منتخب بازارچه

تعویض رم 2*2 با 4*2

mboveiri

Registered User
امتیاز - 100%
18   0   0
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2011
نوشته‌ها
697
لایک‌ها
27
سلام.

2 عدد رم Patriot - PSD32G13332H -1333 CL9 (کارکرده) موجوده که با رم 4*2 تعویض میشه
رم ها کم کارکرد هستن، جعبه دارن با گارانتی مادام سریر
.



تعویض فقط با رم های با فرکانس 1600 --رم های Corsair Vengeance و از این دست بیشتر مد نظر هست.





رم های 4 کارکرده باشه.
فقط تعویض میشه.

رم 4GB سینگل با مشخصات بالا هم خریداری میشه.

دوستان پیشنهادات + ما به تفاوت رو پ.خ بفرمایید.

تشکر.
 
Last edited:

ReZaTaK7

Registered User
امتیاز - 100%
15   0   0
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2011
نوشته‌ها
521
لایک‌ها
143
محل سکونت
Anime City
ای بابا

دادا اگه پست رو دیروز میزدی patriotــا رو ازت میخریدم رو سیستم یه ماژولشو دارم

متصفانه امروز 2تا کینگستون خریدم >.<

آپ حسابش کن :_(
 

Finjan1989

Registered User
امتیاز - 100%
45   0   0
تاریخ عضویت
26 می 2010
نوشته‌ها
3,607
لایک‌ها
266
محل سکونت
یاشاسین تـبـریــز یاشاسین تراختور
Geil Corsa Enhance 1600MHz 4GB
آکبنـــــد . 70 تومن .
اگه خواستین در خدمتم .
از اون رم های کورسیر هم خیلـــــــی بهتره .
چون خودم کورسیر داشتم !!!
 

mboveiri

Registered User
امتیاز - 100%
18   0   0
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2011
نوشته‌ها
697
لایک‌ها
27
ای بابا

دادا اگه پست رو دیروز میزدی patriotــا رو ازت میخریدم رو سیستم یه ماژولشو دارم

متصفانه امروز 2تا کینگستون خریدم >.<

آپ حسابش کن :_(
کینگ هم بد نیست ولی تستی که رو اینا شده تا 2000 اور میشن.

Geil Corsa Enhance 1600MHz 4GB
آکبنـــــد . 70 تومن .
اگه خواستین در خدمتم .
از اون رم های کورسیر هم خیلـــــــی بهتره .
چون خودم کورسیر داشتم !!!
قصدم تعویض هست و نظرم بیشتر رو کروسیر هست.

منم موافقم Gell مارک خیلی عالیــِه کورسیر فقط الکی گرونه :|
بنده موافق نیستم.
 

1985ha

Registered User
امتیاز - 100%
254   0   0
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,239
لایک‌ها
787
محل سکونت
طهران
رم هایپر ایکس کینگ استون 2 تا 4 گیگ باس 1600 تی 1
100 تومان سر می گیرم
 

Finjan1989

Registered User
امتیاز - 100%
45   0   0
تاریخ عضویت
26 می 2010
نوشته‌ها
3,607
لایک‌ها
266
محل سکونت
یاشاسین تـبـریــز یاشاسین تراختور
شما بورو سایت HWbot .
بببین با geil چه اورهایی کردن و همچنین با corsair vengeance
من خودم vengeanc داشتم . اصلا چیپ خوبی نداره .
جیل هارو دوستم تا 2300 اور کرده ! ولی کورسیر به زور روی 2000 استیبل میشه !
درهر صورت انتخاب با خودتونه !
 

after23

Registered User
امتیاز - 100%
66   0   0
تاریخ عضویت
30 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,185
لایک‌ها
11
محل سکونت
تهرانــ
منم موافقم Gell مارک خیلی عالیــِه کورسیر فقط الکی گرونه :|
من corsair باس 1600 خریدم تو مادربرد 1333 نشون میداد. گارانتی میگفت مادربردت ساپورت نمیکنه. درصورتی که مادربردم Asus P8P67 بود! (16600 بالاتر هم ساپورت میکنه) حتی رم OCZ باس 1600 انداختم قشنگ نشون میداد. خلاصه بردم پس دادم و GSkill خریدم. GSkill عالیه.
Corsair به نظر من رم حرفه ای نیست و علکی گرونه.
 

Finjan1989

Registered User
امتیاز - 100%
45   0   0
تاریخ عضویت
26 می 2010
نوشته‌ها
3,607
لایک‌ها
266
محل سکونت
یاشاسین تـبـریــز یاشاسین تراختور
من corsair باس 1600 خریدم تو مادربرد 1333 نشون میداد. گارانتی میگفت مادربردت ساپورت نمیکنه. درصورتی که مادربردم Asus P8P67 بود! (16600 بالاتر هم ساپورت میکنه) حتی رم OCZ باس 1600 انداختم قشنگ نشون میداد. خلاصه بردم پس دادم و GSkill خریدم. GSkill عالیه.
Corsair به نظر من رم حرفه ای نیست و علکی گرونه.
دوست عزیز توی همه مادربورد ها 1333 کار میکنه ( به جز مادربورد های z77 و سی پی یو های ivy bridge)
دلیلش هم اینه که این سی پی یو ها ، رم هارو روی 1333 ست میکنن و برای اینکه روی 1600 قرار بگیره ، باید از بایوس روی 1600 قرار بدین .
اگه فرکانسش بیشتر هم شد باید ضریب رم رو بالابرین یا اینکه bus رو اور کنین تا به فرکانس رم برسین .
الان به احتمال 99 درصد رم های شما روی 1333 کار میکنند .
 

mboveiri

Registered User
امتیاز - 100%
18   0   0
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2011
نوشته‌ها
697
لایک‌ها
27
رم هایپر ایکس کینگ استون 2 تا 4 گیگ باس 1600 تی 1
100 تومان سر می گیرم
ممنون با این قیمت ترجیح میدم کراسیر بگیرم.

شما بورو سایت HWbot .
بببین با geil چه اورهایی کردن و همچنین با corsair vengeance
من خودم vengeanc داشتم . اصلا چیپ خوبی نداره .
جیل هارو دوستم تا 2300 اور کرده ! ولی کورسیر به زور روی 2000 استیبل میشه !
درهر صورت انتخاب با خودتونه !
نفرمایید دوست عزیز،کروسیر اورکلاک دیزاین هست.
این اورکلاک چارت مربوط به رم شماست، دقت بفرمایید :




در صورتی که کروسیر با ولتاژ 1.6 به راحتی روی 2000 استابل میشه.


تعویض با کرسیر آک داری ؟
آقا پوریا اگر Vengeance هست ما به تفاوت رو پ.خ بفرمایید.

من corsair باس 1600 خریدم تو مادربرد 1333 نشون میداد. گارانتی میگفت مادربردت ساپورت نمیکنه. درصورتی که مادربردم Asus P8P67 بود! (16600 بالاتر هم ساپورت میکنه) حتی رم OCZ باس 1600 انداختم قشنگ نشون میداد. خلاصه بردم پس دادم و GSkill خریدم. GSkill عالیه.
Corsair به نظر من رم حرفه ای نیست و علکی گرونه.
اون مربوط به ضریب دیفالت رم هست که جناب Finjan توضیح دادن.
 

mboveiri

Registered User
امتیاز - 100%
18   0   0
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2011
نوشته‌ها
697
لایک‌ها
27

joker.x

Registered User
امتیاز - 100%
4   0   0
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
351
لایک‌ها
71
محل سکونت
اهواز
بالا