لطفا استارت تاپیک رو بخونیدسلام
دادا چسب برای تعمیر باند چی داری ؟
لطفا استارت تاپیک رو بخونیدسلام
دادا چسب برای تعمیر باند چی داری ؟
داداشم والا من فروشنده چسب نیستم.خب منم چسب برای خرید میخوام
اهمی نیست/ یچیز تجربیهسلام
قیمت لنز تک خازنه پایونیرو میخوام
ماله 5850
دست دوم چیزی نداری؟
یه دونه خودم دارم پتانسیومترشو بچه ها بهم زدن میتونی اهمشو بهم بگی؟
ممنون
بهترین راه تعویضه . اول اخر باید بشهخوب باید چیکار کنم عوضش کنم یا...؟
قیمت نوش چنده؟
چیزی که چاره نداره فقط مرگهدرود
آپلی فایر دنون1612 هست، خرابه. احتمالا برای نداشتن ارت این جور شده. می تونی مثل اصل درستش کنی؟
امپ خوبیه. چنتا خازنش به مرور زمان فرسوده میشه نشت میکنه که اونم میشه با بهترین نوعش تعویض کرد و چیز خاصی نیستسلام
یه دونه آمپ jbl p300.4 پیدا کردم طرف به شرط سلامت 310 تومن میفروشه از یه بابتی دنبال برند های معروف مثل هلیکس هرتز گرند زیرو آلپاین آدیسون و گلیدن بودم نمیدونم این مدل از جی بی ال در مقایسه با اینها نقطه ضعفی چیزی داره و خرابیش زیاده یا نه میخوام چیزی باشه تا چند سال دستش نزنم نمیدونم بخرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن اینجا کسی هست بشناسه منو؟؟؟؟؟؟؟
اگه فرهاد رو میگی که میشناسمش. مشکل نیست. کلا شما هر امپی برا کواک بخوای نصب کنی باید امپ کلاس ab بندازیسلام
ممنون پس بگیرم
آره همه هم همینو میگن حتی دیروز از یکی دو تا سیستم فروش آشنا پرسیدم طرف که میگفت این مدل از جی بی ال از mtx و راکفورد و گرند خیلی بهتر و خر کار تره و بعیده اصلا تعمیری باشه (نمیدونم درست میگفت یا نه) فقط میگفت جنس صداش یه کم خشکه که اینو من هرچی تو نت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد فقط یکی از دوستان گفت کلاس abهست تنها دغدغه م اینه که با باند ها مچ نشه و بزنه تیوتر کاپا رو بسوزونه چون 169 وات روی 2 اهم میده باید گینش دقیق و حساب شده کم بشه که به تیوتر ها آسیب نزنه خودم هم تو نصب وارد نیستم یکی از دوستان مشهد هست که مدیر یکی از گروههای صوتی تلگرام هم هست فکر کنم تو تی تی یا ساندی باشه اگه خرید این قطعی بشه بدم این دوستمون برام نصب کنه
![]()
پخ شدسلام
باند 6975 روی ماشین دارم، اصلاً ازش صدای بلند نگرفتم و اصلاً کار زیادی ازش نکشیدم (بدون آمپ) .
امروز فهمیدم که صدای باندهای عقب خیلی خیلی ضعیف شده و وقتی صدا رو میدم روی باندهای عقب صدا انگار از پشت تلفن میاد!
با سیم کشی و تنظیمات ور رفتم اما هیچ تغییری نکرد، اگر باندم ایراد داره، ایرادش چیه و آیا شما تعمیر میکنید ؟ و اینکه هزینه + آدرس و مدت زمان لازم برای تعمیر رو لطفاً بهم بگید.
ممنون
باید ببینمش دوست من. قابل تعمیر هست. تیوتر هم احتمال خرابی دارهسلام داداش من یدونه از کراس های کامپ هام زیاد تحت فشار قرار گرفت الان صدای تیوترش خیلی آروم شده شاید ۰.۱ و یه سری از این سیم پیچ های توش پلاتیکاش ذوب شدن و یه وضعی
مدل کامپ soundstream rf60c
میخواستم ببینم قابل تعمیر هستش؟
چقدر هزینه ی تعمیرش میشه حدودا