• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض عزیزدل (XPERIA X1 LUXURY)

aquamarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دمت شماهم گرم ؛ چون مزايدست قيمتاي ديگرم ببينيم درخدمت شما هستيم

والا با اين قيمتا شما باشي ميفروشي؟ قانون مزايده يچيزه قيمت واقعيم يچيز ديگه < با اين قيمت چي ميشه جاش بگيرم با اين امكانات
الانم مشتري هست كه با وايلدفاير سر به سر ميزنه
دقیقا حق با شماست. هیچی نمیشه گرفت. بنابر این فکر کنم قیمت پایه رو بزارید رو 180 البته صرف پایه بودن جهت شروع مزایده نه فروش به این قیمت. که البته بالاتر ارزش داره.
در ضمن منم تمام پیشنهاداتم رو پس میگیرم چون خیلی پایینه.
خوب بفروشیش عزیز.

ArsesHystaspes

Registered User
لایک‌ها
12
یه سوال اگه این از اول استیل بوده مگه نباید آرم sonyericsson بالای ال سی دی باشه?
یعنی پاک شده?

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

h0sseind

Registered User
لایک‌ها
1
با اکسپریا mini pro. تعویض داری؟

arash.kh1000

Guest
لایک‌ها
1
دقیقا حق با شماست. هیچی نمیشه گرفت. بنابر این فکر کنم قیمت پایه رو بزارید رو 180 البته صرف پایه بودن جهت شروع مزایده نه فروش به این قیمت. که البته بالاتر ارزش داره.
در ضمن منم تمام پیشنهاداتم رو پس میگیرم چون خیلی پایینه.
خوب بفروشیش عزیز.
ممنون از تاييدتون ؛ كلا قابل شمارو نداره شماهم تاج سر بنده اي

یه سوال اگه این از اول استیل بوده مگه نباید آرم sonyericsson بالای ال سی دی باشه?
یعنی پاک شده?
عرض كنم اينيكه شما ميفرماييد مال بنده از اول فابريك اين شكلي بودش ولي اون دوستانيكه رنگشو پاك ميككن يه سايه اي از لوگوش روي بدنه ميمونه ؛ ولي مال من از اول نداشتش < يدونه سوني اريكسون پشتش داره يدونه هم اكسپريا بالاي تاچ پدش ؛ وقتيم روشن ميشه هم لوگوي سوني اريكسون رو نشون ميده هم لوگوي سوني ؛ حالا اگه دوستانيكه تفاوتشونو ديده باشن بيان حرف بنده رو تاييد كنن بهتره

با اکسپریا mini pro. تعویض داری؟
لطفا شرايط و مشخصات رو برام ارسال كن

sasan61

Registered User
لایک‌ها
0
١٤٠تهران حضوري فقط عجله دارم

SM!GEL

Registered User
لایک‌ها
15
آرش خان...
داداش مطمئنی گوشیت از اول اینجوری بوده؟
همچنین مطمئنی اینترفیس فابریک گوشیت شبیه اچ تی سی بوده؟؟؟؟؟؟

بیخیال داداش عزیزم بیخیال...

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
این OS فابریک شما چرا سنس داره پس ؟؟؟ در تایید فرمایشات دوست قبلی

sasan61

Registered User
لایک‌ها
0
ارش جان با اين قيمت بده بره. چون هم ويندوزش هم خودش دگ قديمي شدن اندرويدشم دگ مالي ني چندتا نصبيدم

arash.kh1000

Guest
لایک‌ها
1
آرش خان...
داداش مطمئنی گوشیت از اول اینجوری بوده؟
همچنین مطمئنی اینترفیس فابریک گوشیت شبیه اچ تی سی بوده؟؟؟؟؟؟

بیخیال داداش عزیزم بیخیال...

این OS فابریک شما چرا سنس داره پس ؟؟؟ در تایید فرمایشات دوست قبلی

درجواب جنابعالی عرض کنم که
اولا فاکتورش موجوده تشریف بیارید رویت کنید تاخیالتون راحت شه
دوما چون شما ظاهرو میبینی همینجوری یچیزی میگی که گفته باشی ، سنس داره چون درسته که ظاهرش سونی اریکسونه ولی باطنش HTC Kovsky هست که از نظر سخت افزاری همون تاچ اچ دیه
سوما گفتم نظر کارشناسی آزاده ، ولی لحنتو عوض کن چون داری تهمت میزنی ، منکه خالی نبستم که بترسم از کسیم خورده برده ندارم ، از نظرت گوشی جعلی ماله بد بیخ ریش صاحبش ، نه شما مجبوری نه بقیه دوستان که اینو بخرین ، خداروشکر هم گوشی زیاده هم خریدار

ارش جان با اين قيمت بده بره. چون هم ويندوزش هم خودش دگ قديمي شدن اندرويدشم دگ مالي ني چندتا نصبيدم
ساسان جان ممنون ريا، ولی سیستم عاملش با آندروید قابل قیاس نیست ، از نظر نرم افزاریم فوق العاده کامله ، بنده هم عجله ای ندارم در فروشش خداروشکر خیلیم ازش راضیم

jooojoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا قیمت مد نظرت رو برام پخ کن

SM!GEL

Registered User
لایک‌ها
15
صرفا جهت اطلاع دوستان

یه سر به لینک زیر بزنید همه ابهامات در رابطه با این گوشی برطرف میشه

تو پست شماره 35 نام کاربری نویسنده و آواتارش رو با نام و آواتار این فروشنده عزیز مقایسه کنید...

X1 خود را شاهانه کنید ( از جنس کروم) - Page 4 - سايت تخصصي موبايل

پست 37 از همون کاربر هم جوابگوی سوالات همه دوستان در رابطه با ظاهر سونی اریکسون و باطن HTC kovsky!!!! و سنس میباشد
:D

امضا... پلیس فتا :D:lol:

arash.kh1000

Guest
لایک‌ها
1
الکی میخوای تاپیک خراب کنی ، مرد حسابی بهت میگم فاکتور خریدشو دارم ، حالا چون آواتارمون شبیه همه و نام کاربریمونم آرش داره من همونم ، یعنی من انقدر ابلهم که بیام اونجا توضیح بدم بعد بیام اینجا به اسمه اورجینال بفروشم ، خیلی شک داری ادرس میدم بیا فاکتورشو ببین بعد میبرمت مغازه ای که فاکتور صادر کرده توی پایتخت روبرو کنیم بعد اگه معلوم شد که حق بامنه بعد بیا اینجا از همه عذرخواهی کن ، بهتم گفتم چون گیرو گوری ندارم عکس آواتارمم عوض نمیکنم دلیلشم به شما ربطی نداره

یه نظزی هم پس دوستان به این تاپیک بندازین ، پست 66 روهم ببنید
http://forum.persiantools.com/t315880.html
بنده خدا چون خودش گرون فروشه همرو عین خودش میبینه ، ملتم گذاشت سرکار اخرشم میگه فروختم به همشهریم ، کلا نه حرف منو قبول داره نه فاکتور ، نه فروشنده ، فقط خودشو بچه زرنگ میدونه

بالای 20نفر برای این گوشی پیغام خصوصی دادن که نمیتونم جواب بقیه بچه هارو بدم ، خیلی ببخشید از همه عذر میخوام ، یعنی کل این افراد گوشی باز نمیفهمن فقط جنابعالی زرنگی مچه مارو گرفتی

Last edited:
بالا