اکبند نکسوس ۱۱۵۰ حساب کنسلام ..
400
اکبند نوت هم ۱۵۸۰ قیمت گرفتم چهار هسته ای ۳۲ گیگ رو
از جفتش یه ۲۰ درصد کم کن ببین چند میشه اختلاف قیمتش ولی بازم اوکی شد بت میگم
Sent from my Nexus 5
اکبند نکسوس ۱۱۵۰ حساب کنسلام ..
400
اکبند نکسوس ۱۱۵۰ حساب کن
اکبند نوت هم ۱۵۸۰ قیمت گرفتم چهار هسته ای ۳۲ گیگ رو
از جفتش یه ۲۰ درصد کم کن ببین چند میشه اختلاف قیمتش ولی بازم اوکی شد بت میگم
Sent from my Nexus 5
برا خودم چحوری کار کرده بیشتر از چهقدکارکرده مهمتره ولی بازم اختلاف قیمت مد نظرمون زیاد نیس ولی یه مدت صب میکنم مشکی نشد باهات اوکی میکنم خودت نقدی نمیخوایش بیا بخریاشار جان از شما کارکرده ها ...
حالا گیریم تمیز باشه ..
از من میگم دست صاحب مغازست استفاده هم نمیکنه
همین جوری دستشه فقط 3 هفته پیش یه روز کار کرده ..!!
زیر 400 امکان نداره ..
ممنون گلم
پخ شد عزیزسلام
مایل به معاوضه بودین پخ بدین شرایطو
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-یا-تعویض-lg-g2-32-g-خود-آک.617342/page-2#post-10279389
این مدلو شدید دوس دارم الان یه نوکیا ای ۶ دارم خیلی دوسش میدارم دوس دارم جایگزین اون این گوشی شما رو کنم برا همین یا باید با اون بزنم یا نوکیا هم بفروشم بعد با این بزنم اندرویدمو نقدی جای گزین کنمتعویض با Blackberry Q10 gold limited edition? بسسییار تمیز در حد اک ؟ http://forum.parsbtc.com/showthread...Q10-Gold-Special-Edition-در-حد-اک&p=28#post28
نه سپاس با سونی کلا یکم مشکل دارمسلام داداش
با اکسپریا زد مشکی نمیزنی؟
حاجی نوشتی معامله سربهسر یا سر میگیری که نمیصرفه
فروش نقدیم بالاس ۱۰۰ تومن زیر اک ۱۰۵۰داداش چند میفروشی؟
خب عزیز نکسوس 5 32 مشکی 960 تو پیتی بودحاجی نوشتی معامله سربهسر یا سر میگیری که نمیصرفه
Sent from my Nexus 5
درسته عزیز چون قصد فروش ندارم وقتی قیمت نقدی میخوان مجبورم بالا بگم که دس از سر کچلم بردارن ولی زد الترا هم دیگه اخر اخر تمیزش ۹۰۰ دیدم که بازم طبق گفته خودتون ۶۰ تومن سر باید بدین که بازم ترجیح میدم نکسوس داشته باشم تو این رنج قیمتخب عزیز نکسوس 5 32 مشکی 960 تو پیتی بود
شما قیمتت بالاس
در هر صورت خوب بفروشی انشالله
بله حق با شماست ...درسته عزیز چون قصد فروش ندارم وقتی قیمت نقدی میخوان مجبورم بالا بگم که دس از سر کچلم بردارن ولی زد الترا هم دیگه اخر اخر تمیزش ۹۰۰ دیدم که بازم طبق گفته خودتون ۶۰ تومن سر باید بدین که بازم ترجیح میدم نکسوس داشته باشم تو این رنج قیمت
Sent from my Nexus 5
خواهش میکنم تبلت چرا کسی نداره ؟ تبلت ویندوزی تا ۱۲۰۰ باشه تبلت اندرویدی نهایت ۶۰۰بله حق با شماست ...
ممنونم بازم