• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات هر نوع سیستم صوتی. باند. امپ . ساب .هد یونیت

رضا1367

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
قیمت لنز تک خازنه پایونیرو میخوام
ماله 5850
دست دوم چیزی نداری؟
یه دونه خودم دارم پتانسیومترشو بچه ها بهم زدن میتونی اهمشو بهم بگی؟
ممنون

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
قیمت لنز تک خازنه پایونیرو میخوام
ماله 5850
دست دوم چیزی نداری؟
یه دونه خودم دارم پتانسیومترشو بچه ها بهم زدن میتونی اهمشو بهم بگی؟
ممنون
اهمی نیست/ یچیز تجربیه

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
ادرس بفرستید اگه تهران هستید

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
درود
آپلی فایر دنون1612 هست، خرابه. احتمالا برای نداشتن ارت این جور شده. می تونی مثل اصل درستش کنی؟

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
درود
آپلی فایر دنون1612 هست، خرابه. احتمالا برای نداشتن ارت این جور شده. می تونی مثل اصل درستش کنی؟
چیزی که چاره نداره فقط مرگه
چرا نشه
ادرس بهتون میدم بیارین

رضامولوی پور1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه دونه آمپ jbl p300.4 پیدا کردم طرف به شرط سلامت 310 تومن میفروشه از یه بابتی دنبال برند های معروف مثل هلیکس هرتز گرند زیرو آلپاین آدیسون و گلیدن بودم نمیدونم این مدل از جی بی ال در مقایسه با اینها نقطه ضعفی چیزی داره و خرابیش زیاده یا نه میخوام چیزی باشه تا چند سال دستش نزنم نمیدونم بخرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن اینجا کسی هست بشناسه منو؟؟؟؟؟؟؟

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
یه دونه آمپ jbl p300.4 پیدا کردم طرف به شرط سلامت 310 تومن میفروشه از یه بابتی دنبال برند های معروف مثل هلیکس هرتز گرند زیرو آلپاین آدیسون و گلیدن بودم نمیدونم این مدل از جی بی ال در مقایسه با اینها نقطه ضعفی چیزی داره و خرابیش زیاده یا نه میخوام چیزی باشه تا چند سال دستش نزنم نمیدونم بخرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن اینجا کسی هست بشناسه منو؟؟؟؟؟؟؟
امپ خوبیه. چنتا خازنش به مرور زمان فرسوده میشه نشت میکنه که اونم میشه با بهترین نوعش تعویض کرد و چیز خاصی نیست

رضامولوی پور1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ممنون پس بگیرم
آره همه هم همینو میگن حتی دیروز از یکی دو تا سیستم فروش آشنا پرسیدم طرف که میگفت این مدل از جی بی ال از mtx و راکفورد و گرند خیلی بهتر و خر کار تره و بعیده اصلا تعمیری باشه (نمیدونم درست میگفت یا نه) فقط میگفت جنس صداش یه کم خشکه که اینو من هرچی تو نت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد فقط یکی از دوستان گفت کلاس abهست تنها دغدغه م اینه که با باند ها مچ نشه و بزنه تیوتر کاپا رو بسوزونه چون 169 وات روی 2 اهم میده باید گینش دقیق و حساب شده کم بشه که به تیوتر ها آسیب نزنه خودم هم تو نصب وارد نیستم یکی از دوستان مشهد هست که مدیر یکی از گروههای صوتی تلگرام هم هست فکر کنم تو تی تی یا ساندی باشه اگه خرید این قطعی بشه بدم این دوستمون برام نصب کنه

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
ممنون پس بگیرم
آره همه هم همینو میگن حتی دیروز از یکی دو تا سیستم فروش آشنا پرسیدم طرف که میگفت این مدل از جی بی ال از mtx و راکفورد و گرند خیلی بهتر و خر کار تره و بعیده اصلا تعمیری باشه (نمیدونم درست میگفت یا نه) فقط میگفت جنس صداش یه کم خشکه که اینو من هرچی تو نت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد فقط یکی از دوستان گفت کلاس abهست تنها دغدغه م اینه که با باند ها مچ نشه و بزنه تیوتر کاپا رو بسوزونه چون 169 وات روی 2 اهم میده باید گینش دقیق و حساب شده کم بشه که به تیوتر ها آسیب نزنه خودم هم تو نصب وارد نیستم یکی از دوستان مشهد هست که مدیر یکی از گروههای صوتی تلگرام هم هست فکر کنم تو تی تی یا ساندی باشه اگه خرید این قطعی بشه بدم این دوستمون برام نصب کنه

اگه فرهاد رو میگی که میشناسمش. مشکل نیست. کلا شما هر امپی برا کواک بخوای نصب کنی باید امپ کلاس ab بندازی
بنداز تنظیم درست بزنی مشکلی پیش نمیاد

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
سلام
باند 6975 روی ماشین دارم، اصلاً ازش صدای بلند نگرفتم و اصلاً کار زیادی ازش نکشیدم (بدون آمپ) .
امروز فهمیدم که صدای باندهای عقب خیلی خیلی ضعیف شده و وقتی صدا رو میدم روی باندهای عقب صدا انگار از پشت تلفن میاد!
با سیم کشی و تنظیمات ور رفتم اما هیچ تغییری نکرد، اگر باندم ایراد داره، ایرادش چیه و آیا شما تعمیر می‌کنید ؟ و اینکه هزینه + آدرس و مدت زمان لازم برای تعمیر رو لطفاً بهم بگید.
ممنون

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
باند 6975 روی ماشین دارم، اصلاً ازش صدای بلند نگرفتم و اصلاً کار زیادی ازش نکشیدم (بدون آمپ) .
امروز فهمیدم که صدای باندهای عقب خیلی خیلی ضعیف شده و وقتی صدا رو میدم روی باندهای عقب صدا انگار از پشت تلفن میاد!
با سیم کشی و تنظیمات ور رفتم اما هیچ تغییری نکرد، اگر باندم ایراد داره، ایرادش چیه و آیا شما تعمیر می‌کنید ؟ و اینکه هزینه + آدرس و مدت زمان لازم برای تعمیر رو لطفاً بهم بگید.
ممنون
پخ شد

ali_avril65

Registered User
لایک‌ها
26
سلام داداش من یدونه از کراس های کامپ هام زیاد تحت فشار قرار گرفت الان صدای تیوترش خیلی آروم شده شاید ۰.۱ و یه سری از این سیم پیچ های توش پلاتیکاش ذوب شدن و یه وضعی
مدل کامپ soundstream rf60c
میخواستم ببینم قابل تعمیر هستش؟
چقدر هزینه ی تعمیرش میشه حدودا

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
سلام داداش من یدونه از کراس های کامپ هام زیاد تحت فشار قرار گرفت الان صدای تیوترش خیلی آروم شده شاید ۰.۱ و یه سری از این سیم پیچ های توش پلاتیکاش ذوب شدن و یه وضعی
مدل کامپ soundstream rf60c
میخواستم ببینم قابل تعمیر هستش؟
چقدر هزینه ی تعمیرش میشه حدودا
باید ببینمش دوست من. قابل تعمیر هست. تیوتر هم احتمال خرابی داره

رضامولوی پور1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بله آقا فرهاد رو میگفتم پس از دوستان شما هستن
ممنون از بابت راهنمایی

persia_m

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام ممنون میشم آدرس و شماره تماس برای من بفرستید.
یه آمپ Mb دارم Led های سوخته و 2 تا باند Pioneer 6990s که یکیش پایه سیم شکسته منظورم جایی هست که سیم بهش وصل میشه.کمی هم افت صدا پیدا کرده باندها.در ضمن دنبال یه نصاب خوب و وارد و با حوصله و منصف برای تنظیم سیستم میگردم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
راستی ال سی دی ظبط هم تعویض میکنید سوخته پایونیر 2 اینچی هست مدل 7750 اگه اشتباه نکنم.از این آبی رنگ ها.

Last edited:
بالا