• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض نکسوس سفید

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
سلام...
داداشی جای شما بودم صبر میکردم نکسوس بعدی حدود 8 روز دیگه معرفی میشه بعدا اون رو میگیرفتم...
one x همچین برتر از نکسوس نیست..تنتها برتری که میشه دید داشتن سخت افزار قویتر هستند بازم نکسوس در این زمینه هیچ مشکلی نداره!سرعت عالی. همه بازی هارو هم ساپورت میکنه!
نمایشگر هردو hd هست!
سایزشون تقریبا تو یک مایها هست.
دوربین one x که تعریفی نیست.. گاهی از نکسوس هم ضعیفتر میشه عکساش! در صورتی که نکسوس جز بهترین 5mp ها هست
از نظر ساپورت که وان ایکس هنوز منتظر 4.1.1 هست نکسوس 4.1.2 رسمی رو هم گرفته کلی هم کاستوم رام 4.1.2 براش امده:wub:
Developer ها هم که همیشه علاقه خاصی به گوشی های گوگل داشتند..
حتی داخل XDA سیستم Firefox OS هم براش پورت کردن:lol::lol:
رابطه کاربری Touchwize S3 و LG UI Optimis 4x هم براش پورت کردن:lol:
و....

البته شما مختار هستید. من زیاد گوشی عوض کردم Xperia S. LG PRADA 3.0.EVO 3D. Galaxy S Advance و..... ولی نکسوس یکچی دیگست!
اینو UP حساب کن داداشی.
انشالله خوب بفروشی..

mizbaniran

Registered User
لایک‌ها
9
سلام...
داداشی جای شما بودم صبر میکردم نکسوس بعدی حدود 8 روز دیگه معرفی میشه بعدا اون رو میگیرفتم...
one x همچین برتر از نکسوس نیست..تنتها برتری که میشه دید داشتن سخت افزار قویتر هستند بازم نکسوس در این زمینه هیچ مشکلی نداره!سرعت عالی. همه بازی هارو هم ساپورت میکنه!
نمایشگر هردو hd هست!
سایزشون تقریبا تو یک مایها هست.
دوربین one x که تعریفی نیست.. گاهی از نکسوس هم ضعیفتر میشه عکساش! در صورتی که نکسوس جز بهترین 5mp ها هست
و....

البته شما مختار هستید. من زیاد گوشی عوض کردم برای همین میگم.
اینو UP حساب کن داداشی.
انشالله خوب بفروشی..
کاملا با حرفت موافقم . آندروید با نکسوس معنی پیدا میکنه . ولی من یه نکسوس مشکی دیگه دارم :D
htc one x هم فقط برای یه مدت تجربه میگیرم از s3 که راضی نبودم .
هیچ گوشی مثل نکسوس به آدم حال نمیده (حداقل من)

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
اگر فروش داشتید ندا بدید

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
وان ایکس تمیز دارم خاستی پخ بده.

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
سلام داداش من يك وان ايكس سفيد تايوان با كيف چرم دارم اگر خواستي تعويض كني بهم اس بده باهم كنار ميايم
09375556967

maxx_1366

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز خواستی با اکسپریا اس مشکی فوق العاده تمیز با کارکرد کمتر از یک ماه عوض کنی خبرم کن

بالا