• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یا فروش iPad2 64G 3G با تبلت های Asus 10 inch

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
فروخته شد

به نام خدا

سلام

سال نو همه شما مبارک :D امیدوارم سال خوش و خرمی داشته باشید .

خب همونطور که از صورت مسئله معلوم هست ، تصمیم بر این شده که iPad 2 ئی که حدودا اواخر آذر از دوستمون peyman_mob خریده بودم ( با گوشیم تعویض کرده بودم ) و تو این مدت از استفاده ازش لذت بردم رو در درجه اول با یک تبلت اندرویدی Asus تعویض و اگر پیدا نشد کسی که بخواد تعویض کنه ، به قیمت مناسب و روز بفروش برسونم.
و این نکته رو هم میگم که علت اینکار ، پیچیدگی ها و محدودیت های IOS هست که علی رغم ظرفیت بالا و قوی بودن این تبلت و کارکرد خوبش ، یکم باعث انقباض خاطر شده :D:D و جز این هیچ دلیلی نداره و خب تا زمانی که بفروش برسه ، یا تعویض بشه و احتمالا هم طولانی خواهد بود این پروسه ، ازش دارم مثل شیر استفاده می کنم و عصای دستم هم هست و خواهد بود .

در مورد تاریخچه این تبلت باید بگم که همونطور که گفتم ، این تبلت رو با گوشیم عوض کردم و در حین خرید ، این تبلت ملبس به ios 5.1.1 و جلبریک شده بود :D که به علت رشتم و کنجکاویم ، در همون هفته اول اینقدر بهش ور رفتم که ios خودش رو از دست داد و همینطور جلبریک رو و نسخه 6.0.1 رو روش ریختم که البته جلبریکش نبود و دستگاه تا همین هفته پیش ، بدون جلبریک بود و داده بودم به مبلغی نرم افزار های اصلی ریختن که هفته پیش با یه اشتباه تاریخی ، به خاطر سیستم امنیت اپل ، متوجه شد که نرم افزار های اصلی مال اکانت من نبوده و پرید. ( و همین عداوت و دشمنی من با این دوست سیبمون رو رقم زد )

به ناچار هفته پیش و قبل از سفرم که ساعاتی پیش ازش برگشتم ، جلبریک کردم که بتونم نرم افزار فیلم و ibook بریزم که کارام رو تو سفر باهاش انجام بدم . و بصورت خلاصه حال فعلی دستگاه ، جلبریک شده ، خالی از نرم افزار و بازی و آماده نصب نرم افزار های کرک هست .

بنده فعلا مجموعه ای از نرم افزار ها ندارم و سفارش دادم که بعد از تعطیلات بدستم میرسه ( 30 هزار تومن مجموعست ) که تقدیم خریدار میشه . ( البته اگر زودتر فروش بره از تعطیلات کنسل می کنم سفارش رو )

اما در مورد تاریخچه ظاهری و لوازم همراه باید بگم که این iPad به غایت تمیز هست ، و لیک از زمان خرید ، دو پخ خوردگی لب ها ( در عکس ها با دقت بالا و کیفیت کافی و هایلایت شده مشخص هست ) و یک نیش رفتگی در لبه سمت راست ( خیلی ریز و بازم هایلایت شده در عکس با کیفیت بالا ) وجود داشته که بخاطر کیف نا مناسب و Smart cover دوست قبلیمون رقم خورده و بنده بعد از خرید برای این دوستمون به مبلغ گزاف یک جلد لبتابی به نهایت شیک و مجلسی و یک کیف ابری نرم تهیه کردم که باعث شده چیزی بر اون دو مورد قبلی اضافه نشه .

اما صفحه آلمینیومی پشت و نمایش گر به غایت تمیز هست و در واقع میشه گفت در حد نو هست .

پس بصورت خلاصه ، آیپد به همراه ، یک اسمارت کاور از دوست قبلی + یک کیف نه چندان خوب از دوست قبلی + یک کیف لبتاپی اصل Gobbillion + کیف ابری محافظ + یک محافظ صفحه معمولی تقدیم میشه .

---------------------------

اما در مورد قیمت ، مثل تمامی تاپیک های من قیمت نداره ، قیمت با خریدار (تعویض گر ) از 2 هزار تا 20 میلیون می تونید قیمت بدید :D و تحت هیچ شرایطی هم ناراحت نخواهم شد :D همیشه گفتم وظیفه خریدار تو سر مال زدن هست و وظیفه فروشنده غلو در باره مالش :D فقط بازم مثل همه تاپیک هام شما را به در نظر داشتن قیمت روز نو دستگاه ( بین 2200-2300 ) دعوت می کنم :D

خواهشمند هم هستم که قیمت ، یا پیشنهادی دارید اینجا بدید که اگر تعویض هست ، تاپیک خودتون هم دیده شه و اگر قیمت هست که هم تاپیک جلو بره و هم بقیه قیمت رو ببینند ، اما مثل همیشه به احترام هر پیام خصوصی پاسخی خواهم داد .

و این شما و این 20 عکس از زوایا و حالت های مختلف از دستگاه :

و السلام

Last edited:

HD-ArsenaL

Registered User
لایک‌ها
4
با یه pad fone 2 عوض کن لذتش رو ببر ما که پولمون به این چیزا نمیرسه :hmm:

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام
به همون دلیل خودتون! 1300 برای شروع.:D

سلام

ممنون از پیشنهادتون ، البته شروع نیست ، چون یه پیشنهاد 1410 و 1450 تو پیام خصوصی ارسال شده که تا این لحظه فعلا رد شده :D اما خب ممنون از اینکه بر عکس دوستان خواهشم رو انجام دادید و تو تاپیک پیشنهاد دادید :D

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
سلام، سال نو رو خدمت شما تبریک میگم.

در مورد دستگاه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید؛
-برای ایپد های 3g، دانگل wifi و lan هم موجود هست؟
-شما بین ipad mini و ipad 2 کدوم یکی رو بر میداری؟
من یه بودجه تا حدود 1500 دارم. البته با تفاسیر و تعاریف شما، ممکنه ارزش دستگاه شما بیشتر باشه، که منم قصدم اصلا تو سر مال زدن نیست.

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام، سال نو رو خدمت شما تبریک میگم.

در مورد دستگاه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید؛
-برای ایپد های 3g، دانگل wifi و lan هم موجود هست؟
-شما بین ipad mini و ipad 2 کدوم یکی رو بر میداری؟
من یه بودجه تا حدود 1500 دارم. البته با تفاسیر و تعاریف شما، ممکنه ارزش دستگاه شما بیشتر باشه، که منم قصدم اصلا تو سر مال زدن نیست.

سلام

سال نوی شما هم مبارک . امیدوارم سال خوبی داشته باشید .

- منظورتون رو از دانگل متوجه نشدم ، اما wifi رو همه دستگاه های apple بدون استثنا ساپورت می کنند و ساپورت می کنند و lارتباط lan رو هیچ کدوم از دستگاه های apple ساپورت نمی کنند تا جایی که اطلاع دارم ، حالا اگر منظور دیگه داشتید ، در خدمت هستم :D

- کاملا بستگی به کارای شما با تبلت داره ، و یه چیز شخصیه ، ipad mini و ipad 2 از نظر سخت افزار اصلی کاملا مشابه همدیگه هستند ، هر دو از یه پردازنده A5 بهره می برند ، و تنها فرقشون توی سایز و وزنشون هست .
برای چون منی که یکی از کاربرد های اصلیم از تبلت مطالعه و مشاهده فیلم هست ، قطعا ipad 2 با توجه به سایزش گزینه بهتری هست ، اما خب وزن 250-60 گرمی کمتر mini و جمع و جور بودنش رو این شمائید که تعیین می کنید .

والا همونطور که حدس زدید ارزش بیشتری داره تا حدی ، ولیک من پیشنهاد شما رو کاملا رد نمی کنم و در صورت تمایل شما مد نظر قرار میدم ، البته شما هم می تونید تو این مدت دنبال یه تبلت با مشخصات بهتر و قیمت به صرفه تر باشید .

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام مجدد رفیق
اگر تو تاپیک شما پیشنهاد ندادم و در پ خ گفتم
دلیلش این بود که برای تعوض یا فروش تبلتم تاپیکی نزدم و فقط قصدم تعویض بود
امیدوارم دلخور نشده باشید

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام مجدد رفیق
اگر تو تاپیک شما پیشنهاد ندادم و در پ خ گفتم
دلیلش این بود که برای تعوض یا فروش تبلتم تاپیکی نزدم و فقط قصدم تعویض بود
امیدوارم دلخور نشده باشید

سلام مجدد

نه محمد جان این حرفها چیه ، من اول تاپیک هم زدم ، ترجیه بر اینه ، اما همین که کسی محبت می کنه و پیشنهادی توی پیام خصوصی هم میده منت گذاشته ، و وظیفه من پاسخگویی و صحبت باهاشون هست . منتها برای جلو بردن روال تاپیک ، ترجیه میدم که پیام ها در خود تاپیک باشه .

وگرنه شما لطف کردید و اگر حرفم باعث سوء تفاهم بوده عذر می خوام .

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
سلام

سال نوی شما هم مبارک . امیدوارم سال خوبی داشته باشید .

- منظورتون رو از دانگل متوجه نشدم ، اما wifi رو همه دستگاه های apple بدون استثنا ساپورت می کنند و ساپورت می کنند و lارتباط lan رو هیچ کدوم از دستگاه های apple ساپورت نمی کنند تا جایی که اطلاع دارم ، حالا اگر منظور دیگه داشتید ، در خدمت هستم :D

- کاملا بستگی به کارای شما با تبلت داره ، و یه چیز شخصیه ، ipad mini و ipad 2 از نظر سخت افزار اصلی کاملا مشابه همدیگه هستند ، هر دو از یه پردازنده A5 بهره می برند ، و تنها فرقشون توی سایز و وزنشون هست .
برای چون منی که یکی از کاربرد های اصلیم از تبلت مطالعه و مشاهده فیلم هست ، قطعا ipad 2 با توجه به سایزش گزینه بهتری هست ، اما خب وزن 250-60 گرمی کمتر mini و جمع و جور بودنش رو این شمائید که تعیین می کنید .

والا همونطور که حدس زدید ارزش بیشتری داره تا حدی ، ولیک من پیشنهاد شما رو کاملا رد نمی کنم و در صورت تمایل شما مد نظر قرار میدم ، البته شما هم می تونید تو این مدت دنبال یه تبلت با مشخصات بهتر و قیمت به صرفه تر باشید .

-میدونی برای من یه شبهه پیش اومده بود که 3g ها wifi ندارند! که برطرف شد.
-منظورم از دانگل، تبدیلی برای استفاده از کابل Lan بود.

و در کل از اخلاق مشتری مداری و خوش برخوردی تون خیلی ممنونم. حالا نه برای آیپد، امیدوارم برای یه چیز دیگه و یه روز دیگه سعادت معامله با شما رو داشته باشم.

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
داداش خیلی با متنی که نوشتی حال کردم خدایش فکر کنم با خودتم هم حال کردم

حالا چون توهم باما حالی که ایپدت رو بیا به قمیت 1000 بده به ما پول پستشم با شما دمت گرم

:lol::happy:

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
-میدونی برای من یه شبهه پیش اومده بود که 3g ها wifi ندارند! که برطرف شد.
-منظورم از دانگل، تبدیلی برای استفاده از کابل Lan بود.

و در کل از اخلاق مشتری مداری و خوش برخوردی تون خیلی ممنونم. حالا نه برای آیپد، امیدوارم برای یه چیز دیگه و یه روز دیگه سعادت معامله با شما رو داشته باشم.

آهان ، نه مشکلی نداره ، همه 3g ها wifi ساپورت هستند و خودشون وایفای هم دارند ، نداشتند که عملا با توجه به نبود 3g کامل تو ایران بدرد نمی خوردند :D

ممنون ، انشاالله که بتونیم با هم معامله داشته باشیم .

داداش خیلی با متنی که نوشتی حال کردم خدایش فکر کنم با خودتم هم حال کردم

حالا چون توهم باما حالی که ایپدت رو بیا به قمیت 1000 بده به ما پول پستشم با شما دمت گرم

:lol::happy:

ممنون از شما ، قابل شما رو نداره ، از لطفتون هم نسبت به خودم ممنونم

پیشنهاد شما هم مد نظر قرار گرفته میشه ، شاید به معامله هم رسید :D

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
1400 خریدارم...تا 1700/800 هم میگن ولی دستگاه شما ضرب دیدگی داره....منتظر جوابم دادا

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
1400 خریدارم...تا 1700/800 هم میگن ولی دستگاه شما ضرب دیدگی داره....منتظر جوابم دادا

سلام

ممنون از پیشنهادتون دوست گلم ، به هر حال 1.400 برای شما ثبت میشه ، اما ضرب خوردگی هاش به اندازه 300 - 400 هزار تومن به گفته خودتون نیست ، مخصوصا که دوتاش پخ خوردگی هست و میره زیر کاور لبتاپی و کلا تو دید هم نیست .

به هر حال بازم ممنون از پیشنهادتون .

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من
سلام
من ١٤٨٠ خريدارم
ببخشيد اگه كم گفتم
پولم محدود و كمه

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
دوست من
سلام
من ١٤٨٠ خريدارم
ببخشيد اگه كم گفتم
پولم محدود و كمه

سلام دوست عزیز . سال نوئتون مبارک .

نه دادا این حرفا چیه ، صاحب اختیارید و قابلی هم نداره ،این بودجه محدود برای هممون هست و خود من بارها همین اتفاق اینجا برام افتاد .

والا فعلا مد نظرم بالاتر از این قیمت هست ، اما این پیشنهاد رو هم برای شما ثبت می کنم که اگر قسمت بود و خواستم به این قیمت بفروشم ، در خدمتتون باشم .

ممنون از پیشنهادتون

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام مجدد رفیق
یه پیشنهاد دیگه دادم
اگر اوکی نشد اپ در نظر بگیر ایشالله خوب بفروشی

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام مجدد رفیق
یه پیشنهاد دیگه دادم
اگر اوکی نشد اپ در نظر بگیر ایشالله خوب بفروشی

سلام مجدد و احترام

جواب پیام خصوصی رو دادم ، همونطور که گفتم بخاطر تامین مابه تفاوت نیازمند زمان یکی دو روزم که بررسی کنم شدنی هست یا نه ، بلاخره فروردین ماهه و دست همه خالی تا حدی . انشاالله که بتونم باهاتون معامله داشته باشم .

سعی می کنم یکی دو روزه جواب بدم که شما هم اگر خواستید تصمیم دیگه ای بگیرید باعث بلاتکلیفی شما نشه .

بازم بسیار ممنون از پیشنهادتون .

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون داداش
مشکلی نیست که عزیز
منم قصد فروش ندارم واسه همینم عجله ای نیست شما راحت باش
با وضعیت کاسبی فعلی دست همه خالیه مخصوصا این ماه اگر هم نشد فدا سرت
گفتم که راضی به ضررت نیستم و اونم فقط پیشنهاد بود که تو گزینه ها در نظر بگیرید نه برای اینکه اجبار یا عجله ای ایجاد کنم
مخلص شما هم هستیم عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا