• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یا فروش تبلت معرکه MSI WindPad 100W

sajjad_za

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز خود نماینده های msi میگن ویندوز نصب شده رو ماتریس نصب کرده و کرک شده هست... ویندوز شما genuine هست؟ اگه باشه که فقط 300-200 پول ویندوزشه و قیمتتون خیلی مناسبه...
اقا اول اینکه خوب بفروشی
دوم من خودمم یه لپ تاپ ام اس ای دارم اونم ویندوزی که داره به قول دوستمون genuine خود ماتریسه:D اگه با اون قسمت ریکاوری خود سیستم که نیازی هم به دی وی دی ویندوز نداره ریکاوری کنی میبینی سریال ویندوز جدید با قدیمیه فرق میکنه(من یه نرم افزارم رو همیطوری از دست دادم و دوباره براش شماره سریال خریدم )البته لپ تاپ من رو کارتنش هم نوشته بود ویندوز نداره ولی خوب واسه تبلت شما شاید واقعا اورجینال باشه میشه یه عکس از اون قسمت کارتنش که مشخصات رو نوشته بذاری
ممنون:D

isiran

Registered User
لایک‌ها
3
اقا اول اینکه خوب بفروشی
دوم من خودمم یه لپ تاپ ام اس ای دارم اونم ویندوزی که داره به قول دوستمون genuine خود ماتریسه:D اگه با اون قسمت ریکاوری خود سیستم که نیازی هم به دی وی دی ویندوز نداره ریکاوری کنی میبینی سریال ویندوز جدید با قدیمیه فرق میکنه(من یه نرم افزارم رو همیطوری از دست دادم و دوباره براش شماره سریال خریدم )البته لپ تاپ من رو کارتنش هم نوشته بود ویندوز نداره ولی خوب واسه تبلت شما شاید واقعا اورجینال باشه میشه یه عکس از اون قسمت کارتنش که مشخصات رو نوشته بذاری
ممنون:D
باشه دوست عزیز عکسش رو قرار میدم
ببینین شما این حرف هارو تو پست مطرح میکنین بقیه فکر میکنن دروغ میگم و این درست نیست من هم عکسش رو براتون میذارم من خودم لپ تاپ ایسر دارم که روش ویندوز اورجینال بود همراه با سریال پشت لپ تاپ که هنوز بعداز 3 سال عوض نکردم ویندوزشو
عکس رو بزودی قرار میدم چون دوربین ندارم

تصاویر درج شد

لطف کنین تاپیک رو بهم نریزید.

Last edited:

sajjad_za

Registered User
لایک‌ها
8
ببینین شما این حرف هارو تو پست مطرح میکنین بقیه فکر میکنن دروغ میگم
نه اقا خدایی نکرده جسارت نشه من فقط دیدم در این مورد بحث شده و منم تجربه ام اس ای رو دارم واسه خاتمه اون بحث گفتم یه عکس از مشخصات رو کارتن بذاری که خیال همه راحت بشه
در هر صورت امیدوارم خوب بفروشی

isiran

Registered User
لایک‌ها
3
نه اقا خدایی نکرده جسارت نشه من فقط دیدم در این مورد بحث شده و منم تجربه ام اس ای رو دارم واسه خاتمه اون بحث گفتم یه عکس از مشخصات رو کارتن بذاری که خیال همه راحت بشه
در هر صورت امیدوارم خوب بفروشی

عکس از جعبه درج شد
موفق باشی

حسنیا

Registered User
لایک‌ها
2
اقا تبلت حرف نداره قیمت هم مناسبه.خوب بفروشی.حیف که الان دوتاتبلت دارم وگرنه میخریدمش

aghajalal

Registered User
لایک‌ها
149
نظرت رو درباره تعویض با آیفون 4 32 مشکی برام بپخ

isiran

Registered User
لایک‌ها
3

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
تهویض با iPad ۱ به همراه ۴۰۰تومن وسیله جانبی همراهش داشتید بهم pm بدین

sadegh0007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من به قیمت یک میلیون و ... می خواهمش در مورد .... با هم به توافق می رسیم فقط از نظر فنی وباتری مشکلی نداشته باشه و
واقعا چقدر باتریش جواب می دهد
ویندوز 8 را به خوبی ساپورت میکنه یا نه آندروید را چطور

isiran

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من به قیمت یک میلیون و ... می خواهمش در مورد .... با هم به توافق می رسیم فقط از نظر فنی وباتری مشکلی نداشته باشه و
واقعا چقدر باتریش جواب می دهد
ویندوز 8 را به خوبی ساپورت میکنه یا نه آندروید را چطور

پ خ داده شد

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

یه مقدار روی قیمت مشکل دارم ، اما برای اینکه تاپیکتون خراب نشه موکول می کنم به پ.خ اگر قسمت بود .

احیانا اگر با http://forum.persiantools.com/t377260-page4.html تعویض دارید شرایط و مبلغ مورد نظر رو برام بفرستید.

وگرنه امیدوارم خوب بفروشید .

isiran

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

یه مقدار روی قیمت مشکل دارم ، اما برای اینکه تاپیکتون خراب نشه موکول می کنم به پ.خ اگر قسمت بود .

احیانا اگر با http://forum.persiantools.com/t377260-page4.html تعویض دارید شرایط و مبلغ مورد نظر رو برام بفرستید.

وگرنه امیدوارم خوب بفروشید .

سلام داداش
پ خ شد

بالا