داداش علیرضای گل خوب بفروشی ایشالله . هرچی گوشی خوب بود دیسکانتینیو شد رفت . . .
پ.ن : کاش از این تو کمد مونده ها بود خودم برمیداشتمش .
با 5250 مشکی خیلی تمیز میزنی؟
سلام گرامی
چون با این رایانه لوحی سام عزیز به درون سراچه سودا آمدیم گمان بردیم این تصاویر مربوط به ازما بهتران مربوط به تاثیر رطوبت شمال بر اعصاب این تبلت است گرچه چندان بی ربط با موضوعات نوشتاری دوستان و بحثهای مربوط به دهتر موتورولا و پسر سونی اریکسون نیست با بیش از 5 سال سابقه عضویت در این انجمن فرا گرفته ایم تعجب در این سرای آخرین حسی است که باید منتظر آن بود
القصه با کسب اجازه از ابر مرد رضاییه ای این سرا جناب یاشار همیشه پیروز لطف نموده یک قیمت نهایی را به جهت حقیر نجوا فرمایید
یاحق
نظرت چیه نقل قولت رو ورداریه این عکسا بره هان؟؟:دی
سلام گرامی
چون با این رایانه لوحی سام عزیز به درون سراچه سودا آمدیم گمان بردیم این تصاویر مربوط به ازما بهتران مربوط به تاثیر رطوبت شمال بر اعصاب این تبلت است گرچه چندان بی ربط با موضوعات نوشتاری دوستان و بحثهای مربوط به دهتر موتورولا و پسر سونی اریکسون نیست با بیش از 5 سال سابقه عضویت در این انجمن فرا گرفته ایم تعجب در این سرای آخرین حسی است که باید منتظر آن بود
القصه با کسب اجازه از ابر مرد رضاییه ای این سرا جناب یاشار همیشه پیروز لطف نموده یک قیمت نهایی را به جهت حقیر نجوا فرمایید
یاحق
پخ شد استاد جان
شرمنده داداش
اخه شما هر چی داری انقدر ترکوندی
انشااله دستگاههات رو خوب بفروشی
علیرضا جان تکلیف کی مشخص میشه نهایتن؟!؟!؟من 80 هم هستم.سر 5 10 تومن میشه یه کاریش کرد.فقط زودتر
فرمایشت کاملا درسته داداش
ارسال که میوفته واسه شنبه
اما امشب تاپیک رو میبندیم
فردا هم کسی که ok شد
واریز رو انجام میده
شنبه هم من براش ارسال میکنم
فعلا بالاترین پیشنهاد برای شما هستش
یک دوست دیگه که شما هم دیدین تو پخ 80 خواستن
اما تا زمانی که تو تاپیک بیان نکنن
رسمیت نداره
پس تا اینجا برای شما هستش
میخواستیم پا در کفش جناب دوک بنماییم دیدیم به پایمان گشاد است و حتما برزمینمان خواهد زد پس انشاا... که خوب سودا نمایید
یا حق
میخواستیم پا در کفش جناب دوک بنماییم دیدیم به پایمان گشاد است و حتما برزمینمان خواهد زد پس انشاا... که خوب سودا نمایید
یا حق
دوستان من مقداری سرم شلوغ بود نرسیدم به آقای غفاری خبر بدم.احتمالا امشب واریز کنم براشوندوستان هنوز مبلغی واریز نشده
و قرار شد اگر خواستن واریز کنن خبر بدن
پس مزایده همچنان ادامه داره
دوستانی که میخوان میتونن پیشنهادشون رو بدن
قیمت پایه با توجه به پیشنهادات
80.000 تومان