دوستان با نوت بوك 700تا 900 تومن+تبلت يا گوشي خوب هم تعويض ميشه سر بقيه پولشم كنار ميايم
سلام داداش.
این لپتاپی که میگم برای گیم خوبه اما اسمه گیمینگ رو یدک نمیکشه. دقیقا نمیدونم چی مد نظرته اخه این سری گیمینگ که میگی مثلا لپتاپ با گراف gt540m هم داریم که من نمیدونم برا چی msi و asus alienware اسمش رو گیمینگ میزذارن. به هر ترتیب:
hp dv6-6050 se
i5 2410m cpu
gpu: 6770m 1g ddr5
ram: 4g 1333 مارک رمش هم elpida
hdd: 500g 7200rpm
monitor: 15.6 led 1366/768
تمامی امکاناته یه لپتاپ کاملو داره اعم از دوتا usb3 دوتا usb2 فینگر پرینت کیبورد کامل بنده قهوه ای مایل به سیاه کاملا الومینیوم صدا beats by dr dry بسیار تمیز و سالم در حد نو.
خدا وکیلی بی انصافی نیست که به خاطره full hd نبودن صفحه نمایش بهش گیمینگ نگن؟ اخه صفه نمایش full hd (برند asus msi)با gpu در حد gt555 به چه کاری میاد. اخه کدوم گیمه درست حسابی رو تو این رزولوشن (gt555) میتونه بالایه 30 فریم اجرا کنه؟؟؟؟؟؟؟(البته کلی ارفاق کردم)
برای مشخص شدن قدرتشم همینو بگم که با یه لپتاپ msi i7 gt555 8g ram بازی sfxt زدیم خوده بازی هم که میدونی benchmark داره تو بنچمارکه خودش msi حدود 10 درصد ضعیف تر بود(پسره کلی اعصابش داغون شده بود هی میگفت ماله من i7 ) البته یه نکته خیلی مهم هم هست اینکه کلا بازی های سری sf رو nvidia بهتر اجرا میکنه مثل بازی های سری dirt