماهم نداره.سلام
برد کبرا روی سوپر اسلیم نصب میکنید؟خودتون برد دارین؟هزینه؟
بله برای لایو حتما نیاز هست که گلد تهیه کنیدفرقی نداره *** از خودم باشه یا نه؟ مرورگر خود دستگاه کارت گلد میخواد برای این کارم باید کارت گلد داشت؟
یعنی اگه شما برام *** ست کنید باید کارت live داشته باشم.بله برای لایو حتما نیاز هست که گلد تهیه کنید
بله . به گلد نیاز هست البته اگر تهیه کردنش براتون سخته اینجا موجود هستیعنی اگه شما برام *** ست کنید باید کارت live داشته باشم.
نیازی نیست ، فن فابریکش براحتی جواب میده . قاب مات کامل 200 هزار تومان تقدیم شما میشه.دستگاه من اسلیمه نیازداره فنشو تقویت کنم؟ یه قاب مات قیمتش چقدره؟
از روی سریال نمیشه . ic RUNببخشید چطوری می تونم از روی سریال نامبر نوع مادربورد رو تشخیص بدم؟ ic که برای jtag استفاده می کنید چیه؟
بله آپدیت هم میشه . فردا تعطیل هستیم انشاله شنبه در خدمتمببخشید بعد جیتگ میشه داشبورد رو آپدیت کرد؟
فردا تعطیل هستیم انشاله شنبه در خدمتمفردا باز هستيد بيارم ؟
داداش امروز شنبه ۱۶ خرداد هستیدفردا تعطیل هستیم انشاله شنبه در خدمتم
در خدمتم تشریف بیارین .داداش امروز شنبه ۱۶ خرداد هستید
یه پلی استیضن دارم یه مشکل کوچیک توو شناسایی دسته داره
اونو بیارم برا تعمیر
بعد بفروشمش با پولش بیام برای تعمیر ایکس باکس![]()
![]()