• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض سایز " پیج پول " برای افزایش قدرت رام ها

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جناب Vocian همیشه برای من و کاربران دیگه جواب های کاملی دارند ... ازشون ممنونم .
بله دی-هکس کردن کرنل رام عامل این مسئله میشه ...
با شما هم در مورد اچ تی سی میتونم موافق بشم چون این مسئله در XDA-Devs معمول هست و علتشم معلومه !
XDA-Dev مال اچ تی سی هاست ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
جناب Vocian همیشه برای من و کاربران دیگه جواب های کاملی دارند ... ازشون ممنونم .
با شما هم در مورد اچ تی سی میتونم موافق بشم چون این مسئله در XDA-Devs معمول هست و علتشم معلومه !

مثل اینکه باید یه خورده خودمو تحویل بگیرم. البته کاری نکردم . منم مثل همه هر چی میدونم می گم بعضی هاشم درست از آب درمیاد;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

مثل اینکه باید یه خورده خودمو تحویل بگیرم. البته کاری نکردم . منم مثل همه هر چی میدونم می گم بعضی هاشم درست از آب درمیاد;);)

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
معذت می خوام اینجا بیان میکنم/ اما دیدم مشکل من به دلیل همین پیج پول اسجاد شده گفتم این سوال رو اینجا به پرسم

من اومدم گوشیم که یک s200 g4 هست رو پیج پول کنم که دستگام هنگ کرد ، هارد ریست کردم و دیگه بیخیال شدم.
از اون روز هرچی میخواستم نصب کنم نصب نمیشد. ویندوزی هم که نصب دارم prophet touch gullum VII هست
از دیشب با چندتا کامپیوتر سعی کردم که ویندوزم رو دونگرد کنم و از مجدد نصب کنم اما نمیشه که نمیشه

جالب اینجاست که گوشی داره به راحتی کار میکنه و حتا پرت usb هم سالم هست و میتونم فایل کپی کنم اما نمی تونم ویندوز دونگرد یا آپکرد کنم.
لطفا راهنمایی کنید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چی میشه که نمیتونی دانگرید کنی ؟
آنلاک رو یه بار دیگه هم امتحان کن ...

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
هیچی میگه جوالبی دریافت نمیکنم از گوشیت

این رو هم نصب میکنم اما جواب نمیده
RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آنلاک کردی دوباره ؟

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
این یک مورد رو تا الان انجام ندادم چون همیشه با این رام NVID دون گرد میکردم اما الان جواب نمیده

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در رابطه با این page pool سوال هایی دارم که فکر میکنم اساتید میتونن کمک کنن.من بر اساس مطالبی که اینجا و اینجا و همچنین مطالبی که در آخرین صفحه ریویی دکتر از x800 (اینجا)،مطرح شده،به تناقضاتی رسیدم:blink:
سعی کردم سوالاتمو با ذکر جمله ای که واسم گنگ بوده مطرح کنم تا واضحتر باشه(پیشاپیش بگم که قصدم تنها فهم بیشتر مطالب بوده نه ایراد گیری از مطالب عنوان شده از دوستان).:

1-مکان page pool کجاست؟رم یا رام؟
با توجه به این جمله از مانوئل:
Page Pool فضایی از ROM هست که اختصاص داده میشه به استفاده ی اختصاصی سیستم عامل .
و این جمله از nimanab :
pagepool تعداد صفحات كدي هست كه همزمان ميتونه تو رم حاظر بشه.
و اینجا که vocian جان میگن:
با فرض 4 مگ پیج پول (2 مگ افتضاحه) دیگه 35 مگ بیشتر نمیتونی جمع کنی (البته در مورد خیلی از دستگاهها 30 مگ هم آرزوه ). با این 35 مگ یه دیکشنری وبستر و یه مدیا پلیر و یه پی دی اف ریدر اونم یه فایل متوسط 8 مگی دستگاهت وارد یه فاجعه خواهد شد ،تازه این وسط انتظار نت برداری با دستگاه و استفاده از یه دیکشنری همراه مثل لینگووسافت و 2 تا دستکتاپ پلاگین و یکی از نرم افزار های تم رو اگه داشته باشی و تلفن هم بخواد زنگ بزنه !! همه اینها هم زمان سی پی یو نمیخوان اما رم رو پر خواهند کرد
این سوال واسم پیدا شده که بهر حال page pool کجاست و تغییر مقدارش چه تغییری در رام یا رم ایجاد میکنه؟؟

2-اینکه گفته شده wm5 و wm6 توان استفاده از رم بیش از 64 رو ندارن و جمله ای که دکتر از جایی نقل کردن:
But when you have 128M RAM, the RAM above 64M cannot be used by the WM5 and WM6 system. These free RAM is wasted
با این جمله از vocian :
رم 128 به اعتقاد بنده یکی از کارهایی که انجام میده آزاد گذاشتن دست کارخانه در افزایش پیج پول به میزان معقوله 12-16 یا هر عدد دیگه ای. یکی دیگه از کارهاش اضافه کردن خیل عظیمی از قابلیت ها مثل مولتی تسکینگ استفاده بهتر از جی پی اس و قدرت انجام خیلی از بازیهاییه که 64 مگی ها آرزوش رو دارند
.
حس میکنم تناقض داره،و یا اینکه این جمله از دکتر:
رم 128 هم ، دقیقاً همان طور که فرمودید ، یک چیزی ست که در سطح اوای ام به کار خواهد امد ، نه او اس و هسته اصلی سیستم عامل
آیا به نظر شما مزیت هایی که افزایش رم (جدا از امکان افزایش فضای page pool)،مثل اجرای بازی ها،مولتی تسکینگ و.. داره، به OEM مربوطه؟؟؟یا OS؟

3-آخرین سوالم مربوط به این جمله از vocian:
دکتر جان پیج پول پایین = افزایش فری رم و در نتیجه افزایش قدرت مولتی تسکینگ و افزایش عمر شارژ و افزایش سرعت + کاهش بسیار چشمگیر سرعت گرافیکی دستگاه و در نتیجه لگی شدن منوها
پیج پول بالا= افزایش چشمگیر سرعت گرافیکی دستگاه و سریع شدن منو ها + کاهش فری رم و کاهش قدرت مولتی تسکینک کاهش عمر شارژ و کاهش سرعت دستگاه
اولاٌ:منظور از رم اینجا همون free program memory از رامه؟؟
دوماٌ:چرا سرعت گرافیکی با page pool رابطه عکس داره؟میشه یه خورده توضیح بدید؟

میدونم که پستم خسته کننده هست ولی یه هفته ای میشه که بدجوری این سوالات ذهنمو مشغول کرده.ممنون میشم اگه با اطلاعاتتون من رو هم روشن کنید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
.

حامد جان در رم هست و من اشتباه کرده ام ظاهرا" ...
با اینکه نوشته های من ترجمه ی ایکس دی ای بود اما رم رو دستکاری میکنه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حامد جان در رم هست و من اشتباه کرده ام ظاهرا" ...
با اینکه نوشته های من ترجمه ی ایکس دی ای بود اما رم رو دستکاری میکنه

پارسا من نفهمیدم

رم رو چه جوری دستگاری میکنه (من گیج شدم) یعنی چه اتفاقی میفته رو رم وقتی cpu روش داره کار میکنه

من گیج شدم یکی از اول بیاد به من بکه چیه داستان

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا من نفهمیدم

رم رو چه جوری دستگاری میکنه (من گیج شدم) یعنی چه اتفاقی میفته رو رم وقتی cpu روش داره کار میکنه

من گیج شدم یکی از اول بیاد به من بکه چیه داستان
اسناد عزیز به این حالته که میاد رم رو روشن میکنه و میگه شما که الان 4 مگ هستی واسه یه فایل ِ 8 مگی ، در 2 تا 4 تا اونو لود کن ... اینجوری این وسط سی پی یو کارش واسه قسمت کردن ِ فایل زیاد میشه و سرعت پایین میاد

وقتی پیج پول میره بالا و میشه مثلا 12 ، اون فایل 8 مگیه رو کامل میندازه توی رم تا بدون اشکال و بدون صرف ِ هزینه ی رفت و آمد به تحلیل قسمت های بعدی ِ اون فایل ، ران بشه ...

اینطوریه که توی "فهم" ِ رام ، پیج پول موثره

ادیت : خوبی ِ رم های 128 اینه که میتونی 30 40 مگ رو به پیج پول اختصاص بدی تا مثلا" نقشه های 20 - 30 مگی رو درسته بندازه توی رم تا کیفشو ببری

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اسناد عزیز به این حالته که میاد رم رو روشن میکنه و میگه شما که الان 4 مگ هستی واسه یه فایل ِ 8 مگی ، در 2 تا 4 تا اونو لود کن ... اینجوری این وسط سی پی یو کارش واسه قسمت کردن ِ فایل زیاد میشه و سرعت پایین میاد

وقتی پیج پول میره بالا و میشه مثلا 12 ، اون فایل 8 مگیه رو کامل میندازه توی رم تا بدون اشکال و بدون صرف ِ هزینه ی رفت و آمد به تحلیل قسمت های بعدی ِ اون فایل ، ران بشه ...

ادیت : خوبی ِ رم های 128 اینه که میتونی 30 40 مگ رو به پیج پول اختصاص بدی تا مثلا" نقشه های 20 - 30 مگی رو درسته بندازه توی رم تا کیفشو ببری

این جوری همیشه یه سری از فضای رم اشغال هست حتی اگر cpu کار خاصی نداشته باشه(درست؟؟؟)

حالا یه سوال دیگه بدون پچ پول چقدر فضا اختصاص به سی پی یو داره؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این جوری همیشه یه سری از فضای رم اشغال هست حتی اگر cpu کار خاصی نداشته باشه(درست؟؟؟)

حالا یه سوال دیگه بدون پچ پول چقدر فضا اختصاص به سی پی یو داره؟؟؟
بله ، همیشه مقداری جدا میمونه و کنار گذاشته شدست ... و سی پی یو همیشه برای درک حضور پیج پول همیشه کار میکنه همونجور که واسه درک ِ حضور رم و دیگر هارد ور ها همیشه درگیره

اما در مورد سوال دوم ... نمیشه پیج پول نباشه ... نبود پیج پول = بی معنی بودن ِ رم .

تمام دستگاه ها بصورت دیفالت معمولا" بین 8 تا 12 مگ به پیج پولشون اختصاص داده شده ...
( کمتر دستگاه هایی با 12 مگ هست البته دیفالت )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی از جوابات پارسا جان

فقط هر کی نسبت به احتیاجی که داره پچ پول متناسب رو انتخاب میکنه درسته؟؟؟

اگر زیاد باشه برا فردی که استفاده حجیم نداره اشتباه هست،درست؟؟

در کل مصرف باطری چه جوری میشه؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مرسی از جوابات پارسا جان

فقط هر کی نسبت به احتیاجی که داره پچ پول متناسب رو انتخاب میکنه درسته؟؟؟

اگر زیاد باشه برا فردی که استفاده حجیم نداره اشتباه هست،درست؟؟

در کل مصرف باطری چه جوری میشه؟؟
خواهش میکنم استاد ...

درسته ، مصارف آماتوری و ساده پیج پول پایین لازم داره ( گرچه تقریبا" هیچ کس پیج پول 4 رو توصیه نمیکنه )

اشتباه که نیست ، اما همونطور که در پایین خودت حدس زدی ، مصرف باطریش بالا میره ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

البته فراموش نشه که در سیستم عامل ویندوز موبایل ، کلا برنامه های هسته اصلی سیستم عامل و برنامه هایی که در رام جا داده می شوند ، به دو حالت قابل اجرا هستند، بعضی را خود مایکروسافت امکان اجرای در جا (Xip) داده ست ، یعنی نیاز به انتقال به رم نیست برایشان، اینها اصلا اجرایشان با تغییر پیج پول تغییری نمی کند. و یک سری دیگر را ، می بایست ابتدا به رم ببرد ، منتها ، چون بعضی اوقات یک فایلی که در رام هست ، مثلا 10 مگ هست و پیج پول مثلا 6 مگ ، نیاز هست که به صورت صفحه صفحه خوانده شود ، یعنی یک تکه 6مگی منتقل می شود و مابقی در نوبت بعد که این 6 مگ ، 4مگش پاک شد و جای خالی برای تکه دوم ایجاد شد منتقل می شود. این برنامه ها ،هرچه قدر که پیج پول وسیع شود ، سرعت اجرایشان بیشتر می شود.
لازم به ذکر هم نیست که برنامه هایی که شما مثلا نصب می کنید و هیچ جزیی شان در شاخه ویندوز کپی نمی شود و کاری به سیستم عامل برای اجرا ندارند ( مثلا برای اجرا نیاز مند دات نت نیستند ) کلا برای اجرا ، بسته به نظر نویسنده ، بخشی یا کلی شان به روی رم می روند.
موفق باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته فراموش نشه که در سیستم عامل ویندوز موبایل ، کلا برنامه های هسته اصلی سیستم عامل و برنامه هایی که در رام جا داده می شوند ، به دو حالت قابل اجرا هستند، بعضی را خود مایکروسافت امکان اجرای در جا (Xip) داده ست ، یعنی نیاز به انتقال به رم نیست برایشان، اینها اصلا اجرایشان با تغییر پیج پول تغییری نمی کند. و یک سری دیگر را ، می بایست ابتدا به رم ببرد ، منتها ، چون بعضی اوقات یک فایلی که در رام هست ، مثلا 10 مگ هست و پیج پول مثلا 6 مگ ، نیاز هست که به صورت صفحه صفحه خوانده شود ، یعنی یک تکه 6مگی منتقل می شود و مابقی در نوبت بعد که این 6 مگ ، 4مگش پاک شد و جای خالی برای تکه دوم ایجاد شد منتقل می شود. این برنامه ها ،هرچه قدر که پیج پول وسیع شود ، سرعت اجرایشان بیشتر می شود.
لازم به ذکر هم نیست که برنامه هایی که شما مثلا نصب می کنید و هیچ جزیی شان در شاخه ویندوز کپی نمی شود و کاری به سیستم عامل برای اجرا ندارند ( مثلا برای اجرا نیاز مند دات نت نیستند ) کلا برای اجرا ، بسته به نظر نویسنده ، بخشی یا کلی شان به روی رم می روند.
موفق باشید

ok،پس page pool تو رم و برنامه هایی که برای اجرا به رم نیاز دارن اول توسط page pool به صورت صفحات کد تحلیل میشه،درسته؟؟؟
راستی سوال دوم و به خصوص سومم کسی جواب نداد!!:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ok،پس page pool تو رم و برنامه هایی که برای اجرا به رم نیاز دارن اول توسط page pool به صورت صفحات کد تحلیل میشه،درسته؟؟؟
راستی سوال دوم و به خصوص سومم کسی جواب نداد!!:(
سلام حامد جان والا دیشب که فقط اولی رو جواب دادم واسه این بود که اسم خودم اون وسط بود ...

اما الان که به سوال های 2 و 3 نگاه میکنم میبینم واقعا سواد من بهشون نمیرسه ولی من سعی میکنم با چیزایی که خوندم و درک شخصیم یه جوابای دست و پا شکسته ای بدم تا اساتید بیان و همه چیز رو روشن کنن

2- ببین میدونی که ویندوز موبایل 6 پلت فورم نیست و تنها ویندوز موبایل 5 پلت فورمه و ویندوز موبایل 7 . ویندوز موبایل 6 یه چیزی بالاتر از AKU بود یه پرش ِّ بلندتر بود اما پلتفرم نبود ... واسه همین زمانی که ویندوز موبایل 5 رو نوشتن فقط و فقط به 64 فکر میکردن ... که چون پلتفورم عوض نشد ، 6 هم ناچارا" این بیماری رو از 5 به ارث برد ، گرچه در 5 بیماری محسوب نمیشد . اما وقتی مشکلات ران کردن فایل های خجیم و برنامه های سنگین و غول ِ شرکت ها بیرون اومد ، رم های 128 هم سر و کلشون پیدا شد. اینطوری مثال بزنم که قابل درک تر باشه : ویندوز موبایل 5 و 6 ، فقط به خونه ی 64 متری عادت داشتن و وقتی که بردنشون خونه ی 128 متری ؛ وسایلشون رو توی همون 64 متر گذاشتن و بقیه ی خونه بی مصرف موند . اما لااقل خوبیه خودش رو داشت اونم این بود که هر وقت بار سنگینی رو میخواستن جا بدن ، توی اون 64 متری که توش هیچی نبود مینداختنش ... داستان ناتوانی ویندوز موبایل 5 و 6 هم همینه و خوبی رم های 128 هم به خوبی ِ ولو کردن بارها و وسایل ( فایل ) سنگین و حجیم توی فضای بلا استفاده ست . ببخشید دیگه همین قد میفهمیدم .

3- سلام ، Free Program Memory مال رم هست ، واسه همینه که رم های 64 وقتی Free Program Memoryش به زیر 10 میرسه اذیت میشیم ، مثل حساسیتی که الان دکتر داره ...

سوال بعدیت واقعا" فرای ذهن ِ منه که رشته م صنایع هست و درکم مثل کامپیوتری ها یا برقی ها نیست . اما من فکر میکنم که پیج پول یه چیزی از رم هم گذشته و ازش لحظه ای تر شده . یعنی پروسس های کوچیک هم در پیج پول تحلیل میشه و رمی که از پیج پول جداست کاری به این قضیه نداره . من همچین حسی دارم که حرکت های ریز در محیط او اس بسیار سبک . کم حجم هستند . اگه پیج پول بالا باشه ، سی پی یو ، باید وقت بیشتری رو صرف کنه واسه پیدا کردنش ، چون فضا بیشتره ، همون طور که در پیج پول پایین آسون تر و سریع تره ، چون فضای کمتری داره . درست مثل پیدا کردن یه چیز کوچیک توی یه اتاق بزرگ و یه اتاق کوچیک هست که توی کوچیکه سریعتر عمل میشه ... امیدوارم حرفام به دردت بخوره ...

ادیت : گرافیک به معنای باز کردن منو ها = حرکت های ریز / گرافیک به معنای پلاگین های سنگین = فعالیت های حجیم

چرت و پرت گفتم نه ؟! یه استادی بیاد منو تصحیح کنه ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من در رابطه با این page pool سوال هایی دارم که فکر میکنم اساتید میتونن کمک کنن.من بر اساس مطالبی که اینجا و اینجا و همچنین مطالبی که در آخرین صفحه ریویی دکتر از x800 (اینجا)،مطرح شده،به تناقضاتی رسیدم:blink:
سعی کردم سوالاتمو با ذکر جمله ای که واسم گنگ بوده مطرح کنم تا واضحتر باشه(پیشاپیش بگم که قصدم تنها فهم بیشتر مطالب بوده نه ایراد گیری از مطالب عنوان شده از دوستان).:

1-مکان page pool کجاست؟رم یا رام؟

و این جمله از nimanab :

و اینجا که vocian جان میگن:

این سوال واسم پیدا شده که بهر حال page pool کجاست و تغییر مقدارش چه تغییری در رام یا رم ایجاد میکنه؟؟

2-اینکه گفته شده wm5 و wm6 توان استفاده از رم بیش از 64 رو ندارن و جمله ای که دکتر از جایی نقل کردن:

با این جمله از vocian :
.
حس میکنم تناقض داره،و یا اینکه این جمله از دکتر:

آیا به نظر شما مزیت هایی که افزایش رم (جدا از امکان افزایش فضای page pool)،مثل اجرای بازی ها،مولتی تسکینگ و.. داره، به OEM مربوطه؟؟؟یا OS؟

3-آخرین سوالم مربوط به این جمله از vocian:

اولاٌ:منظور از رم اینجا همون free program memory از رامه؟؟
دوماٌ:چرا سرعت گرافیکی با page pool رابطه عکس داره؟میشه یه خورده توضیح بدید؟

میدونم که پستم خسته کننده هست ولی یه هفته ای میشه که بدجوری این سوالات ذهنمو مشغول کرده.ممنون میشم اگه با اطلاعاتتون من رو هم روشن کنید.

خوب می بینم که همه رو دکتر و مانوئل جان جواب دادن چیز زیادی برای جواب دادن باقی نمونده . دستتون درد نکنه .
سئوال اول رو که کاملا جواب گرفتی . پیچ پول قسمتی از رمه که توسط او اس که در رامه کنار گذاشته می شه تا در استفاده های اولیه و اساسی ازش استفاده بشه . اینکه ازش چه استفاده ای میشه زیاد برای شما مهم نیست اما این مهمه بدونی که کش گرافیک هم در پیج پول قرار داره و کاهش پیج پول به اولین چیزی که لطمه میزنه همین کش گرافیک و کند شدن دستگاه در عملیات گرافیکیه . به طوری که با یه پیج پول 2 برای دستگاه کیو وی جی ای دستگاه حتی در رندر کردن باز شدن منوی استارت هم احمق میشه!!
سئوال دوم
داستانی که در مورد دستگاه های ویندوز موبایل وجود داره یه خورده متفاوت از دستگاههای معمولیه . از اونجایی که این دستگاهها توان خیلی بالایی ندارن و البته از حجم رام بالا هم خبری نیست مایکروسافت فقط اقدام به ساخت هسته اصلی ویندوز موبایل می کنه و تنظیمات اضافی رو به کارخانه های سازنده بسته به مدل دستگاه می گذاره . یعنی هر سیستم عامل از 2 بخش تشکیل شده . یه قسمت که در همه دستگاهها یکیه (یا حداقل دستگاههای هم خانواده ) و یه دسته که بسته به مدل متغییر. تقریبا میشه گفت تمامی تغییراتی که ما انجام میدیم از نوع تغییرات سطح متوسطیه که در همین هسته ی قابل تغییره و یه نمونش هم پیج پوله . درسته که تغییر پیج پول باعث راندمان بیشتر دستگاه میشه و سرعت اجرای یک سری برنامه ها رو بالا میبره . ولی خیلی از اجزای سیستم هم هستن که هر چقدر پیج پول رو بزرگ کنین متاسفانه از جایی که قبلا مایکروسافت واسشون تعریف کرده استفاده می کنن و اصلا آدرس مستقیم در رم دارن و شما هرچقدر هم رمت بیشتر بشه اونا اصلا ازش استفاده نمی کنن. این بخش از برنامه ها هیچ سودی از افزایش رم نمی برن و اتفاقا بخش عظیمی از کندی دستگاه مربوط به این برنامه هاست.
وقتی که دکتر میگه بالا بردم رم اصلا به درد نمی خوره . منظورش اینه که هسته اصلی ویندوز که عوض نمیشه و انتظار تغییر چندانی رو نباید داشته باشیم. اما من هم میگم که تغییراتی که داده میشه جدای این مورد به اندازه کافی مفید و مورد نیاز هست

در مورد سئوال سوم باید برم شام بر می گردم جواب میدم. فقط یه چیز 30-40 مگ پیج پول جیزه خطرناکه نکنی اینکارو مانوئل جان:happy:

بالا